עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם יש תוכנות בלימודי הנדסת חשמל? איזה תוכנות ולאיזה שימושים? אני סטודנט במכינה, מקווה להתחיל שנה א' בספטמבר הבא.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by OHANA,

אני מנסה להתחבר לצ'ט של נענע ומופיעות לי שתי הודעות של שגיאה... שתי התמונות עם השגיאות מצורפות למודעה הזאת... תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  3. מה שקרה,היה לי IE7 ואז רציתי לנסות IE8 BETA התקנתי,לא אהבתי אז מחקתי,והתקנתי בחזרה IE7. כתוצאה מזה,היה לי את הקטע הזה,שהוא נכנס לאתר הזה: http://runonce.msn.com/runonce2.aspx הגדרתי מה שצריך...הדברים איכשהו התגלגלו,והמצב הוא,שדף הבית שלי עכשיו הוא: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&clcid=0x809&pver=6.0&ar=home (שאחרי שזה טוען את הדף הURL משתנה אוטומטית וניהיה: http://uk.msn.com/?ocid=iehp) ואני לא יכול לשנות אותו (כלומר אני קובע דף בית אחר,אבל הוא מחזיר לי אוטומטית). מה ניסיתי לעשות בשביל לפתור א הבעיה: 1.מחקתי והתקני מחדש את הIE. 2.התנקתי עוד פעם IE8 BETA ואז חזרתי לIE7. 3.ניסיתי להדגיר REG באופן ידני. 4.ניסיתי את קובץ -REG הבא: Windows Registr…

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by yossi21,

מאתמול ניסיתי להסיר את התוכנה והיום עשיתי שחזור מערכת לשלשום ועדיין אני לא מצליח. יש למישהו רעיון מה עושים? זה משגע אותי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  5. היי, הורדתי איזה שהוא קובץ שהוא GIF, אני מעוניין לעשות אותו בסיומת JPEG או כל דבר אחר שאפשר למשל להעלות כ SPRAY במשחקים או סתם שטויות כאלו... למשל ב CS:S אני רוצה לשים ספריי שירוץ כששמים אותו ולא יתקע על תמונה מקובעת כבדרך כלל... ראיתי כמה שעשו את זה ואין לי מושג איך אפשר עזרה בנושא?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by LockOn,

שלום.. אחרי שהתקנתי את הWIN7 רציתי להתקין תוכנה להורדה (חוקית) מראפיד.. וכשאני מנסה להפעיל את התוכנה הוא כותה לי שהוא צריך JAVA.. אז הורדתי JAVA ואחרי שהתקנתי הוא מקפיץ לי הודעה כזאת: מה צריך לעשות? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by Eitan-Lopez,

יש לי מחשב חדש, לוח אם מתוצרת גי'גהבייט P55 UD-2. אני משתמש ב WIN 7 ULTIMAMTE. ויש לי כונן נייד חיצוני של WD. בקיצור, אני בא להעביר סרט HD מהמחשב לכונן והמהירות היא מאוד איטית, 2.5 מגה לשניה. לפני כן זה לא היה כך, אני זוכר שהמהירות היתה בערך 40 MB. ניסיתי להעביר את אותו קובץ ממחשב אחר להארד דיסק, והמהירות היא מצויינת, כ-40 MB. הדרייברים שלי מעודכנים, יש לי במנהל ההתקנים USB HOST CONTROLLER. יש למישהו עצות? כי לפני כן זה עבד לי מצויין במחשב ה"בעייתי". תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

כשאני לוחץ על אפ-דייט זה לא מעדכן לי משום מה, כלומר, כתוב Scan for updates וככה זה נשאר.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה שאני מפעיל את הפיירפוקס הוא מגיעה למינימום 163MB של זיכרון...ושאני משחק בחווה בפייסבוק הוא כבר ממש נתקע ומגיע ל512MB ול50% מעבד.... למה זה ככה?....

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  10. אני לא יודע גם באיזה סוגי קבצים האייפוד תומך. אני צריך תוכנה שתקודד קבצי MP4 שהאייפוד יוכל לנגן

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by ^DaRk-MiNd^,

לכבוד קניית הארדיסקים חדשים ופירמוט מחשבי הבית הגעתי למסקנה שאני מעוניין להחליף את SYGATE ששימשה אותי שנים רבות (אפילו לא ידעתי שהיא נקנתה ע"י ידי נורטון ולא שמתי לב שלא עידכנו אותה המון זמן) למשהו קצת יותר עדכני. קראתי את הסטיקי אבל אני מעוניין בחוות דעת נוספות ובעדכונים מאז מה שכתוב שם. דרישות? פשטות בעיקר ובלי הצקות מיותרות ובעיתיות (כמו בזון אלרם)

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by davidcohen,

שלום, אני רוצה לשחק בVICE CITY ברשת ואני הורדתי את התוכנה MTA 0.5 והתקנתי. אבל שאני רוצה לפתוח אותה היא לא נפתחת וניהיה לי חלון שגיאה בבקשה תגידו לי איך לפתור את הבעיה או שתביאו לי MTA 0.4 תודה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

הכנתי מדריך וידיאו קצר המראה כיצד ליצור אייקון קריסטלי בעזרת פוטושופ. http://www.metacafe.com/watch/310304/Create%20Cool%20Crystal%20Icon/ צפו, תלמדו, תהנו ואם אהבתם תדרגו

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by Gilo2005,

מצטער אם זה לא קשור לפה אבל פשוט לא ידעתי איפה לכתוב את ההודעה הזו תראו יש לי קובץ iso DVD 9 ופשוט שום תוכנה לא מוכנה לפתוח את הקובץ תוכנות כמו אלכוהול .. מישהו יכול להסביר לי איך לפתוח את הקובץ הזה? למי שטועה וחושב שזה משהו לא חוקי..זהו קובץ גיבוי !

