תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שכאשר אני לוחץ על קישור מסויים, היא בזמן אמת מוחקת ממנו כתובות מוגדרות מראש, למשל אם ניקח את הלינק הזה: http://www.blabla.com/asd.cgi?p=55&url=http://www.hotmail.com/index.asp?buffet&link=hof אז שבזמן שאני לוחץ על הקישור, היא תפתח לי דף חדש עם הכתובת http://www.hotmail.com/index.asp שכפי שאתם רואים נמצאת במרכז הדף, ותמחק את כל מה שמסביב, גם הטקסט שלפני הלינק וגם הטקסט שלאחריו, וע"י כך תישאר רק הכתובת הרצויה. רציתי לדעת אם בכלל קיימת כזו תוכנה, והאם קשה לבנות אחת כזו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
יש לי בעיה בפתיחת דפי pdf ואני לא יודע איך לפתור אותה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
לפני חצי שעה גלשתי לאתר רוסי נידח כשלפתע הופיע הודעהשהאנטיוירוס איתר וירוס.הוא המשיך עם האיתור וגילה שיש עוד כמה טרוינים הוא הצליח למחוק את הטרוינים אבל בוירוס הוא רשם שאי אפשר למחוק. שם הוירוס:BLOODHOUND משהו(יש המשך שאני לא זוכר). ניתקתי את האינטרנת עשיתי SCAN למחשב והפעם הוא לא גילה את הוירוס,אבל כן גילה כמה טרוינים בתיקיה של הJAVA שהורדתי מהאינטרנט. עשיתי RESTART הWINDOWS נכנס אממה יש בעיה, תמיד בSTARTUP של הWIN (XP( מופיע בפינה הימנית האייקון של המגן הצהוב.הפעם זה לא היה שם .בדקתי בMSCONFIG חלק מהאופציות נעלמו,וגם בRUN כשאתה רושם משהו ןלוחץ אנטר אז זה זוכר את מה שרשמת, ואם אתה לוחץ על החץ למטה זה עושה לך אופציות לבחור מה אתה רוצה לרשום,אז גם זה נעלם. עשיתי עוד הפעם ס…
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני צריך את ה=photoshop בעיברית ואני פשוט לא מוצא מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לימצוא אותה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
קיבלתי כבר כמה פעמים אי-מיילים מחבר והיו שם קבצי וורד וPDF, עכשיו שאני פותח את ההודעה הוא רושם לי: "OE REMOVED ACCESS FOR" הגירסה היא 6.00.2800.1123 Office 2003 pro עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה, אני בטוח שאם אני יחפור עמוק לתוך האאוטלוק אני ימצא, אבל העיניין די דחוף לי. קיצר, מי שיודע, אשמח לקבל תשובה ;D
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
האם קיימת כזו תוכנה שנותנת לשנות רזולוציה רק עם סיסמא?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אם יש מישהו שמכיר את התכונה multisim בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין pro\power pro
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם חברה יש לי בעיה כאשר אני מוריד סרט בkazza ואני רוצה לעשות לא preview כדי ליראות איזה סרט הוא לא עושה המסך עדין נישאר שחור. אבל רק מתי שאני מסיים להוריד את הסרט אז אני יכול ליראות אותו
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי קובץ AVI (ללא קול) ואני צריך לחבר לו קובץ בפורמט AC3 (לא אכפת לי להמיר אותו לMP3 סטריאו) איזו תוכנה מתאימה לזה ואיך בדיוק אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בווינאמפ שחשבתי שנעלמה אבל מסתבר שלא שיר מתנגן בוינאמפ כרגיל ואז פתאום מאמצע שום מקום זה מעלה ארור כזה של הוינדוס ומבקש לסגור את התוכנה וזה מתסכל מאוד מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? (חוץ מלהחליף תוכנה)
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ftp://ftp.us.nero.com/Nero551035.exe ftp://ftp.us.nero.com/NVE1046e.exe
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מחפש כתוביות לסרט Get Rich Die Trying\Get Rich or Die Trying של 50cent שתתאים לתוכנה BSplayer אם מישהו יכל למצוא לי או לתת לי אתרים שהוא חושב שיש את זה שם אז בבקשה.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אפשר שם של תוכנה להעברת קבצים ממחשב למחשב? אני יסביר למה אני צריך אותה: יש לי בבית הספר קובץ ששוקל 200 mb ןאני רוצה להעביר אותו לבית יש לי אניטרנט בשניהם אבל אני רציתי לעשות את זה עם icq ואז נזכרתי שאני צריך להיות בשני מקומות בו זמנית על מנת לאשר את העברת הקובץ! יש תוכנה שאני יפעיל אותה במחשב בבית וגם בבית הספר ואז אני יוכל להעביר את הקובץ מבלי להיות בבית?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
הבנתי שדרך התוכנה הזאת אפשר לשחק משחקי מולטי פלייר (אני צודק??) אפשר לשחק באינטרנט או שזה דרך מספר איי פי ואז זה עם מישהו מסויים?? איפה אני מוצא אותה??
