עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי לכולם אני מריצה אקספלורר 7 על XP HOME. עזבו את זה שיש בעיה חמורה עם הוונדוס (שאני מבינה שזה לא הפורום המתאים לדב) האקספלורר מש עושה לי צרות. אם אני פותחת יותר מידי חלונות (לפימם מספיק חלון 1 ו- 4 לשוניות) לפעמים מאפשר לי יותר הוא עושה צרות. נתחיל מזה שרוב זמן העבודה על מספק משימות (כנראה) שהמעבד מתחמם מאוד ומאוורר עושה הרבה רעש. בזמן העבודה לפעמי לוקח לדפים הרבה זמן לעלות ו שלא עולים כלל. מצד שני לפעמים עולים בסדר (מעולה זה לא) פתאום הרעש גדל ואז או החלון הספציפי מפסיק להגיב והכל נסגר גם לכך יכולות להיות מספר ורסיות לפעמים נתקע ואני צריכה לסגור בעמי ואחרי הרבהמאבקים לפעמים פשוט מודיע שיש בעיה ולאחר אישור סוגר הכל לרוב סוגר את כל החלונות. במקרים נדירים משאיר אחד פתוח. …

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by abcdd,

יש לי את הגירסה Solid Edge v18, ושמתי לב שיצאה גירסה חדשה v19, מישהו יודע איזה הבדלים יש בין 18 ל-19 ? ועל איזה תוכנה בסיגנון Solid Edge אתם ממליצים?

3. Started by zzroni,

שלום לכולם ! אני משתמש בתוכנת הצריבה - nero 5 ואני רוצה לפני הצריבה לעשות טסט. אך בכרטיסייה - burn האפשרות - simulation באפור כך שאני לא יכול לבחור אותה.למה ? עוד שאלה קטנה - ניסיתי לצרוב דיסק אודיו של 79.58 שניות , אך הצריבה לא הצליחה. הדיסק הוא של 80 דקות . למה ?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  4. אני כבר אחרי פורמאט עשירי השנה, נמאס לי! ואני במצב כרגע שמערכת ההפעלה מותקנת עם כל התוכנות שאני צריך ועדיין אפשר להכיל את כל כונן C שלי לדיסק DVD רציתי לדעת אם אתם יכולים לייעץ לי על תוכנה שיודעת לעשות דבר כזה(לא חייב דיסק DVD, אפשר רק IMAGE) וגם איך משתמשים בה. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  5. שלום לכם. אני מעוניין לחלק קובץ בפורמט ISO\BIN שגודלו 4.00GB לחלקים קטנים יותר אשר אותם אני יוכל להעלות על דיסקים רגילים, האם ניתן לעשות דבר שכזה? ואם כן מה שמה של התוכנה המופלאה?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  6. Started by desert,

צריך פלאג-אין של שעון מעורר לווינאמפ היה לי כבר תוכנות אבל כולן היו מסריחות ולא עבדו טוב.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by גדי א,

התקנתי נורטון 2003 ונראה היה שהכול תקין, הסמל של הנורטון מופיע בפינה כך שנראה שהאוטו-פרוטקט עובד, אבל כשאני מנסה לפתוח אותו בשביל סריקה מלאה, עדכון או כל דבר אחר הוא נסגר אוטומטית אחרי שניה היה לי את הוירוס W32.HLLW.gaobot.AA והצלחתי להיפטר ממנו ככל הידוע לי (גיליתי אותו רק דרך הסריקה דרך האינטרנט באתר של נורטון ומחקתי אותו ידנית) מישהו יודע מה הבעיה? נ.ב. דרך ה-SAFE-MODE הנורטון עובד כמו שצריך

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by BommBoomOn,

אהלן! יש איזושהי דרך להגדיר שכאשר מפעילים את המסנג'ר הוא לא יופיע על הטאסקבאר אלא בקווילאנצ'?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by ar6_n,

תגובות

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by shuy,

ווידאו ואודיו, פורמט הפלט לא חשוב. (אפשרי תוכנה להקלטת מסך כולל אודיו כל עוד היא יכולה להקליט גם את הווידאו שבתוך החלון [OVERLAY]). תודה.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  11. חוסמי פרסומות כנראה ..

