עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום חברים יש לי תמונה רגילה של נוף ואני רוצה לצרף לתמונה אנימציות שהתמונה היא בקובץ IMAGE והאנימציות זה GIF ניסיתי כמה אשפריות ולא הצלחתי אומם זה נגרר לתמונה אבל האנימציות לא זזות איך אני עושה את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  2. אני מנחש שכבר חרשו את הנושא אז בבקשה תנו קישור להודעה אחרת

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by maverick,

מחפש דחוף תוכנה ליצירת קבצי PDF או לפחות איך היא נקראת :jump:

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by love-its-my-name,

התנתקתי והתחברתי יותר מידי פעמים וזה כבר לא איפשר לי להכנס אלא לחכות 10-20 דקות ואז להתחבר אך עברה כבר יותר משעה ועדיין זה לא עובד. הדלקתי מחדש את המחשב, את הראוטר והכול ועדיין לא עובד... נכנסתי לחשבון אחר של איסיקיו וזה נכנס. מה עושים? בתודה, אבי.

5. Started by RX7,

דעתכם על אקספלורר 7 האם עוד דפדפן כביכול "מחודש" או משו שראוי לשבח?? הצביעוו והשפיעו

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  6. אהלן.. אני לפני פירמוט של המחשב ושאלה קטנה לי אליכים. כיצד אני מגבה את כל המועדפים והBOOKMARKS של הפיירפוקס שלי? ובנוסף כיצד אני מגבה את הסמיילים של המסנג'ר שלא יימחקו? (אני אוגר אותם שנים ) תודה מראש. שחר.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  7. ערב טוב, אני זקוק להמלצה על תוכנת אנטי-וירוס חינמית, ועד כמה שאפשר, בקטגוריה זו, ידידותי וחזק. * אגב, האם AVAST שווה משהו? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  8. שלום. יש לי מדפסת לקסמרק X5150 ואני מנסה להתקין אותה בעזרת דריבר שהורדתי מהאתר שלהם--->>> CJXP5150LE http://downloads.lexmark.com/cgi-perl/downloads.cgi?ccs=103:15:0:133:0:0&os_group=WinXP&file_attachment_name=CJXP5150LE.exe&dldiv=downloads/cpd&fileID=548&searchLang=iw&download=yes&fsize=29134742 באמצע ההתקנה,שאני מתבקש לבחור יציאה,אני לא רואה את אופצית יציאת ה-USB וככה אי אפשר להתקין/להדפיס כלום. מה קורה פה?... * היציאות של ה USB עובדות ותקינות.אין איתן שום בעיה. תודה רבה מראש.

9. Started by Cynicoren,

ואם כן, ע"י איזו תוכנה ? (אני מעוניין "לחתוך" ולשמור מספר עמודים מתוך PDF) תודה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  10. Started by Armageddon26,

יש לי 3 קבצי וידאו שאני רוצה לאחד לקובץ אחד (הם בעצם קובץ וידאו "שבור" לחלקים). הסיומות הן: name.avi.001, name.avi.002, name.avi.003 איך אני יכול לאחד אותם לקובץ אחד נורמלי? תודה רבה לכל העוזרים! עריכה: לא משנה, הסתדרתי, זה נפתח עם 7-zip. אפשר לנעול.

11. Started by 114508534,

התקנתי אותו והכרטיס שלי לא תומך בזה אז עכשיו איך שאני נגנס למשחק כל שהו זה נכנס ואחרי 2 היות זה יוצא ממנו

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by iPsych,

אז ככה, יש לי בעיה עם מחשב נישא של Dell עם נתונים חביבים-650Mhz 256mb קיבלתי את המחשב ללא כל מערכת הפעלה עליו, ניסיתי להתקין עליו ווינדוס XP home edition (חוקי!) וההתקנה לא צלחה, את כל הפעולות הראשוניות בדוס לא הייתה בעיה, אך ברגע שהוא הופעל מחדש והתחיל את ההתקנה הלא טקסטואלית (זו עם הממשק) הציג הודעת שגיאה שאומרת שהוא לא מוצא בדיסק קובץ בשם Asms נכנסתי לאתר של מיקרוסופט הסתכלתי בבעיות הנפוצות וראיתי את הבעיה שאני מדבר עליה, בעצם אני צריך להעתיק תקייה ע"י xcopy של דוס, מה שקרה, שלי אין win98 בבית, כך שהייתי חייב לקחת מחבר את תקליטון האתחול, אחרי שלקחתי את תקליטון האתחול לקחתי גם את כל הקבצים הנדרשים, באתי לנישא, ניסיתי להפעיל את xcopy והוא רושם שגרסאת הדוס לא מתאימה, למי…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  13. Started by pak82,

כאשר אני מנסה להתקין את גרסת 2011 של avg free antivirus, לאחר החילוץ האוטומטי של הקבצים שמתבצע אני מקבל מסך שנתקע על please wait לכמה שניות טובות ואז פשוט נעלם ולא קורה כלום (צירפתי צילום מסך). אני משתמש בwin7 32 bit וזה קרה לי גם במחשב שלי (שהיו בו גרסאות קודמות של avg שכמובן הסרתי לפני) וזה קורה לי גם במחשב עם התקנת win 7 חדשה לגמרי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  14. Started by gal,

היי לכולם קודם כל האם ניתן להמיר סרטים בDIVX לVCD בנרו?? ואיך מאפשרים AUTORUN בדיסקים שנצרבים בנרו??? תודה גל

15. על איזה מנהל הורודות אתם ממליצים? חינמי כמובן והכי מסודר וטוב. תודה !

