עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nissim_y,

מחפש תוכנה שאני מספק את המילים והתוכנה תשבץ אותן בתוך מבנה של תשבץ יש חיה כזו ? :

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. Started by mor873,

רכשתי שירים ב WMA ואני רוצה להמיר אותם ל MP3 אבל זה לא מתאפשר לי בגלל שהקבצים מוגנים האם יש דרך להסיר את ההגנה . תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. ההראד דיסק שלי התחיל בשבוע האחרון לתקתק ונתקע בשלב העלה של מערכת ההפעלה. לאחר שבדקנו את הנושא הבנתי שכנראה ההראד דיסק גוסס ולא נשאר לו הרבה זמן לפעול. קניתי הראד דיסק חדש והתקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה, וחיברתי במקביל את ההראד דיסק התקול. אני רואה את החומר שעל ההארד דיסק אבל כשאני מנסה להתחיל להעביר את החומר הוא מתחיל להשמיע את הרעשים של התקתוקים ונתקע בשלב העברה של החומר. האם אתם מכירים איזה שהיא תוכנה שתוכל להעביר את הנתונים בצורה הטובה ביותר ונועדה לכך (ויודעת להתמודד עם הראד דיסק תקול בלי להיתקע?) אשמח לעזרתכם תודה מראש וסוף שבוע נעים.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  4. האם קיימת תוכנה שמסוגלת לסרוק כתובות דואר אוטומטית, ולשלוח mail ?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  5. יש לי מחשב שהוצאתי ממנו את הכרטיס מסך. וכשאני מנסה להתחבר אליו עם LOGMEIN זה מראה לי מסך שחור. אני לא רוצה להשתמש ב REMOTE DESKTOP. איזה תוכנה לדעתכם יכולה לפעול? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by pc student,

אני זקוק לתוכנה שבה אפשר לחפש אנשים מכל רחבי העולם כמו ספר טלפונים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני גר בבת ים וכמעט כל ילד בבת ים יודע שאם הוא עובר דרכי זה כרוך בשקיות מים דרך החלון וזה כבר ידוע בכל בת ים לפני כחודש ההורים שלי נסעו לאילת למשך שבוע והירגנתי מסיבות בבית שלי אז במקום לפתוח את החלון ולעמוד עם שקיות מים שכולם יראו שאנחנו זורקים עליהם, סגרנו את החלוןשמתי מצלמת אינטרנט בחלון לכיוון מטה וראינו אם מישו בא והיה דלי בחלון עם מים שקשור עם חוט למישהו שבתוך הבית שמוכן לזרוק תחבל ולשפוך תמים לצערי הזמנים לא היו מדויקים לא הצלחנו לפגוע ממש באף אחד חוץ מילדה אחת שממש זה היה הצלחה כולה הייתה מים כאילו קפצה לבריכה רציתי לדעת אם יש תוכנה או דרך שנגיד המצלמה קולטת מישו הולך ונכנס לכניסה שלי ומחשבת את הזמן ואומרת מתי צריך לשפוך את הדלי יש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  8. תוכנה כלשהי שתתן לוינדוס להגדיר רזולוציה גבוהה מהנתמכת ע"י המסך, ותיצור איזשהי "התאמה" (צמצום התמונה מבחינת החומרה, כך שהמסך יוכל להציג את זה בכל אופן). אני יודע שאם אני יוצר מכונה וירטואלית, בחלק מהמקרים אני יכול להגדיר שם רזולוציה מאוד גבוהה והתוכנה תעשה את ההתאמה לרזולוציה של ה-host, אבל אני מחפש פתרון כזה שרץ ישירות על מערכת ההפעלה המותקנת (וינדוס 7). תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כמו שמורידים עונות שלמות של סדרות וזה מגיע מכווץ אחד אחד האם יש תוכנה שפותחת אותם בלחיצת כפתור אחת? תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by pafi,

נמחקה לי תקייה מוד חשובה האם אפשר לשחזר אותה

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  11. שלום לכולם, האם יש איזשהי תוכנה טובה יותר מאימיול להורדת/שיתוף קבצים? שסוף כל סוף לא תהיה תלויה במקורות (או משהו בסגנון), שאני אלחץ על הקובץ והוא יוריד לי אותו.... תודה מראש על התגובות.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. הכוונה רק לדף התרגום ולא צריך לראות את הסרט ( כי יש את התרגום באנגלית )

13. תודה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. שלום אחרי שהצלחתי לעשות DOK BOOTABLE עם קבצים שאני רוצה מעניין אותי אם אפשרי לבנות BOOT MENU משלי עם כל מיני תוספות ובחירות עם הקבצים שיש לי מישהו מכיר דבר כזה ?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  15. הסרט עובד מצויין אך ללא כול..... ובטיפשותי הרבה התקנתי מלא חבילות על גבי חבילות של קודקים...... פשוט רציתי לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה ניתן להסיר את כול הקודקים ממחשב......(ניסיתי דרך ההוספה הסרה אבל זה לא מוצא את כולם) כדי שאני יתקין רק חבילה אחת ולא מאה...(בתקווה שיעזור) תודה מראש לכולם !!

16. אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שבא אתה יכול לבנות מעיין עיתון כזה שאתה רושם מה שאתם רוצה ובחור גודל כותרת וכו' ואז זה יוצא כאילו זה נראה כמו עיתון ??? אם יש אז בבקשה מישהו יכול להביא לי קישור להורדה שלה ..?! (:

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  18. אני מחפס תוכנה אמינה שיודעת לזהות אי תקינויות, ברכיב חומרה זה או אחר(כמובן שהיא צריכה להכיר את רוב סוגי החומרה)? אם כן, אשמח אם יצורף לינק להורדה. אם לא,אז אסתפק בתוכנות שבודקות רכיבי חומרה ספציפיים. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  19. נגמר לי השחור, ואני רוצה לדעת כמה יש לי בצבעוני על מנת לדעת עם לקנות רק דיו שחור או מדפסת חדשה ובכך בעצם אני מקבל שניים בחינם במחיר קטן יותר. יש כזה דבר? ואגב בנושה, האם זה נכון שדיו שמקבלים עם המדפסות הוא כחצי או שליש ממה שקונים בחנות?

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. נניח אני צורב משהו יש איזה תוכנה שבודקת שהקבצים יצאו תקינים ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הכותרת מספרת הכל מדובר על NF7S שמחובר לו על הלוח M מאוורר שדיי זקוק להורדת מתח האם יש תוכנה שיכולה לשלוט על זה ?? או שזה רק ע"י פציומטר וכו'....

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. בדיוק כמו בתמונה http://img518.imageshack.us/img518/1940/popexpww4.png , יש תוכנה שמאפשרת את זה?

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  23. יש לי DVD של פייונר (קניתי היום) ואני צריך להפוך את הכתובית בעברית כדי שאני אראה אותם טוב בDVD האם יש תוכנה כזאת? (הקובץ +התירגום שאני רוצה לצרוב חוקיים לגמריי)

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  24. זה דיי דחוף, לכן אני אודה לכל מי שיוכל לעזור בהקדם

• 4 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.