תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי נייד של ג'יגבייט W576 לפני מספר ימים. קבלתי דיסק (צרוב!) של הדרייברים, התקנתי XP, ויש לי 3 בעיות: 1. לא מצליח להתקין את הדרייבר של ה - Wireless WiFi Connection גם אחרי שהורדתי אותו מהאתר של ג'יגבייט - נותן הודעת שגיאה שהדרייבר לא הותקן ללא שום נתון נוסף. 2. ב Device Manager מופיע סימן קריאה צהוב ליד ה- Network adapters - Ethernet Controller (לא יודע אם זה קשור לבעיה הראשונה) וכשאני לוחץ Update Driver הוא לא מצליח לעדכן. 3. המחשב יחסית די איטי, הוא נכבה ועולה די מהר אבל שאר הדברים נפתחים די לאט. מה אפשר לעשות?? תודה מראש, עופר
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום שמתי לב לפני כמה ימים שכשבאתי לשבת על המחשב הנורה האדומה של ההארדיסק הייתה פועלת. מאז שמתי לב והיא הייתה דולקת המון כאשר המחשב דלוק אבל לא בשימוש (מסך כבוי, בלי שום תוכנות שלא כיביתי). אני משתמש ב AVG, MalwareBytes, Spybot S&D. ללא תוכנות שבמכוון אמורות לרוץ ברקע. אני מחפש תוכנה אשר מנטרת את התוכנות שפועלות במחשב ומשתמשות ב CPU, זכרון וגורמות להארדיסק לעבוד. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קניתי דיסק קשיח חיצוני ואני מחפש תוכנה טובה לגבות את המידע שהצטבר אצלי על המחשב. יש תוכנה שעושה גיבוי אוטומטי למערכת כל כמה זמן? ואני מעוניין שתהיה לי אפשרות לגבות את כל כונן C, שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, כך שיהיה ניתן לשחזר את כל המערכת בעזרת פעולה פשוטה מבלי שאצטרך כל פעם להתקין הכל מחדש. תודה
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי אתמול קיבלתי את המחשב החדש עם מעבד Q6700, ובהתקנה של הוינדוס(חוקי) הוא נתקע ומופיע מסך כחול כאשר הוא התקין את ההתקנים, (בתחילת תהליך התקנת הווינדוס), ניסיתי את זה כבר פעמים וזה תמיד נתקע באותו מקום, למישהו יש מושג מה קורה פה? המחשב חדש.. תודה
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי חשבון באתר של logmein. ויש לי מחשבים שמותקנת עליהם התוכנה ובכך מתאפשרת שליטה מרחוק על המחשבים . לראשונה ניסיתי להוסיף מחשב , כרגיל לחצתי על ADD COMPUTER, הורדתי והתקנתי את התוכנה, הבעיה שאחרי שהתקנתי הסמל מופיע בשורת המשימות אבל כתוב "logmein enabled but offline " ואין אפשרות להתחבר למחשב-באתר הוא מופיע offline . ניסיתי לכבות את ההגנות חומת אש אנטי וירוס וכדומה-ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את התוכנה-שום כלום ניסיתי למצוא תשובה באתר שלהם או בפורומים שלהם גם לא עזר. איך פותרים את זה ? תודה למשיבים המבינים
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן הזה כבר כמה שבועות ואני אוהב אותו מאוד יחסית ל- IE ו AVANT BROWSER . הבעייה היחידה שלי היא שאני רוצה לשנות את הפונטים שלו כי הם קטנים ולא נוחים לקריאה ואני ממש לא מצליח. לא משנה איזה פונט אני נותן לו הוא תמיד יוצא לא קריא ומכוער. אז מי שמכיר פונט טוב בבקשה שיעזור לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע אם קיימת דרך להריץ את רשימת היישומים שפועלים אצלי דרך בדיקה כלשהי? אני מאמינה שחלק גדול מהם ממש לא אמור להיות שם וסתם מאט ת'מחשב, ועובדה שכשאני סוגרת חלק מהם - שום דבר לא נדפק במערכת, אלא הכל פשוט זז מהר יותר........ בנוסף - האם יש למישהו מושג למה הפלאגין קונטיינר עושה כ"כ הרבה בעיות, מנצל כ"כ הרבה משאבים, ואיך ניתן לסדר ת'עניין איתו סופית? (פ.פוקס 3.6.13). תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
איך אני יכול לשמוע קבצי mpc בWINAMP, למרות שאני מעדיף לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לשנות להם את הפורמט מ mpc לMP3?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כמה שאלות 1. האם יש מדריך בעברית או משהו כזה לתוכנה? אני לא כל כך מיסתדרת איתה 2. למי שמכיר את התוכנה, יש את האפשרות של tool שניראה כמו הווליום, אם המישתמש לוקח את הלחצן ימינה הווליום יהיה גבוה יותר ואם שמאלה הוא יהיה נמוך יותר.. איך אני כותבת את זה? צריך פקודת if, אבל אני לא מבינה מה לעשות אחר כך, איך לדרוש שאם המישתמש מעביר את הלחצן לכיוון מסויים הוליום יוגבר או יונמך..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים נעלמו לי כל השדות שיושבים על המסך כגון שכבות, צבע וכו-כיצד מחזירים אותם? תודה, יהודה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חבריה שלום נוצר לי איזה איקון בגין כניסה לאתר ואני לא מצליח להורידו בלחיצה עליו יש רק אפשרות לפתוח או לעשות קיצור דרך איך אני מתפטר מהאיקון הזה בברכה :s05:
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני מכניס סרט דיוידי לכונן ומפעיל אותו: הסרט מנגן, אבל אני שומע אך ורק את המוזיקת רקע (דיבורים וקולות רקע כמו מכוניות או פתיחת דלתות וכד' פשוט לא שומעים). זה כאילו ערוץ שלם של סאונד בסרט נמצא על mute. ניסיתי להוריד קודקים וזה לא עזר, ואני לא חושב שהבעיה היא בכונן בגלל שהוא קורא דיסקי DVD (שהם לא סרטים) בלי בעיה. אעריך את עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מחפש דריבר ךויסטה: VIA OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller אני לא מוצא ברשת... צודה!