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by david86,

יש ברשותי וינדוס ויסטה התקנתי כמה פעמים את התקנה של הכרטיס המסך מי האתר בכול זאת אין לי איקון של הכריס מסך למטה ליעד השעון הוא היה כמה שניות ואחרה זה נעלם מה לעשות יש מצב שזה בעיה חומרה?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by YANIV-N,

שלום! יש לי וירוס במחשב בשם: W32.SPYBOT.WORM יש לי את נורטון אנטיוירוס2002! ווינדוס XP-PRO מה אפשר לעשות?עשיתי בדיקת וירוסים מחיקה ולא נימחק... תודה לעוזרים! ואני חדש דרך אגב ופורום תותח.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  18. מישהו נתקל בבעיה ב- IE8 שכאשר לוחצים על קישור, נפתחת לשונית חדשה, אך בכותרת שלה כתוב "....Connecting" ("מתחבר..."), והקישור לא עולה (נתקע כך וזהו). אך אם מעתיקים ומדביקים את הקישור ללשונית חדשה, הוא נפתח מיידית. ב- IE8 RC1 לא הייתה הבעיה הזו... מישהו נתקל בזה ומצא איך לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  19. Started by elnat4,

שלום! האם מישהו מכיר תוכנת OCR באנגלית , שאפשר להפעיל אותה מה COMMAND LINE? תודה, עינת

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by Tzox,

היי, יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני מכניס סרט דיוידי לכונן ומפעיל אותו: הסרט מנגן, אבל אני שומע אך ורק את המוזיקת רקע (דיבורים וקולות רקע כמו מכוניות או פתיחת דלתות וכד' פשוט לא שומעים). זה כאילו ערוץ שלם של סאונד בסרט נמצא על mute. ניסיתי להוריד קודקים וזה לא עזר, ואני לא חושב שהבעיה היא בכונן בגלל שהוא קורא דיסקי DVD (שהם לא סרטים) בלי בעיה. אעריך את עזרתכם

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by sgsg,

שלום, אני רוצה לבדוק טמפ' במצב של עומס על המערכת ולכ אני מחפש תוכנה שמאמצת בו-זמנית את כרטיס המסך ואת המעבד לאורך זמן, בדומה למשחק. ניסיתי: ORTHOS - מאמצת רק את המעבד. 3DMark - מאמצת את שניהם, אבל עם הפסקות בין טסט לטסט, דבר שמאפשר להם להתקרר. יש לכם רעיונות נוספים?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by SEangel,

יש לי קובץ AVI (ללא קול) ואני צריך לחבר לו קובץ בפורמט AC3 (לא אכפת לי להמיר אותו לMP3 סטריאו) איזו תוכנה מתאימה לזה ואיך בדיוק אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by Schaap,

היי יש לי מחשב די ישן, עם כרטיס מסך (מובנה) SIS650. המסך - סמסונג SM-206BW 22inch. מ"ה XP-SP3. רזולוציה של 1680X1050 קיימת במאפיינים של שולחן העבודה, אבל משום מה המחשב מסרב לקבל אותה וחוזר לרזולוציה רגילה (1024...) איך אני מכריחה אותו לקבל את הרזולוציה הזו? אשמח לעזרה.. אני כבר די מיואשת

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  24. יש אפשרות למחוק אותו? איך מוחקים אותו אני רוצה את 8 זה הסטנדרטי שמקבלים עם האקס פי כל הסרטים שעבדו מצוין עם 8 פתאום לא עובדים עם החדש המסריח הזה זה כבר מעצבן לאללה .. הסרטים עולים אבל רואים אותם מטושטשים כאלה מקווקים משו מגעיל וגם בדי וקס לא רואים אותם טוב מה הבעיה.ץ..?? ואיך אפשר למחוק את החדש?? תודה

• 13 תגובות
    • 820 צפיות
  25. יש לי סרט בפורמט ASF , אני לא חודע אם זה אופייני לכל קבצי ASF, אבל אי אפשר לקפוץ איתו קדימה ואחורה. חשבתי להפוך אותו לAVI אבל VIRTUALDUB לא מוכנה לפתוח אותו. יש דרך אחרת?, או תוכנה אחרת? תודה.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.