עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מחשב מחובר לרשת האינטרנט שלא מחובר אליו מסך/עכבר/מקלדת והוא נמצא במיקום שאין אליו גישה פיזית. מישהו מכיר תוכנה מתאימה ? בתודה מראש (= עריכה: יש לו IP קבוע.

2. אני מצליח להוסיף אותו אבל הוא לא זז לי. עריכה : מצאתי את המדריך הזה אבל אני לא מבין איך אני יוצר את הקובץ זה שאני צריך להדביק בתוכנה.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by rb024,

איך עושים התאמה בין תאים (כמתואר בתמונה)? הסבר: מתוך כרטיסים 1-20 אני צריך לבדוק את הסטאטוס(המצב- שומש/לא שומש) של כרטיסים 1,6,9,15,18,20 ולא את של כולם (ראה טבלה עם כותרת כחולה). המטרה היא שזה יסדר את הרשימה הצהובה ההתחלתית לרשימה הצהובה הסופית לפי מה שדרוש ברשימה הכחולה... http://img138.imageshack.us/img138/2860/excelqtj5.jpg תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by Refaelo,

שלום לכולם מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש (radeon x2900 pro ) ה-3D MARK לא עולה , יש לי 3DMARK מקורי שקיבלתי עם לוח האם . מישהו יודע אם יש פתרון לבעיה הזאת תודה

5. שמי שמקבל את המייל יראה בעמודה של שם השולח את השם שלי. (זה בשורה של שורת הנושא של המייל)

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  6. לsis 7012 יש כמה סוגים או שזה דריבר אחד לכל הלוחות?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  7. Started by אמיר יצחקי,

שלום אני רוצה שכל פעם שאני פותח את הדפדפן אז אוטומאטי זה יפתח לי בתוצרה של כפתור F11. תודה

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  8. Started by langa,

שלום לכולם. יש לי תמונות ישנות מאוד שכבר רוב הצבע יד מהם והם צהובות. סרקתי אותם למחשב ואני רוצה לתקן אותם בעזרת תוכנת paint shop pro. איך אני עושה זאת? ערן

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אם מישהו יוכל לפתור לי את זה אני אוכל את הכובע. למעשה, אין לי כובע. אז אני אלך לקנות כובע ואז אוכל אותו. יש לי כרטיס קול מסוג Delta 66 (כרטיס אולפני) כשאני משתמש בו, אני מתחיל לשמוע תיקים וקרחצים (קטנים) הכרטיס כבר עבד לי במחשב אחר. ניסיתי: 1. להתקין את הדרייבר הכי חדש 2. להתקין דרייבר ישן 3. לבטל את כרטיס הקול ה- Onboard 4. להעביר את הכרטיס ל- PCI אחר 5. להגדיל את ה- Buffer בתוכנה של הכרטיס קול 6. לעשות ב- Preformence שהמחשב יעבוד על Background Services 7. להגדיר בכרטיס קול של יהיה Mapping 8. לעשות Load Default ב- Bios 9. להטיל כישופים. לברך את המחשב. לתלות שום מסביב. ולשיר את התיקווה. 10. ניסיתי להרוג את כל ה- Processes של ניראים לי רלוונטים ולסגור את כל ה- Services שלא…

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by kobibo,

מחפש תוכנה שיהיה ניתן באמצעותה להכניס טקטס חופשי (עברית) לתמונות כמו בקומיקס

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  11. שיחזרתי מוינדוס XP קבצי מוזיקה ותמונות על ידי תוכנת שיחזור מערכת של WINDOWS כעת אני מנסה להחזיר את הקבצים האלה על VISTA 64 אך ללא הצלחה התקנתי את התוכנה ntBackup-restore utility אך משום מה התוכנה לא נדלקת או משהו...אין לי מושג בבקשה עזרו לי לפתור את הבעיה זה דיי דחוף לי. -תודה, נחום.

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  12. כבר מהצהריים יש לי בעיות של התחברות לMESSENGER [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  13. תיראו...נמחק לי הסיסמא לאייסיקיו ועכשיו אני לא יכולה להיכנס אליו אני בכלל לא זוכרת את הסיסמא. ;\ מישהו יוכל לעזור לי לפרוץ את הסיסמא? בבקשה, בבקשה, בבקשה? (:

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  14. שלום לכולם, הורדתי את התוכנה partition magic מהמדריך הבא: http://www.lala.co.il/modules.php?name=For...p=324651#324651 התקנתי אותה ומתי שאני בא להפעיל אותה היא מעלה לי הודעת שגיאה: [ מה עושים כדי שהתוכנה תעלה?! תודה..... נ.ב יש לציין שהתקנתי והסרתי אותה פעמיים כדי לוודא שלא היה בעיה בהתקנה... הסרתי אותה מהרגסטי ומכל מקום אחר ככה שלא יכלו להיות "שאריות".. וחפשתי תשובה בגוגל ואני רואה שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת אבל זה באנגלית (אני מבין ככה ככה אנגלית) וזה קצת בעיה... אז אם אתם יודעים אנגלית ותוכלו להגיד לי מה לעשות....

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  15. Started by aloneg,

מה התוכנה הכי מומלצת לניקוי ה-REGISTRY ושאר מזיקים כדוגמת ADAWARE????

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by LIOR42,

מחפש תוכנה מיקצועית לעריכת תמונות

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  17. Started by over23,

שלום. אני מחפש תוכנת טובה לאבטחת קבצים ותיקיות חינמית. תוכנה שמאפשרת הוספת סיסמת גישה לקבצים\תיקיות במחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  18. Started by davidcohen,

שלום! התקנתי ווינדווס XP ובהתקנה פיצלתי ל 2 מחיצות... ועכשיו יש לי כונן C - מערכת ההפעלה וכו' כונן D - הצורב שלי כונן E - המחיצה השנייה יש איזו תוכנה שמאפשרת דרך להחליף בין אותיות המחיצות או אפילו בלי תוכנה מסויימת לשנות את זה? בשביל ש E יהיה כונן הצורב, ו D יהיה המחיצה השנייה ? תודה

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  19. כל פעם שאני נכנס ל EGGED.CO.IL ועוד מלא אתרים אחרים IE-7 נסגר לי אני חושב שזה בגלל הפלאש שיש באתרים האלה אבל לא בטוח... אולי גם בעיה בסקריפטים שיש באתרים אלה אני עובד עם וינדוס ויסטה 64BIT האם ניתן לסדר את הבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  20. ב WORD , במקום לשנות כל פעם מחדש יש איזה שהיא דרך לשנות את ברירת המחדל ?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by lexxx,

שלום לכולם, הורדתי את התוכנה partition magic מהמדריך הבא: http://www.lala.co.il/modules.php?name=For...p=324651#324651 התקנתי אותה ומתי שאני בא להפעיל אותה היא מעלה לי הודעת שגיאה: [ מה עושים כדי שהתוכנה תעלה?! תודה..... נ.ב יש לציין שהתקנתי והסרתי אותה פעמיים כדי לוודא שלא היה בעיה בהתקנה... הסרתי אותה מהרגסטי ומכל מקום אחר ככה שלא יכלו להיות "שאריות"..

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  22. אני רוצה למשל לחפש אבא או אמא או ילד איך כותבים את OR הלוגי בשורת החיפוש של אמיול?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. שלום לאחרונה התקנתי את Tor ו-Tor button ( תוסף ל-FF של התוכנה TOR) ומאז הלחצן האמצעי בעכבר לא עושה לי שום פעולה ב-FF אין לי מושג איך לבדוק את זה עוד במקומות אחרים אבל איך אני בודק או מחזירים את הלחצן האמצעי לפעולה? הפתרון: הסרת התוכנה (עדיף עם Your uninsteller 2008 ) וריסט של המחשב המצב יחזור לקדמותו אחרי כמה שניות

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, אני משתמש בתוכנת SmartFTP כדי להעביר קבצים משרת FTP אחד לשרת FTP אחר. האם ישנה תוכנה שיכולה לעשות upload (או download - תלוי מאיזה כיוון מסתכלים) של קובץ על שרת HTTP רגיל לשרת FTP ?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  25. שלום לכולם יש ברשותי לוח אם דגם ASUS M2N E אני מנסה להתקין את הכ.קול ואני לא מצליח זאת ההודעת שגיאה שמופיעה לי אשמח לקבל פתרונות לנושא תודה[br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 14:41:57 אשמח לפתרון...

• 4 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים