עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LevTheKiller,

לפורום שלום, לידידה שלי יש ICQ 5 והיא טוענת שכאשר מנסים לשלוח לה קבצים היא מקבלת את ההודעה הבאה: peer to peer connection with the user cannot be established please check firewall settings או משהו כזה.. היא טוענת שאין לה שום פיירוול מלבד זה של הWINDOWS XP וגם בו היא הגדירה שמותר לICQ לגשת לרשת. כמו כן,הייתה לה רשת ביתית וכאשר היא הייתה מחוברת לרשת היא יכלה לקבל קבצים וברגע שהיא התנתקה מהרשת והמודם חובר ישירות למחשב שלה הבעיה החלה להופיע. אם כן,מה עושים? אנא עיזרו לי.. המשך יום נעים

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  2. שלום אני מעוניין להשתמש בחצים במקלדת כדי להעביר קדימה ואחורה בוידאו - בעת שימוש במדיה פלייר. אני יודע שכאשר אני לוחץ בעזרת העכבר במקום כלשהו על הבר ששולט במיקום בתוך הוידאו, ניתן אז לשלוט בעזרת החצים. אבל אני מעוניין לשלוט בזה בלי שיהיה צורך ללחוץ עם העכבר על הבר לפני זה. האם ניתן לעשות זאת? בנוסף האם ניתן לקבוע כמה זמן בסרט יעבור קדימה/אחורה בעת השימוש בחצים? עריכה: שמתי לב שבffdshow שבו אני משתמש לסרטים יש אפשרות לשליטה בעזרת המקלדת אבל משום מה זה לא מגיב כאשר אני משתמש בכפתורים שהתאמתי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by יקיר,

שלום חבר שלי פרמט את המחשב ונדפק לו הדיסק של הלוח אם שלו ואין לו שום דרייבר שמשתייך ללוח אם (סאונד , רשת) שם הלוח הוא : GA-8IPE1000 אני יודה למי שיביא לי את הדרייברים של הלוח אם הזה כדי שאני יוכל לעזור לו.... תודה!

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by 12131,

קניתי מחשב חדש והתקנתי אותו, התקנתי כמה תוכנות חדשות וההתקנה הצליחה, אבל בסוג מסויים של התקנות כשניסיתי לפתוח את ההתקנה המחשב כתב לי: NSIS error. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  5. Started by joni,

מחפש תוכנה לתיקון MBR דרך cdboot ???

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  6. תמונה:

7. מקווה שזה שזה הפורום המתאים כי לא ידעתי כל כך איפה עוד לשים את זה, אז אם טעיתי, מצטער.. טוב יש לי "בעיה" שמתי לב שאין אצלי במחשב תיקייה של קבצים שנשמרו מהגלישה באינטרנט (ובמחשב הקודם כן הייתה לי כזאת וקראו לה internet temporary files אם אני לא טועה) הקיצר, איך אני דואג שיהיה לי גישה לקבצים האלה? אם זה משנה, אז הדפדפן הראשי שלי הוא האקספלורר וחוצמזה אני משתמש גם בפיירפוקס (אני מעוניין שתהיה לי גישה לטמפוררי פיילס של שני הדפדפנים, דווקא יש לי עדיפות לפיירפוקס כי שמה אני נכנס לדברים ש"רוצים לראות שוב" בנוסח עדין..) יש מצב שזה בגלל שאני משתמש בספייבוט ואני לוחץ על הimmunize וזה חוסם לי תגישה לקבצים האלה?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by abarbotel,

היי לפי תכנת סנדרה הבנתי שיש לי לוח אם של חברה בשם jetway פירמטתי את המחשב והייתי צריך להתקין כרטיס קול חיפשתי באינטרנט אתר של החברה הזו ולא מצאתי. כרטיס הקול שלי הוא מובנה. מה עושים? בנוסף יש לי שאלה נוספת אני רואה לפעמים שם שם כרטיס קול בשם רילטק זה מה שנראה לי השם של הכרטיס שלי.. מצד שני שמעתי שאם הכרטיס שלי הוא מובנה על לוח האם אז אני אמור להוריד דריברים אליו מהחברה של הלוח אם ולא מחברת רילטק. מה עושים? בנוסף יש לי בקשה קצת פחות קשורה לכותרת.. מישהו אולי מכיר או יודע איך אני יכול לארגן לעצמי מאגר של המון המון דריברים לכל מחשב כמעט והחומרה שלו? הורדתי דיסק עם 2500 דריברים אבל אני לא יודע איך משתשים בזה כי הכל שם נראה מבולגן ואני לא יודע איזה דריבר שייך למה.. תוד…

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by MasterGal,

המליצו לי בפורום זה על אתר בעברית שמלמד אקסס צעד אחר צעד, הבעיה שאני חוזר לבסיס ולא רוצה לחכות לעוד שבועיים בכדי להמשיך וללמוד השאלה שלי היא אם ניתן להוריד את כל האתר למחשב בכדי שאני יקח את הקבצים לצבא ואלמד שם. בטוח שחשבו על תוכנה כזו מעוניין להכיר אותה תודה.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by surfface,

קניתי מצלמה CANON A75 ויש ליתוכנה להורדת תמונות וכדומה מן המצלמה למחשב עכשיו לשאלה האם אני יכול להוריד משהו מהמחשב למצלמה ואייך ואם יש תוכנה תביאו לי בבקשה דרך אג''ב הכרטיס שקיבלתי עם המצלמה 256 מגה ובחוברת שלו רשום שניתן לאחסן שירים ודומה חוץ מתמונות שוב בעזרת איזה תוכנה ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by elad-k1,

שלום לכולם אני הורדתי נורטון אנטי יורוס 2004 ויש לי הגבלה איך אני מבטל את ההגבלה בבקשה

