עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by surfface,

קניתי מצלמה CANON A75 ויש ליתוכנה להורדת תמונות וכדומה מן המצלמה למחשב עכשיו לשאלה האם אני יכול להוריד משהו מהמחשב למצלמה ואייך ואם יש תוכנה תביאו לי בבקשה דרך אג''ב הכרטיס שקיבלתי עם המצלמה 256 מגה ובחוברת שלו רשום שניתן לאחסן שירים ודומה חוץ מתמונות שוב בעזרת איזה תוכנה ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by Joe Blow,

שלום לכולם מישהו יודע כיצד ניתן לצרוב סרט בפורמט SVCD עם כתוביות? יש לי את קובץ ה mpeg מוכן ויש לי קובץ של כתוביות. חיפשתי מדריך באתרי הכתוביות אבל לא מצאתי. יש מדריכים כיצד לצפות בסרטי divx עם כתוביות במחשב אבל לא איך ניתן לצרוב אותם ב SVCD (הפורמט מאפשר צריבת כתוביות על ה CD). תודה.

3. מלפני כמה ימים האימיול שלי התחיל לעשות בעיות בכך שהוא לא מתחבר לרשת קדמילה הוא כן מחובר לשרת והפורטים פתוחים כמו שצריך זה אימיול TLN 6 אבל ניסיתי גם 0.49b וקיימת אותה בעיה משהו מכיר תבעיה?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  4. מה יותר יעיל?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  5. שלום לכולם, מדובר בנושא שנפתח בפורום חומרה, אבל אחרי שחקרתי קצת, אני מניח שזה קשור לפורום הזה. יש לי מחשב חדש (קניתי לפני חודש). לפני כמה שעות התקנתי אימיול והפעלתי אותו. אחרי קצת זמן,המחשב נכבה ונדלק בפתאומיות (לא בצורה מסודרת)- ללא כל התראה. בהתחלה חשבתי שמדובר בחומרה, אבל אחרי שזה קרה לי עוד פעם, אני כמעט בטוח שזה אימיול. מדובר במחשב חדש(מעבד AMD 4850E). הספק בא יחד עם המארז HEC והוא אמנם יחסית קטן 300W אבל אין לי כרטיס מסך, ולכן זה מספיק. אלו המסקנות שלי: 1. לא היה עומס על המחשב: היו כמה לשוניות פתוחות במקביל- אבל לא יותר מ 7-8. רק אינטרנט. 2. לא בעיית חשמל חיצוני - כי לא קפץ החשמל בבית. 3. לדעתי לא בעיה של ספק: ספק אמנם יחסית קטן- אבל אמור לעשות את העבודה. המעבד עצמ…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by Oranl,

שלום אני צריך בבקשה עזרה למצוא תוכנה שמצלמת את הפעולות שאני מבצע במחשב כדי שאוכל ליצור מעין הדרכה כזו. כמו שאפשר לפעמים לראות הדרכה על אופיס או תוכנה מסוימת.. מקווה שהסברתי את עצמי כהלכה, אבל אני מאמין שתבינו תודה..

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  7. http://www.intel.com/design/motherbd/itk.htm צריך להיכנס עם סיסמא מי שמצליח מלך!

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by wooper,

שלום איך אני מוחק את ההיסטוריה חיפוש בגוגל?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by spiker,

איך אני עושה שאני אוכל להוריד יותר משני קבצים בו זמנית מהאינטרנט אקספלורר?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by maxwell10,

אני מנסה לצרוב Image לדיסק אבל אחרי שאני בוחר בקובץ ועושה next אני מקבל מסך שבו אני מתבקש לשמור את הקובץ כי ה nero לא מזהה את ה DVD. הסרתי את ה Nero והתקנתי מחדש וזה לא עזר.

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by massinvallus,

תודה מראש, חיפשתי ולא מצאתי.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by ben007,

שלום רב לאחרונה התקנתי כמה חבילות קודקים, כשכל אחת לא הצליחה לפתור לי את הבעיה כשרץ סרט, ( לא משנה איזה פורמט ) רואים אותו באופן פגום, וכשאותו הסרט רץ בשני נגנים שונים, באחד פגום ובשני רואים טוב. אין לי מושג מה הבעיה, התקנתי כמה וכמה חבילות קודקים ואף אחת לא עזרה גם ללא שום קודק הבעיה קיימת. עזרה! תודה מראש

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  13. שלום, האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה ללכידת ווידאו ממצלמת אינטרנט? מצלמתי בכל מקרה היא GPT I-cam 340. תודה מראש, בן

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by Kidney_stonE,

חוץ מסנדרה, יש תחליף חינמי ל everest ? משהו ידוע, טוב ומתעדכן מדי פעם ? נ.ב הגרסה החינמית האחרונה של אוורסט עדיין ניתנת להורדה, (אמנם לא מהאתר שלהם, אבל...) כאן

15. שלום, כרגע אני על אוברקלוק מאוד גבוה יחסית למעבד שלי (3.77GHz) ואני צריך לצלם כמה תמונות ל OCDB, אבל אני לא יודע איך עושים את זה.. תמיד אני עושה print screen, נכנס ל paint ועושה ctrl+v, אבל עכשיו אני לא יודע איך משנים את זה מ 1680X1080 ל 510X410.. אני מנסה לעשות את זה, ואז זה כאילו חותך את כל התמונה ומשאיר רק את הפינה השמאלית (ולא רואים כלום, רק חלק מה desktop)... מה אני צריך לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by BedBoy,

מבין שלושת האנטיוירוסים האלה (הכי טובים שמצאתי) איזה הוא הכי טוב מבינהם? Panda 2005 McAfee Kaspersky תודה לעוזרים! (זה חשוב)

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  17. נכנסתי לטירוף בנצ'מרקינג עצבני למחשב שלי...(כן, כן מעבד עגלה אבל זה כל הכיף...) שבו אני מתחרע כמעט על כל תוכנת בנצ'מרקינג אפשרית. כל הזמן קראתי באתר של טום (THG) על ה Unreal Tournament דמו, שבו הוא משתמש כבנצ'מרק למעבדים וכרטיסים גרפיים וכו'. אז החלטתי: גם אני רוצה גם אני רוצה.... מי שיכול ויודע שיספק את הקישור המתאים. אשמח גם לשמוע על הקומנד ליינז המתאימים. ומי שמכיר עוד בנצ'ים מעניינים (רק לכרטיס מסך ולמעבד) מוזמן לתרום. אבל הכי חשוב - Unreal Tournament Demo שאיתו אוכל להמשיך בטירוף הבנצ'ים !!!!!!! תודה מראש :saint:

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  18. Started by overload,

למה כשאני מפעיל קובץ אודיו :smilyDJ: בקאזא לפני שאני מסיים להוריד אותו אפשר לשמוע את החלק שהורדתי וכשמפעילים קובץ וידאו :lsvader: לפני שמסימים להוריד אותו התוכנה לא מצליחה להציג אותו ומופיעה הודעה של שגיאה ואז התוכנה נסגרת? נב: יש לי קאזא לייט 2 תודה.

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by davidcohen,

שלום!!! יש לי קבצים מסויימים במחשב שכאשר אני רוצה להסיר אותם המחשב כותב שהקובץ הוא תוכנית ואם אני יסיר אותו אני לא יוכל להשתמש בתוכנית הזאת עוד פעם בעתיד... הבעיה היא שאני רוצה למחוק את זה כרגע בגלל בעיה של מקום וכו... אבל נראה לי שאני ירצה להשתמש בתוכנית הזאת בעתיד. רציתי לדעת אם אפשר לשנות משהו במאפיינים של הקובץ או אם יש תוכנה/שיטה שאפשר למחוק איתה את הקבצים האלה רגיל ואח"כ אני יוכל להשתמש בהם שוב תודה

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by yossi051,

אנשים אני חייב את התוכנה הזאת... אתם יודעים לדוס כדי למחוק כל מיני קבצים או את הוינדוס תודה יוסי

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by davidcohen,

שלום!!! יש לי מחשב חדש והתקנתי WINDOWS XP של 64 ביט. ועכשיו אני רוצה להתקין OFFICE חדש . איזה OFFICE הכי טוב להתקין ל WINDOWS הזה?, אני מעדיף כמה שיותר חדש ומקצועי תענו מהר, תודה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by kaparaalicha,

בזמן האחרון שאני גולש באקספלורר כל כמה דקות נפתחים לי חלונות חדשים עם כל מיני פרסומות. מישהו יודע איך נפתרים מזה? תודה

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  23. שלום כולם יש לי תוכנה שקיבלתי מבית ספר היא חוקית לגמרי והיא שלי ושילמתי עליה בשביל להשתמש בה אני חייב שהדיסק יהיה בתוך הסידירום, כי התוכנה קוראת מידע מתוך הדיסק אני משתמש המון בתוכנה ואני לא רוצה שהדיסק יהיה כל הזמן בתוך הסידירום זה גם מעצבן כי אני משתמש בעוד דיסקים, וזה גם מאט מאוד את פעולת התוכנה אני חייב לדעת אם יש דרך להוריד את התוכן של הדיסק להרדיסק, ולעבוד משם נדמה לי שניתקלתי פעם, לפני כמה שנים במשהו בשם VIRTUAL DISC ??? האם קיים דבר כזה היום ?? האם זה יעבוד עם XP PRO ??? תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by amirn,

היי, צרבתי סרט ב-VCD בעזרת NERO. את הסרט רואים מצוין על הטלוויזיה ע"י ה-DVD הרגיל אבל אני לא מצליח לראות את הסרט על המחשב! לא ע"י CD ולא ע"י DVD במחשב ניסיתי את POWER DVD 4, MEDIA PLAYER ולא עבד הוא צועק על פורמט לא מוכר [צרבתי ע"י גרסה חדשה של NERO EXPRESS] רעיונות? תודה!

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by 343,

שלום לכולם ביום שלישי הגיע המחשב החדש שלי [למטה] והביאו לי את הדרייברים האלה הם מתאימים ? ומה אני עושה עם הדיסק שקיבלתי עם המסך ? <blockquote> דרייבר לכרטיס קול- Ásia דרייבר לצי'פס-Ásia América דרייבר לכרטיס רשת- Ásia דרייבר ל-USB Ásia דרייבר לכרטיס מסך- http://download.gigabyte.asia/FileLi...in7)_8.961.exe המחשב Intel i5 3470 ZALMAN CNPS5X SI EDITION Gigabyte GA-B75M-D3H FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W Kingston HyperX BLU 1600Mhz 4GB X2 Seagate 1TB HD7950 Winforce OC 3GB LG DVD-RW x24 DELL U2312HM MICROLAB M-200 MICROLAB K320 </blockquote>

• 0 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים