עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by darkman,

פעם היה רשום את זה איפה שהוא אבל אני לא זוכר איפה *בזמן האחרון אני מקבל מלא גאנק זה מתחיל לעצבן בטירוף

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  2. מלבד אתר הבית באקספלורר אני לא מצליח להיכנס לשום אתר אחר. אני מקבל: the requested lookup key was not found in any activation context יש לי גם פיירפוקס והוא עובד בסדר מודה מראש לכל מי שמוכן לעזור

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  3. שלום לכולם הורדתי את הhiren's bootcd והפעלתי את הMINIXP... אני רוצה לעשות גוסט לכונן C שאצלי במחשב יש לי רק כונן אחד. רכשתי כונן חיצוני בנפח 500 ג'יגה, ככה שאין בעיה של מקום. הבעיה היא שאני מחבר את ההרד דיסק הנייד (USB) למחשב. הMINI XP לא מזהה את הכונן החיצוני ואני לא יכול לבחור בו ככונן "יעד" שאליו יישמר קובץ הGHOST. איך אפשר לבצע GHOST לכונן USB נייד? האם זה אפשרי עם התוכנה GHOST32? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מחפש תוכנה כמו סקייפ רק שתומכת במעבד SAMSUNG32442 זה מעבד למחשבי כף יד... אני צריך שהיא תתמוך בIPAQRX5915, כאשר יהיה אפשר לעשות איתה שיחות לטלפון, בעלות כמו סקייפ...

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by Levcog,

לאחרונה התקנתי על המחשב שלי Windows Vista Ultimate 64bit ושמתי לב לבעיה די מוזרה במשחק Grid שפעל חלק על ה Window XP 32bit. קודם כל, הינה המפרט שלי: מעבד - Q6600 3.0MHz (OC) קירור למעבד - Thermalright Ultima הארד דיסק - WD320GB AAKKSS זיכרון - G.Skill 4GB (2GBx2) 800MHz לוח אם - Abit IP35-X כרטיס מסך - BFG 8800GT OC1 512Mb כרטיס קול - Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series מארז - Enermax Chakra 5001 מסך 22" את הOC ביצעתי לאחר שעברתי לVista ובדקתי את יציבות של המחשב עם מספר תוכנות. אבל ישנה בעיה במשחק Grid שלא הייתה בזמן הרצת המשחק עם XP, מדי פעם המשחק פשוט מתחיל לרוץ לאט מאוד, אי אפשר לקרוא לזה בדיוק ירידת FPS, המשחק נכנס למצב שאני קורא לו מצב …

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  6. היה לי פעם ואין לי מושג איפה היא. אני רוצה לפתוח 2 אי סי קיו ביחד באי סי קיו 5 ! תודה מראש.

7. היי, חבר שלי לא מצליח להתחבר לאייסיקיו 4.1 (וגם ל-4.0). הם לא עובדים אצלו. זוהי הודעת השגיאה שהוא מקבל: failed to connect. please try again later. info number:0404 if the problem persists please click here יש לציין כי גירסת ה-2003PRO עובדת אצלו יפה. אבל הגירסא החדשה לא עובדת! אני חושב שזה בגלל שיש לו פיירוול של נורטון... אנ מכיר עוד מחשב שהאייסי החדש לא עבד בו בגלל הנורטון... ואצלי האייסי החדש עובד כי יש לי פיירוול אחר. מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  8. Started by eladbu,

ידוע לי על איזו תוכנה שיודעת להסיר דרייברים של כרטיסי מסך וכו ושכחתי את שמה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by yosi yosef,

קים ברשותי צורב של lg שבעבר צרבתי איתו במהירות 4 .אבל לאחר שהעברתי את הצורב למחשב חדש מהירות הצריבה הנמוכה ביותר היא 8 . ומהירת זו קימת לא רק בתוכנת צריבה אחת

10. Started by yakir8,

שלום FF3 התחיל לקרוס לי בהתחלה שמתי לב שזה קוראה תמיד בyoutube כשאני מנשא להגדיל את החלון למסך מלא נשאתי להתקין מחדש פלאש JAVA לבדוק במצב בטוח ועדין הוא קורס לי. עכשיו שמתי לב שהוא קורס לי גם כשאני נכנס לאתרים לקישורים פה לא ראיתי ממש עקביות או שלא הבחנתי לא יצא לי לבדוק במצב בטוח כי זה בדרך כלל קוראה לי באתרים שאני לא מכיר(מדפדף בהם לאחר חיפוש בגוגל) אז ככה שאני לא ממש יודע אך לחזור אלהם... למשהו יש הצעות למה הוא קורס לי? לגבי youtube גם IE קורס כשאני נכנס למצב של מסך מלא תודה מראש

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  11. אהלן אנשים! יש לי סרט ב DVD מקורי, אני רוצה "לקרוע" אותו ל AVI שאני אוכל לראות אותו על ה ARCHOS. אני לא מצליח למצוא משהו נורמלי פשוט חינמי, אתם יכולים לעזור לי? אני מעדיף תוכנה שמסוגלת לעשות הכל אוטומטי, או כמה שיותר אוטומטי. יש על הדיסק כמה קבצים של VOB ו IFO, ניסיתי כמה תוכנות מעפנות שאני לא זוכר את שמן והם לא מזהות את כל הפרקים על הדיסק. יש תוכנה שתהפוך ישר את כל הקבצים ותאחד אותם לקובץ AVI אחד? תודה.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by לילך,

מנסה להתקין דרייבר לכרטיס אודיו sis 7012 ניסיתי כמה גרסאות גם מהאתר הרישמי בכל פעם הוא מגיע כמעט לסוף והמחשב מרסט דרייברים אחרים ותוכנות מתקין רגיל המחשב עצמו תקין לחלוטין מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by shimon23,

מה האתר של התוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Pc_Master,

אני משתמש ב WIN XP יש לי שתי תוכנות צריבה 1 WinOnCD 3.8 2 NERO 5.5 כשאני מתחיל ליצרוב בתוכנת ה WinOnCD אחרי כמה שניות המחשב מפעיל את עצמו מחדש ללא שום סיבה. כשאני משתמש ב NERO הכל עובד טוב,לא קורא למחשב כלום למה המחשב מפעיל את עצמו מחדש בתוכנה של WINONCD?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  15. Started by oceans68,

4 מחשבים שמחוברים ברשת. מחפש המלצה לתוכנת גיבוי שתוכל: 1. לגבות קבצים מכל מיני מקומות ברשת לכונן קשיח. 2. שתדע לא לשכפל סתם קבצים אלא רק כאלה שהשתנו. ומה שנמחק במקור גם יימחק מהגיבוי. 3. שיהיה אפשר לקבוע לה זמנים לגיבוי אוטומטי. כרגע משתמש ב Aisbackup אבל היא קצת מסובכת. אשמח להמלצות וקישורים. תודה! [br]פורסם בתאריך: 18.09.2008 בשעה 18:52:40 לאחראי הפורום. אם זה שייך יותר לפורום תוכנה אנא העבר לשם?תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי את התוכנה... ואני לא מצליח לבצע התנתקות והתחברות מחדש... יש לי את הסקריפט הזה rasdial "Netvision Cable Connect" /disconnect timeout 7 rasdial "Netvision Cable Connect" name pass תחת הBatch... וגם יש לי אותו כקובץ.... אם אני מפעיל אותו כקובץ הוא עובד מעולה...אבל בתוך התוכנה הוא לא עובד....מה אני עושה?? תודה..

17. האם לדעתך יש להסיר את השאלה? כן - לא נא לפרט, מה הפריע לך בשאלה זו? שגיאה!!! [h=1]האם ההודעות באאוטלוק של מיקרוסופט תופסות זיכרון במחשב?[/h]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by demultiplexer,

אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו למתחילים דברים פשוטים כמו אפקטים עך הסרט או כתוביות דברים בסיסיים למישהוא יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Crash5,

אני אנסה לנסח את השאלה שלי בצורה הברורה ביותר: אני רוצה לצרוב קבצים שגודלם גדול מגודל שדיסק אחד יכול להכיל. השאלה היא, האם NERO יכול לעשות את הצריבה בחלוקה לכמה דיסקים? לדוגמא, שהוא יסיים לצרוב את ה700MB הראשונים והדיסק הראשון יהיה מלא, הוא יבקש ממני להכניס דיסק שני וכדומה. תודה מראש :saint:

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by SpLiNtEr,

בוקר טוב לכולם, יש לי קובץ טקסט שאני רוצה או לנעול,שאחרים לא יוכלו לפתוח אותו, או שאף אחד לא יצליח לקרוא אותו. תודה לכל העוזרים.... בתודה,

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by Boomer,

יש לי WIN XP ואני לא מצליח לעשות Voice Conversation ב-Messenger... יש לי את הגירסה הכי חדשה ואת העדכון מ-Windows Update. גם כשביטלתי את ה-Firewall זה לא עזר. עם מישהו אחד שניסיתי זה ישר כתב The voice conversation with xxx has ended לאחר שהוא ניסה להתחב אליו במשך חצי שניה. ועם שניים אחרים זה פשוט מנסה להתחבר לאיזה דקה ואז נותן את ההודעה... מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by assaf990,

השאלות: ב. אם אני רוצה לעשות גיבוי להכל כולל הדרייברים שהתקנתי, אז יש אופציה מיוחדת או שזה שיחזור רגיל ובסיסי? ג. אם הכונן שלי הוא FAT32 ואז עשיתי גיבוי. אחר כך אני מפרמט ל-NTSF. אז השיחזור יעלה לי? ד. אם אני עושה גיבוי. ואז אני מוסיף זיכרון פנימי או מחליף HD, השיחזור יעבוד? ואם אחליף רק HD SLAVE? יעבוד? אלו שינויים בחומרה מותר לעשות בין הגיבוי לשיחזור?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by es88,

יש לי מסך 17CRT. כ.מסך 8500GT. המסך נמצא על 85HERTZ, אבל כשאני נכנס למשחק כלשהו (PES) זה נשאר על 85HERTZ ואז זה עושה בעיה עם הרצת המשחק.. המשחק עובד טוב על 60. אבל זה קצת מרגיז כל פעם לשנות HERTZ בווינדוס רק בשביל המשחק. יש איזה תוכנה או אופציה איך לסדר שבמשחק ספציפית או כאשר מופעל 3D או משהו בסנגון זה יהיה על 60 HERTZ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by raltal,

אם מישהו מכיר את התוכנה אז... איך חותכים סרטים?? אם יש למישהו מדריך אז תודה אם יש לכם עוד תוכנה טובה שאני יכול לחתוך איתה סרטים תנו...

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.