תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
נגיד למישהו יש הרשאה מלאה על התכונה ואני מחובר לתוכנה כמשתמש רגיל דרך ה IP שלו ,( והדו שיח בינינו כשתוכנה דלוקה היא בשיטת PUSH TO TALK ) האם לאותו אחד עם ההרשאה המלאה יש אפשרות לעשות האזנה בסתר ,כלומר הוא יכול לשמוע אותי מדבר מבלי שאני אלחץ על כפתור השידור לדיבור? -אני שואל כי מה שקורה זה שהתוכנה אצלי מחוברת באופן קבוע וכשאני לא מדבר עם אף אחד ולפעמיים אף בשעות לא שגרתיות(למשל ב 3 בלילה) ברגע שאני נכנס לחדר של המחשב מישהו פונה אלי כאילו הוא ידע שאני נמצא בסביבה וזה קרה לא פעם ולא פעמיים ניסיתי לשאול אותו איך הוא ידע שאני ליד המחשב והוא נתן לי תשובה מתחמקת, מאוד מוזר לי כל העניין הזה כאילו הוא תמיד ייכול לשמוע אותי ולדעת מתי אני נמצא בסביבה דבר שפוגע בפרטיות .
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום חברים, אבטחת מחשב (win7) זה לא רק אנטיוירוס, פיירוול או אנטיספייוור. אני מחפש תוכנה שתמנע מידיים לא מורשות לחטט במחשב (באופן פיזי, לאו דווקא מרחוק) ולא תאפשר לאדם לא מורשה להעתיק קבצים מהמחשב להתקן נייד כלשהו, או לצורב חיצוני. התוכנה צריכה לרוץ ברקע ולא להפריע לפעולה שוטפת של המחשב. ידוע לי שיש לא מעט תוכנות כאלה (בדיקה בגוגל הפנתה אותי לנענע 10, אבל נראה לי שהם לא ממש מעודכנים), ולכן אני מבקש המלצה לטובות ביותר שבהן. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה לי כמה מעלות הכרטיס מסך ודברים כאלה...
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אחים שלי מצטער שזה כאן פשוט לא ידעתי לאן לדחוף את השאלה הורדתי את הקובץ-Microsoft Windows Xp Professional Sp1.iso ופתחתי אותו כי אני רוצה להתקין אותו במחשב השני. השאלה היא האם זה רק העידכון (SP1) של ווינדוס XP או שזה העידכון עם ההתקנה?? בתודה ניב
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שניתן לעבוד ליצור בה מחשב מדומה כמו virtual pc למי שמכיר רק משהו יותר מיתקדם שניתן להתיקן שם לינוקס
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא יודע מאיפה היא צצה (התחיל אתמול ואני לא התקנתי שום תוכנות\עדכונים חדשים מזה שבוע בערך) הפיירפוקס שלי תוקע וידאו בסטרימינג, הכוונה שהוידאו מתחיל ואחרי 2-5 שניות הוא נתקע, אם אני מזיז את סליידר למקום אחר, הוא מנגן לעוד 2-5 שניות ושוב נתקע, ללחוץ פאוז ופליי לא עובדים. הבעיה קיימת רק בפיירפוקס, ונפתרת כשאני משנה את הטאב למצב אקספלורר (עם IETab) למישהו יש מושג מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום ברשותי המדפסת HP LASER JET 4 PLUS ניסיתי לחפש דרייבר באתר של HP והוא נותן לי דגם HP LASER JET 4 PLUS\M שזה צבעוני אני צריך בלי M רק שחור לבן תודה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי אנטי וירוס kaspersky internet security והוא גילה לי וירוס לפני יומיים אבל הוא לא מצליח למחוק את הוירוס... זה השם של הוירוס: : virus Email-Worm.Win32.Warezov.gc זה המיקום: C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\20M2RREA\pics[1].pif/PE_Patch.UPX/UPX עם איזו תוכנה אפשר למחוק אותו??? תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
סרטון של דקה אחת בלבד, קובץ בנפח 200 מגה, שצולם במצלמה דיגיטלית FHD בעלת דיסק קשיח, הקובץ הוא M2TS AVCHD אני מנסה להציג אותו ב VLC וב Media Player על גירסאותיהן האחרונות, אך הנגנים לא מצליחים להציג (קפיצות ותקיעות רבות). אני יודע בוודאות שהקובץ תקין (ראיתי אותו מוצג באופן תקין לחלוטין במחשב אחר), אני יודע בוודאות שהסיבה היא לא מחשב חלש, המחשב שלי הוא Intel Core 2 Quad 64bit Q6600 2.4GHhz עם 4 ג'יגה זכרון, כרטיס מסך GeForce 8800 GT, Windows Vists Ultimate Service Pack 2 אגב, המחשב מנגן ללא כל בעיה קבצי MKV בגודל 10 ג'יגה. אשמח לדעת מה ניתן לעשות ולבדוק, אני מניח שהכיוון הוא Codec/חבילת קודקים שמתאים לפורמט הסרט הזה ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אם יש מישהו שמכיר את התכונה multisim בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין pro\power pro
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי נייד שיש בו מערכת הפעלה windows mobile. כאשר עבדתי עם xp הייתי מסנכרן את הטלפון עם אאוטלוק 2007 בעזרת התוכנה ActiveSinch. לאחר שעברתי לוינדוס 7 הסתבר לי שהתוכנה ActiveSinch לא נתמכת ע"י וינדוס 7. חיפוש קטן בגוגל הבהיר לי שהתוכנה שמחליפה אותה היא windows mobile device center. התקנתי את התוכנה והנייד מזוהה ע"י המחשב אבל מיד אני מקבל את ההודעה הבאה http://www.up2me.co.il/v.php?file=8095813.png ומשום כך אני לא מצליח לסנכרן בין הטלפון לאאוטלוק.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים האחרונים שמתי לב שבכל הפעלה מחדש של המחשב אני צריך להתחיל להזין סיסמאות מחדש לכל האתרים .. הסקתי מזה שה"עוגיות" נמחקות , מבלי שאני מחקתי אותן. בדקתי אם זה קורה בסגירת הדפדפן (AVANT) או רק בהפעלה מחדש, ומסתבר שבאמת זה קורה רק בהפעלה מחדש - יש לציין שהאופציה למחוק את העוגיות לא מסומנת בהגדרות של הדפדפן. עשיתי סריקה לוירוסים (קספקסקי) וגם לספיוור (אד-אוור) ולא עזר כלום (נמצאו דברים, כנראה לא קשורים לזה כי הבעיה נמשכת). נגמרו לי הרעיונות של איך לפתור את הבעיה.. מה עוד אפשר לעשות? עריכה : ישנן גם מן ודעות פופ-אפ שמופיעות לסירוגין..אולי זה קשור לכך. יום טוב
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם. מותקן אצלי ה FIREWLL של SYGATE, שעד לפני זמן מה לא היו לי איתו שום בעיות.. אני כבר איתו קרוב ל-3 שנים ומאד היתיידדנו. הבעיה שהתחילה לא מזמן מאד לא מובנת לי ולא הצלחתי להבין מה מקור הבעיה. כל כמה דקות, בערך 5~ (זה דיי קבוע) התוכנה Smc.exe ב-Task Manager מגיעה ל-100% ניצולת ותוקעת את כל המחשב לכמה שניות.. ואז הכל מסתדר עד ששוב חולפות ה5 דקות~ וחוזר חליליה. חשוב לציין שכשאני מנתק את האינטרנט הדבר לא קורה. בבקשה עזרו לי לפתור את הבעיה. ואם יש לכם המלצות לFireWall אחר שהוא יותר טוב מה Sygate אז אשמח אם תשתפו אותי במידע (Sygate עדיין במקום הראשון יחד עם Nod32 ??) בנוסף יש לי תוכנת אנטי וירוס של AVG 7.1 ואיני בטוח שהיא עושה את העבודה כמו שצריך.. האם יש לכם המצ…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם התוכנה NOD32 אמורה להאט טיפה את המחשב? ראיתי שכשהיא מופעלת המחשב פועל יותר לאט (חלונות נפתחים אחרי פרק זמן ארוך יותר).
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי את המצלמה הדיגיטלית הקודמת שלי קנון A1100 IS, במצלמת קנון SX150 IS. המצלמה של ה-A1100 IS, מצלמת סרטונים בפורמט AVI ברזולוציות 240P, 480P ו-(480P LP (LP = Long Play. המצלמה של ה-SX150 IS, מצלמת סרטונים בפורמט MOV ברזולוציות 480P ו-HD 720P. השאלה שלי היא: האם סרטון בן 0:30 ברזולוציה של 480P בפורמט MOV יהיה קטן יותר מאשר סרטון באותם אורך ורזולוציה בפורמט AVI עם LP?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
התקנתי Windows 7. התקנתי את הגרסה האחרונה של CCCP ואני משתמש ב-Media Player Classic לצפיה בסרטים. כשאני מגדיל את הסרט על כל המסך הסרט מאוד מפוקסל, כאילו אין החלקה של התמונה (זה לא קרה לי בעבר, ב-VISTA). כשאני צופה ב-Windows Media Player הכל בסדר. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב-SPY DOCTOR אבל בזמן האחרון היא עושה לי בעיות... לכן אני מחפש משהו אחר... מה הפיתרון המומלץ ביותר? תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום צריך עבור פרוייקט שבו מחשב אחד בעזרת איפינטי של AMD יחובר ל כ 8 מקרנים בחדרים שונים ויקרין בכל אחד מהם סרט שונה ... האם אתם מכירים תוכנה שתוכל לעזור בניהול של זה?? לדוגמא שאוכל להגדיר לה לאיזה יציאת וידאו לנגן והיא תרוץ על מסך מלא או לחלופים שתוכל לתת לי תצוגה קטנה בחלון של מה מציג אחד המקרנים על מסך ראשי שיהיה ליד המחשב ??? יש רעיונות??
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה אפשר להשיג סיריאל עובד לתוכנהכי כל הסיריאלים שמצאתי לא עבדו ,אם יש תוכנה חינמית אחרת שעושה אותו דבר אשמח לדעתמההשם שלה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שמאפשרת התחברות של משתמש נוסף למחשב שלי או להיפך ונוכל לעבוד ביחד על תוכנה מסויימת (VS במקרה הזה). הייחוד שאני מחפש זה שאשתף רק תוכנה מסויימת ולא את כל המחשב. משהו בסגנון team viewer אבל שתאפשר גישה אך ורק לתוכנה שאני אבחר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
-
כבר הרבה זמן יש לי את הבעיה הזו וראיתי אצל עוד אנשים שזה לא עושה את הבעיה הזו. אני מתחבר למספר איסיקיו שלי דרך האתר -> http://go.icq.com ולאחר דקה פחות או יותר שאני מחובר הוא מודיע לי את ההודעה הבאה ומתנתק : מישהו נתקל בבעיה ויודע כיצד לסדר אותה?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
תחזיקו אותי או שאני מפרמט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שוב קרה!!!!!!!!!!!!!! פרמטתי רק בגלל זה בפעם האחרונה וזה שוב חוזר ולא יודע למה!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו לכאן ונסו להוריד את הקובץ הראשון. למה אני מבקש שתעשו את זה? פשוט מאוד!!! בהרבה הורדות, כשלוחצים על הלחצן השמאלי קופץ חלון כזה... של OPEN SAVE CANCEL (חלון של "מה עושים עכשיו"). פתאום כשאני מנסה להוריד משם קבצים הוא לא קופץ והקובץ יורד ישר לספריית ה TEMP ואני מתחרפן!!!!! בבקשה תנסו בעצמכם ותגידו לי אם קופץ לכם החלון הזה או שישר מתחילה ההורדה אל תוך ספריית ה TEMP. תזכרו!!! לחצן שמאלי בלבד!!! נ.ב, יכול להיות שבפעם הראשונה או השניה שתנסו ללחוץ לחיצה שמאלית על הקובץ תופיעה הודעת שגיאה של עמוד לא קיים, תמשיכו …
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
היי, בהתקנה של ה- office אני מעוניין אך ורק בתוכנה של ה- Outlook, ודווקא היא מסומנת לי ככה: וזה קורה בכל סוג התקנה כלשהי. הבעיה כנראה אצלי ולא בהתקנות, השאלה שלי, מה הבעיה? מה אני צריך לעשות על מנת שזה יופיע לי כזמין? זה מאוד חשוב לי, לכן אודה מאוד למי שיפתור את הבעיה. תודה, אור
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-