תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. מותקן אצלי ה FIREWLL של SYGATE, שעד לפני זמן מה לא היו לי איתו שום בעיות.. אני כבר איתו קרוב ל-3 שנים ומאד היתיידדנו. הבעיה שהתחילה לא מזמן מאד לא מובנת לי ולא הצלחתי להבין מה מקור הבעיה. כל כמה דקות, בערך 5~ (זה דיי קבוע) התוכנה Smc.exe ב-Task Manager מגיעה ל-100% ניצולת ותוקעת את כל המחשב לכמה שניות.. ואז הכל מסתדר עד ששוב חולפות ה5 דקות~ וחוזר חליליה. חשוב לציין שכשאני מנתק את האינטרנט הדבר לא קורה. בבקשה עזרו לי לפתור את הבעיה. ואם יש לכם המלצות לFireWall אחר שהוא יותר טוב מה Sygate אז אשמח אם תשתפו אותי במידע (Sygate עדיין במקום הראשון יחד עם Nod32 ??) בנוסף יש לי תוכנת אנטי וירוס של AVG 7.1 ואיני בטוח שהיא עושה את העבודה כמו שצריך.. האם יש לכם המצ…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כי ניסיתי ותמיד נותן ERROR ב-83% (הבעייה כבר 21 יום)
-
- 13 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם. אממ לפני יומיים פירמטתי את המחשב ומחקתי את הHD כלומר את כל הכוננים שהיו לי פירמטתי והתקנתי מחדש WINDOWS. עכשיו אני צריך תוכנה גם freeware וגם shareware מקובלת לשחזר מידע או לפחות כמה שאפשר. הכי חשוב!! הHD עבר פירמוט!
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD, נרו וסרט בפורמט VOB מה עליי לעשות בכדי שאוכל לראות את הסרט בנגן ה-DVD בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות איקונים במערכת שלי,יש לי את האיקונים שאני רוצה בPNG ואני רוצה להפוך אותם בקלות לICO (ועם אפשר אז גם בצורה מאסיבית). מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
שמעו מי יכול להביא לי תוכנה כמו יומן כזה למחשב...אין לי בעיה שזה יהיה באנגלית אבל יש עדיפת לעיברית.. אני לא רוצה יותר מדי אפשרויות רק שאני יכניס לשמה כמה נתונים ביום ליום מסויים כמו אירועים מיוחדים וכ'ו.. ואז כשאני יפתח באותו יום את המחשב אז זה יקפוץ לי ויזכיר לי את מה שרשמתי.. שלא יהיה כבד מדי.. תודה רבה למי שיעזור!
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
daemon tools בעיה.... ניסיתי להתקין את התוכנה אחרת כדי שאוכל להתקין משחק לבסוף המשחק לא עלה אבלזה בעיה אחרת מה שחשוב הוא שהדימון טולס אומר בהודעת שגיאה שיש שימוש כבר בשם קובץ במחשב או בכוננן או משהו כזה ...בקיצור הוא מפסיק את ההתקנה באמצע ,מה אפשר לעשות??
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה פשוטה שיכולה לגזור חלקים משיר ולשמור אותו כקובץ נפרד. למשל: יש לי MP3 ארוך של שעה ויש שם שירים (הכל ביחד מבולגן) אני רוצה לגזור את השירים האלו ולשמור ב MP3. תודה.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לפורום שלום, לידידה שלי יש ICQ 5 והיא טוענת שכאשר מנסים לשלוח לה קבצים היא מקבלת את ההודעה הבאה: peer to peer connection with the user cannot be established please check firewall settings או משהו כזה.. היא טוענת שאין לה שום פיירוול מלבד זה של הWINDOWS XP וגם בו היא הגדירה שמותר לICQ לגשת לרשת. כמו כן,הייתה לה רשת ביתית וכאשר היא הייתה מחוברת לרשת היא יכלה לקבל קבצים וברגע שהיא התנתקה מהרשת והמודם חובר ישירות למחשב שלה הבעיה החלה להופיע. אם כן,מה עושים? אנא עיזרו לי.. המשך יום נעים
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה לWindows XP שתציג את הזמן שהמחשב דלוק? רצוי שתהיה פשוטה ומעוצבת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כל הרצה של סרט וידאו (לא משנה איזה קידוד ו/או איזה סיומת) נותנת לי את השגיאה: floating point division by zero (תמונת מסך למטה) בנגנים אחרים הסרטים האלה כן עובדים (כולל Media Player ו-MV2Player) גרסה 1.3 של התוכנה, הסרה והתקנה של התוכנה מחדש לא עזרו. מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכם, האם ניתן ליצור קו מפריד בין המועדפים בגוגל כרום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב Image לדיסק אבל אחרי שאני בוחר בקובץ ועושה next אני מקבל מסך שבו אני מתבקש לשמור את הקובץ כי ה nero לא מזהה את ה DVD. הסרתי את ה Nero והתקנתי מחדש וזה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איך, ניתן לערוך קבצים מסוג ( VIDEO CLIP (MV2 המטרה:הסתרה של פרטים בסרט
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הורדתי את הבטא ושמעתי עליה דברים טובים. התקנתי ועשיתי ריסטארט. אחרי שעלה הווינדוס מסתבר שהוא נעל לי את היוזר ואני לא יכול להכנס לווינדוס בכלל כי מופיע לי להקליד סיסמא. אחרי התפתלויות בין מיליון תוכנות לפריצת הסיסמא לפני שהווינדוס עולה, הצלחתי לפתור את הבעיה, העניין הוא, למה זה קרה ואיך אני מתקין עכשיו את האקספלורר הזה?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הורדתי מספר הפצות כולם לא הצליחו לעשות את הפעולה המאוד פשוטה אני רוצה LIVECD שיאפשר לי לאפס סיסמאות של ווינדוס הורדתי trinity-rescue ניסיתי לאפס סיסמאות נראה לי שהוא לא מצליח לעשות MOUNT לא שאני יודע מה זה אבל לא נראה לי שהוא יודע בדיוק איפה WINDOWS XP ממוקם יש לציין שבמחשב זה יש לינוקס UBUNTU אם זה קשור ובכל מקרה אני לא רוצה לבצע את איפוס הסיסמא דרך ה UBUNTU אלה על ידי LIVECD בשביל פעמים אחרות השגיאה הבאה מתקבלת: backup file already exists not touching this file ניסיתי לעשות winpass restore לא שאני מבין מה זה אבל זה גם לא הצליח עזרה בבקשה!!
