תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם קודם כל האם ניתן להמיר סרטים בDIVX לVCD בנרו?? ואיך מאפשרים AUTORUN בדיסקים שנצרבים בנרו??? תודה גל
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האם התוכנה Softmaker Office 2012 Multilingual תומכת מלא גם בעברית והאם היא שווה ניסוי לפחות?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אמרו לי שאם יש לי קבצי קרדיט של מישהו שהיה מחובר הרבה והוריד ממנו הרבה אז האימיול נעשה יותר מהיר... זה נכון?? ואם כן אז מאיפה אני יכול להשיג??
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
the application has failed to start because normaliz.dll was not found (אין אפשרות לאתר רכיב) הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר NORMALIZ.DLL להעתיק לדיסק\דיסקט\כונן USB (במידה וכבר הופעל במחשב ולא דורש זיהוי מחדש\דרייבר): http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?normaliz שהוינדוס עולה ולא מציג כלום (איקונים\סרגל) ללחוץ CTRL ALT DELETE, ללכת לתפריט FILE ו- NEW TASK לכתוב copy a:/normaliz.dll c:/windows/system32 (עדיפות ב-CMD בשביל לראות שהפעולה התבצעה). שוב ללכת ל NEW TASK ולרשום explorer.exe
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים האחרונים שמתי לב שבכל הפעלה מחדש של המחשב אני צריך להתחיל להזין סיסמאות מחדש לכל האתרים .. הסקתי מזה שה"עוגיות" נמחקות , מבלי שאני מחקתי אותן. בדקתי אם זה קורה בסגירת הדפדפן (AVANT) או רק בהפעלה מחדש, ומסתבר שבאמת זה קורה רק בהפעלה מחדש - יש לציין שהאופציה למחוק את העוגיות לא מסומנת בהגדרות של הדפדפן. עשיתי סריקה לוירוסים (קספקסקי) וגם לספיוור (אד-אוור) ולא עזר כלום (נמצאו דברים, כנראה לא קשורים לזה כי הבעיה נמשכת). נגמרו לי הרעיונות של איך לפתור את הבעיה.. מה עוד אפשר לעשות? עריכה : ישנן גם מן ודעות פופ-אפ שמופיעות לסירוגין..אולי זה קשור לכך. יום טוב
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני שוקל בחיוב להתחיל לעשות קורסים בבית הספר "חשיפה" של האוניברסיטה הפתוחה - באומנויות התקשורת, הטלוויזיה והמדיה. רציתי את דעתכם על הבית ספר? כדאי? לא כדאי? התעודה שווה משהו? או שעדיף לעשות תואר ראשון מלא? האם יש אפשרות לעבודה עם התעודה הזאת? http://www.openu.ac.il/hasifa/communication/c-index-page.html
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני פעיל בעיקר בפורום צילום וזאת ההודעה הראשונה שלי פה אז קודם כל נעים מאוד. כעיקרון התבקשתי לאחרונה ליצור מעין קטע וידאו שיוקרן על מסך שמורכב מתמונות שצילמתי בslide show ובינהן ירוץ קטע שכרגע נמצא בפלאש. בסופו של דבר את הסרט (שיהיה באיזור ה20 דקות ) אני אצטרך לצרוב על DVD. ראשית רציתי לשאול עם איזו תוכנה יהיה לי הכי קל לבצע את זה? אני צריך תוכנה שתתאים למשתמש המתחיל (זה קטע שחדש לי מאוד) מבחינת הממשק שלה וצורת העבודה שלה אך שתיתן לי מספיק כלים ואפקטים שאוכל להשתמש בהם. ושאלה נוספת היא שאלת הייתכנות, האם זה אפשרי לשלב את קטע הפלאש בתוך המצגת הזאת או שאני צריך את הקטע הזה בפורמט אחר? תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P4S-800MX. ה - XP לא מזהה את הדרייבר, ואני מנסה להוריד דרייבר מתאים. פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס הוא של FoxConn. מישהו מכיר את החברה ויודע מאיפה אני יכול להשיג דרייבר?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
מה ההבסדל בין HTTP ל HTTPS ? אמרו לי לשנות את ההגדרות בפייסבוק באבטחה כדי שיהיה על HTTPS וככה הוא ייהה יותר מאובטח זה נכון ? ומה בדיוק הוא מאבטח יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
אח שלי רוצה להתקין איזה משחק (maple story). כשפותחים את קובץ ההתקנה המשחק מחלץ את קבצי ההתקנה (החלון הלבן הזה שכתוב שם preparing to install) לכונן C (בו מותקן הWIN) ואז לאחר סיום חילוץ קבצי ההתקנה כשתוכנית ההתקנה שואלת איפה להתקין את המשחק עצמו לא נשאר מספיק מקום בשביל להתקין את המשחק. האם יש אפשרות להגדיר בWIN שהקבצים יחולצו לכונן שהוא לא של מערכת ההפעלה ואם כן איך עושים זאת? יש לאחי WIN XP 32 SP2
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
ברשותי קובץ שכר בעל 2 גליונות: גיליון 1 הניהול הכללי של השכר במהלך החודש - בין השעות 19:00-7:00 מקבל 225% גיליון 2 ניהול 225% מבקש לדעת האם ניתן להעביר את כל נתוני 225% לפורמט בגיליון 2 בצורה אוטומטית [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
איזה וירוס קיים שמאתחל את המחדב כאילו שאתה לוחץ על כפתור Reset במחשב?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוקה לתוכנת עריכה לוידיאו מקצועית יש המלצות????? ??? תודה חברה ;D
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף פתרון תרגיל מספרי לתוך קובץ וורד. אני חושב שהכי נוח להכניס תמונה של הפתרון שנכתב בכתב יד. האם JPG הכי קל או שיש משהו אחר עדיף יותר? אני רוצה להכין קובץ PDF אבל שבהתחלה יהיה תוכן עניינים לחיץ. הקובץ (וורד) מוכן וגם אין בעיה להפוך אותו ל-PDF. אבל אני רוצה שיהיו קישורים לחיצים. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש כבר שנים בתוכנה KIS ואני מאוד מרוצה, כרגע יש לי עוד 80 ימים לאקטיבציה של התוכנה שאלתי היא פשוטה אם אני קונה היום דרך אתר החברה רישיון נוסף לשנה האם הרישיון מתחיל היום או בעוד 80 ימים ? http://usa.kaspersky.com/products-services/home-computer-security/internet-security תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי אותו, התקנתי כמה תוכנות חדשות וההתקנה הצליחה, אבל בסוג מסויים של התקנות כשניסיתי לפתוח את ההתקנה המחשב כתב לי: NSIS error. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
היי חברים. הרצתי על מחשב Spybot והוא מצא לא מעט אדווארים. כמובן לחצתי על "FIX" ע"מ שיסר את האדוורים. לצורך וידויי הרצתי שוב והוא מצא עוד 2 אדוורים, אותם ניסיתי למחוק שוב, להריץ שוב אך עדיין היו קיימים (ניסיתי בערך 3 פעמים לעשות את התהליך מחדש). הספייווארים המדוברים הם :HitBox וRightMedia. תצלום מסך : http://img202.imageshack.us/img202/8312/57472181.jpg רציתי לדעת אם מישהו מכם מכיר או יודע מידע על הספיירווארים האלה? האם יש ממה לחשוש? האם ניתן להסיר אותם? או אם בכלל הם לא קריטים או לא מזיקים - איך ניתן להתעלם מהם בסריקות הבאות? תודה רבה מראש לעוזרים והתומכים. רן
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם... הורדתי את הגרסא החדשה של avg בחינם ...וכשאני מתקין זה רושם : ocal machine: installation failed Installation: Error: Action failed for file avgtdix.sys: starting service.... Error 0x80070014 מה הבעיה ? ומה אני צריך לעשות כדי לתקן אותה ? וזה לא בעיה בקובץ כי גם לדוד שלי הוריד את זה בשבילו ונתן גם לי ואצלו זה עובד מעולה... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
-
הי אני מחפש תוכנה שמתאימה ל HTPC הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי 2 תוכנות freevo ו- meedio את meedio התקנתי על המחשב שלי ולא מצאתי שם אופציה לתזמן הקלטה או בכלל להקליט משהוא מהטלביזיה את freevo לא התקנתי כי אין לי לינוקס ואני לא חושב להתקין אם אני לא אדע שיש שם את כל האופציות שאני צריך קיצר אני צריך משהוא שדומה ל meedio אבל אני מחפש גם אופצה להקלטה (גם מתוזמנת) אני מתכון להתקין את זה בסופו של דבר על P3 עם 256 זיכרון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בסה"כ הכותרת אומרת את הכל אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון... אבל התולעת הזאת עושה לי חיים קשים מאוד, אני פשוט לא מצליח להיפטר ממנה. ביררתי עליה היא מוכרת, אבך ה-AVG שלי ומס' תוכנות אנטי-ספיי שניסיתי לא הסירו אותה אודה מאוד לכל מי שיתן קישור למה שכן יעזור לי, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב Image לדיסק אבל אחרי שאני בוחר בקובץ ועושה next אני מקבל מסך שבו אני מתבקש לשמור את הקובץ כי ה nero לא מזהה את ה DVD. הסרתי את ה Nero והתקנתי מחדש וזה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי דפי לייבלים (מדבקות עגולות עם חור באמצע) להדבקה על CD או DVD. באיזו תוכנה כדאי להשתמש להדפסה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-