תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מאז ששדרגתי קליינט נדפק משהו. הupload חורג מהמגבלה שאני מגדיר, ובכלל כל הup פשוט גבוה בלי שום טורנט שמעלה את הכמות הזאת. כאילו יש מקור בלי נראה ששואב הכל. יש לי כמה מחשבים ברשת הביתית, וכל הפס נחנק בגלל הקליינט הדפוק. ניסיתי לשנות הגדרות, החלפתי גרסאות, חרשתי הכל ולא מצליח למצוא איך לפתור את זה. ככה זה נראה מגביל ל20, זה עולה ל50 ואפילו 70. 30 מגה מהירות גלישה והכל נחנק ל1.5 מגה. ברגע שאני מנתק את הקליינט הכל מסתדר ברשת. אודה לכל מי שיעזור, אני כבר מיואש בקטע הזה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
נגיד למישהו יש הרשאה מלאה על התכונה ואני מחובר לתוכנה כמשתמש רגיל דרך ה IP שלו ,( והדו שיח בינינו כשתוכנה דלוקה היא בשיטת PUSH TO TALK ) האם לאותו אחד עם ההרשאה המלאה יש אפשרות לעשות האזנה בסתר ,כלומר הוא יכול לשמוע אותי מדבר מבלי שאני אלחץ על כפתור השידור לדיבור? -אני שואל כי מה שקורה זה שהתוכנה אצלי מחוברת באופן קבוע וכשאני לא מדבר עם אף אחד ולפעמיים אף בשעות לא שגרתיות(למשל ב 3 בלילה) ברגע שאני נכנס לחדר של המחשב מישהו פונה אלי כאילו הוא ידע שאני נמצא בסביבה וזה קרה לא פעם ולא פעמיים ניסיתי לשאול אותו איך הוא ידע שאני ליד המחשב והוא נתן לי תשובה מתחמקת, מאוד מוזר לי כל העניין הזה כאילו הוא תמיד ייכול לשמוע אותי ולדעת מתי אני נמצא בסביבה דבר שפוגע בפרטיות .
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שניתן לעבוד ליצור בה מחשב מדומה כמו virtual pc למי שמכיר רק משהו יותר מיתקדם שניתן להתיקן שם לינוקס
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי אנטי וירוס kaspersky internet security והוא גילה לי וירוס לפני יומיים אבל הוא לא מצליח למחוק את הוירוס... זה השם של הוירוס: : virus Email-Worm.Win32.Warezov.gc זה המיקום: C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\20M2RREA\pics[1].pif/PE_Patch.UPX/UPX עם איזו תוכנה אפשר למחוק אותו??? תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה (גירסה 9) ויש לי בעיה - כל פעם שאני מעתיק סרטים אז הם לא מופיעים תחת MOVIES או TV SHOWS וניתן למוצאם רק בRECENTLY ADDED. מדובר בסרטים שנוצרו ע"י VIDEORA. מישהו מכיר את הבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שאני מנסה לפתוח ישום office (כמו word outlook וכו...) אני מקבל הודעת שגיאה צירפתי קובץ תמונה ה- word עובד כרגיל (אחרי הודעת השגיאה) אבל ה- outlook מציג את ההודעה שאני מנסה לפתוח אימייל ואחר כך מפסיק להגיב או לא מציג את תוכן ההודעה ניסיתי את אפשרויות התיקון העצמי של office (גם אבחון בעיות וגם אפשרות תיקון) אך זה לא עזר למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה????? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
הנוד 32 סמארט 6 חוסם לי את האפשרות להתיר יסומיים דרך חומת אש והוינדואז אומר לי שאני יכול לשנות את ההגדרות רק דרך האנטי וירוס. ניסתי לשנות את ההגדרות בzone and rule setup אני מצליח להתיר רק את ה internet in/out איך אני יכול להתיר שיסומיים יעברו את חומת האש או לבטל שאת השליטה של האנטי וירוס בחומת אש? WIN 7 64BIT
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אחרי המון שנים עם MAXTHON בזמן האחרון התעכזבתי מהדפדפן הזה קשות. בעיקרון מחפש דפדפן מבוסס IE שיהיה בעל מראה פשוט, מהיר ונח לשימוש. נוסה כבר: firefox, opera, chrome, flock, netscape. המראה שלהם לא נח לשימוש בשבילי. במה אתם משתמשים? מה יש לכם להציע? בעיקרון צריך משהו עד שתצא גרסא 3 ל-MAXTHON אם גם אותה הם לא יהרסו כמו את הגרסאות האחרונות. המשך יום נעים.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית, לשניהם יש WORD 2002. באחד מהמחשבים יצרתי אוסף פקודות מאקרו שאני משתמש בהן באופן קבוע במהלך עבודתי. השאלה שלי היא, איך ניתן להעביר את פקודות המאקרו ממחשב אחד לשני בלי להתחיל לעשות את כל הפקודות מחדש? האם קיים קובץ בתוך התיקיות של ה-WORD שאפשר פשוט לעשות לו העתק-הדבק? אולי איזו דרך אחרת שלא חשבתי עליה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בהרבה חלונות כאלה (כמו ויזה לארה"ב וכ'ו) כשפעם זה לא קרה לי ב-FF... יש לציין שעשיתי סריקות AD-AWARE וכ'ו, אבל אני לא חושב שכאן הבעיה. מה לעשות? זה נורא מציק... תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
יש לי סשן מנג'ר בפיירפוקס בהפעלת הפיירפוקס הוא פותח לי את כל הטאבים שהיו פתוחים כשסגרתי אותו. עכשיו, אני רוצה ליצור שני קיצורי דרך מהדסקטופ כך שכל אחד יפתח לי סשן אחר לגמרי. לדוגמה: קיצור אחד יפתח לי חלון פיירפוקס עם כמה טאבים של אתרי חדשות. קיצור שני יפתח לי חלון פיירפוקס נוסף עם כמה טאבים של אתרי לימודים. ניסיתי לפתוח בפיירפוקס חלון נוסף עם כמה טאבים ולשמור אותו בסשן מנג'ר תחת שם א' וחלון אחר עם טאבים אחרים תחת שם ב' אבל אני לא מצליח להפעיל אותם...