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
התקנתי נורטון 2003 ונראה היה שהכול תקין, הסמל של הנורטון מופיע בפינה כך שנראה שהאוטו-פרוטקט עובד, אבל כשאני מנסה לפתוח אותו בשביל סריקה מלאה, עדכון או כל דבר אחר הוא נסגר אוטומטית אחרי שניה היה לי את הוירוס W32.HLLW.gaobot.AA והצלחתי להיפטר ממנו ככל הידוע לי (גיליתי אותו רק דרך הסריקה דרך האינטרנט באתר של נורטון ומחקתי אותו ידנית) מישהו יודע מה הבעיה? נ.ב. דרך ה-SAFE-MODE הנורטון עובד כמו שצריך
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם win xp במחשב הישן היה לי win98 שבמאפיני המערכת היה מד משאבים שהראה את משאבי המערכת הפנויים השאלה היא איכן אני יכול למצא את מד משאבי המערכת בwinxp
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אני מחפש מיספר סריאלי לתוכנת הצריבה nti cd maker pro 2000 קיבלתי את הדיסק ממשהו שאיבד את העטיפה המקורית שעליה היה את המיספר פאיפה אני יכול להשיג כזה מיספר ותודה מראש למי שיתן פיתרון שעובד
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
נריד הורדתי משחק ויש לו קווץ שנקרא BIN והשני CUE איך לצרוב את שניהם?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן, בחודשים האחרונים חשבתי שמישהו פורץ לי לחשבון והמשכתי לשנות סיסמאות. קיצר, הבעיה היא ששמתי לב שכשאני מוריד למשל סרט של 700MB האתר של ראפיד שייר מוריד לי סביבות הג'יגה וחצי+ מהמכסה שלי. אני בדקתי בLog ואני היחיד שמוריד, ואפילו בלוג כתוב שאני מוריד את הכמות ההזויה הזאת. בעיקרון חשבתי שזה איזה דפקה בין החברים שלי לביני שמשתמשים בחשבון, אל תגידו לאף אחד הא. אבל חתכתי אותם כדי לראות איך זה מסתדר. אני משתמש בתוכה Flashget והבנתי שהיא מוריד מ5 מקורות בו-זמנית או משהו, אני חושב. מישהו יכול להגיד לי אם ראפידשייר חווים איזה שהיא בעיה שהם יפצו אותי עליה, או שהפלאשגט שלי גיי? לפני שמישהו קופץ - אני בטוח במאה אחוז שאני מוריד את הגודל שאני רואה שאני מוריד, לפי המקסימום קילובייטס ש…
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אז ככה היום פיתום קרה משו ועכשיו כל פעם שאני גורר איזה שיר להעביר את המיקום שלו ברשימה למיקום אחר נפתח לי חלון: "Add file(s) to Playlist" אם יש מישו שנתקל בזה כבר בבקשה שיגיד לי איך לבטל את זה, תודה!!
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
התוכנה תמחק לכם את כל ההודעות מהאימייל בין אם תרצו אם לא תרצו, ללא אפשרות להחזיר אותם.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום. אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי אחד שמתאים יותר. שאלה מתוך סקרנות ועניין: מדוע, כאשר אני מתקין את Windows, עלי להתקין רק חלק מהדרייברים החסרים, ואחרים לא? למשל, מדוע אין צורך להתקין את הדרייבר של המעבד? הרי גם הוא דורש תקשורת בין המחשב לבין מערכת ההפעלה, לא? מדוע אני כן מתקין את הדריבר של כרטיס המסך, אבל לא את הדרייבר של המאוורר, למשל? אודה לכם אם תאירו את עיניי (-: בברכה
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב IBM ישן עם חיבור USB1 עכשיו כשאני מחבר אליו DOK לא משנה איזה הוא אומר לי שהוא מחפש driver ב-Windows Update אבל הוא לא מוצא כלום.זה לא בעיה של תאימות בין ההתקן למחשב כי אריזה של הDOK רשום שהוא יכול לעבוד גם בUSB1 אבל במהירות נמוכה יותר. משהו ידוע מה לעשות(המערכת שם היא XP) בדקתי עם כמה DOK'S בכולם אותה בעיה עכשיו אני צריך את זה בעיקר למה שיש לי שהוא sandisk cruzer micro. לא ידעתי איפו לפרסם את זה פה או במערכות הפעלה אבל זה נראה לי בעיה של DRIVER אז אני מפרסם פה אם לא מתאים תעבירו בבקשה... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-