עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by the red dragon,

שולם לפני כמה זמן החלפתי מויסטה לXP התקנתי את כול הדרייבירים וכולם עובדים הכול סבבה! ברוך השם! רק הדרייברים של AUDIO לא עובדים המחשב שלי זה משחב נייד Lenovo n100 והדרייברים פשוט לא עובדים אני מתקין וזה בעמצא ההתקנה כותב לי אתה השגיאה הזאת שלח על ועל תשלח מה אני עושה ? תודה רבה רבה לעוזרים אני מתקוון הדרייברים של הקול REALTEK לא עובדים

2. האם יש תוכנה שיכולה לערוך את הEXIF של מספר קבצי JPEG במקביל, אני רוצה למחוק\לאפס לכולם את השדה "date modified". יש עצות?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by A1eX,

התקנתי את חבילת הקודקים האחרונה של K-LITE, וכל הסרטים משודרים בשחור לבן משום מה... מישהו ניתקל בבעיה המוזרה הזו?

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  4. Started by iurkin,

שלום לכולם, היום ניסיתי להתקין את התוכנה HAMACHI אך נתקלתי בבעייה. בעבר התוכנה הייתה מותקנת לי ולאחר שחשבתי שהיא לא שימושית מחקתי אותה. לאחר שאני מנסה להתקין באמצע ההתקנה מופיע לי הודעת שגיאה "Setup has failed". בנוסף אציין שזה קורא כשהוא מנסה להתקין את הדרייבר "Installing network adapter". חיפשתי תשובה בכל רחבי האינטרנט לבעייה ולא מצאתי. ניסיתי לנקות את הרג'יסטרי עם CCleaner אך זה גם לא עזר. כנראה שנשארו שאריות מהתוכנה במחשב ועכשיו אני לא יוכל להתקין אותה. אשמח אם מישהו יעזור לי, יאיר

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by SupreMe,

שלום! אני חדש באתר ויש לי בעיה- התקנתי אתמול ויסטה, ויש לי את המערכת רמקולים של קריאייטיב INSPIRE T6060, הלוח אם שלי הוא MSI NEO P965, אני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שמובנה על הלוח, וזה כותב לי שהדרייבר לא תומך בווינדוס ויסטה, ואני חייב את הדרייבר הזה כי רק דרכו אני יכול לשנות את ההגדרות של הרמקולים שישמעו מכולם, יש לי מערכת 5.1 ועכשיו שומעים רק מ2 רמקולים. אולי גם דרייבר של הרמקולים יוכל לעזור כי כנראה גם דרכו אני אוכל להגדיר את השמיעה ברמקוילם. מה שאני בעצם מבקש זה דרייבר לכרטיס קול או לרמקוילם שלי, או הדרכה איך להפעיל את כל הרמקולים. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by BlackTalon,

קראו בבקשה את המפרט שלי ושימו לב לקובץ המצורף. בתודה מראש (= [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by eagleye,

רציתי לדעת אם יש דרך להצמיד כתוביות לצמיתות בשיטה מהירה יור מוירטואלדב, לא avisub. ושמעתי על איזה שיטה של הפורמט dvd שאפשר רק לשים בצריבה את הכתוביות עם הסרט יעני באותו דיסק רק נפרדים ושהדיוידי ידע לזהות שהכתוביות שייכות לסרט וינגן את הסרט עם הכתוביות.-מישהוא יודע על השיטה הזאת?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  8. אני יודע שיש איזה קראק שמעיף תכוכב ואת ההודעה המציקה הזאת. מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק אליו? תודה

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  9. Started by IlanF,

למה אני מקבל כל הזמן את השגיאה הזאת? מה היא אומרת?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by mor873,

בהתקנה הקצתי 50 ויש לי כונן C 48 איך אני מקצה שטח לכונן D ? תודה

11. שלום. אני רוצה להוריד הרבה סרטונים מסוימים (כמה עשרות) מ-YouTube ואני לא רוצה להוריד אותם דרך Naevius (התוכנה שאני משתמש בה) כי שם צריך להדביק את הלינק ושההורדה וההמרה מסתיימים צריך להדביק עוד לינק וזה יהיה הרבה עבודה. האם יש איזושהי תוכנה כמו FlashGet שאני אדביק את הלינקים לסרטונים בה והם ירדו אחד אחרי השני או אפילו כולם ביחד, העיקר שאני לא אצטרך לנפעיל אחד אחד. אם יש אתר שעושה את זה אז גם טוב, א חייב תוכנה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  12. שלום, לכולם. אני מחפש תוכנת תחזוקת מחשב חילופית ל-System mechanic 7 pro טובה, אשר תעבוד במע' VISTA x64bit

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  13. שלום. אני רוצה לעצב אתר שרוב הסיכויים שיהיה דף אחד (אינדקס) הבנתי שכדי שהאתר יעלה מהר עדיף לשים רקע בצבע ולא תמונה, ופשוט להוסיף לוגו, אבל לאיזה גודל לעצב? אם אני פותח חלון חדש בפוטושופ ואני רוצה לדמות אותו בתור הדף אינטרנט, באיזה גודל עלי לבחור? תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  14. שלום לכולם עשיתי סרט בפרימייר וכל פעם שאני עושה EXPORT הסאונד יוצא באיכות נוראיתתתתת. אני צריך להשתמש באיזה מוקדד או משהו? אם כן באיזה? ואיך מתקינים? חח תודה [= נ.ב אני צריך את זה למחר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן חברס! הרבה פעמים יוצא לי לגלוש באתרים כגון ספורט5 וכשאני צופה בוידאו פתאום הוא נעצר בגלל שהדף מתרענן ואז צריך להתחיל לצפות מחדש וזה באמת לא נעים לי ... איך אני יכול אם בכלל להפסיק את הרענון דפים שאני לא בוחר לעשות אותו בכלל ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. שלום, לכולם. לפני שאני מתקין Office 2007 רציתי לדעת על ה-add-in שהיה ל-Office 2003 הנקרא Profiling Tools הוא תמיד מאוד עזר לי, אבל אני לא שמעתי שיש כזה ל-Office 2007, גם לא מצאתי עליו מידע באתר של Microsoft. אז רציתי לדעת אם יש כזו תוספת ל-Office 2007, ואם יש, אז מה שמה? או Office 2007 מתקן שגיאות אוטומטי בעצמו ללא שום תוספות?[br]פורסם בתאריך: 12.12.2007 בשעה 00:18:48 תודה רבה לכל המשתתפים.אבל אני מצאתי את התשובה. אין proofing tools(תיקון שגיאות למשל) בנפרד, אך יש אותו בתוך כל Language Pack של כל אחת מהשפות מידעה נוסף: http://office.microsoft.com/en-us/suites/HA102113701033.aspx http://office.microsoft.com/en-us/suites/HA102113681033.aspx

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yafit224,

אני צריכה להעתיק טבלה ואקסל לוורד. בהעתק-הדבק הטבלה יוצאת קצת מעוותת... זכור לי במעורפל שישנה דרך להמיר טבלת אקסל לוורד. מי יכול לעזור לי כאן?? בבקשה :

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  18. שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by mosheva,

שלום לכולם! אני חייב להגדיל סמל (מצורף) שיהיה מספיק איכותי לפוסטר של 2 מטר גובה על 85 ס"מ רוחב... אך אני לא מצליח להגדיל את הסמל ללא פיקסול שמתווסף. אשמח אם מישהו שיותר מקצועי ממני יעזור לי בנושא זה ממש ממש ממש דחוף... כמו שאמרתי הסמל מצורף... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by meir3420,

שלום לפני כמה ימים התקנתי מסנגר גירסא 8.5 אחרי זמן מה המסנג'ר משנה את תצוגת השפה שלו למשהו לא ברור. וזה לא משנה שאני משנה שוב ושוב את השמות לעברית אחרי זמן מה שהמסנג'ר פעיל הוא מחזיר את השמות למשהו לא ברור. התקנתי מזמן תוכנה שהופכת ווינדוס לחוקי ככה שהטענות של ווינדוס לא חוקי נדחות על הסף.... ניסיתי הסרת תוכנה והתקנה מחדש. ניסיתי החלפת תוכנה למסנג'ר 8.1 והתקנתה. כל זה לא עלה בידי לפיתרון הבעייה. אם תוכלו לעזור לי... תודה..... [attachment deleted by admin]

21. Started by Mr.positive,

שלום כל משחק שאני מתקין ומריץ הוא רושם שהוא לא מצליך למצוא את D3DX9_34.DLL מה הבעיה ? עריכה : לא משנה תודה זה הdirectx

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by eyal00,

יש לי בעיה מעצבנת CPU-Z(מצורפת תמונה). חסרים לי כמה נתונים אחרי שאני לוחץ אישור. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by id3232,

שלום היום פתאום לא עולה לי האייסי. שאני מתחבר פתאום הוא נתקע/קורס. הסרתי אותו, ניסיתי להתקין שוב אבל שההתקנה עולה היא גם נתקעת/קורסת עוד לפני שזה מתחיל להתקין בכלל! בבקשה עזרה עם זה! תודה

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by player_1,

הורדתי את הבנצ'מארק 3DMARK 06 ממדור ההורדות של האתר ניסיתי לפתוח את ההתקנה שלו והוא לא מגיב תמונה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים