תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, אמא של חברה שלי טסה למרוקו. נתנו לה את המצלמה. היא צילמה רק(!) סרטים בטעות. יש תוכנה פשוטה לחיתוך של תמונות מתוך הסרטים האלה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי רציתי לקנות מחשב חדש עם מעבד Intel Core i5 והבנתי שהכרטיס המסך המובנה שיש לו מספיק טוב בשביל עבודה עם פוטושופ והתוכנה משתמשת בעיקר ב-RAM.. ויש גם את הצד השני שאומר שחייב כרטיס מסך אחרת המחשב יתקע. אז מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אני מתעסק בעריכת וידאו ברמת בינונית פלוס מינוס ושאלה אחת מטרידה אותי כבר הרבה זמן.. סאונד. איך בסרטים ובסדרות מנהלים את כל העסק של הסאונד? יש סאונד כל כך מפורט , מדריכת כפות רגליים על הדשא, ועד צליל של נגיעת יד במתכת (צליל שמין הסתם נוסף בעריכה לאחר הצילום..ולא בזמן אמת) אז: א) מאיפה הם מביאים את כל הצלילים האלה ? ב) איזו תוכנה נחשבת למקצועית בתחום ניהול הסאונד ? ג) בסרטים וסדרות, באיזה מיקרופונים משתמשים בד"כ? והאם רק במיקרופון שטח בודד , או שלכל שחקן יש גם מיקרופון על הבגדים , ומיקרופונים מפוזרים באיזור וכו' ? אם יש פה מישהו שמבין בדברים האלה, אשמח אם ישפוך קצת אור על הסוגיה
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה לי כמה מעלות הכרטיס מסך ודברים כאלה...
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם הבעיה צצ הועולה כאשר אני מקבל קבצים במייל אשר כוללים רוסית או שפה זרה אחרת שהיא לא עברית. פתיחה של קובץ וורד כזה תגרום לקריסת הוורד. במחשבים אחרים אין לי את הבעייה הזו. יש לי רעיון לנקות ספריה בשם olk18a אשר נחבאת לה במחשב היכן שהוא. האם אני בכוון?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
תמונות וכאלה... כי אני עושה צילום מסך ויוצא לי 2 מגה ויותר .... תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
שלום אני זקוק לתוכנה אשר מזהה את החומרה של המחשב אשר תומכת בקורנרו, כגון אוורסט או סנדרה. כרגע שתיהן לא מזהות לי את המעבד. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את הגירסה אחי חדשה של פירפוקס דחוף!!!
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
כלומר אם יש שיר של 5 ד' אני רוצה שהוא יהיה 4:30 ד'
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שלכל תוכנה יש דבר שנקרא "התקנה שקטה" אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי את האפשרויות של התקנה שקטה בכל תוכנה תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן נזכרתי במשחק הישן Mortal Kombat, אבל אי אפשר להריץ אותו בגלל שהוא בדוס. האם יש איזה דרך להריץ את המשחק באיזה שהיא דרך על המחשב שלי? ווינדוס ויסטה. בתודה מראש Mystery.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לפרסם מדריך קטן של ציור טקסטורה חצי-ריאליסטית של קיר, מואר במרכזו. הרעיון הוא להראות דברים שניתן להשיג ע"י שימוש במברשות בלבד, ולעשות שימוש בכלים הבסיסיים ביותר, כדי שהמדריך יהיה נגיש לכל אחד. לכן לא נעשה שימוש בפיצ'רים ייחודיים לגרסאות ה CS המתקדמות כלל, וכמובן שהכל נעשה עם העכבר בלבד ללא שום צורך בטאבלט. מה דרוש לנו? - פוטושופ, כל גרסה החל מ 7.0 - עכבר - ידע בסיסי לגבי כלי המברשת, שימוש בשכבות והכרת היכולות הבסיסיות של התוכנה כגון levels או hue\saturation אם כן, נתחיל... אנחנו נעשה שימוש במברשת נוספת שקיימת באוסף המברשות שמגיע עם פוטושופ, מדובר ב tool preset שנקרא Chalk Build Up. לשם כך פתחו את אוסף ה presets של מברשות באופן הבא: - אם ברצונכ…
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי אנשים, היום התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה XP. הכל הלך קשורה.. אך בעיה מוזרה אחת, יש לי את הלוח Msi K8Neo Platinium עובד עם nForce 4 Ultra הורדתי את הדרייבר : 6.86_nforce_win2kxp_international_whql הוא מתקין לי את הכרטיס רשת.. האינטרנט עובד.. נראה בסדר. אבל משום מה הוא לא מתקין לי : Ethernet Controller Mulitimedia audio controller RAID Controller הם עדיין עם הסימן קריאה הצהוב ב Device Manager. ניסיתי להתקין אותם כל אחד בנפרד.. לא ממש עזר. ניסיתי אפילו להתקין את כל ה XP מחדש (היה לי זמן היתי באמצע סרט : ) וזה גם לא עזר. אז מה הבעיה? הדרייבר לא מתאים? (הוא התקין לי את כרטיס הרשת) עצות? *אין לי את הדיסק המקורי.. אני לא מוצא אותו. *יש לי את המעבד AMD At…
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 19:14:24, on 29/08/2011 Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505) MSIE: Internet Explorer v9.00 (9.00.8112.16421) Boot mode: Safe mode Running processes: C:\Program Files (x86)\HiJackThis\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = [url]http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896[/url] R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = [url]http://www.google.co.il/[/url] R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = [url]http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157[/url] R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explore…
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ואם אפשר שיהיו קצת יותר מעברונים ממה שיש במובי מייקר. וגם חשוב שלא תהיה ירידה באיכות (במובי מייקר זה יוצר קובץ חדש ואילו אני מעדיף שהתוכנה תשמור את אותו איכות כמו שאני טוען אליה) בנוסף אני מבקש גם אפשרויות לעשות מסך מפוצלתמונה בתוך תמונה והשחרת פנים תודה למי שיודע
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי אאוטלוק בעיברית 2003 פרו יש לי כמה אנשים ששולחים לי EMAIL רגיל בתוכן רשום הכל ???? סימני שאלה מאחרים אין לי בעיה לכולם יש 2003 מה יכול להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה מתאם מ - PCMCIA ל - 4 יציאות USB של Dynamode, וקיבלתי איתו דיסק של דרייברים. התקנתי את הדרייברים שיש בדיסק, אבל המתאם לא מזהה שום דבר (המחשב מזהה שחיברתי את המתאם, אבל הוא אומר שזה Unknown Device). אולי מישהו ניתקל בבעיה הזו ופתר אותה? הלינק למוצר: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1544&catcode=148&AdCat=&parentid= תודה!
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי את האייסייקיו שלי ושחכתי את הסיסמא שלו עכשיו אני רוצה לדעת איך אני פורץ אליו.. ואז אני יכנס אליו ואז יכניס את האיימייל שלי ואוף זה ישלח לי את הסיסמא.. עם מישהו יכול בבקשה בבקשה לעזור לי בקשר לזה.. כיאילו איך לעשות את זה וכול זה יהיה כי שיגעון בארץ.. תודה אנשים אוהב אותכם
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול ליצור שומר מסך? אני רוצה שכמה תמונות יתחלפו במשך זמן מסויים
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האאוטלוק שלי לא מוכן לשלוח לי אימייל החוצה. הוא נתן את מספר השגיאה 0x800CCC0D. חיפשתי ברשת וכל מה שהציעו ניסיתי: הורדתי את החומת אש בדקתי מול נטוויזן אם החשבון שלי פעיל (אני פעיל, אחרת לא הייתי יכול לכתוב בפורום) הסרתי את האאוטלוק כ"רכיב" מה-XP והתקנתי חזרה אודה על הצעותיכם בנושא. אזמודן
-
לפני כמה זמן הפעלתי סריקה של תוכנת ה- Ad-Aware SE ומשום מה הסריקה לא הסתיימה. לאחר מכן ניסיתי לבצע עוד סריקה והבנתי שהתוכנה לא מצליחה לסרוק תיקיה מסוימת במחשב שלי (התוכנה נתקעת כשהיא מנסה לסרוק את התיקיה). הצלחתי לסרוק את כל המחשב חוץ מהתיקיה המסוימת. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר או להסביר לי מה המשמעות של המילים הבאות (שמופיעים ליד קבצי וידאו), 1. DVDR/DVD-R 2. DVD SCREENER 3. INTERNAL CAM 4. HD-XVID 5. PC-DVD 6. DVD-RIP האם הכוונה לאיכות של סרט? תודה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-