תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי מודם PCI ישן שיש לי על מחשב עם ויסטה. המחשב לשימוש משרדי - מעבד ATOM - לוח אם עם PCI אחד. המודם מותקן על PORT 4. מסוג AZTECH MDP3900V-U (DELL VOice data mode הורדתי לו את הדרייבר לויסטה והוא הותקן בסדר. גם התוכנה של הפקס מזהה אותו. הבעייה מתחילה כאשר אני עושה reset למחשב המודם מקבל סימן קריאה צהוב ב device manager בהודעה יש: "This device cannot start. (Code 10) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available." לא מצט פיתרון לבעייה דרך הויסטה. אני עושה לו דרך ה device manager - disable + enable וזה פותר את הבעייה. הצרה היא שאני צריך לעשות זאת כל פעם שאני עושה reset למחשב. למישהו יש מודג איך ניתן לפת…
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום , היתי היום בראיון עבודה במקום שעוסק בגרפיקה מומחשבת אני אמור להיות אחראי על המחשבים שם לתחזק אותם ולתקן בעיות ... מה שאני יודע כבר אבל בעל המקום ביקש שאני ילמד גם קצת PhotoShop , לא משהו רציני אלה דברים פשוטים כמו סריקות \חידוד תמונה \ שינוי גווני הצבעים \ אפקטים וכו' והאמת היא שתמיד רציתי ללמוד PhotoShop אבל אף פעם לא יצא לי ועכשיו יש לי הזדמנות וסיבה טובה ללמוד את זה קצת יש לכם איזה שהם מדריכים באנגלית\עברית (עדיפות לעברית כמובן, אבל גם עם אנגלית אני יכול להסתדר) שיכולים לעזור ? אם יש משהו שמסביר בקצרה על כל פונקציה זה יעזור לי מאוד .... נ.ב מהיא הגרסה האחרונה של PhotoShop ? תודה רבה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי את האנטי וירוס ואת תוכנת האנטי ספייוור של חברת AVG האם המחשב שלי מוגן מפני מזיקים או שאני צריך להוסיף עוד משהו? האם התוכנות האלה מגלות טרויינים ותולעים? תודה
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן, האתר הוא זה:http://sratim.co.il/ ואני לא מצליח לטעון אותו השגיאה שאני מקבל ב-FF ואני יכול להביא דוג' גם מ-IE,Chrome,Opera תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באופן כללי אני משתמשת בתוסף video downloadhelper של פיירפוקס כדי להוריד וידאו אבל התוסף הזה לא מצליח להתמודד עם הסרטונים ב-mako (שלשת העיגולים לא מסתובבים ). האם יש איזו תוכנה שיודעת להוריד את הוידאו משם? לדוגמא הוידאו הזה: http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/ramzor-s2/VOD-ca5538d6e4bd221006.htm בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 15k צפיות
-
-
הנה תמונת מסך של האימייל של וואלה. הוא פשוט לא נותן לי להיכנס אליו מהמחשב שלי בבית. כשניסיתי להתחבר מהעבודה הוא עבד לי. יש מצב שהבעיה אצלי? כי הכל עובד לי בהרצת יישומי אנטרנט. עם זה גלישה מסנג'ר וכו'.. עם עוד מישהו נתקל בזה... אשמח לדעת שלפחות אני לא היחיד. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום. אני מתכונן לעשות פורמט למחשב ואני לפני כן הייתי רוצה להכין למחשב שלי קובץ ghost image אני עשיתי חיפוש בקשר לנושא אך לא מצאתי משהו רלוונטי למשהו שאני מתכוון לעשות. עכשיו השאלה העיקרית שאני רוצה לשאול היא איך אני יכול לעשות תקובץ ה-image במיוחד לדיסקים 700MB ושיהיה BOOT מהדיסק ולא מהדיסקט אני רוצה שיהיה בדיוק כמו התקנה של משחק של מס' דיסקים אחד אחרי השני.. אם איזה תוכנות אני עושה את זה ואיך אם אתם יכולים לפרט אני אשמח..
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אין אפילו לחצן "עבור אל"
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
התחלנו מהלך לריכוז הידע הנדרש על החומרה המומלצת לשימוש גרפיקאים, ונשמח לקבל קצת עזרה מאנשים שיש להם רקע בתחום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451237.0
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהרים טובים חברים חילצתי רק את קולו של הזמר מהשיר ואני רוצה לתרגם את קולו לשפה אחרת בקולו המקורי על איזה תוכנה או אתר אתם ממליצים לי?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי אקספלורר 7 על אקספי, והוא עושה צרות.. כל פעם שאני מעביר את העכבר על איזשהו באנר האתר קורס. ובנוסף, יש מלא אתרים שהוא פתאום מחליט פשוט להיתקע. בלי שום סיבה.. פשוט נתקע. אולי reinstall יעזור.. איך עושים התקנה מחדש לאקספלורר?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית להמרת קבצי powerpoint עם פסקול לקבצים שניתן להציגם ב- dvd . ניסיתי את E.M. ppt converter והצלחתי להמיר את הקובץ אך ללא הפסקול בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
[table][tr][td]שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים... התקנתי אתמול את הגירסה הנ"ל , וכבר עושה בעיות לא מצליח לפתוח אותה... מצליח רק אחרי איתחול של המחשב-פתיחה אחת כשמנסה שוב-לא נפתחת, ושוב צריך לאתחל את המחשב האם יש לכם עיצה?? תודה ערן[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפעם לא מכונית על קיצונית ואקזוטית. הכיוון היה מכונית עירונית קטנה עם דגש על ההנאה בנהיגה. מפרט - מנוע אחורי (לא חסר לה תחת). 3 מקומות ישיבה, נהג במרכז (הרבה יותר כיף וגם מאפשר 3 מושבים במקום 2). דלתות פרפר (חוסך מקום בחנייה, הרבה פוזה). משקל, 900 קילו+ - . גג נפתח וחלון אחורי חשמלי שיורד שהופכים את המכונית לפוחה בלי לאבד את הקורות המרכזיות(פטנט שלי....לפחות נראה לי). מנוע - טויוטה ;D. עשיתי צעד קדימה הפעם והצלחתי לעשות החלקה נורמאלית למודל פעם ראשונה, עדיין יש קצת עבודה בכמה פינות אבל אין בעיה. הצעד הבא זה ללמוד לרנדר.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בתחום הזה אבל אני מעוניין להתקין מחדש DX9c וכפי ששאלתי בכותרת ..... במידה ויש מהי הגרסה הכי חדשה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני משתמש ב - Flashget להורדה מהירה של קבצים. זה ממש נוח, יש את החלון הקטן שאפשר לגרור אליו קבצים וגם יש לו קישור ב - Toolbar של Internet Explorer. בסריקת Spyware של Microsoft Antispyware הוא מוצא את כל הקבצים שקשורים לתוכנה וטוען שהם Spyware מאוד מסוכן. אפילו אם זה לא כל כך מסוכן כמו שהם טוענים, אני עדיין מעוניין להחליף את זה למשהו יותר " נקי ". יש תוכנות ל"זירוז" הורדה טובות עם האופציות האלו ( חלון קטן , קישור ב - toolbar ) ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי סורק canoscan lide 25 ונאבד לי הדיסק התקנה ופירמתתי את המחשב אם למישהו יש קישור להורדת ההתקנה של הסורק אז תתנו לי בבקשה תודה מראש ויום טוב.!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אף פעם לא הייתה לי בעיה כלשהיא... והוא אומר פעם אחת שהשרת לא זמין, פעם אחת הרשימה לא זמינה ועכשיו השירות אינו זמין.. :\\
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלומות, מאז שהתקנתי את הגרסא החדשה (1.5.0.2) השועל לא מקבל ENTER בשורת הכתובת, ורק בשורת הכתובת. הכוונה שבכל מקום אחר הפקודה נקלטת, אפילו בגוגל-באר, ורק בשורת הכתובת ( או שזה נקרא בשועל navigation bar ) לא קורה כלום.. אני צריך ללחוץ עם העכבר על GO בשביל שזה יקלט יש למשהו פתרון? תודה ויומטוב.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד קבצים בIRC (עם MIRC)? כלומר נגיד נכנסתי לערוץ מסויים שמשתפים בו קבצים, איך אני מוריד אותם?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מישהוא מוכן לתת לי שמות של תוכנות שמצרפות לסרט תרגום והופכת אותו לקבוע על הסרט
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, אני צריך להכין מצגת...דיי רצינית אני חושב שה-POWER POINT כבר דיי מאוס... יש תחליפים טובים ויעילים ופשוטים להכנה והצגה אך עדיין מרשימים, או אפילו מרשימים יותר או ש-PPT היא ברירת המחדל? תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נגן Sansa M240 1GIGA (הפשוט והנפוץ) עכשיו ראיתי באתר הרישמי שיצא עדכון Firmware לגירסא 4.107------> http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1326 בפירוט: אולי אפילו יהיה לי עברית, שסאנדיסק כבר התחילה לאמץ בנגנים אחרים. הבעיה שאני לא מצליח לעדכן...משום העדכון מראה לי על גירסא ישנה יותר עוד מישהו נתקל בבעיה? מישהו הצליח לעדכן??!?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אוקיי התקנתי אתמול כרטיס קול pci שהדגם שלו creative sound blaster live! ועכשיו שאני שומע מוזיקה ולוחץ על מקשים שונים(נגיד שאני באינטרנט)אז השיר מאט לי לפעמים עובר ואם אני לוחץ backscape אז השיר מקרטע ומתעוות.אני כמעט בטוח שזו בעיה בהגדרות ולא בעיה במשהו אחר, השאלה איך אני מגדיר את זה שזה לא יקרה (זה קורה גם שהווינמאפ ממוזער). תודה שניר
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני מכין מצגת ליום הולדת של אחותי, את המצגת אני מכין מתמונות בלבד ללא וידאו (בכוונה לא בפאוור פוינט כי אני רוצה להציג את הכל כסרט עם מעברים נחמדים), הבעיה היא שרוב התמונות קטנות מידיי לגודל המסך ומתקבל רקע שחור שדי מפריע, אני מעוניין לדעת האם ניתן לשנות את הרקע השחור שנוצר, בצבע אחר או לבצע טריק כלשהו שישנה אותו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 9.7k צפיות
-