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  12. שלום כולם יש לי תוכנה שקיבלתי מבית ספר היא חוקית לגמרי והיא שלי ושילמתי עליה בשביל להשתמש בה אני חייב שהדיסק יהיה בתוך הסידירום, כי התוכנה קוראת מידע מתוך הדיסק אני משתמש המון בתוכנה ואני לא רוצה שהדיסק יהיה כל הזמן בתוך הסידירום זה גם מעצבן כי אני משתמש בעוד דיסקים, וזה גם מאט מאוד את פעולת התוכנה אני חייב לדעת אם יש דרך להוריד את התוכן של הדיסק להרדיסק, ולעבוד משם נדמה לי שניתקלתי פעם, לפני כמה שנים במשהו בשם VIRTUAL DISC ??? האם קיים דבר כזה היום ?? האם זה יעבוד עם XP PRO ??? תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by Access Denied,

איך ניתן להכין משיר mp3 רגיל שיר ללא מילים?? האם יש תוכנה כל שהיא שמסוגלת ליצור קבצים רק של מוסיקה ללא מילים מקבצי mp3?? אני צריך לצרוב את זה אח"כ וליצור פלייבק כמו קאריאוקי לצורך הופעה של חניכים שלי בתנועת נוער... אם למשהו יש דרך אחרת להציע לי אני אשמח לשמוע... ;D

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by Moo^Moo,

מנהלים, זה לא וורז... נכנסתי לאתר של EJAY והורדתי את התוכנה, אבל יש בעיה בהתקנה, אז אני מחפש את התוכנה "בנרות..." בבקשה, PLZ, למי שיש או יודע מאיפה להשיג EJAY HIPHOP 4... אני אפילו יביא לאדם פנטיום 3 800...

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by darkman,

אני צריך תוכנה שתשמור לי אתר על המחשב בדיוק כמו שהוא נמצא על השרת כולל הכל

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by Arturh87,

אני רוצה למחוק את עצמי מICQ כי התחברתי למספר חדש איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

לחבר שלי יש מחשב מחובר לאינטרנט על אותו קו טלפון של הבית והוא מחפש תוכנה שתוכל לסדר את זה בקשר לקבלת שיחות כשהוא גולש ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by CraZy,

אני מחפש תוכנת שתעשה לי קצת TWEAK ל2000PRO שיש לי על הנייד.. בזמנו כשהיה לי 98SE השתמשתי בWINBOOST שהיה ממש אחלה אבל הוא לא עובד כמובן על 2000 ובXP אני עובד עם TWEAKXP מישהו מכיר משהו ל2000??

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by godisme171,

הורדתי קבץ ואני לא יודע איפה הוא והוא לא נמצא בתיקייה המשותפת?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by Asaf.Y,

מחפש תוכנה להכנת באנרים המיועדים לפירסומות..? יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by FireFlash,

משום מה פתאום אני שם לב שאין תוכן בתוך חלון ההורדות.... כלומר פעם היה שם תיעוד של כל ההורדות ויכולתי להוריד שוב. עכשיו אין שם כלום חלון ריק משהו מבין אולי איך לסדר את זה נכנסתי ל About:config וניסיתי למצא את הבעיה אבל ללא הועיל אשמח אם משהו יעזור לי בבעיה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by ZorD,

שלום לכולם. מותקן אצלי ה FIREWLL של SYGATE, שעד לפני זמן מה לא היו לי איתו שום בעיות.. אני כבר איתו קרוב ל-3 שנים ומאד היתיידדנו. הבעיה שהתחילה לא מזמן מאד לא מובנת לי ולא הצלחתי להבין מה מקור הבעיה. כל כמה דקות, בערך 5~ (זה דיי קבוע) התוכנה Smc.exe ב-Task Manager מגיעה ל-100% ניצולת ותוקעת את כל המחשב לכמה שניות.. ואז הכל מסתדר עד ששוב חולפות ה5 דקות~ וחוזר חליליה. חשוב לציין שכשאני מנתק את האינטרנט הדבר לא קורה. בבקשה עזרו לי לפתור את הבעיה. ואם יש לכם המלצות לFireWall אחר שהוא יותר טוב מה Sygate אז אשמח אם תשתפו אותי במידע (Sygate עדיין במקום הראשון יחד עם Nod32 ??) בנוסף יש לי תוכנת אנטי וירוס של AVG 7.1 ואיני בטוח שהיא עושה את העבודה כמו שצריך.. האם יש לכם המצ…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by eladb21,

שלום אני ממש צריך עזרה באיי סי קיו כמה שיותר מהר כשאני מנסה להכנס לכל משתמש באי סי קיו זה נכנס לי אבל כשאני מנסה להכנס למספר שלי(229249811) זה לא נכנס לי ורק למספר הזה שעד היום נכנסתי אליו חופשי התקשרתי לחבר שלי גם הוא ניסה להתחבר לשלי ולא הצליח ניסינו דרך איי סי קיו 5 ניסינו דרך מירנדה וכלום לא עובד ולאנטרנט וכל מספר איי סי אחר זה כן נכנס בבקשה תעזרו לי מה קורה פה

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  24. כי ניסיתי ותמיד נותן ERROR ב-83% (הבעייה כבר 21 יום)

• 13 תגובות
    • 813 צפיות
  25. שלום לכולם. אממ לפני יומיים פירמטתי את המחשב ומחקתי את הHD כלומר את כל הכוננים שהיו לי פירמטתי והתקנתי מחדש WINDOWS. עכשיו אני צריך תוכנה גם freeware וגם shareware מקובלת לשחזר מידע או לפחות כמה שאפשר. הכי חשוב!! הHD עבר פירמוט!

• 1 תגובה
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים