תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי Norton Antivirus 2003 את הגירסה Professional Edition רציתי לדעת אם התוכנה הזאת שווה :
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם זה מומלץ להתקין את OpenOffice 3 לצד Microsoft Office 2003/2007? יש לי במחיצה של XP את Microsoft Office 2003, ובמחיצה של Vista את Microsoft Office 2007. השאלה שלי היא האם זה מומלץ להתקין לצידם גם את OpenOffice 3, או שיהיו התנגשויות? האם OpenOffice ישתלט על הקבצים של Microsoft Office, או שכל אחד פשוט יפעיל את הקבצים עם הסיומות שלו?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כנ"ל,האם זה מסוכן? יש איתי SP2 , שתי תוכנות טובות להגנה מפני תוכנות ריגול, זה מסוכן גם בלי הגנה מוירוסים? פשוט,אין לי ממש כסף לאנטי וירוס איכותי,ואני בינתים בלי. ובזמן האחרון צצות לי בעיות ותקיעות..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הפורטים של האימיול האם זה משנה כי אני רוצה לשים 2 פורטים שאוכל לפתוח אותם והם לא יהיו כאלה מוכרים כמו הפורטים ברירת מחדל
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לא ידוע אם זה מתאים לפה.. אם לא אז סליחה ותעבירו..^^" האם זה נכון שFirefox לא קורא טוב HTML??? לפני כשבוע סימתי להכין את הגלריה שלי בHTML והעלאתי אותה... אבל הפיירפוקס לא קורא אותה טוב.. כאילו הוא מראה רק את הרקע וזהו... אז דברתי עם כמה אנשים ואמרו לי שפיירפוקס לא קורא טוב HTML... זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אם כן - מה צריך לסמן בהגדרות?
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי סרט DVD ויש לי את הכתוביות מסונכרנת שהורדתי מ TOREC איך אני משלב בניהם תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום רב, סוף סוף לאחר שקיבלתי את הרישיון הנוסף ל-YOUR UNINSTALLER 2008 ,אני מתכוון להתחיל לעשות קצת סדר במחשב. אבל לפני זה רציתי לשאול- האם בכל הסרה של תוכנה/מקודד/פילטר ,חייבים לאתחל את המחשב, או שרק לגבי תוכנות מסוימות? איך אני בעצם אמור לדעת, מתי צריך ריסטרט, ומתי לא חייב? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אוהב את התוכנה אבל אין לי מכשיר אייפוד - כיצד אני מעלה את הסרטים במחשב שלי לתוכה? בתודה מראש, יניב
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום חברים. ברצוני לשאול האם מישהו יודע על הנתגשות תוכנתית בין חלונות XP הכי עדכנית שמתנגשת עם תוכנות פינקל סטודיו על 3 גרסאות שונות 10 12 ו -14.ניסיתי לעבוד עם שלושתן וכל ה -3 קפאו לי אחרי ההתקנה.התקנתי את כל מה שצריך כל התוכנות ההיקפיות מסביב.ועדיין הבעיה לו פתירה. לדעתי הבעיה שורשית במערכת ההפעלה.אבל אני לא בטוח.זכור לי ניסיון עבר שהמערכת הנל לא עבדה טוב עם כרטיסי קול כמו AC-97. אבל זה מיתוס עתיק..אני מקווה שזה לא אותה בעיה שיש לי עכשיו.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני צריך להעביר מספר דפים סרוקים בעברית לקובץ וורד
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנהלת רשת של 30 מחשבים ותארו לכם לרוץ אל כולם להתקנת תכנה קטנה מצאתי את התכנה vnc היא פשוט מעולה והכי מתאימה לי אבעיה היא כמובן שאני צריכה שכל התכנות על מחשבים יהיו חוקיות אז מה אתם אומרים, צריכך רשיונות להפעלת ה vnc
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
האם ידועה לכם על תוכנה שאפשר להוריד איתה וידאו מהאתר ספורט 5?(זורם)לא REAL PLAYER כי בזה זה לא עובד חלק תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אם כן ,אשמח אם תעלו לינק להורדה כי אני מוצא רק באתרים משונים שהם לא של מוזילה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם הוא כבר הגיע לחנויות בעולם או בארץ....? ואם כן כמה הוא שוקל? והאם אתם ממליצים לי על הקספרסקי ?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני צריך בשביל win 7 כי רק בגלל התוכנה אני עדיין תקוע ב winxp
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך לראות "הצגת לפני הדפסה" כמו שרואים ב Word גם בשימוש בדפדפנים ובתוכנות הדואר ? הרבה עמודי אינטרנט אינם מובנים להדפסות ובגדול זה בזבוז של דפים. כמובן יש את הפתרון של יצוא ל PDF אבל אני מחפש פתרון יותר אלגנטי ומהיר.
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני מודע היטב לחסרונותיו הרבים של הדפדפן מבית מיקרוסופט. אני מחפש אלטרנטיבה ראויה ,אולם חסרים לי בדפדפנים אחרים מספר אפשרויות שהתרגלתי אליהם ב-EXPLORER כגון : כפתור זום שניתן להקליק עליו עם העכבר בקלות (חיוני ביותר עבור כאלו שיושבים רחוק מהמסך) אפשרות סיור בין המועדפים(favorites (,כמו שמסיירים בין תיקיות בדיסק הקשיח אפשרות למשהו דמוי LINKS ,לגישה מהירה לאתרים שמבקרים בהם לעיתים קרובות. הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני זמן רב מחפש מין MUI לתוכנת השירטוט AUTOCAD האם מישהו שמע על תוכנה כזאת עברית !! עדיף 2005 ! אבל כל גרסה חדשה יותר בעברית תתקבל בברכה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שיכול להוריד רשימה של קבצים לבד.. שתי נקודות חשובות: - האם זה יפעל טוב גם אם אין לי מנוי למגה אפלוד? (האם זה לא יהיה מוגבל בכמות הנתונים היומית שמגה אפלוד מגבילים?) - האם זה ידע להכניס את ה-captcha בעצמו? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כי זה מה שיש בתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני מבצע ניסויי תאימות עם LibreOffice. ובתוכנת ה-Writer אני לא מוצא אופציה המקבילה ל-Wordart של Word באופיס. האם יש אופציה כזו ב-Writer? עוד משהו: LibreOffice לא קורא כהלכה Wordarts בקבצים שנוצרו ע"י אופיס (הוא מציג אותם, רק ללא תבנית המילוי אלא בצבע סטטי).
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
על מערכת 64 win7 , האם יש איזה דרך להשתמש בחומרה של כרטיס PCI עם דרייבר של 32 BIT ? אולי באמצעות מכונה ווירטואלית, או פטנט אחר.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הקבצים הם ענקיים (80 מגה קובץ) בדחיסת Mp3 של 128, שומעים מעולה וצלול, אני רוצה לשמור על האיכות הזאת אבל להקטין את גודלם משמעותית, דחסתי ל 32 והקול היה צומרני מעט ולא ממש צלול, ד"א מה התוכנה המומלצת לדחיסה נוספת של mp3, השתמשתי ב Ashmpoo שהיתה דיי טובה
-
- 38 תגובות
- 7.9k צפיות
-