תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה ליצור image של תחנה עם 80 גיגה מידע אבל הכונן החיצוני שלי לא מזוהה. איך אני יכול לגרום לghost לזהות אותו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הורדתי מספר הפצות כולם לא הצליחו לעשות את הפעולה המאוד פשוטה אני רוצה LIVECD שיאפשר לי לאפס סיסמאות של ווינדוס הורדתי trinity-rescue ניסיתי לאפס סיסמאות נראה לי שהוא לא מצליח לעשות MOUNT לא שאני יודע מה זה אבל לא נראה לי שהוא יודע בדיוק איפה WINDOWS XP ממוקם יש לציין שבמחשב זה יש לינוקס UBUNTU אם זה קשור ובכל מקרה אני לא רוצה לבצע את איפוס הסיסמא דרך ה UBUNTU אלה על ידי LIVECD בשביל פעמים אחרות השגיאה הבאה מתקבלת: backup file already exists not touching this file ניסיתי לעשות winpass restore לא שאני מבין מה זה אבל זה גם לא הצליח עזרה בבקשה!!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום בשבוע האחרון התחילה להופיע בעיה במחשב שלי. זה התחיל עם כך שפיירפוקס (גירסא 3.5.2) פשוט הפסיק לעבוד, לאחר מכן ניסיתי להתקין את כרום שגם הוא לא עלה ואותו הדבר גם עם ספארי. אופרה וIE שכבר היו מותקנים קודם במחשב עובדים כרגיל. ניסיתי שחזור מערכת וסריקת נוזקות ווירוסים. מה עליי לעשות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לעבודה בתוכנות 2D (אני משתמש רגע ב cs3 ומתכוון לעבור ל cs5 כנראה) הוצע לי כבר כרטיס quadro fx580 אך לפי רוב הסקירות והדעות שקראתי הוא אינו נראה מתאים לעבודה עם תוכנות 2d.. יש איזה QUADRO CX שקראתי עליו אך הוא מאוד יקר http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=26034&aff=bazman בכ"מ גם בנוגע ל fx580 ראיתי סקירות על יעילות ב premiere/AE ולא בתוכנות שאני עובד איתן (פוטושופ אינדיזיין בעיקר) השאלה היא אם יש סיבה דווקא לקנות אותו ולא כרטיס זול יותר מהסדרה הרגילה (9600GT למשל..ׂ) ואם כן איזה כרטיס לקנות אציין כי מחשב זה מיועד לצרכי עבודה בלבד ואין לי צורך להריץ עליו משחקים/ סרטים כלשהם. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
יש משהו כזה שיכול לשפר לי את הביצועים של הגלישה והפינגים ? ( משהו מוכח שבאמת עוזר ולא תוכנות הפלציבו האלו שמלאות ב spyware) ועוד בקשה קטנה אם תוכלו לעשות פניג לאייפי הזה 82.208.8.9 ולכתוב לי מה הפינג הממועצה שלכם ובאיזה חיבור אתם. תודה. שלי שם בבמוצע 160 אבל לא יציב לפעמים יש request timeout החיבור של הוא 013 ברק.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שמעתי ממישהי היום שיש לה לפטופ של Lenovo, שיש עליו מערכת הפעלה ווינדוס כלשהו שiTunes לא עובד עליו. לטענתה זה גם מה שאמרו לה בתמיכה כלשהי של אפל (אנערף איפה). מכיוון שזאת מישהי, אין לי כוח להתחיל לתחקר אותה איזו מערכת הפעלה יש לה או להאמין לה, ולא הצלחתי למצוא בגוגל משהו (לא חיפשתי מעמיק מדי..).. מישהו יודע על מה מדובר? על אילו מערכות הפעלה iTunes לא עובד? (ואני דיי בטוח שיש לה משהו שהוא לפחות XP..)
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי מיקרוסופט אוטלוק 2003 ואני רוצה להגדיר בו חשבון.... עכשיו האי מייל שלי הוא זה aloncom@walla.co.il זאת אומרת אי מייל של וואלה רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו באוטלוק אם זה ביכלל אפשרי.... תודה לעוזרים........... ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ראיתי את הסרטון של התוכנה כאן: http://www.adobe.com/products/photoshopelmac/main.html לא נראה לכם חשוד? איך אפשר להבדיל כל כך מהר ומדוייק אובייקטים מרקע, ועוד רקע בעייתי כזה? והעיניים האדומות? איך התוכנה מוצאת איפה בדיוק ממוקמות העיניים? מוזר
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה או למה אבל כל פעם שאני מפעיל את הAZ הוא אוכל לי את המעבד ! יש כל הזמן תקיעות ואפילו ואי אפשר לשמוע מוזיקה ...... יש לי BARTON 2.5 ב-OC ל-3.2 ו-GB זיכרון מה אני יכול לעשות כדי שהוא יאט לי את המחשב בצורה כל כך מוגזמת ?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני הורדתי נורטון אנטי יורוס 2004 ויש לי הגבלה איך אני מבטל את ההגבלה בבקשה
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
תמונה מצורפת לבעיה. גם באתרי אינטרנט שונים שיש בהם סרטון, אותה התקלה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איך אני יכול לזהות וירוסים דרך המייל? הכוונה לפני שאני פותח את המייל.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי תוכנות הדורשות רזולוציה של 1024*768 לפחות מה שאין במחשב המיני שלי ( - 1024*600), ורציתי לברר אם ניתן ל"דמות \ לזייף" מצב רזולוציה כזאת - אף שכמובן לא שייך פיזית במסך כזה זה מאד דחוף לי ותודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני יודע שבלינוקס יש אופציה כזאת אבל משום מה בפיירפוקס לוינדווז אני לא מוצא אותה איפה נמצאת האופציה או לחילופין האם יש פלאג לפיירפוקס שעושה את אותו דבר
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת, יש לי הרבה סירטונים קצרים שאני מעוניין לצרוב ואני מעוניין ליצור להם תפריט. הבעיה היא, שאם אני צורב אותם בNERO או בROXIO, סרט שתופס 100MB קופץ לאיזה 300 400 - כנראה שהוא מבצע המרה כלשהי. אני לא מעוניין שהתוכנה תמיר לי את הקבצים, הנגן DVD שלי מסוגל לנגן אותם בפורמט הנוכחי (עובדה, הצלחתי לראות אותם כשצרבתי אותם כDATA). השאלה שלי היא, האם יש תוכנה שניתן ליצור וליצרוב בה דיסק DVD שיש לו תפריט שפשוט תמשר לקבצים האלו?
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הי, אשמח מאוד לקבל עזרה. כאשר שולחים לי במייל קישור לאתר, אני עומדת עם העכבר על הקישור ואני לא מצליחה לפתוח. אפילו להעתיק לא ניתן. כאילו שזה "שטוח". האם יש דרך לשנות הגדרות כדי שכן אוכל להיכנס לאותם קישורים במייל?? תודה
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
יש לי High ID באימיול אבל ב-Kad Network כתוב firewall איך אפשר לסדר שיהיה Open ?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מדיה פלייר 9.0. כאשר אני מנסה לפתוח את התוכנה מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: windows media player an internal apllication error has occurd איפה הבעיה ואיך אני פותר אותה?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מלפני כמה ימים האימיול שלי התחיל לעשות בעיות בכך שהוא לא מתחבר לרשת קדמילה הוא כן מחובר לשרת והפורטים פתוחים כמו שצריך זה אימיול TLN 6 אבל ניסיתי גם 0.49b וקיימת אותה בעיה משהו מכיר תבעיה?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי בטעות מחקתי קבצים מאוד חיוניים שאני צריך (ולא לסל מחזור) אשמח לתוכנה טובה וידידותית אשר תוכל לעזור תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
החברים המטומטמים שלי מחפשים שירים ברוסית אולי תביאו לינק לתוכנה? (אם יש...) :AR15:
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי איזה ספר שקיבלתי בדיסק והוא בקובץ PDF האם אני יכול לעשות העתק ואז הדבק ולשלוח אותו במייל למישהו? זה דיי דחוף אגב אז תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
עד לפני כשבוע שיתפתי והורדתי קבצים באופן שוטף וחלק אבל מה שקורה בשבוע האחרון בכלל לא ברור , התוכנה של שיתוף הקבצים וזה קורה רק עם TORRENT אחרי כמה שניות הוא נסגר על דעת עצמו בלי שגיאה בלי כלום פשוט נעלם מהסטארטאפ עזרה !!!! אני משתגע כבר !!! יש לי מחשב חדש , מערכת הפעלה XP SP2 הכי מעודכן מאתר מיקרוסופט (ואולי זו הבעיה כל העידכונים של מיקרוסופט) תודה לכולם .....
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן אהלן יש לי מחשב נייד IBM T42 כבר תקופה, רץ על XP הכל היה פנטסטי ואתמול שדרגתי אותו ל-WIN 7. המערכת עובדת טוב אבל לא התקינה לבד דריברים חשובים כמו LAN\WLAN\כרטיס מסך ניסתי לחפש באתר של lenovo והורדתי את כל הדריברים שצריך מלבד WLAN שלא היה שם ומלבד דריבר לכרטיס מסך שלא פועל כראוי. עכשיו אני תקוע עם מחשב בלי אינטרנט, גם חוטי לא עובד, מאיפה אני יכול למצוא דריבר ל-WIN 7 32bit שיפעיל לי את ה-hotkey (גם כן לא עובד), wifi, lan, כרטיס מסך וכל מה שצריך. באתר של לנובו אין תוצאות להכל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-