תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
היי.אני גולש בדפדפן של פיירפוקס. לאחרונה אני מנסה להכנס לאתר torec.net אך גוגל נראה שלא מאפשר לי בטענה שהוא אתר תקיפה מדווח. משהו נתקל בדבר הזה ויכול לעזור לי לפתור את זה?(מקווה שהגעתי לפורום הנכון) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
זו תוכנה שממירה ל pdf ע"י כך שהיא שולחת את המסמך למדפסת וירטואלית. בנסיון להסיר אותה אני מקבל את ההודעה הבאה" " the cpw2 port provided by cutepdf writer is still being used/ disconnect all printers from this port then uninstall cutepdf writer" מה הכוונה ומה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בשבוע האחרון בכל הטראקרים שלי אני מקבל את השגיאה הזו, חלק מהטראקרים מורידים נפלא וחלק מראה אדום. (טראקרים מאתרים שונים ככה שזו לא בעיה באתר ספציפי). הפורטים שלי פתוחים בנתב (ועובדה שחלק מהטראקרים הוא כן מוריד), אז מה הבעיה? (יש לי ratio גבוהה ואני יודע שיש לדברים שאני מוריד הרבה seeders).
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כל פעם שאני טוען עמוד מחדש, כמעט על כל עמוד באתר קופצת לי ההודעה שיש בתמונה, איך אני נפתר מזה, זה מתחיל לעצבן אותי. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הורדתי את הבטא ושמעתי עליה דברים טובים. התקנתי ועשיתי ריסטארט. אחרי שעלה הווינדוס מסתבר שהוא נעל לי את היוזר ואני לא יכול להכנס לווינדוס בכלל כי מופיע לי להקליד סיסמא. אחרי התפתלויות בין מיליון תוכנות לפריצת הסיסמא לפני שהווינדוס עולה, הצלחתי לפתור את הבעיה, העניין הוא, למה זה קרה ואיך אני מתקין עכשיו את האקספלורר הזה?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חבר שלי נמצא עם GMAIL בגירסה הישנה ואין לו כפתור לעבור לגירסה החדשה..מההוא יכול לעשות בכדי להעביר לגירסה החדשה? תודה
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ניסיתי לראות וידאו שמישהו העלה בפייסבוק, ובמקום להראות לי לא את זה רגיל כמו כל לינק מיוטוב, הוא מראה לי את הדבר הבא: כשלוחצים על החלון הוא מוריד כובץ בשם MediaPluginSetup.exe ניסיתי להוריד את זה בVM ולסרוק עם KASPERSKY ONLINE וזה אומר שזה נקי, גם Security Essensials לא מתרגש, אבל אני לא מאמין שזה איזה עדכון של יוטוב. משהוא מכיר מה זה ואיך מטפלים בזה? (אני מאמין זה spyware שיושב אצלי, אבל Spybot לא מראה כלום...) ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי משהו שמסביר מה זה בדיוק. אני מריץ וינ 7 ulti 64 דפדפן כרום (אבל קורה גם בפיירפוקס). הוא אומר לי להוריד את הקובץ מאתר gameplaylabs...
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי כמה מדריכים על התוכנה memtest86 (גם תמדריכים באתר הזה) ויש משהוא שעדיין לא הבנתי רשום שלא להפעיל תתוכנה יותר מ6 7 פעמים והזיכרונות עלולים להישרף השאלה היא האם המידע הזה נכון? או שאני יכול להפעיל תתוכנה עכשיו וללכת לישון ובבוקר לקום ולהפסיק אותה ולא משנה כמה שעות ופעמים היא עברה?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הכותרת מציגה את הבקשה שלי, אני צריך תוכנה שהיא סוג של חיישן טמפרטורה למעבד כדי לדעת את המעלות שלו. בתודה slim_shady.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום. אתמול בערב הביטורנט החליט להפסיק לעבוד - מצורפת תמונה של הודעת השגיאה. נכנסתי לקובץ שמצוין בהודעה וניסיתי להבין מתוכנו מה הבעייה ללא הצלחה (אני מצרף את התוכן שלו בסוף ההודעה). אם מישהו מבין מה הבעייה אשמח לשמוע, אבל גם אם לא יש לי שאלה אחרת - בפעמים הקודמות שזה קרה לי (זו פעם שלישית) פשוט הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש והבעייה נפתרה, אבל, וזה האבל הבעייתי, כל ההורדות "נעלמו", ז"א הקבצים עדיין יושבים בסיפריית ההורדה אבל הביטורנט שהותקן מחדש לא מזהה אותם. מכיוון שאני לקראת סיום של הורדה של סרט חשוב וגדול בנפח שלקח לי כמה ימים אשמח אם יש למישהו פתרון. מישהו יודע איך להתקין מחדש את הביטורנט בלי לאבד את ההורדות הקיימות, ז"א שההורדה תמשיך מאפא שהיא הפסיקה? הנה תוכן הקובץ אל…
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
נרו 5.5 לא מאפשר לצרוב עם הצורב החדש שלי. כרגע אני משתמש ב-CDXPBURNER PRO 3. תוכנה חינמית אבל כבדה, לא נראה לי מאפשרת סימולציה ולא מאפשרת העתקת דיסק כמו נרו. מישהו מכיר תוכנה חינמית לצריבה אחרת? (נרו עולה כסף)
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיה ב- IE8 שכאשר לוחצים על קישור, נפתחת לשונית חדשה, אך בכותרת שלה כתוב "....Connecting" ("מתחבר..."), והקישור לא עולה (נתקע כך וזהו). אך אם מעתיקים ומדביקים את הקישור ללשונית חדשה, הוא נפתח מיידית. ב- IE8 RC1 לא הייתה הבעיה הזו... מישהו נתקל בזה ומצא איך לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
הורדתי את הפוטושופ החדש (CS) והורדתי גם סיריאלים אף סיריאל מהם לא עובד לי מישהו יכול לתת לי סיריאל עובד לפוטושופ סי אס? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
איך משנים את זה שבICQ הוא לא ישנה את המצב שאני משחק ... כי בוא נגיד אני שם על AWAY אני נכנס למשחק והוא מחליט לשים את זה על ONLINE והוא כל הזמן מקפיץ את זה.... זה מציק :-\
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
סרטון של דקה אחת בלבד, קובץ בנפח 200 מגה, שצולם במצלמה דיגיטלית FHD בעלת דיסק קשיח, הקובץ הוא M2TS AVCHD אני מנסה להציג אותו ב VLC וב Media Player על גירסאותיהן האחרונות, אך הנגנים לא מצליחים להציג (קפיצות ותקיעות רבות). אני יודע בוודאות שהקובץ תקין (ראיתי אותו מוצג באופן תקין לחלוטין במחשב אחר), אני יודע בוודאות שהסיבה היא לא מחשב חלש, המחשב שלי הוא Intel Core 2 Quad 64bit Q6600 2.4GHhz עם 4 ג'יגה זכרון, כרטיס מסך GeForce 8800 GT, Windows Vists Ultimate Service Pack 2 אגב, המחשב מנגן ללא כל בעיה קבצי MKV בגודל 10 ג'יגה. אשמח לדעת מה ניתן לעשות ולבדוק, אני מניח שהכיוון הוא Codec/חבילת קודקים שמתאים לפורמט הסרט הזה ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ועוד איזה 100 מגה בRAM.. זה קרה פתאום ולא שיניתי כלום לפני זה.... יש למישהו הסבר? (גם פתרון יעזור )
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנת שומר מסך של מפל מים שרואים איך המים זזים בו. התוכנה צריכה להיות חינמית ורצוי ללא פרסומות. לא אכפת לי שתהיה רק תמונה אחת אבל שתהיה יפה. יש את התמונות שאלה שאתה מחבר לחשמל ורואים את המים כאילו זזים כזה וזה ממש יפה, אז בקיצור אני רוצה שיהיה לי כזה על המסך כשומר מסך. תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתשלח הרבה הודעות(בעלות אותו תוכן) למספר מסוים (על מנת לעזור לילד חולה) מכירים במקרה משהו כזה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
נערך על ידי....
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אח שלי רוצה להתקין איזה משחק (maple story). כשפותחים את קובץ ההתקנה המשחק מחלץ את קבצי ההתקנה (החלון הלבן הזה שכתוב שם preparing to install) לכונן C (בו מותקן הWIN) ואז לאחר סיום חילוץ קבצי ההתקנה כשתוכנית ההתקנה שואלת איפה להתקין את המשחק עצמו לא נשאר מספיק מקום בשביל להתקין את המשחק. האם יש אפשרות להגדיר בWIN שהקבצים יחולצו לכונן שהוא לא של מערכת ההפעלה ואם כן איך עושים זאת? יש לאחי WIN XP 32 SP2
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף פתרון תרגיל מספרי לתוך קובץ וורד. אני חושב שהכי נוח להכניס תמונה של הפתרון שנכתב בכתב יד. האם JPG הכי קל או שיש משהו אחר עדיף יותר? אני רוצה להכין קובץ PDF אבל שבהתחלה יהיה תוכן עניינים לחיץ. הקובץ (וורד) מוכן וגם אין בעיה להפוך אותו ל-PDF. אבל אני רוצה שיהיו קישורים לחיצים. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מדיה פלייר 9.0. כאשר אני מנסה לפתוח את התוכנה מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: windows media player an internal apllication error has occurd איפה הבעיה ואיך אני פותר אותה?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איזה תוכנת מפות של כל ארה"ב באנגלית אתם הכי הרבה ממליצים להשתמש לGPS ? קניתי GPS של חברת TOMTOM המפות הם רק של פלורידה (בה אני נמצא). שווה לי למחוק אותה ולהשים משהו חלופי במקום ?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-