עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by wow,

אם אני יודע למשל את הכתובת של החבר שלי אז יש אפשרות לשלוח קובץ קטן דרך START--->RUN?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  2. נניח שיש לי קובץ RAR בכונן C ואני רוצה שהוא יפתח לכונן D, פעולת ה- extract (ב winrar) תפתח אותו לכונן C (באיזה ספרית temp) ואז תעתיק את הקובץ ל D. האם יש דרך לדלג על השלב של הפתיחה ל C כך שיפתח ישירות ל D ?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  3. שלום לכל חבריי הפורום ! יש לי במחשב כמה תוכנות ריגול שיוצרות לי בעיות מאוד מעצבנות ואני מחפש לינק לתוכנה שתסיר אותם כי הם ממש מעצבנים ! למי שיש לינק לתוכנה טובה שתסיר לי את תוכנות הריגול מהמחשב שיתן לי אותה בבקשה! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by FireFlash,

משום מה פתאום אני שם לב שאין תוכן בתוך חלון ההורדות.... כלומר פעם היה שם תיעוד של כל ההורדות ויכולתי להוריד שוב. עכשיו אין שם כלום חלון ריק משהו מבין אולי איך לסדר את זה נכנסתי ל About:config וניסיתי למצא את הבעיה אבל ללא הועיל אשמח אם משהו יעזור לי בבעיה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  5. שלום לכולם, קניתי דפי לייבלים (מדבקות עגולות עם חור באמצע) להדבקה על CD או DVD. באיזו תוכנה כדאי להשתמש להדפסה ? תודה

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  6. היי זוג חברים שלי חושב בבן שלהם שהוא מדבר עם כל מני אנשים בצאטים שאין להם ממש כוונות טובות... :-X :-X :-X הם ביקשו שאמליץ להם על תוכנה שתעקוב אחרי התאטים שוהא ממנהל במחשב ואם אפשר גם על המצלמת רשת. מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזו? על המחשב מותקן אקס פי.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  7. Started by itamardabush,

מישהו יכול להביא קישור לקאזה הכי טובה ובלי ספאמים בבקשה!!!! תודה לכולם!!!

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by olash,

שלום, בעקבות בעיית SPYWARE אני צריך להתקין FIREWALL, הFIRE WALL של WINDOWS לא עוזר. יש איזה תוכנת FIREWALL טובה אמינה, שהיא גם בחינם ? ן

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by QuietRiot,

שלום לכולם, שמי ניר. פעם ראשונה שאני כותב פה. רציתי להתייעץ אתכם, אני עובד עם פוטושופ כבר זמן מה ואני מרגיש שאני כבר דיי ממצא את עצמי בתוכנה (את עצמי, לא את התוכנה), חשבתי שתלת מימד תיהייה דרך להוסיף גוון חדש לעבודה שלי עם פוטושופ. השגתי ממכר את C4D, אתה הוא עובד באופן מקצועי, אבל אני לא ממש מוצא את הידיים והרגליים... אני למדתי להשתמש בפוטושופ לבד דרך האינטרנט ככה שאני לא לגמרי מטומטם... אשמח לקבל מדריכים שמסבירים את הבסיס של עבודה עם תלת מימד, בדגש על התוכנה C4D. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by Alina,

אני צריכה תוכנה טובה שממירה מ WMA ל MP3, חיפשתי תוכנות בגוגל שלא תחשבו אבל רוב התוכנות בכלל לא טובות או עולות כסף. תודה

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  11. אהלן, אני משתמש בנרו,והבנתי שיש אפשרות לצרוב עד 730-750 מגה על דיסקים רגילים ולמרות שקראתי איזה מדריך לא הצלחתי לעשות זאת... אם מישהו מכיר,תעזרו בקשה. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by lobazain,

hello, im using dvdx program in order to convert dvd to avi the problem is that the procces is real slow ??? ??? ??? only 10/2 frames per sec in: p4 1700 256mb ddr 333 ti4200 vga is it my comp or maybe the program?? זה הגיוני???