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
איך אני עובר ב OUTLOOK בין המצב הנוכחי, למצב הרצוי בו אני רוצה להשתמש? אני רוצה לראות את המייל שאני מקבל בצורה הזו ראו תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אנטי וירוס שיהיה קל על המערכת, ויהיה יעיל בפני ורוסים וסוסים טרויאניים. לפני 3 שבועות פירמטתי את המחשב וכבר הוא עובד אצלי ממש לאט. מותקן אצלי ZONE ALARM 4 אבל האפשרות של האנטי וירוס שלא לא משהו לדעתי. אשמח לקבל המלצות לאנטי וירוסים.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן אני בונה image של Win XP SP2 ואני יודע שיש אפשרות להכניס לשם גם דרייברים שהחומרה שלהם לא נמצאת כרגע אצלי במחשב [כדי שהimage יתאים גם למחשבים אחרים עם חומרה טיפה שונה] איך ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלות מסוג זה. יש לי פרויקט שכולל מספר גדול של מאמרים, כאשר כל מאמר שמור בקובץ PDF נפרד. בנוסף, ישנו קובץ PDF יחיד שמשמש כמאמר ה"ראשי". במאמר זה צריכים להיות קישורים, המפנים את המשתמש למאמר "משני", שנמצא בקובץ PDF אחר. כשניסיתי לבדוק כיצד לעשות זאת אכן גיליתי, שניתן ללחוץ על קישור שיפתח לי קובץ אחר, אך לא מצאתי דרך ליצור קישור שיפתח לי קובץ מסמך בעמוד מסוים, או אפילו בפסקה מסוימת. האם יש דרך לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
במיקום לכתוב מחדש בעבר מספיק שאיתי כותב אות אחד זה היה מראה לי את ההסטוריה של המלים בחיפוש מה אלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה לBluetooth לעברת נתונים בין מחשב לסלולרי. קניתי dongle BT למחשב ואני ממש לא אוהב את התוכנה שלו. יש לכם מה להציאה בנושא?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שאני ניכנס לתוכנה הוא אומר לי להזין את המספר הסידורי מישהו יכול להביא לי את המספר סידורי?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום משום מה , בזמן האחרון, כאשר אני מעלה את הוטמייל , דף הפתיחה הוא "טיוטה" במקום "אינבוקס " איך אני מגדיר אותו בחזרה ל"אינבוקס" תודה. אלישע
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם שאני רואה סרטונים ביוטוב אני רואה פסים לבנים על המסך ונעלמים.... עכשיו שאני מחליף לדרייבר ממש ישן זה לא קורה... רק בדרייברים החדשים.... של ATI 10/3 10/4 10/5 10/6 כל אלה זה קורה לי... אני לא מבין למה זה ... מישהו נתקל בזה? הנה לדוגמא בסרטון הזה יש לי בהתחלה אם מגדילים את המסך : http://www.youtube.com/watch?v=JH3MKwbZSgE&feature=related אני רואה פסים כאלה נעלמים ובאים...
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הכתובת לא משנה כרגע, אתר ישראלי, פורום עופר ניסים אם אתם מכירים. רק אצלי הוא לא עובד, כל שאר הדברים עובדים. יש לכם מושג למה זה קורה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני עם קספרסקי אנטי וירוס 7 ופיירפוקס בזמן גלישה טעינת הדפים לא מסתיימת, אם אני סוגר את קספרסקי הטעינה מהירה ומסתיימת כל הזמן. כשהייתי עם גירסה 6 הבעיה לא התרחשה. אני מניח שמשהו בהגדרות של קספרסקי גורם לבעיה. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-