עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן, אני משתמש בנרו,והבנתי שיש אפשרות לצרוב עד 730-750 מגה על דיסקים רגילים ולמרות שקראתי איזה מדריך לא הצלחתי לעשות זאת... אם מישהו מכיר,תעזרו בקשה. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by Cyron,

אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות להמיר את קבצי ה-AVS, שנמצאים בתוך WinAmp לקבצי Mpeg ? תודה.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  3. שלום רב, האם יש לי וירוס ? הוא כל הזמן פותח לי במנהל משימות (ווינדוס XP) : cmd.exe - ולא מפסיק לפתוח את היישום.. ודבר שני יש לי עוד יישום מוזר שנקרה EXE.250. עשיתי כמה שינויים ברג'סטרי אתמול, וביטלתי העלאת כמה יישומים מהMSCONFIG. מה זה יכול ליהות לדעתכם?? עריכה : בSAFEMODE זה לא קורה לי, ואני מנסה להריץ בדיקה של אנטי וירוס (NOD32) לראות אם יפתור את הבעייה,... עד אז, יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  4. יש לי וינודס ויסטה וכשאני מפעיל את הסרטונים בכל אתר (לדוגמא gametrailers.com) אני רואה אותם בסדר גמור עד שאני מגדיל את גודל הסרטון (עושה הגדלה באייקון הימני למטה), הסרטון קופא ולא זז עד שאני יוצא מההגדלה. מה הבעיה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי בעיה עם התוכנה Internet Download Manager היא השתלטה לי על כל הדפדפן ואני לא יכול יותר לראות סרטונים או שידורים On-Line ואין באפשרותי גם לשמוע רדיו On-Line אם יש איזה שהם הגדרות שצריך לשנות או משהו... תודה על העזרה!!!

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  6. Started by shahar07,

יש לי מחשב בן 5 בערך, בזמן האחרון נראה לי שהוא קצת התעייף, הבנתי שאני יכול לבדוק את הביצועים שלו עם התוכנה preformance test, וזה מה שעשיתי, קיבלתי תוצאה של 957, מה זה אומר ואיך אני יכול לדעת שהכול בסדר, החלקים שיש לי במחשב הם: מעבד core 2 6600 2.4 לוח: Asus p5w dh delux זכרון: sd ram 3071

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  7. Started by frh,

אבקש עזרה דחוף למי יכול לעזור בקוד של תוכנת מג'יק 8 מחולל ישומים בעברית CD KEY דחוף

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by Itzik208,

אני משתמש בתוכנת Ulead Video Studio 8 לעריכת סרטים. בינתיים - את הסרט הראשון לכדתי ב Windows Movie Maker, בגלל שהסטודיו עשה לי קצת בעיות בלכידה (היו כמה רגעי קפיאה בדקות הראשונות). אשמח אם תוכלו לעזור לי ב 2 נושאים: 1. נתקלתי בשתי תופעות מוזרות - שלפחות אחת ראיתי שקרתה לעוד מישהו ברחבי הספייס: א. בשעת הלכידה, וכן בשעת הקרנת הסרט לאחר סיום הלכידה - כשיש תזוזה עם המצלמה - התמונה הופכת להיות קווית - כלומר הקווים קצת 'נמרחים' לרוחב המסך. זאת, אע"פ שכשרואים את הסרט על המצלמה או 'בשידור ישיר' לטלוויזיה - אין שום בעיה כזאת. ראיתי באחד הפורומים שזה קרה לעוד מישו, אבל הוא לא ידע מה זה. אשמח אם מישו יוכל לעזור. ב. כמו-כן, מדי כמה שניות, בשעת הריצה לאחר הלכידה, התמונה הופכת להיות קצ…

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  9. אהלן אני רוצה לעשות רשימה ולסדר אותה לפי ה א-ב האנגלי, איך אני עושה את זה בווארד 2007, תודה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  10. Started by imac,

למשל שאני פותח חלון שני הוא פותח אותו בלי הStatus Bar וכל הזמן אני צריך ללכת לVIEW וSHOW STATUS BAR זה מעצבן יש למשהו רעיון? (אל תגידו לי SP1 כי גם שזה היה מותקן הייתה הבעיה הזאת) תודה לתגובות

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  11. Started by damiana,

שלום... אני מנסה להסיר גירסה של אופיס professional 2007 דרך מרכז הבקרה ומופיעה לי השגיאה הבאה:"לתוכנית ההתקנה אין אפשרות להמשיך מפני שקובץ נדרש אינו זמין או פגום"... מישהו מכיר כלי תוכנה מתאימים לטיפול בבעיה זו? אני יודע שיש תוכנות להסרת דרייברים ,האם זה יכול לעזור לי? מה מומלץ? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  12. יש לי בעיות עם הדפדפן אני רוצה להתקין אותו מחדש אבל אני לא יודע איך ומאיפה להוריד תודה מראש למי שיודע

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  13. קיבלתי כבר כמה פעמים אי-מיילים מחבר והיו שם קבצי וורד וPDF, עכשיו שאני פותח את ההודעה הוא רושם לי: "OE REMOVED ACCESS FOR" הגירסה היא 6.00.2800.1123 Office 2003 pro עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה, אני בטוח שאם אני יחפור עמוק לתוך האאוטלוק אני ימצא, אבל העיניין די דחוף לי. קיצר, מי שיודע, אשמח לקבל תשובה ;D

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה שאני מפעיל את הפיירפוקס הוא מגיעה למינימום 163MB של זיכרון...ושאני משחק בחווה בפייסבוק הוא כבר ממש נתקע ומגיע ל512MB ול50% מעבד.... למה זה ככה?....

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by yuvalm2,

האם אתם מכירים תוכנה אשר מממשת מערכת קבצים המתבססת על שירות הדואר outlook.com? (בדומה ל-Gmail Drive)

16. יש לי מחשב מדיה סנטר עם כרטיס טלוויזיה ואני רואה טלוויזיה דרכו. כדי להוריד לוח שידורים אני משתמש בMegaEpg גירסא 1.3.3. הבעיה היא שהסקריפטים שאני בוחר עושים בעיות. אם אני בוחר TV2day או TV2dayQ או walla זה כותב שגיאה. אם אני בוחר את הסקריפט של מייקרוסופט Viste_he זה מתחיל להוריד אבל לוקח המון זמן וזה רושם שגיאה ואם אני בוחר את הסקריפט של ynet זה מוריד לוח שידורים אבל לא לכל הערוצים. יש שם עוד סקריפטים כמו dvb והוט שגם הם לא עובדים. ויש לי ממיר של YES בבית. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by x-dude,

בשבוע האחרון בכל הטראקרים שלי אני מקבל את השגיאה הזו, חלק מהטראקרים מורידים נפלא וחלק מראה אדום. (טראקרים מאתרים שונים ככה שזו לא בעיה באתר ספציפי). הפורטים שלי פתוחים בנתב (ועובדה שחלק מהטראקרים הוא כן מוריד), אז מה הבעיה? (יש לי ratio גבוהה ואני יודע שיש לדברים שאני מוריד הרבה seeders).

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by Doctor Robert,

שלום, ברשותי המדפסת HP 920c. שאני מדפיס תמונות דרך האופיס, בדרך כלל הן יוצאות מתושתשות ולא חדות, לעומת זאת שאני מדפיס את הדף בדיקה של המדפסת (שגם שם יש תמונה) היא יוצאת חלקה חדה ויפה, לכן אני מניח שהמדפסת יכולה יותר וכי האופיס לא מדפיס על DPI מירבי בשביל דפים שלכאורה מוגדרים להדפסת טקסט. ה-DPI המירבי של המדפסת שלי הוא 2400x1200, כיצד אני יכול לנצל את כולו בעת הדפסה בעזרת האופיס? (בהנחה שה-Office לא מוגדר להדפיס על DPI מירבי.). תודה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by dbx22,

שלום, אני מחפש תוכנה למחשב הנייד שלי, שכשאני משנה את הווליום אז אני אראה על המסך את השינוי, כמו שיש בהרבה ניידים.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  20. הכנתי שתיי חתימות, אני צריך עזרה בלבחור: 1) 2) מה יותר יפה!??! :s05:

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by kikkler,

איך גורמים לטריליאן להפסיק לתת לי הודעות מטומטמות בסיגנון של - *** NOTE: This user is offline. Your messages will be received when he/she logs into ICQ. מדובר בגרסה 3.0 פרו

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  22. Started by J0n1,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי: 1. להוסיף לוגו שקוף (GIF) 2. להוסיף כתוביות בעברית משהו קל ולא מסובך... ניסיתי את Video Edit Magic 4.4 אבל הוא לא מאפשר לי להוסיף לוגו

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  23. הי. אני בטוח שהנושא כבר נידון אך לא מצאתי התייחסות לבעיה הספציפית. יש לי xp sp2 עם office 2003. כאשר אני מקבל דואר מאחת מתיבות הדואר של yahoo או Gmail הנושא והתוכן מגיע בג'יבריש. בדקתי זאת מהמחשב שלי (שלחתי מיאהוו וג'ימייל הביתה לבזק) והגיע ג'יבריש אז חשבתי שהבעיה אצלי(בדקתי את כל הגדרות העברית וכן הגדרות בינ"ל של דואר יוצא באאוטלוק והכל תקין). ידידה שלי ששולחת לי כבר שנים מיאהוו והכל בסדר שלחה לי כמה הודעות והן הגיעו בג'יבריש. המחשב שלי עבר פירמוט לפני חודש ועד אז לא היתה בעיה בכלל עם העברית אולם מאז הפירמוט יש בעיות עם הדואר. אשמח לתשובה אל אף טחינות הנושא. יום טוב א

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by chase106,

היי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבצע שיחות דרך המחשב לכל מקום דרך קו הטלפון בבית, זאת אומרת שהמחשב יחובר לקו טלפון של בזק ובעצם המחשב עצמו ישמש בתור המכשיר טלפון (רמקולים ומיקרופון). האם יש כזאת תוכנה? והאם יש תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לדיבורית BT? זאת אומרת שאם אני בבית במקום לשים אוזניה, פשוט לחבר דונגל BT למחשב, והמחשב יהיה על תקן אוזניה.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  25. אמרו לי שאם יש לי קבצי קרדיט של מישהו שהיה מחובר הרבה והוריד ממנו הרבה אז האימיול נעשה יותר מהיר... זה נכון?? ואם כן אז מאיפה אני יכול להשיג??

• 4 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.