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by liordavid,

שלום... אני משתמש בתוכנה klitekpp243e והיא לא מתחברת ? האם יש איזשהו PATCH שחסר לי ? הגדרות FIREWALL ?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  16. ?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by e.t,

להורדה: http://azureus.sourceforge.net/download.php

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  18. Started by LIOR42,

האם יכול להיות ווירוס בקובץ קול אוו וודיאו?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  19. יש לי שני מחשבים בבית. אחד מהם מחשב עבודה (AMD64-3200), את השני (P4-1700) הפכתי למחשב מדיה + P2P, הוא מחובר רק לטלויזיה ולא למסך רגיל. על שניהם יש XP PRO הכוונה שלי היא לעבוד רק על הAMD ולגשת לP4 דרך תוכנה לשליטה מרחוק כלשהי. את REMOTE DESKTOP של XP הורדתי מהרשימה כי הוא עושה LOGOFF מקומי במחשב שניגשים אליו מרחוק, מה שאומר שאי אפשר בשליטה מרחוק להריץ סרטים על הטלויזיה במחשב השני. כרגע אני עובד עם TightVNC שעושה את העבודה טוב מאד, אבל היא קצת מעצבנת וקצת מוגבלת - -לא יודעת לעשות LOGON במחשב המרוחק. -לא יודעת להעביר את שכבת הוידאו מהמחשב המרוחק. -הREFRESH שלה נוראי. -לא מצאתי אופציה של "זכור סיסמא", כך שאני צריך להכניס סיסמה כל פעם שאני ניגש למחשב השני. -נתקעת לפעמים, במיוח…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by VanHalen,

ישבתי והסתכלתי במשך כמה דקות על מתח המעבד בעזרת התוכנה הזאת וראיתי נתונים די מדאיגים! כאשר המתח צריך להיות 1.4 וולט רב הזמן הוא קופץ בין 1.392 לבין 1.408 עד כאן הכל נראה תקין . אבל מידי פעם יש לו קפיצות יותר רציניות, כמו 1.307 ואז ל 1.445 זה נראה לי קצת מסוכן, קיבלתי בממוצע שתי קפיצות כאלה בדקה. האם זה אומר שהספק הזה מסוכן או שהתוכנה הזאת קצת שיכורה?? יש עוד אפשרות למדוד את המתחים האלה בצורה יותר אמינה....(בעזרת תוכנה או שאני חייב לתקוע מכשיר מדידה)? תודה רבה ויום טוב

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  21. תגובות יתקבלו בברכה... זו עבודה שניה שלי בפוטושופ סה"כ... לדעתי יצא לי ממש יפה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by Zap,

שלום לכולם עד עכשיו היה לי את הפירוול המובנה בראוטר, אבל עכשיו החלטתי שהוא לא מספיק טוב בשבילי. לכן אני מחפש פיירוול טוב שישמש אותי. הדברים שאני מחפש בפיירוול: -שיהיה אמין, ועם שם טוב[לא חובה]. -חינמי[גם לא חובה, אבל זה יהיה לי מאוד עדיף]. -שלא יקח הרבה משאבים, במילים אחרות שאני לא ארגיש שהוא פועל. -שבכל פעם שאני אפעיל תוכנה הוא ישאל אותי אם להרשות לה להתחבר לאינטרנט או לא, וככה ימנע ממני הסתבכות מיותרת עם פתיחת פורטים וכו'. -אם הסעיף הקודם לא ניתן, אז שלפחות מנגנון פתיחת הפורטים יהיה קל ואינטואטיבי. ורצוי לציין שבעבר היה לי זון אלארם, והאינטרנט לא התחבר כשהוא פעל. תודה רבה, אבי. נ.ב האם לאנטי ווירוס אוואסט יש פיירוול? הוא טוב? ואיך סיגייט?

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by hellyeahmofo,

אני לא חסיד גדול של קאזה , מדי פעם אני מחפש שם דברים שאני לא מוצא בשום מקום אחר בכל מקרה , שאני עושה search התוכנה מתחילה לרצד , ומפסיקה רק שאני עושה stop search שאני מחדש את החיפוש זה נפסק שאני עושה חיפוש אחר , עוד הפעם אותו סיפור

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by BURTON,

אני יודע שבלינוקס יש אופציה כזאת אבל משום מה בפיירפוקס לוינדווז אני לא מוצא אותה איפה נמצאת האופציה או לחילופין האם יש פלאג לפיירפוקס שעושה את אותו דבר

• 2 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים