עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מעוניין לשמוע את הצעתכם בנוגע לתוכנת צריבת מוזיקה שתכלול גם מוזיקה בעברית, לא אכפת לי שתהיה חינמית או לא. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by Alina,

אני צריכה תוכנה טובה שממירה מ WMA ל MP3, חיפשתי תוכנות בגוגל שלא תחשבו אבל רוב התוכנות בכלל לא טובות או עולות כסף. תודה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by SPONER,

גוגל כרום נדפק לגמרי , הוא מחסיר לי כרטיסיות/טאבים/לשוניות . למשל רק עכשיו מתוך 35 שהיו לפני שעשיתי הפעלה מחדש, הוא שמר לי רק 23 במחשב יש לי מספר פרופילים של ווינדוס, האם מחיקה של גוגל כרום דרך "הוספה והסרה" בפרופיל 1 תמחק גם את כרום מפרופילים 2 ו3ו4? איך אני יכול למחוק את כרום מבלי שהוא ישפיע על כל דפדפני כרום שיש בכל הפרופילים במחשב? ואני משתמש בתוסף Session Buddy שהודות לו אני מצליח להחזיר חלק מהגלישה . אני אומר "חלק" משום שהוא לא שומר את הפעילות שהייתה לי באותה כרטיסיה/לשונית/טאב ,ככה שאין דרך לחזור אחורה באותה כרטיסיה/לשונית/טאב ומאיפה שהגלישה הפסיקה זה כל מה שיש לי . ממש מבאס:( אז הבנתי שאפשר לגבור על החיסרון הזה שלSession Buddy ,יש ל…

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

יש לי קובץ mp3 , שמעתי אותו ולא שמעתי שום פגם שצרבתי אז היו מעין קפיצות , לא קפיצות של דיסק שרוט. יש דרך לדעת לפני צריבה או אחרי צריבה אם יש פגם בקובץ ? לא נעים להכין דיסק ואז לגלות שחלק מהרצועות קצת פגומות

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  5. הבעיה כזאת, כרגע גליתי שהוא לא פועל אוטומטית והוא לא מאפשר לי לשנות אותו חזרה לאוטומטית... מה עלי לעשות? (הנה התמונה) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by urich,

רציתי לדעת אם על המחשב שלי ישkaspersky האם יש סיכוי שהמחשבהשני שלי שמתחבר לאינטרנט דרך המחשב הראשי שלי. האם גם הואמוגןעלידי האנטי וירוסמפני פריצות וכו' או שחייב גםבואנטי וירוס

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  7. יש לי שני מחשבים בבית. אחד מהם מחשב עבודה (AMD64-3200), את השני (P4-1700) הפכתי למחשב מדיה + P2P, הוא מחובר רק לטלויזיה ולא למסך רגיל. על שניהם יש XP PRO הכוונה שלי היא לעבוד רק על הAMD ולגשת לP4 דרך תוכנה לשליטה מרחוק כלשהי. את REMOTE DESKTOP של XP הורדתי מהרשימה כי הוא עושה LOGOFF מקומי במחשב שניגשים אליו מרחוק, מה שאומר שאי אפשר בשליטה מרחוק להריץ סרטים על הטלויזיה במחשב השני. כרגע אני עובד עם TightVNC שעושה את העבודה טוב מאד, אבל היא קצת מעצבנת וקצת מוגבלת - -לא יודעת לעשות LOGON במחשב המרוחק. -לא יודעת להעביר את שכבת הוידאו מהמחשב המרוחק. -הREFRESH שלה נוראי. -לא מצאתי אופציה של "זכור סיסמא", כך שאני צריך להכניס סיסמה כל פעם שאני ניגש למחשב השני. -נתקעת לפעמים, במיוח…

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by ronle,

לא יודע אם כבר דובר על זה בפורום, בכל אופן נתקלתי בזה ב NANA וחשבתי לשתף אתכם. בתמונה הבאה שנראת תמימה, נמצא קובץ RAR אשר מכיל (לצורך דוגמא) קובץ WORD אם תפתחו את התמונה ע"י WINRAR תוכלו לראות את קובץ WORD מקור:http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=554494&TypeID=1&sid=127 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by Nurit2005,

