עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by יוגב1,

כל פעם שאני פותח כמה טאבים במקביל או נותן לו להעלות כמה אתרים ביחד הוא פשוט קורס! דבר נוסף לציין, פעם לא היו לי בעיות בכלל ,שום כלום. איזה יום מנוע חיפוש של DAP השתלט לי על המחשב ומישהו בפורום נתן לי שורת סקריפט להוסיף אותה -> הוא סידר לי את הבעיה אבל מאז הוא קורס. גם אחרי הסרה והתקנה מחדש לא עזר.. בבקשה עזרה, אי אפשר לגלוש ככה!!!

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  2. כי אני מחפש אחת שאיך שאני שם שיר הוא מפעיל לי חלון שמציג לי את המלים של השירים , אבל את המדוייקת ביותר , כי אני זוכר שהיה לי אחת אבל היא הייתה דפוקה כאילו הייתה מציגה לי מילים של לא אותו שיר שאני שמעתי. בבקשה ותודה

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  3. אני רוצה לתכנת את הכפתורים של העכבר הנ"ל ולכן מחפש את הדריברים שלו. * INELLIPOINT 6.2 לא מזהה אותו. http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=099 אשמח לעזרה .

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  4. Started by elior021,

שלום, אני מתחבר לשרת של העבודה ולמרכזיה כדי לקבל טלפונים במידת הצורך אני מחפש תוכנה שנתנח לי את התעבורה ברשת שאני יוכל לראות אם משהו מפריע כי יש לי המון תקלות של איטיות ושמע בחיבור עצמו, יכול להיות מאוד שגם תוכנה שיודעת להגדיר לנהל QOS יכולה לעזור לי בנושא הזה כי אז אני יוכל להקצות רוחב פס שמור לאותו חיבור ללא הפרעות

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  5. תוכלו להמליץ לי על תוכנת אמולציה לדיסקים שעובדים בחלונות 7? השתמשתי בעבר ב-daemon tools, אבל כשניסיתי להתקין אותה בחלונות 7 קיבלתי הודעת שגיאה על "בעיות תאימות ידועות".

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  6. הורדתי סרט HD X264 והסאונד לא תואם לתמונה בחלקים מסויימים התקנתי את כל הקודקים כל התוכנות לא פועלל עכשיו הבנתי שהנגנים משתמשים רק בCORE 1 מהמעבד ולא ב2 כלומר CORE אחד עובד על 100 אחוז שהשני על 2 אחוז ובגלל זה אני לא רואה את התמונה עם הסאונד בקצב אחיד כי אין למעבד מספיק כוח השאלה שלי אם יש דרך לפתור את הבעיה הזאת אולי נגן שמנצל את כל כוח המעבד או משהו כזה זה ממש מציק לי אני אודה למי שיצליח לפתור לי את בהבעיה

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by urich,

רציתי לדעת אם על המחשב שלי ישkaspersky האם יש סיכוי שהמחשבהשני שלי שמתחבר לאינטרנט דרך המחשב הראשי שלי. האם גם הואמוגןעלידי האנטי וירוסמפני פריצות וכו' או שחייב גםבואנטי וירוס

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by BIGWOLF,

הפכתי את המודם שלי מסוג SAMSUNG E300 (המגהץ הכחול) לנתב וכאשר אני מוריד קבצים מה EMULE אני מקבל בסטטוס של התוכנה LOW ID ולכן מהירות ההורדה נמוכה מאוד יחסית. איזה הגדרות אני צריך לשנות בנתב כידי להוריד הכל מהר יותר. במילים אחרות איך אני מגדיר בנתב את ה"פורטים" המיוחדים בהם משתמש ה - EMULE תודה ???

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by amirn,

היי, צרבתי סרט ב-VCD בעזרת NERO. את הסרט רואים מצוין על הטלוויזיה ע"י ה-DVD הרגיל אבל אני לא מצליח לראות את הסרט על המחשב! לא ע"י CD ולא ע"י DVD במחשב ניסיתי את POWER DVD 4, MEDIA PLAYER ולא עבד הוא צועק על פורמט לא מוכר [צרבתי ע"י גרסה חדשה של NERO EXPRESS] רעיונות? תודה!

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by ttwow,

יש לי ווינדווז XP ומדפסת מה אני יכול לעשות כדי שהמחשב יקבל פקסים?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by frh,

אבקש עזרה דחוף למי יכול לעזור בקוד של תוכנת מג'יק 8 מחולל ישומים בעברית CD KEY דחוף

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  12. משום מה ויסטה התקין את זה אוטומטית אבל 7 לא. ניסיתי את הדרייבר שיש לי ל XP - לא עובד. יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by eladb21,

שלום אני ממש צריך עזרה באיי סי קיו כמה שיותר מהר כשאני מנסה להכנס לכל משתמש באי סי קיו זה נכנס לי אבל כשאני מנסה להכנס למספר שלי(229249811) זה לא נכנס לי ורק למספר הזה שעד היום נכנסתי אליו חופשי התקשרתי לחבר שלי גם הוא ניסה להתחבר לשלי ולא הצליח ניסינו דרך איי סי קיו 5 ניסינו דרך מירנדה וכלום לא עובד ולאנטרנט וכל מספר איי סי אחר זה כן נכנס בבקשה תעזרו לי מה קורה פה

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by shaygutman,

מחפש דרייבר ללוח אם ABIT NF7 NFORCE2 כל הדריברים לXP SP2 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by damiana,

שלום... אני מנסה להסיר גירסה של אופיס professional 2007 דרך מרכז הבקרה ומופיעה לי השגיאה הבאה:"לתוכנית ההתקנה אין אפשרות להמשיך מפני שקובץ נדרש אינו זמין או פגום"... מישהו מכיר כלי תוכנה מתאימים לטיפול בבעיה זו? אני יודע שיש תוכנות להסרת דרייברים ,האם זה יכול לעזור לי? מה מומלץ? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  16. היי לכולם אני מריצה אקספלורר 7 על XP HOME. עזבו את זה שיש בעיה חמורה עם הוונדוס (שאני מבינה שזה לא הפורום המתאים לדב) האקספלורר מש עושה לי צרות. אם אני פותחת יותר מידי חלונות (לפימם מספיק חלון 1 ו- 4 לשוניות) לפעמים מאפשר לי יותר הוא עושה צרות. נתחיל מזה שרוב זמן העבודה על מספק משימות (כנראה) שהמעבד מתחמם מאוד ומאוורר עושה הרבה רעש. בזמן העבודה לפעמי לוקח לדפים הרבה זמן לעלות ו שלא עולים כלל. מצד שני לפעמים עולים בסדר (מעולה זה לא) פתאום הרעש גדל ואז או החלון הספציפי מפסיק להגיב והכל נסגר גם לכך יכולות להיות מספר ורסיות לפעמים נתקע ואני צריכה לסגור בעמי ואחרי הרבהמאבקים לפעמים פשוט מודיע שיש בעיה ולאחר אישור סוגר הכל לרוב סוגר את כל החלונות. במקרים נדירים משאיר אחד פתוח. …

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  17. ערב טוב, אני זקוק להמלצה על תוכנת אנטי-וירוס חינמית, ועד כמה שאפשר, בקטגוריה זו, ידידותי וחזק. * אגב, האם AVAST שווה משהו? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  18. Started by 00000,

אני רוצה לפתוח אתר שיכלול מדריכי וידאו בתוכנות Adobe After Effects, FL Studio ועוד... אני צריך רעיונות למדרכים בתחומי המוזיקה והוידאו. הקיאו הכל.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by POD,

התקנתי ARES לא מזמן על XP עם שני משתמשים. הוא עובד יפה על ה-ADMINISTRATOR אבל משום מה על ה-USER השני, שהוא LIMITED, הוא מסרב לעלות . הוא רק נראה כחלון ממוזער בשורת המשימות, ואי אפשר להעלות אותו, והיישום שלו רץ בזיכרון. הגירסה היא 1.8. למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  20. האם יש דרך באותו חלון דפדפן לצפות ב2 עמ' בו זמנית, וככה לנצל את המסך הרחב ? כמו לדוגמא בוורד שאפשר לעבוד עם שני העמודים אחד ליד השני ? אפשר לעשות את זה עם שתי חלונות ולשנות את הגודל אבל אני מחפש דרך באחד. לא משנה באיזה דפדפן אגב, אבל רצוי בFF, אם לא אז הבחירה השניה שלי היא IE, אבל חוץ מהן אפשר בכל דפדפן. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by שבע-שנים,

שלום, מישהו מכיר תוכנה לWindows XP שתציג את הזמן שהמחשב דלוק? רצוי שתהיה פשוטה ומעוצבת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by Levcog,

לאחרונה התקנתי על המחשב שלי Windows Vista Ultimate 64bit ושמתי לב לבעיה די מוזרה במשחק Grid שפעל חלק על ה Window XP 32bit. קודם כל, הינה המפרט שלי: מעבד - Q6600 3.0MHz (OC) קירור למעבד - Thermalright Ultima הארד דיסק - WD320GB AAKKSS זיכרון - G.Skill 4GB (2GBx2) 800MHz לוח אם - Abit IP35-X כרטיס מסך - BFG 8800GT OC1 512Mb כרטיס קול - Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series מארז - Enermax Chakra 5001 מסך 22" את הOC ביצעתי לאחר שעברתי לVista ובדקתי את יציבות של המחשב עם מספר תוכנות. אבל ישנה בעיה במשחק Grid שלא הייתה בזמן הרצת המשחק עם XP, מדי פעם המשחק פשוט מתחיל לרוץ לאט מאוד, אי אפשר לקרוא לזה בדיוק ירידת FPS, המשחק נכנס למצב שאני קורא לו מצב …

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  23. היי יש לי רשת בין כמה מחשבים, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעבוד ממחשב אחד, על מחשב אחר שמחובר ברשת. על המחשב השולט יש XP HOME ועל הנשלט יש 2000 פרו לכן אין אפשרות ל remote desktop (שקיים ב XP PRO). השליטה היא דרך ה LAN (לכל מחשב IP קבוע) ולא דרך האינטרנט ככה שהמהירות בטח תהיה סבירה. מישהו מכיר ? לא ממש משנה לי אם זו תוכנה חינמית או בתשלום תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  24. כל פעם שאני לוחץ על לינק שהוא Zip, הקובץ עושה פתיחה ולא שמירה. איך אני משנה את זה לכמו שזה היה בהתחלה ?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by asilic,

היי יש לי בעיה במירק אני לא מצליח לקבל אף קובץ... אני תמיד מקבל הודעת UNABLE TO CONNECT ניסיתי לשנות את ההגדרות לא עזר... מחכה לתשובה..

• 5 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים