תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ואם כן, ע"י איזו תוכנה ? (אני מעוניין "לחתוך" ולשמור מספר עמודים מתוך PDF) תודה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
התקנתי ARES לא מזמן על XP עם שני משתמשים. הוא עובד יפה על ה-ADMINISTRATOR אבל משום מה על ה-USER השני, שהוא LIMITED, הוא מסרב לעלות . הוא רק נראה כחלון ממוזער בשורת המשימות, ואי אפשר להעלות אותו, והיישום שלו רץ בזיכרון. הגירסה היא 1.8. למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום. לאחי יש בעיה במחשב, כאשר הוא מחבר את המיקרופון שלי( שבדקתי והוא פועל) הוא לא מצליח להקליט או בכלל לדבר בשני המקרים חיברתי את המקרפון לתוך החיבור הורוד שלו במארז ובדקתי שזה לא על השתק ועדיין אין אי אפשר להקליט..(אגב הוא כבר השתמש במיקרופון והכול פעל אני חושב שזה קשור להגדרות ולא משהו נהרס פיזית בחומרה.. מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי על המחשב שלי Windows Vista Ultimate 64bit ושמתי לב לבעיה די מוזרה במשחק Grid שפעל חלק על ה Window XP 32bit. קודם כל, הינה המפרט שלי: מעבד - Q6600 3.0MHz (OC) קירור למעבד - Thermalright Ultima הארד דיסק - WD320GB AAKKSS זיכרון - G.Skill 4GB (2GBx2) 800MHz לוח אם - Abit IP35-X כרטיס מסך - BFG 8800GT OC1 512Mb כרטיס קול - Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series מארז - Enermax Chakra 5001 מסך 22" את הOC ביצעתי לאחר שעברתי לVista ובדקתי את יציבות של המחשב עם מספר תוכנות. אבל ישנה בעיה במשחק Grid שלא הייתה בזמן הרצת המשחק עם XP, מדי פעם המשחק פשוט מתחיל לרוץ לאט מאוד, אי אפשר לקרוא לזה בדיוק ירידת FPS, המשחק נכנס למצב שאני קורא לו מצב …
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כל מי שעובד עם מערכת הפעלה 64 ביט ורוצה לגלוש עם דפדפן IE 64bit או Firefox 64bit לא יכול כי כל הפלאשים לא יתנגנו לו ! זה לא יאומן שמקרומדיה עדיין לא פיתחו פלאש ל-64 ביט. יש למישהו הסבר ? מה, כולכם גולשים בויסטה עם דפדפן 32 ביט ?!
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את גרסת 2011 של avg free antivirus, לאחר החילוץ האוטומטי של הקבצים שמתבצע אני מקבל מסך שנתקע על please wait לכמה שניות טובות ואז פשוט נעלם ולא קורה כלום (צירפתי צילום מסך). אני משתמש בwin7 32 bit וזה קרה לי גם במחשב שלי (שהיו בו גרסאות קודמות של avg שכמובן הסרתי לפני) וזה קורה לי גם במחשב עם התקנת win 7 חדשה לגמרי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
היי לכולם קודם כל האם ניתן להמיר סרטים בDIVX לVCD בנרו?? ואיך מאפשרים AUTORUN בדיסקים שנצרבים בנרו??? תודה גל
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אין לי קירור במחשב שלי אבל עם זה הפיטרון לבעיייה אז אני יקנה כמה עולה קירור לכל המחשב??? ואיך אני בודק את רמת החום של המחשב שלי??
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אפילו אם תגידו לי את השם שלו זה יעזור שאני יוריד תדרייברים תודה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
יש לי קובץ AVI (ללא קול) ואני צריך לחבר לו קובץ בפורמט AC3 (לא אכפת לי להמיר אותו לMP3 סטריאו) איזו תוכנה מתאימה לזה ואיך בדיוק אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לאבא שלי יש חשבון איימל מהספק (בזק) לפני כמה ימים שידרגתי והחשבון האוטלוק לא נשמר עכשיו רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו ?
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי בתקופה האחרונה קופצת לי הודעת שגיאה כשאני גולש באינטרנט (מצורפת תמונה). ההודעה קופצת סתם כך גם אם הדפדפן פתוח בלי טאבים כל 15 או 20 דק'. בגלל שרשום בהודעה משהו על פלאש ניסיתי לעדכן את הפלאש במחשב ואת הפלאגין בדפדפן. אני עובד על וינדוס ויסטה עם פיירפוקס 4 (התקלה הופיעה גם כשהשתמשתי בגרסה 3.6). למישהו יש רעיון ממה זה נובע? תודה מראש, ערן. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לדוד שלי יש ילדה בת 12. אחרי שהוא קרא בעיתונים על כך שמלא פדופילים גולשים באינטרנט ועובדים על ילדות הוא התחיל לדאוג, והוא רוצה לדעת על מה הבת שלו מדברת בתוכנות מסריים כמו ICQ,MSN, ואם אפשר גם על מה היא מדברת בצ'אט של WALLA וכו'. אני בהחלט מבין את הדאגה שלו (ילדה בת 12 לא מבינה כלום מהחיים שלה), אז אמרתי לו שאני אביא לו תוכנה שתראה את כל מה שהילדה שלו רושמת בכל תוכנת מסרים. אני מאוד מקווה שיש תוכנה כזאת. אם כן אז בבקשה תביאו לי אליה קישור. עדיף שהתוכנה תהיה חינמית, אבל גם לא איכפת לו להוציא כסף על תוכנה כזאת. ובבקשה, אל תתחילו פה בוויכוח על חדירה לפרטיות וכו'. מי שלא מוצא חן בעייניו מה שהוא הולך לעשות, מצידי יכול........ תודה. עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק בהחלט. המנע ב…
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
טוב, חזרתי לפני כמה ימים מארה"ב ואיתי מחשב חדש: desktop hp pavilion m8100n אני לא זוכר אם קיבלתי דיסק של הלוח אם, או אם איבדתי אותו אבל העובדה הגמורה היא שפשוט אין לי אותו. את המחשב קיבלתי עם מערכת הפעלה ויסטה, והחלטתי לפרמט אותו ולעבור ל XP הישן והטוב. מה שלא צפיתי זה שה XP לא ימצא ולא יתקין את הדרייברים לכרטיס רשת שלי (ethernet 10/100) , כלומר, אני לא יכול להתחבר לאינטרנט! חיפשתי דרייברים לכרטיס רשת ולא מצאתי, אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאד מאד מאד מאד! הנה קישור למפרט של המחשב: http://computers.pricegrabber.com/desktop/m/39569266/details/ דרך אגב, אין לי מושג איזה לוח אם יש שם, אם זה קשור בכלל... תודה, עידו.
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום. יש לי אימיול 0.45a client מקורי בלי שום פאצי'ם, ואני מוריד ממש ממש לאט. זה התחיל כשהיה לי את האימיול של lionetwork וזה הוריד לי יחסית בסדר ואחרי זה כשהורדתי את הגירסה החדשה שלהם אז זה הוריד לי ממש לאט, לא יודע למה. אז עכשיו אחרי שראיתי שסגרו אותם אז גם מחקתי את האימיול שלהם והורדתי תמקורי מהאתר הרשמי. גם שם הורדתי ממש לאט, שאלתי את חבר שלי והוא אמר לי לעשות רק UPLOAD כמה ימים. אז עשיתי איזה יום וחצי ועכשיו אני שיתפתי 1.20 ג'יגה והורדתי 840 מגה. ואז חשבתי שזה נפתר, ולא. אני עדיין מוריד על בייטים והכי הרבה זה היה 3 קילובייט אני מחובר לADSL 750, וגם מישהו אמר לי שזה אולי משהו שקשור לפורטים ולFire wall יש לי כמה fire walls יש לי את הzone alarm , norton personal firewal…
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית, לשניהם יש WORD 2002. באחד מהמחשבים יצרתי אוסף פקודות מאקרו שאני משתמש בהן באופן קבוע במהלך עבודתי. השאלה שלי היא, איך ניתן להעביר את פקודות המאקרו ממחשב אחד לשני בלי להתחיל לעשות את כל הפקודות מחדש? האם קיים קובץ בתוך התיקיות של ה-WORD שאפשר פשוט לעשות לו העתק-הדבק? אולי איזו דרך אחרת שלא חשבתי עליה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, NOD32 מזהה את הפילטר הישראלי של Adblock Plus ב-Firefox 9.01 כוירוס. NOD32 חוקי ומעודכן לגרסה האחרונה. ברגע שאני מפעילה את ה-Firefox והפילטר הישראלי של Adblock Plus מאופשר, NOD32 קופץ עם התראה לוירוס ושואל אם להתעלם או למחוק. אם אני לוחצת על "למחוק", הפילטר מפסיק לעבוד והפרסומות חוזרות. מישהו נתקל בזה? רעיונות יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים. עריכה: הבעיה נפתרה בעדכון האחרון. פרטים נוספים בפורום של Eset.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל אחרי פירמוט חלק מקבצי המוזקיה שלי הפכו פיתאום מMP3 לWMA. ואי אפשר לשמוע אותם, (זה שולח אותי לאיזה אתר של מיקרוסופט...) איך אני יכול להפוך אותם בחזרה?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, בהתקנה של ה- office אני מעוניין אך ורק בתוכנה של ה- Outlook, ודווקא היא מסומנת לי ככה: וזה קורה בכל סוג התקנה כלשהי. הבעיה כנראה אצלי ולא בהתקנות, השאלה שלי, מה הבעיה? מה אני צריך לעשות על מנת שזה יופיע לי כזמין? זה מאוד חשוב לי, לכן אודה מאוד למי שיפתור את הבעיה. תודה, אור
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשהתקנתי את אינטרנט אסקפלורר 7 אחרי התקנה חדשה של וינדוס שמתי לב לתופעה מוזרה שקורת בהצגת אתרים מסויים. דבר שלא נתקלתי בו אצל חברים שיש להם את גירסא 6 של האקפלורר אינ אוסיף 2 תמונות,הבעיה היא בריבועי הלבנים שהוא מצגי במקום ה"frame" שבאמת צריך להיות שם להבדיל ממה שהוא כותב שהכתובת של ה"frame" אינה נכונה,הכתובת כן נכונה הוא פשוט לא מציג את זה טוב. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
סרקתי היום את האינטרנט במשך כמה שעות, ניסיתי המון תוכנות, ביניהם: zip repair tool rar recovery ועוד... יש לי קובץ ost במשקל של 500 מגה +- , הקובץ פגום (אך ניתן לפתיחה בוודאות). כשבאתי לפתוח אותו עם הדמו של advanced zip repair זה רשם שאפשר לפתוח ואני צריך לרכוש את המלא. אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
המליצו לי על Hdat שצרבתי כ-ISO ועשיתי מהדיסק BOOT אבל אין לי מושג איזו אופציה לבחור. בחרתי NTFS וזה ביקש ממני לרשום משהו ככה שאין לי מושג מה לעשות בהמשך. יש המלצות לתוכנות טובות אחרות אולי?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
יש לי PowerDirector וחתחתי קטע מסוים מסרט ועכשיו אני רוצה לשמור אותו . איך אני שומר אותו באותה איכות ?
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-