עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Spoke38,

לא ידעתי אם לשאול כאן או בפורום וינדוס, תודה בכל מקרה. קניתי מחשב חדש בשביל אמא, למייל ולסקייפ. התקנתי עליו XP 32 bit. כל פעם שאני מפעיל את המצלמה, אחרי מספר שניות המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וכל מה שנשאר לי זה לעשות ריסט. במפעיל אני מתכוון כאשר המצלמה מצלמת. זה קרה גם בצילום נסיון דרך איזה טסט של הווינדוס וגם בשיחה בסקייפ. הדבר המוזר הוא שנסיתי גם מצלמה אחרת ואותה הבעיה בדיוק. מן הסתם המחשב הוא הגורם לבעיה, אבל אני פשוט יוצא מדעתי ולא יודע מה. בdevice manager הכל תקין וכמו שאמרתי המחשב חדש. למישהו יש עצה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין הכל מחדש?? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  2. שלום, למרות שזה לא הפורום שנועד לכך, לא היה לי שום מקום אחר לפרסם בו את הבעיה. ביוטיוב, לאחרונה, נתקלתי בקשיים רבים בצפייה בסרטונים כאשר כל פעם שהפעלתי סרטון, בכל דפדפן כלשהו, הטעינה נתקע וכל הדפדפן נתקע, כאשר הדרך היחידה היא לצאת מן הדפדפן. אני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב NO MATTER WHAT, ניסיתי הכל. שום דבר לא עזר. פשוט כל הדפדפן נתקע.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. גלשתי בכמה אתרים והורדתי כמה תוכנות כדי לפתור בעיה כלשהי, וכנראה שהורדתי משהו בעייתי בדרך, ומאז כל פעם הרקע משתנה לזה שבתמונה http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1272732352.JPG מה עושים? אין לי אנטיוירוס, או תוכנה כלשהי שמסדרת את זה.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  4. חייב עזרה בהסרת הוירוס, NOD32 מציג לי את ההודעה הזאת אחת ל10 דקות. תודה מראש :-) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  5. אהלן חבר'ה. התקנתי הרגע כרום במקביל ל-FF וכשאני לוחץ על IMPORT מועדפים מ-FF ואז מאשר, לא קורה כלום תכלס. אשמח לדעת איך אני בכל זאת יכול לעשות את זה והאם מדובר בתקלה נקודתית אצלי או משהו כזה - התקנה חדשה, הכרום החדש ביותר באנגלית עם מערכת הפעלה W7 32BIT. בנוסף, מצ"ב תמונה של "סרגל המועדפים" אם אפשר לקרוא לו כך - יש לי מן תקיה כזו של Other Bookmarks** שממש תקועה ואני לא יודע איך להעיף אותה, אני סה"כ רוצה סידור מועדפים דומה/זהה לזה של ה-FF הנוח. *מסומן באדום [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dannygnh,

איך ניתן להכנס לאקספלורר ללא הפעלת החיגן.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by 11moshiko11,

ניסיתי להתקין את NOD32 ואז הוא רושם לי: (106) error occured while extracting archive file. ניסיתי להוריד גרסאות שונות אבל הוא רשם אותו דבר. נכנסתי ל REGEDIT ומחקתי משם את כל NOD32 אבל עדיין לא עובד ורושם אותו דבר. יכול להיות שזה קורה בגלל ה TEMP2? אמרו לי להתקין את האנטי וירוס הזה ולהוריד אותו...

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. יש לי באנר שחור גדול כזה מסביב לכתוביות וזה לוקח לי 1/4 מהתמונה (הבאנר הזה מופיע רק כשאני מטעין כתוביות) איך אני מעיף את הפס השחור העבה הזה??

9. Started by DarkSight,

זאת תוכנה שסוגרת את המוניטור שלכם בשעה שאתם בוחרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by galz,

יש כזאת תוכנה? חיפשתי דיי הרבה ולא מצאתי...

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  11. למישהו יש לינק או לפחות שם של תוכנה לחלוקה וחיבור של קיבצי mpeg. רצוי גם שתהיה פשוטה להפעלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  12. אממ השאלה בגוף הכותרת,מפרט מימין. תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  13. היי לכולם אני מחפש לינק לביוס הכי מעודכן של הלוח אם הזה:A8N-SLI PremiumוAsus . פשוט אני צריך לבצע עדכון ביוס ואין לי מושג איפה באתר של אסוס יש את הביוס המעודכן של לוח אם הזה. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  14. אתן דוגמא מוחשית- למחשב מחוברים רמקולים וגם אוזניות וברקע מתנגנים שירים ב winamp ואני מחפש אפשרות להפעיל נגן אחר\לא משנה איזה ולשמוע שירים אחרים דרך האוזניות בזמן שברקע נשמעים שירים אחרים ברמקולים מקווה שלא סיבכתי את השאלה תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  15. יש תוכנה חינמית שמעבירה פורמטים של סרטים מ dvd--R לavi או מ avi לmpeg

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by em28,

במחשב מותקן WIN XP PRO SP2. למיטב הבנתי ה-FW של החלונות מפקח רק על התנועה הנכנסת למחשב. האם יש צורך ב-FW נוסף (ZA ודומיו) ע"מ לפקח על התנועה היוצאת מהמחשב ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by et_gershon,

מישהו יודע באיזה תיקיה במחשב אני יכול למצוא את המועדפים, בתור קבצים כמו שבאקקספלוררר זה נמצא איפשהוא במסמכים שלי??, בבקשה זה חשוב כי אני רוצה לפרמט ואני לא זוכר איפה הם נמצאים!!!

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by ariebel,

יש לי את התוכנה הזאת והייתי רוצה לדעת, איך אני מגבה את הWINDOWS שלי עם חלק מהתוכנות שלו והדרייברים והכל, הופך את זה לIMAGE שהוא גם BOOTABLE. ופעם באה שאני עושה פורמט זה ייקח לי 20 דקות ולא שעה וחצי כמו פורמט והתקנת ווינדוס מחדש ואחרי זה עוד להתקין את האופיס וכיו"ב מחדש! בקיצור, ראיתי טכנאי מחשבים בחנות שעשה את זה, התקנת הווינדוס לקחה לו בדיוק - 20 דקות. אז הייתי רוצה לדעת איך עושים את זה. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by מר מקלדת,

נרו 5.5 לא מאפשר לצרוב עם הצורב החדש שלי. כרגע אני משתמש ב-CDXPBURNER PRO 3. תוכנה חינמית אבל כבדה, לא נראה לי מאפשרת סימולציה ולא מאפשרת העתקת דיסק כמו נרו. מישהו מכיר תוכנה חינמית לצריבה אחרת? (נרו עולה כסף)

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by AmitDanan,

מחפש תוכנה טובה להמרה של קובץ avi לקובץ dvd ,יש לי שאלה קטנטונת האים אפשר לצרוב קובץ dvd אחד או שחייב להמיר לvob אים אני לא טועה כ5 קבצים?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by shibie,

מה ההבדל בין quick format ל format רגיל?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  22. שלום לכולם וערב טוב יש לי בעיה ממש מציקה במחשב נייד של טושיבה עם מערכת הפעלה וויסטה HOME כשאני מנסה לפתח ישום כולשהוא המדייה פלייר פשוט פותח את עצמו ואני לא מצליח לעשות פשוט שום דבר ..!! הייתכן שזה וירוס ? : ועם כן מה עליי לעשות ?.... :-X תודה לכולם והמשך ערב נעים ..

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by gkman,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה חינמית שיוצרת צורב וירטואלי אצלי במחשב שאת ה"צריבה" הוא שומר לקובץ ISO משהו כמו: http://www.phantombility.com/en/prod/phantomburner/- רק חינמי נחוץ לי דווקא משהו כזה ולא כמו deamon tools שבוחרים איתו כמה קבצים במחשב ושומרים כIMAGE. אני צריך שתוכנות אחרות יחשבו שיש לי צורב במחשב...

• 3 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.