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
נגיד למישהו יש הרשאה מלאה על התכונה ואני מחובר לתוכנה כמשתמש רגיל דרך ה IP שלו ,( והדו שיח בינינו כשתוכנה דלוקה היא בשיטת PUSH TO TALK ) האם לאותו אחד עם ההרשאה המלאה יש אפשרות לעשות האזנה בסתר ,כלומר הוא יכול לשמוע אותי מדבר מבלי שאני אלחץ על כפתור השידור לדיבור? -אני שואל כי מה שקורה זה שהתוכנה אצלי מחוברת באופן קבוע וכשאני לא מדבר עם אף אחד ולפעמיים אף בשעות לא שגרתיות(למשל ב 3 בלילה) ברגע שאני נכנס לחדר של המחשב מישהו פונה אלי כאילו הוא ידע שאני נמצא בסביבה וזה קרה לא פעם ולא פעמיים ניסיתי לשאול אותו איך הוא ידע שאני ליד המחשב והוא נתן לי תשובה מתחמקת, מאוד מוזר לי כל העניין הזה כאילו הוא תמיד ייכול לשמוע אותי ולדעת מתי אני נמצא בסביבה דבר שפוגע בפרטיות .
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות REPAIR זה לא מצליח, כבר התקנתי גרסא חדשה באנגלית ועדיין יש את הבעיה..
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שבשורת המשימות שלי פתאום מופיע תהליך בשם GUI.EXE שתופס שלושים אחוז בניצולת מעבד (עולה ויורד בין שלושים לאפס) שמתי לב אליו לאחר התקנת GTA החדש במחשב האם הוא איום כלשהו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי נהייה איטי (מעבד E8400 4GB DDR2 ועוד כמה דברים לא יודע אם רלוונטים...) מערכת חזקה... הקטע הוא שאני שם לב שלוקח למערכת זמן רב מדי בשביל לעבד מידע ויש מין תחושה שמשהו פשוט לא בסדר שמתי לב לזה שבכניסה למערכת הפעלה (VISTA HOME) לוקח למחשב יותר מדי זמן להכנס מהLOGIN MENU לDESKTOP לאחר שאני מזין סיסמא ונכנס למשתמש יותר מדי זמן WELCOME אחרי זה כמה דקות את עד שכל התוכנות נטענות (ואין הרבה חוץ ממסנגר זון אלרם וסטים בלי לכלול אינטרנט אנטי וירוס ודרייברים למינהם) גם לפתוח את הדפדפן לוקח לו זמן... ואני רואה את המד שבGADGETS קופץ ל% גבוהים מדי... אז אחרי שבדקתי והסתכלי בEVEREST שמתי לב לדבר הזה... רציתי לדעת למה זה ככה והאם זה צריך להיות ככה אני…
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אשמח לעצה ממישהו במקרה הבא: עשיתי טעות פטאלית ולקחתי על עצמי להכין בעבור הגן של הבת שלי אוסף סרטים לסיום השנה שחל מחר... מדובר באוסף של כ-1,200 תמונות שצילמה הגננת במהלך השנה. אני מנסה ליצור מכל קבוצת תמונות סרטון ולבסוף לתפור את הכל ל-DVD אחד עם תפריטים שיפנו לכל סרטון בנפרד. מעולם לא עשיתי זאת ולקח קצת זמן עד שמצאתי תוכנות שעושות זאת באופן יעיל. השתמשתי עד כה ב-3 תוכנות בנפרד: הראשונה הנה ashampoo השנייה הנה תוכנה בשם Photo DVD Slideshow Pro והשלישית Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe לאחר שהשקעתי אינספור שעות בהכנת החומר (ימים ולילות) והכל היה מוכן, התחלתי לקודד את הסרט הסופי. באמצע הקידוד התוכנה קורסת פעם אחר פעם. התקנתי את התוכנה על מחשב המדיה שלי, שהנו מחשב נק…
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בעיה חדשה מאתמול לגבי ניגון קבצי WMV בBS.Player הנגן אומר לי אוגר לזיכרון זמני וזה תוקע את הסרט לזמן מה ואחר כך ממשיך. כל דילוג בסרט גורם לתקיעתו למשך חצי דקה. ניסיתי הכל התקנת מקודדים הסרת הנגן ועוד. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנסת לאינטרנט בזמן האחרון ,קופץ לי החלון המצ"ב ולאחר שאני לוחצת המשך כל האקספלוררים נסגרים עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 812 צפיות
-
-