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

יש לי קובץ mp3 , שמעתי אותו ולא שמעתי שום פגם שצרבתי אז היו מעין קפיצות , לא קפיצות של דיסק שרוט. יש דרך לדעת לפני צריבה או אחרי צריבה אם יש פגם בקובץ ? לא נעים להכין דיסק ואז לגלות שחלק מהרצועות קצת פגומות

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  14. אתמול נפל החשמל בביתי וכשהדלקתי את המחשב, פיירקפוקס כרגיל שיחזר את הטאבים אבל מאז שזה קרה כל פעם שאני נכנס למשל לHWZONE או לYOUTUBE יש כבר את השם ואת הסיסמה אבל זה לא אוטומטי, אני צריך ללחוץ על הכפתור, הוא לא כבר בפנים, ביוטיוב גם אין פרטים ואז הוא תמיד שואל אותי israel or show worldwide כסימן שהוא לא מזהה אותי מה קרה? למה פיירפוקס לא עושה קוקיז?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by shahar07,

יש לי מחשב בן 5 בערך, בזמן האחרון נראה לי שהוא קצת התעייף, הבנתי שאני יכול לבדוק את הביצועים שלו עם התוכנה preformance test, וזה מה שעשיתי, קיבלתי תוצאה של 957, מה זה אומר ואיך אני יכול לדעת שהכול בסדר, החלקים שיש לי במחשב הם: מעבד core 2 6600 2.4 לוח: Asus p5w dh delux זכרון: sd ram 3071

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  16. Started by mor_shalev,

אני מנסה לראות סתם סדרה שהורדתי (קובץ avi) ומה שאני רואה זה שהכל חשוך כזה למה זה? איך אני יכול לסדר את זה? לפני שבוע זה עבד.. ניסיתי להתקין כודקים מחדש אבל זה לא הצליח לתקן את זה משום מה..

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  17. בס"ד שלום עליכם חבר'ה אני מנסה לצפות בסרטונים מיוטיוב, אך הפיירפוקס חוסם את החיבור בהתחלה חשבתי שזה הfirewall, ניתקתי אותו וזה עדיין לא עובד נסיתי דרך האקספלורר 8 וזה עובד מצויין הוספתי את יוטיוב ל"רשימת החריגים" של הפיירפוקס אך עדיין הבעיה נשארה תודה על כל נסיון עזרה עבורי! תבורכו

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by maverick,

מחפש דחוף תוכנה ליצירת קבצי PDF או לפחות איך היא נקראת :jump:

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ידוע לי שכאשר אני מוריד קבצים דרך "קאזה" - הם עלולים להיות נגועים בוירוסים. אך האם זה נכון גם לקבצי אודיו ווידאו למשל? האם אפשר בכלל להשתיל בהם וירוסים? אני משתמש בתוכנה דיי הרבה זמן ואף פעם לא נתקלתי במצב כזה.

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  20. אהלן.. אני לפני פירמוט של המחשב ושאלה קטנה לי אליכים. כיצד אני מגבה את כל המועדפים והBOOKMARKS של הפיירפוקס שלי? ובנוסף כיצד אני מגבה את הסמיילים של המסנג'ר שלא יימחקו? (אני אוגר אותם שנים ) תודה מראש. שחר.

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  21. האם יש כזאת ?בדומה לDaemon Tools ?.. תקליטון לא תקליטור !

22. Started by My_Name,

במהלך ההתקנה מופיעה לי ההודעות שגיאה הבאה: "This program wil install SCSI Pas Through Direct (SPTD) layer on your computer. WARNING - SPTD not compatible with kernel mode debuggers (SoftICE, WinDGB etc.)! please cancel setup if you plan to use kernel debugger on this machine." ניסיתי להוריד מכמה מקומות שונים, ניסיתי להוריד גירסת ניסין (ל-30 יום) מאתר היצרן. ניסיתי הכל וזה פשוט לא עובד, תמיד מופיעה השגיאה הזאת, אני עושה אישור ואז רשום "System file write eror" וזה יוצא לי מההתקנה. אני משתמש ב-Windows XP Pro SP2. אותה בעיה יש לי גם בתוכנה Deamon Tools ולכן מותקנת אצלי על המחשב גירסא ישנה שלו כי בכל גירסא אחרת מופיעה ההודעה הזה. כרגע גם הצלחתי להתקין גירסא ישנה של Alcohol 120…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by 00000,

אני רוצה לפתוח אתר שיכלול מדריכי וידאו בתוכנות Adobe After Effects, FL Studio ועוד... אני צריך רעיונות למדרכים בתחומי המוזיקה והוידאו. הקיאו הכל.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by הדוד משה,

אני מחפש קומפיילר טוב ללאטך, רצוי אחד עדכני, עם קהילת מפתחים יציבה. כמו כן, אם ישנו גם קומפיילר שהוא מולטיפלטפורם, זה עוד יותר טוב. תודה רבה ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  25. יש עצות? זה קרה אחרי שהתקנתי אותו מחדש כי הוא היה נתקע..

• 8 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.