תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש תוכנה או אתר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ברור ש NOD יותר טובה אבל בכל זאת גם AVG היא תוכנת הגנה אז מה עושים במקרה כזה? שאני סורק עם NOD הכל בסדר שאני סורק עם AVG יש כמה וירוסים...
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה ומאוד מטרידה. כאשר אני נתקל במסך כחול (יותר מידי פעמים :-\) המחשב מאתחל את עצמו, וכשהוא עולה, ההגדרות של תוספי הפיירפוקס (Adds On) מתאפסות. ואז אני מוצא את עצמי מגדיר את הכל מחדש. יש פתרון זה? אגב, הFF התחיל לעבוד בצורה גרועה, וקורס לעיתים קרובות (בנוסף להיותו זולל משאבים מטורף). יכול להיות שהFF שלי פשוט דפוק?
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שמעתי שהנורטון 2004 ממש מעצבן וכבד מה אתם אומרים על: Panda Titanium 2004 v3.0
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלו לכולם אני מחפש תוכנה או תוענית שתפעיל לי תוכניות במחשב למשל אם אני רוצה לפתוח את התוכנית CMD כל 5 דקות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
McAfee VirusScan Professional Edition 7.03 Retail זה אנטי וירוס טוב? שמעתי שהוא ברמה של נורטון אנטיוירוס,זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה שלי למחשב, עכשיו אני רוצה שדוג' סדרות שאני מריץ במסך שם הסאונד יפעל רק על הרמקולים שלהם (חיברתי את החיבור סאונד של הטלוויזיה גם למחשב לחיבור פנוי שיש לי ) עכשיו אני רוצה שיהיה ניתוב כזה, ז"א אם אני רואה סרט במסך שם הסאונד של הסרט שם לא יפעל על הרמקולים הרגילים ולהפך ככה דוג' אני אוכל לראות במסך אחד סרט ובמסך השני לשחק. אפשרי ? תוכנה לניתוב או פיצול סאונד?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום למי יש מדריך בעברית לVISIO 2007 המדריך אך לעבוד אך לשנות בקצר אך לעבוד עם VISIO
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי מסמך שצילמתי עם מצלמה דיגיטלית ואני רוצה לשנות חלק מהטקסט אבל אני לא רוצה שירגישו ששינתי משהו אני צריך שזה יהיה אותו פונט ואותו גודל. רציתי לדעת אם קיימת אשרות כזאת ואם כן איך אני עושה אותה? זה ממש דחוף צריך להיות מוכן עד היום בלילה...
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לצילום מסך ( הקלטת סטרימינג ) ש: מקליטה באיכות גבוהה - איכות המקור . מקליטה לקובץ קל משקל ( בניגוד לתוכנות שמקליטות 10 דקות לקובץ של כחצי גיגה ) . מאפשרת בחירה של קטע המסך המצולם כלומר סימון שלו . בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל כשאני מריץ את NETLIMITER לאחרונה, אני מקבל את הודעת ה-RUNTIME ERROR והתוכנית נסגרת. מי שמכיר את התוכנית יודע עד כמה היא שימושית ומאד הייתי רוצה לפתור את הבעיה. ניסיתי את שתי הגירסאות האחרונות, הסרתי והתקנתי, ללא הועיל. תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בבעייה בצריבה של סי די. אני משתמש בתוכנה נרו 9 , צורב (מפרט). הצריבה נכשלת מקבל הודעה.... ברצוני לציין שאני משתמש בדיסקים מסוג - Verbatim CD-R לפעמים בכמה נסיונות בסוף הייתי מצליח לצרוב, לאחרונה אני מקבל את השגיאה שוב ושוב. אחרי נסיון צריבה כושל הדיסק נהפך ללא שמיש. במאפיינים של הדיסק: שטח בשימוש 0 בתים, שטח פנוי 0 בתים. עוד פרטים: הצריבה היא קובץ אימג' לדומא 696MB שאלה: האם עידכון קושחה יעזור במקרה זה ?. עוד הערה: גם בנרו 8 היתה אותה בעייה, כך שהבעייה כנראה לא התוכנה (גם לפי הודעת השגיאה). אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
צריך דרייבר למיקלדת בדגם Compaq SK - 2800C, המיקלדת ישנה, אני צריך דרייברים ל-XP 32Bit. בבקשה עזרה, פשוט חלק מהמקשים של המולטילמדיה שלה לא עובדים וזו בעיה שמטרידה אותי די הרבה זמן. בתודה, המפציץ..
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני יודע שאם כותבים משהו בוורד,ולמשל יש הפסקת חשמל הוא שומר אוטומטית את המסך חיפשתי את המסמך שאבד לי אבל אני לא מוצא אותו מישהו יודע איפה הוא שומר את הקבצים האלה או משהו אחר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
סרקתי היום את האינטרנט במשך כמה שעות, ניסיתי המון תוכנות, ביניהם: zip repair tool rar recovery ועוד... יש לי קובץ ost במשקל של 500 מגה +- , הקובץ פגום (אך ניתן לפתיחה בוודאות). כשבאתי לפתוח אותו עם הדמו של advanced zip repair זה רשם שאפשר לפתוח ואני צריך לרכוש את המלא. אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
:] משום מה כשאני פותחת קובץ בתוכנה, היא מזהה רק את השמע ולא מראה את הוידאו [לא מראה שגיאה או משהו] יש לי מקודדים מתאימים במחשב..יכולה לראות סרטים .. וגם כשאני מנסה לשמור הוא שומר לי את זה בתור שמע כשהיה לי XP זה לא קרה, רק עכשיו בויסטה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
יש לי קובץ שעבדתי עליו בערך יומיים, ועכשיו הוא מסרב להיפתח (קבצים ישנים יותר כן נפתחים לי בפלאש), אני חושש שהוא נדפק :'( אני צריך מישהוא שיש לו פלאש, עדיף MX, שיעזור לי לבדוק אם הקובץ באמת דפוק.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
אני רוצה לתכנת את הכפתורים של העכבר הנ"ל ולכן מחפש את הדריברים שלו. * INELLIPOINT 6.2 לא מזהה אותו. http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=099 אשמח לעזרה .
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מחפש בעלי נסיון לגבי חומרה נדרשת, משמעויות ביצוע, ועוד טיפים.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייברים ל Radeon HD 5770 שיעבדו עם Windows 7 64bit. ההתקנה שקיבלתי עם הזמנת הכרטיס מסך קורסת בהתחלה. וגם מה שהורדתי מיפה לא עובדת http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit (ניסיתי את הSUITE ו DRIVER ONLY).... היום הרכבתי אותו. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני צריך להפעיל ואני לא יודע עם איזה תוכנה... זה קובץ .VW ו הוא אמור להיות משהו שקשור לסאונד תודה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
שלום חברים יש לי תמונה רגילה של נוף ואני רוצה לצרף לתמונה אנימציות שהתמונה היא בקובץ IMAGE והאנימציות זה GIF ניסיתי כמה אשפריות ולא הצלחתי אומם זה נגרר לתמונה אבל האנימציות לא זזות איך אני עושה את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מנחש שכבר חרשו את הנושא אז בבקשה תנו קישור להודעה אחרת
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-