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום למי יש מדריך בעברית לVISIO 2007 המדריך אך לעבוד אך לשנות בקצר אך לעבוד עם VISIO
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120 וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה..... הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד... הינה מה שהצלחתי למצוא: Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot). זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס! הינה האתר http://h20000.www2.hp.…
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
או קיי עוד שעה באים עליי לראות סרט שהוא ב-VCD צרבתי אותו דרך NERO אבל NERO לא צורב לי טוב סרטי VCD אז בבקשה אתם יכולים להביא לי תוכנת צריבה טוה שהיא לא NERO שאפשר לצרוב שם VCD זה דחוף בבקשה!!!! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו הכותרת, רציתי לבדוק אם מישהו מכם מכיר תוכנה שבה אפשר לשים סרט, ולחתוך ממנו קטע אודיו בלבד(כמו שיש בשירים מסויימים פתיח מסרט) לא תוכנה מסובכת,עדיף אפילו כמה שיותר פשוטה,אני צריך אותה למטרה זו בלבד תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
התקנתי אותה פעם ראשונה על ויסטה והתוכנה נחנקת. המעבד עובד על סביבות ה-55%, הזיכרון בסביבות 1.5GB והתוכנה מגיבה לי בdelay של 5 שניות. מצד שני, המשאבים לא נמצאים בגג. לא מבינה את זה, ולכן חשבתי שאולי יש בעית תאימות ביניהן. מישהו יכול לספק איזו עזרה או כיוון בנושא?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוודא כל הזמן שתוכנה אחרת עובדת ואם לא - שתטען אותה מחדש. יש חיה כזו?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האם קיימות תוכנות חיפוש באינטרנט פרט לחיפוש של גוגל ושל שאר המנועים? אילו מנועי חיפוש טובים/מקצועיים אחרים יש פרט לגוגל ולמוכרים ,yahoo altavista וכו'? גם מנועי חיפוש בתשלום יהיו טובים לי. מישהו מכיר אתר שמלמד חיפוש מקצועי באינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איך זה שעוד לא עשו לנו DVD עם BSPLAYER בפנים כי בתאוריה זה נשמע הכי פשוט לא צריך לעשות שום ריפ או המרה לא צריך לשבת כמה שעות טובות שזה יכניס תרגום לא תהיה ירידה משמעותית באיכות של הסרט נעלה את הסרט וישר נדביק תרגום מקובץ שהצמדנו לדיסק הכי פשוט הכי קל! למה אני מעלה את זה? כי פשוט קראתי עשרות מדריכים איך לעשות את זה! ותאמינו לי מייגיע ברמות שאי אפשר לתאר!וגם לא תמיד בסוף זה יוצא צריך איזה 2 3 4 תוכנות לקידוד ועוד כמה פנינים!
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
סרקתי היום את האינטרנט במשך כמה שעות, ניסיתי המון תוכנות, ביניהם: zip repair tool rar recovery ועוד... יש לי קובץ ost במשקל של 500 מגה +- , הקובץ פגום (אך ניתן לפתיחה בוודאות). כשבאתי לפתוח אותו עם הדמו של advanced zip repair זה רשם שאפשר לפתוח ואני צריך לרכוש את המלא. אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
שלום. בנוגע לצילום תמונות: עד היום צילמתי תמונות דרך ה-WebCam שלי באמצעות התוכנה ACDSee 5.0 והתמונות יצאו ברזולוציה של 640x480, אך הבעיה היא שלא ניתן לצלם תמונות אחת אחרי השניה ברצף, אלא חייבים כל פעם להיכנס לחלון של הצילום ולצלם ולחכות שהתמונה תישמר וחוזר חלילה. וכך, אם אני רוצה לצלם מספר תמונות ברצף, אני לא יכול. אתמול התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR 2.0, תוכנה זו מיועדת במקום לצילום תוכניות טלוויזיה במחשב ודברים כאלה... אך ראיתי שיש בה אופציה נחמדה של צילום תמונות ברצף שפועלת על ה-WebCam שלי. אך, הבעיה היא שהתוכנה מצלמת ברזולוציה של 320x240, למרות שבחרתי ב-Screen Size באפוציה של 640x480. השאלות שלי הן: א. כיצד אפשר לצלם בתוכנה הזו ברזולוציה של 640x480? ב. האם ישנה ת…
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה של dj די גי בבקשה דחוף למי שיש תיתנו לי את האתר................... תודה $שלומי$
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הבעיה היא שיש יותר מידי בהירות וגם לא רואים טוב אבל אחרי שפירמטתי את המחשב הכל היה טוב ואז התקנתי Windows Media Player ואז פיתאום לא רואים בכלל טוב אפילו התקנתי מקודדים ולא עזר מה זה רק בגלל Windows Media Player זה עושה לי ככה אני לא עוד פעם היפרמט את המחשב בגלל זה בבקשה מישהו אני כבר נואש ניסיתי הרבה דברים והבהירות לא קשורה למסך שלי ועוד דבר במצב בטוח רואים טוב לא יודע למה אם מישהו יודע בבקשה הנה כמה תמונות שצילמתי איך רואים: תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-