אוקי אז ככה אני רוצה ליצר באנר שעליו יעבדו שתיי סרטונים אחד אחרי השני הכוונה היא כסרטון אחד עדין רץ הסרטון השניי יפעל כמה דקות לפני שהסרטון הראשון נגמר אוקי הבנו יופי עכשיו איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by aviram20,

היי חברים. אני עובד כרגע על פרוייקט יחסית חדש. ואני מעוניין ליצור באופיס , או אקסל (אני לא יודע מי מהם מתאים) טבלאה שכזאת שהיא בעצם תשמש כתבנית ובכל פעם אוכל לרשום נתונים שונים בתבלאה הזאת מבלי ליצור אותה מחדש. התבלה (או יותר נכון התבלאות) הן בדיוק כפי שמסומן בקוים הקטנים שעל כל גבי הדף. האם מישהו יכול לעשות קובץ וורד או אקסל שבפנים יש את הטבלאה וכל מה שאני צריך לעשות זה רק למאל את הנתונים עלייה . מערכת ההפעלה היא וינדוס ויסטה SP2 והאופיס הוא משנת 2003 . האם מישהו יכול לעזור ביצירת הטבלאה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by kobi_sion,

אני מחפש תוכנה שתדע לפתוח קבצי WINRA מרובים אחד אחרי השנייה ותוכל בסופו של תהליך למחוק את הקבצים ממנה היא פתחה לדוגמא: אני מוריד מספר סרטים כ"א לספריה שונה - התוכנה אמורה להכנס כל פעם לספריה אחרת - ע"י סימון מראש לפתוח את הקבצים ואם היא מצליחה למחוק את הקבצים ממנה היא פתחה . אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה בילד אין אל אני לא מכיר תוכנה/ מנהל קבצים שיודע לעשות את זה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  12. שלום! יש לי צורך לשלוח את אותו מכתב הרבה פעמים , כל פעם לנמען אחר. איך אני יכול לשמור את המכתב וכל פעם שצריך לשלוח-רק לשנות את כתובת הנמען? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ידוע לי שכאשר אני מוריד קבצים דרך "קאזה" - הם עלולים להיות נגועים בוירוסים. אך האם זה נכון גם לקבצי אודיו ווידאו למשל? האם אפשר בכלל להשתיל בהם וירוסים? אני משתמש בתוכנה דיי הרבה זמן ואף פעם לא נתקלתי במצב כזה.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by ShOw-Time,

הורדתי את הוירטואל PC החדשה שמתאימה לוינדוס 7, כמובן שכשהורדתי אותה מהדף של מיקרוסופט סימנתי שהמערכת שאני עובד עליה היא וינדוס 7 64ביט.... וזה כדי שאני כמובן אריץ מכונות של 64. אני כרגע מנסה להריץ וינדוס סרבר 2008--64 על התוכנה וזה פשוט לא עובד, זה נתקע לי בדוס רושם שאני מריץ מערכת של 64 ביט ושהמעבד לא מתאים לזה.... אבל יש לי מעבד של 64 ביט והוא תומך וירטואליזציה! אז מה הבעיה פה,אולי התוכנה דפוקה? זהו כבר גרסה שניה של התוכנה שאני מוריד ה,קודמת הית ישנה של 2007SP1 אז העפתי אותה והורדתי את הגרסה הכי חדשה ואני נתקל עדיין באותה הבעיה, איפה אני מגדיר לתוכנה שיש לי מעבד של 64?? תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  15. אני צריך תוכנה רק כדי לפתוח קבצי AUTOCAD ? יש אחת כזאת? או שאני יהיה חייב להתקין את התוכנה המלאה בשביל זה ?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  16. שלום, אני עומד לעבור ממעבד AMD phenom II X4 955 למעבד Inel i7 2600K (כמובן שאני גם מחליף לוח אם ) מאוד מסקרן אותי למדוד את ביצועי ה- 955 ואחר כך להתקין את ה- 2600K ולהריץ גם עליו בדיקות ביצועים כרגע אני כבר הרצתי על ה- 955: super PI 3DMARK 11 אשמח לשמוע המלצות על תוכנות. תודה !

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by pilotkevin,

... אז רוצו לקחת! אתמול גם היה countdown שכזה ואמר שההזמנות יהיו פתוחות לקהל בשעה 6.00 לשעון ישראל, אבל הם פתחו את זה בשעה 2.00 בערך! אז נסו לרענן מדי פעם ולא להיות מופתעים אם פתאום זה ייפתח. אגב מי שלא אוהב להשתתף בגרסאות BETA לא כדאי לו להוריד. יש עוד באגים, כמו שאי אפשר לקבל קבצים ששולחים לכם וכל מני, אבל מצד שני יש תכונות חדשות, כמו הודעות מהירות ישר מה-contact list, טאבים (מספר חלונות של הודעות באותו חלון), ועוד כל מני. אז כמו שאמרתי, מי שאוהב להיות בין הראשונים לתוכנות, או שאוהב לדווח באגים ותלונות (כמוני), שיוריד! ועכשיו אמורות להיות שתי הזמנות לכל משתמש שרוצה להזמין אחרים, במקום הזמנה אחת כמו בפעם שעברה.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  18. קיימים אצלי מספר רב סרטונים מיוטיוב שאני מעוניין לסדר לפי רזולוציה (ליצור תיקייה לכל רזולוציה) אך לא מצאתי תוכנה שתעשה זאת. לדוגמא, אני מעוניין להגדיר לתוכנה שתמצא לי כל סרטון וידאו ברזולוציה של 320X240 ותסדר אותם באופן אוטומטי בתוך תיקייה שאני אגדיר לה. מצידי שהתוכנה רק תציג את כל הקבצים הנ"ל בצורה מסודרת ואני אסדר לפי תיקיות. מישהו נתקל בתוכנה כזו? מצאתי תוכנה כזו שמיועדת לתמונות אך לא מצאתי דבר דומה לקטעי וידאו.

19. Started by 00000,

אני רוצה לפתוח אתר שיכלול מדריכי וידאו בתוכנות Adobe After Effects, FL Studio ועוד... אני צריך רעיונות למדרכים בתחומי המוזיקה והוידאו. הקיאו הכל.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by Gnome,

שמעתי פעם שיש כזה דבר דפדפן תלת-מימדי אז אם מישהו מכיר אותו שיגיד לי את השם שלו או איפה אפשר להוריד אותו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by daniel89,

איך אני יכול לעדכן את ה-directx ?? יש לי את הגרסא 9 ואני רוצה 10.. תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by TMRider,

מישהו בבקשה! אני חייב עזרה דחוף! ביום שני 10.3.08 בערב הפסיקו לעבוד לי כל התוכנות הגנה על המחשב. ESET NOD32 Antivirus (הגרסה המלאה) - קופצת ההודעה "Error communication with kernel" CCleaner (הגרסה האחרונה) - לא עולה בכלל Ad-Aware 2007 (העדכון האחרון מיום שני 10.3) מאז זה רק לא מעדכן Spybot - Search & Destroy (הגרסה האחרונה) - קופצת ההודעה "C:\Program Files\ Spybot - Search &Destroy\SpybotSD.exe אינו חוקי ביישום Win32". אלה העיקריות. אני חייב עזרה דחוף! היה איזה וירוס מיוחד באותו היום? ??? זה מחשב חדש ויש לי כמויות של עבודה עליו. תודה מראש לכל העוזרים! TMRider

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  23. שלום! לפני כשבוע שבועיים קיבלתי את המחשב החדש ומייד התקנתי עליו את חלק מהמשחקים שאני משחק בהם, המשחק הבעייתי הוא NeverWinter Nights למי שמכיר כאשר הבעיה היא שכאשר אני מריץ את המסחק אני רואה את הלוגו של ATARI ואז את כל שאר הסרטים ואז המסך שחור אבל ברקע מתנגנת המוזיקה של המשחק, אז אני מזיז את העכבר ולוחץ על משהו ואז עוד משהו, בד"כ מגיע לי למצב של LOADING MODULE או משהו, ואז אני חוזר ורואה את המסך הראשי של המשחק.. יש לי GeForce 8400 כלשהוא כרגע ועדכנתי את הדרייברים להכי חדשים וזה לא פתר את הבעיה, גם דיירקט איקס לא ואני כבר לא יודע מה לעשות, זה מעצבן רצח... ד"א, סליחה אם הטופיק לא במקום אבל לא ידעתי איפה עוד לשים אותו. אה ועוד שני דברים שלא מצאתי בFAQ: א. האם יש תוכנה או משהו…

• 5 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.