עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by תרנגול,

אני מחפש תוכנה שתהפוך קליק על גלגלת העכבר ללחיצה כפולה כמו בעכבר עם לחצן אצעי [שאיננו בעכבר שלי, רק גלגלת ושמאלי וימני]. מצאתי תוכנה קטנה בשם DUBLECLICK, אבל היא לא ממש פועלת היטב, האם למישהו יש מידע על תוכנה נוספת או פעולה בחלונות עצמה [XP] שיודעת לבצע זאת? בתודה מראש אילן

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by tamiravigan,

אין לי שם אפשרות לENCORE! זה לא TRIAL. זה MULTI LANG וגם ע לאיזה קודק אתם ממליצים לי להוציא לAVI? X264 עושה בעיות גם XVID וDIVX(יש לפעמים קירטועים או ריבועים) אני רוצה איכות ממש ממש תובה כמו קולנוע אבל חוץ מD AVI וUNCOMPRESSED. איזה אפשרויות יש? רק DVD בPRO 2 יצא לי טוב, עכשיו הוא לא נותן לי לאנקור מה עושים ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by politin,

יש לי שני מחשבים, אחד בארץ, אחד בארה``ב באחד יש XP, בשני VISTA (בהתאמה). יש לי אימייל POP3 של שרת שבבעלותי. במחשב בארץ, אני מצליח לקבל ולשלוח מיילים חופשי. במחשב בארה``ב אני מצליח רק לקבל מיילים, אך לא לשלוח. עברתי על כל ההגדרות באאוטלוק מול המחשב שכן מצליח לשלוח - ההגדרות זהות. ניסיתי לפתוח פורטים בראוטר של דואר יוצא ודואר נכנס - גם זה לא עזר. ניסיתי לשדרג מאאוטלוק 2003 ל2007 - גם זה לא עזר. כשאני מנסה לעשות TEST להגדרות של אותו מייל באאוטלוק, זאת השגיאה שהוא מחזיר: Send test e-mail message: The connection to the server was interrupted. If this problem continues, contact your server administrator or Internet service provider (ISP). יש לי הרגשה שזה קשור איכשהו לרשת (אני מ…

4. שלום. אני מחפש תוכנה שתשלוט על עוצמת הווליום שלי ותתאים אותו אוטומטית. כלומר כאשר אני שומע שיר והווליום נקבע לעוצמה מסויימת, אז כאשר מגיע חלק רועש בשיר אני רוצה שהוא ינמיך לבד את העוצמה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  5. ניסתי עם אלכוהול ניסתי עם d tools אני טוען את הקובץ בתוכנה והוא לא מגיב הקובץ הוא .Call.Of.Duty.4-Razor1911 קובץ של 6 גי'גה מה עושים יש פתרונות חברה אני נואש כבר

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  6. אני מעוניין שכל הגדרות ה-Locale שלי (Regional and Language Options ב-WinXP) יישארו על עברית וישראל, אבל שהממשק של הדרייבים יהיה באנגלית. האם זה אפשרי? ראיתי בדיונים ישנים שבעבר ניתן היה לקבל למחוק את הקובץ nvrshe.dll מ-System32 כדי לאלץ ממשק באנגלית, אבל זה לא עובד עם גרסאות חדשות יותר. רעיונות אחרים? תודה!

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  7. מחפש תוכנה איכותית ללכידת ודיאו(אני רוצה להקליט קטע ממשחק...) תודה מראש..

8. אני מחפס תוחנה שבודקת את כרטיס מסך שלי-------- וגם את זכרון וגם בצועי המחשב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מישהו מכיר אתר שאני יכול לאכסן בו את כל העבודות הגראפיקה שלי? (בעיקר חתימות)

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  10. היי יש לי מחשב נייד של לנובו. הייתה מותקנת לו במחיצה פנימית מערכת של וינדוס. נמאס לי מהמחיצה ומכל התוכנות של IBM. מחקתי את המחיצה עם PERTITION MEGIC אבל המחיצה עצמה לא נמחקת. עכשיו יש לי במחשב מחיצה ריקה של 4 גיגה ועוד מחיצה עם כל מה שהיה קודם במחשב. אני סב"כ רוצה לפרמט את המחשב. הכנסתי דיסק של וינדוס ורציתי לפרמט- המחשב מקבל בוט מהדיסק, מתחיל לקרוא את הנתונים של המחשב ואז מופיע המסך ששואל מה אני רוצה לעשות. אני לוחץ אנטר כדי להתקין עותק חדש על המחשב ואז מופיעה לי הודעה שהמחשב לא מזהה את ההרד דיסק. מה זה?! לא מצליח להתגבר על זה. דרך אגב התקנתי כבר על המחשב ויסטה והכל עובד אבל אני רוצה להתקין את ה אקס פי ולא מצליח. את הויסטה התקנתי דרך הוינדוס ולא בתור בוט. יש למישהו פית…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. פתאום כל קבצי Windows Media Player התחלפו לקבצים כאלה http://img86.imageshack.us/img86/162/windowsmediaplayeroo4.jpg איך אני מחזיר אותם לאייקון הרגיל של WMP

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  12. אני מנסה לצרוב סרט\פרק של סדרה לדיסק רגיל לא DVD כי הצורב שלי רגיל. יש לי את התוכנה נרו (יאיר, חיחיחי) ואין לי מושג מה צריך לבחור בה ..VCD SVCD ? או בעצם DATA ? סליחה על הבורות ותודה מראשש

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  13. שלום חברים, שאלה פשוטה - איך אני קובע מהם הפורטים הטובים ביותר (יש דבר כזה?) עבור התוכנות - Emule ו- bitcomet? תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  14. שלום לכולם אני מחפש איזה תוכנה או משהו שאני יוכל להקליט בעזרתם ישר מהכרטיס קול... נגיד במחשב הישן שלי יכלתי פשוט לבחור את המקור הקלטה ולבחור ביציאת AUX או משהו כזה וזה היה מקליט את כל מה שאני שומע... [צליל יוצא מהכרטיס קול] מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pak82,

יש לי מחשב שהתקנתי אליו לפני כמה חודשים Kaspersky Internet Security 2006 6.0.2.621 ועשיתי לו עדכונים עם הזמן אני רוצה להתקין את Kaspersky Internet Security 2006 6.0.2.621 על מחשב שפירמטתי הבעיה היא שהגירסה שיש לי היא מעודכנת ללפני כמה חודשים אני מעוניין שהתוכנה במחשב שאני מתקין תהיה הכי עדכנית שיש לפני שאני מתחבר לאינטרנט יש איזו דרך להוריד את העידכונים מהגירסה שכבר רצה אצלי כמה חודשים או מהאינטרנט? (ולהתקין דרך דיסק על המחשב החדש)

16. Started by liormor,

שלום וערב טוב לאחרונה גלשתי באתר של ג'יגבייט וראיתי עדכונים ללוח אם שלי הורדתי אותם אבל איך אני מעדכן אותם? אני מבצע UNINSTALL לישנים ואז מתקין את החדשים או פשוט מתקין על הישנים? הורדתי גם BIOS חדש איך אני מתקין אותו? יש לי לןח אם של ג'יגבייט GA965PDS3 REV3.3 תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Yehudaa,

עשיתי התחלה מחדש לפחות 10 פעמים ועדיין התוספים לא עובדים אי אפשר להתקין אותם או אפילו למחוק אותם , כי צריך לעשות הפעלה מחדש לפייר פוקס כדי למחוק/להתקין תוסף ...... ועדיין כותב לי שהוא מחכה להפעלה מחדש רעיונות ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by Black_eagle,

שלום, התחילה אצלי היום בעיה מוזרה מאוד ב BS PLAYER, רגע שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו מסויים הוא מראה לי שגיאה. ויוצא מהתוכנה בERROR של וינדוס, אני אצרף תמונה של השגיאה שהוא כותב: תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אתה בוחר תמונה וכמה פיקסלים וזה משנה אותה קראו לה משהו בסגנון IMAGE RAISE חיפשתי בגוגל ולמלא מקומות אני לא מוצא אשמח אם תעזרו

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by במבה רטובה,

7.0 ? יש גם live ? זה אותו הדבר ? ומאיפה מורידים

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  21. מגזין המחשבים הבריטי Computer Active מחלק את הרשיונות הללו בחינם אך חשוב לשים לב שהמפתחות לא תיתן תמיכה טכנית חינמית בעבורן. למרות זאת מדובר בהצעה מצוינת ללא ספק, המבצע בתוקף עד ה-17/01/2008 אך יכול להיות מופסק בכל עת עקב כמות ההורדות העצומה: http://forums.slickdeals.net/showthread.php?t=698696

22. Started by Guyn,

אני מתקשה למצוא את הגדרת ההגנה הנכונות, תחת Excel 2003: המטרה שלי היא לאפשר העתקה של נתונים מקובץ אקסל אחר, כאשר ההעתקה עצמה תשנה רק את תוכן התאים ללא שינוי העיצוב שלהם. עברתי על ההגדרות של הגנת גיליון, אפשרתי למשתמש לערוך טווח מסוים, אך למרות שלא סימנתי תחת הגנת גיליון את האפשרות של עיצוב הגיליון- עדיין העתקה גורמת לשינוי הפונט... רעיונות? :-\

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by yossi541,

הורדתי סרט ב45 קבצים שהסיומת שלהם adsm באיזו תוכנה מתעסקים איתם?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים