עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BlueZone,

שלום, לאחר שעות של קידוד אשר מבצעת תכנת ה-NERO, נצרב לו הסרט. אך כשאני באה להקרין ב-DVD, הכל הפוך. (הראשים של האנשים מטה) מדוע?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  2. והמדריכים לא עוזרים לי, כולם קשים מדי והם מצריכים ידע בסיסי בתוכנה, ואני רק מתחיל. מישהו שמתמחה פה יכול לרשום מדריכים קצרים בעברית? כי אני לא יודע לעשות כלום חוץ מצורות מסכנות.

3. Started by gaviz,

שלום, יש לי מאגר איורים (קליפארט) בפורמט WMF וברצוני לראות את הקבצים כתמונות ממוזערות כשאני פותח את התיקייה של האיורים בסייר. בXP הוא נותן לי אך בויסטה משום מה הוא לא מראה לי זאת כתמונות ממוזערות אלא את סמל הקובץ בלבד. יש למישהו/י מושג איך מעדכנים זאת? יכול להיות שצריך מקודדים? אני גרפיקאי והדבר יכול לקצר לי משמעותית תהליכי עבודה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by eladhor7,

שלום לכולם בתוכנות הפוטושופ הישנים יותר, כדי לחדד את התמונה צריך ללחוץ על זה - image->sharpen->unsharp mask עכשיו התקנתי את הפוטושופ cs3 החדש, ואני לא מוצא את האפשרות - חידוד התמונה, מישהו יודע איפה האופציה הזאת נמצאת?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  5. אני רוצה תוכנה שתדע לפתוח קצבי RAR אבל לפי תור כאילו אם יש לי כמה תיקיות שמכילות קצבי RAR שאני אוכל לקבוע לאן לפתוח כל קובץ ואז היא תתחיל לפתוח ולא יהיה צורך לשבת מול המחשב וכל פעם לפתוח קובץ ולחכות שיפתח כדי לעבור לבא בתור

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  6. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אני מקווה שזה קשור לכאן, לא מצאתי פורופ אחר יכול לעזור ... לאחרונה קופצת לי הודעה עלספיי וור משורת המשיממות. כשלוחצים על ההודעה זה פותח דף הורדה של אנטיוירוס עשיתי סריקה עם האווסט והוא לא מצא כלום... וגם סריקה בad aware, ומה שזה מצא מחקתי זה גם משום מה התקין לי טול בר משל עצמו ושינה לי את דף הבית [שאותם הסרתי] השאלה שלי אם באמת יש חשש או שזאת סתם פרסומת בשביל להוריד את האנטי וירוס ? ואיך אני מורידה את זה ? ניסיתי ב msconfig אבל לא זיהיתי במה לבחור ... תודה.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by יהושע מנחם,

איך אני יכול לדעת מחוץ לקובץ PDF (על אייקון הקובץ) שהוא מרובה עמודים?

8. Started by orv89,

יש מחשב נייד עם לוח אם Field Value Motherboard Name Hewlett-Packard Presario V6000 (RM484EA#ABU) עכשיו עשיתי לו פירמוט ואני לא מוצא שום דיבר עוד לו שום דבר , ועם אני מוצא זה בכסף. אני חפש דריבריWIRLEESSום של כרטיס קול רשת כרטיס מסך תודה לכולם מראש !

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by valera199309,

שלום אפשר לקבל קראק עדכני DEMON TOOLS או ALOCOHOL 120. אל תגידו לי לחפש בגוגל כי חיפשתי ולא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. על מחשב מסויים (Windows XP) התקנתי את Norton Systemworks 2003, אך כשאני מנסה להפעיל את הGUI שלו (או של כל חלק שכל תוכנה באותו GUI, מי שמכיר יודע למה אני מתכוון) מופיע לי הודעת השגיאה הבאה: לא מצאתי מענה לבעיותי באתר של סימנטק, והפיתרון היחיד המתאים לי מהפיתרון לבעיה זו עם NAV2002 לפי המאגר נתונים שלהם הוא REINSTALL מה שניסיתי ולא עבד. אני זוכר שבעבר הייתה לי בעיה דומה עם Systemworks 2001/2002 (אחד מהם לא זוכר איזה) אבל רק עם הNAV בלבד. כל השאר עבד אחלה. הצלחתי לסדר את הבעיה עם הNAV, לא זוכר איך. רעיונות/הצעות/תרומות?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by udi,

יש לי WIN XP לפני כשבוע התחילה בעיה שהמחשב לא רוצה להחליף בין השפות שמותקנות בו שהם עברית ואנגלית על ידי הכפתורים ALT+ SHIFT וכדי להחליף את השפות אני צריך הוא ללחוץ על CAPS LOCK שזה מה שאני עושה עכשיו אבל הבעיה מתעוררת שזה הפוך מאנגלית לעברית וזה סיפור ארוך עד שזה קורה . האם יש אפשרות להסיר את ההתקנה של השפות ולהתקין מחדש {כדי להתקין אמרו לי להוסיף וי בריבוע בתפריט אז חשבתי שאם אני יסיר את ה וי זה יסיר את זה קיצור זה לא עובד } או האם יש פיתרון אחר. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  12. משום מה אינני מצליחה להתקין ADOBE PLUG IN FLASH לא במוזילה ולא בפיירפוקס למרות שחיפשתי משהו שיהיה מתאים לדפדפן.. :'( אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ..אני מאוד מתקשה לתפעל את האינטרנט ככה :s05: ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dorman2,

לאחרונה התחיל להופיע הודעת בהדלקת המחשב על חוסר דריבר: PCI Simple Communications Controller צירפתי את דף ה Device Manager ובו מסומנים בצהוב החוסר בדריבר שלעיל וכן בעוד "דרייבר" מסוג [cmz vmkd] Virtual Bus זה האחרון לא ברור לי כלל מהיכן הוא צץ וייתכן שהוא שארית של וירוס Antivirus 2011 שהמחשב נדבק בו בעבר. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. התקנתי תוכנה שניתנת חינם לחודש, אבל עבר החודש כל כך מהר... ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין אותה שוב, אבל קיבלתי הודעה שאני לא יכול להשתמש בה שוב, אלא אם אני אקנה אותה. כניראה ששתלו לי משהו על המחשב, ניתן אולי לדעת איפה הקובץ ששתלו לי ולמחוק אותו? או אולי לשחזר את המצב לקמותו? (לא שחס וחלילה אני רוצה להתקין אותה שוב ולהתחמק מתשלום... אני סתם רוצה לדעת איך להסיר את מה ששתלו לי במחשב שלי...) המון תודה לכל העוזרים!!!!1

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by Gliding,

הגרסא שמופיעה באתר היא לדעתי די ישנה...לא? הורדתי אותה ואין שם אפשרות לבחור את המעבד שלי...אז אני לא יודע כמה התוצאות שלה יהיו נכונות אני יודע שקיימות גרסאות חדשות יותר, רק לא מצליח למצוא אותן...

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by Zadu,

מהו הדפדפן הבטוח ביותר כיום ?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by reviZor,

שלום חברים, מאתמול התכני ווידאו שאני רואה באינטרנט באתרים כמו youtube או gametrailers הסרטונים פשוט מפסיקים לנגן באמצע הסרטון וכאילו עושה באפרים, אבל זו לא בעיה של איטיות באינטרנט מכיוון שאם מנגנים את אותו הסרטון שוב הוא יכול לתנגן רגיל עוד איזה דקה וזהוא. כביכול Flashplayer פשוט מפסיק לעשות באפרים ולהוריד את תוכן הסרטון. מישהוא אי פעם נתקל בבעיה או כזו? או יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש. נ.ב. שכחתי לציין שזה קורה גם ב Google Chrome וגם ב Internet Explorer. עריכה: עכשיו אני שמתי להורדב דרייברים חדשים לנוידיה ואני קולט שגם כאן יש בעיה... זה התחיל להוריד על מהירות מקסימלית הגיע לכ30% והפסיק להוריד.. אני חסר רעיונות ל-מה יכל לגרום לזה כי לא התקנתי שום דבר חדש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מחשב נייד של LG וניסיתי להתקין לו את הדרייבר של הכרטיס מסך שלו ATI MOBILITY X300 מאתר כלשהו (לא הרשמי של ATI) אחרי שההתקנה הסתיימה הווינדווס עשה רסטארט והופיעה לי ההודעה שלמטה והקטליסט לא נפתח בכלל... יש רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by ar6_n,

תגובות

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by Gremlin,

הי. אני מחפש נואשות crack או patch ,לתוכנת... net detective 8.0 ניסיתי כל מיני סיריאלס,אך הם לא יעילים.(חיפשתי באסטלויסטה וכו'). אני מיואש ... ???

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by khykkuh1990,

שלום לכולם.. יש לי מחשב וינ XP ואני מעוניינת לפרמט אותו.. קראתי המון מאמרים על איך ובכולם רשמו שצריך דיסקים של מערכת ההפעלה.. אז עשיתי סיור בבית ומצאתי כמה דיסקים.. ורציתי לדעת איזה מהדיסקים (שתכף תראו בתמונות) אני צריכה לא צריכה.. ומה סדר הפעולות של הדיסקים.. (כאילו באיזה דיסק להשתמש קודם ומה אחריו ובמה בסוף וכ"ו).. תמונה 1: http://imageshack.us/photo/my-images/593/dfbj.jpg/ תמונה:2: http://imageshack.us/photo/my-images/824/lyz2.jpg/ תמונה 3: http://imageshack.us/photo/my-images/713/o71s.jpg/ ועוד שאלה: קראתי שבמתישהו בפירמוט צריך להכניס מספר או קוד כלשהו שקשור למערכת ההפעלה.. אין לי דבר כזה.. האם זה חייב?ואם כן איפה אפשר להשיג?.. נ.ב. אני לא יודעת עם זה המקום הנכון.. ו…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. כמו ARJ של פעם.. אני רוצה להיכנס לדוס יש לי 5 קבצים 1.txt 2.txt 3.txt 4.txt 5.txt לקבץ את הכל לקובץ אחד שבתוכו יהיה את הכל הכוונה כמו WINRAR WINZIP של היום אבל רק בדוס בהרצת פקודה....! תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by asilbob,

1)שמעו אני רוצה לעשות איזה סרט קטן כזה אני משתמש בתוכנה Windows Movie Maker אני מעתיק סרט מסויים לWindows Movie Maker רשום לי ‏‏הקובץ C:Documents and Settingsאסי.222OQMRE1RI4AVHשולחן העבודהBanlieue_13_FRENCH_DVDRip_XViD-TheNewSquad-GGT.wmv אינו חוקי מפני שהוא אינו מכיל כל מידע. מה הבעיה? 2) אני מחפש תוכנה שמקליטה משחק מסוים שיקליט תמשחק לסרט ........ 3)יש סרטים מסוימים שאני מוריד מי האינטרנט ועכשיו הסרט לא זז אי אפשר להוזיז תסרט עם החץ של קדימה ואחורה זה פשוט חייב לזוז לבד....... איך אפשר לסדר את זה ? למי שמכיר תבעיה ?????????? תודה יום טוב!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by aaviran,

אני מנסה לשים Scheduled Task אבל זה לא עובד. רשום שלא הוכנסה סיסמה, אבל לשם משתמש שלי אין סיסמה! ניסיתי סתם לחרבש סיסמה אבל זה נותן שגיאה. הפתרון היחיד שמצאתי הוא לשים לשם המשתמש שלי סיסמה אבל אני לא מעוניין בכך. למישהו יש פתרון אחר שלא כולל תוכנה חיצונית?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by Argo013,

האם מישהו שמע על Hysys.Plant ואיפה אפשר למצוא אם לא את כולה אז את ה-demo?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.