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  12. זה הולך ככה "מה נשנע" "נשמע מה" לא בדיוק מראה אבל הפוך כזה,כמו שרשמתי

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  13. מי מוכן לקבל ממני קובץ של 2 דקות מידי ועוד היום להמיר אותו לקובץ נורמלי? תודה רבה מקרב לב

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  14. ?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by hck,

שלום! אני מחפש תכנה שיכולה לחבר מספר קטעי וידאו בקלות. אם אפשר אז אני מעדיף שהתוכנה תוכל לחבר מספר רק של סוגי קידוד שונים (avi, mpeg וכ"ו) אני מעדיף המלצה של מישהו שהשתמש בתוכנה כזו ויכל לומר לי שהיא קלה לשימוש (היא לא בשבילי... )

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  16. היי, נכון תמיד כשמתקינים מערכת הפעלה מחדש יש סלט עם כל הSAVE-ים של המשחקים ? בכל מקרה לי יש אז ישבתי וכתבתי ב#C תוכנה לניהולSAVE-ים ! ניתן לגבות, לשחזר, להוסיף משחקים לרשימה וכן לערוך נתונים של משחק קיים בDB. אשמח אם תנסו אותה ותתנו לי תגובות - אני מתכן לזה עדכון אוטומטי לDB ואפשרות שכל הוספת משחק ע"י משתמש תעבור לכל שאר המשתמשים. בינתיים זה עובד לא רע - דווחו על באגים ****דרוש Framework 3.5*** Save Game Manager very early version

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה שאנירוצה להיכנס לאחד הכוננים שלי C. D. E. זה מראה לי את זה : http://img545.imageshack.us/i/93969431.jpg/ בבקשה תעזרו לי אני לא מבין מזה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  18. Started by נדב15,

שלום לכולם. אני משתמש חדש כאן ואני בהחלט מקווה שהגעתי למקום הנכון עם השאלה שלי. יש לי בעיה במחשב כנראה מ-SPYWARE למרות שאני לא בטוח. בכל פעם שאני פותח חלון במחשב, ולא משנה אם זה אקספלורר או תיקייה פנימית, תוכנה בשם search settings 1.2 מנסה להתקין את עצמה. ניסיתי להוריד את התכנה דרך הסרת תכנות, מחיקת תיקיות קשורות ואפילו את קובץ ה-MSI הקשור אבל ללא הצלחה. ניסיתי לבצע שחזור למחשב אך משום מה המחשב שלי לא מצליח לבצע את זה בהצלחה. עשיתי חיפוש בגוגל ועליתי על שאלה זהה בפורום של יאהו, התקנתי את התוכנות שהומלצו שם, כולל אחת שמאפסת את ה-REGISTERY אך עדיין התכנה חוזרת. ביצעתי מחיקות עצמאיות של כל דבר שנראה לי קשור, כולל זיהוי התכנה ב-PROCESSES וביצוע חיפוש ומחיקה של כל מה שקשור ו…

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  19. יש לי תוכנה נהדרת של חברת acdsee ,אולם נגמר לה תוקף השימוש ואני לא מוצא קראק לתוכנה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ,אך זה לא עוזר , היא לא נותנת לי לעבוד. אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לתוכנה חדשה שעושה את אותן הפעולות , או להעביר לי לינק לקראק זמין , AcdSee למערכות ניידות תודה וצום קל

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  20. Started by Lioriii,

אני מנסה לשמור קובץ HTML עם תמונות וכשאני שומר זה לא שומר את התמונות אז מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה!

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by ___michael___,

Trojan Remover מצא לי ככל הנראה קובץ שלא ניתן לסריקה ,הוא נותן לי 4 אפשרויות,איזה מהם לבחור ? תמונה :

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  22. שלום כמו בכותרת, אני מחפש תוכנה שתגביל את זמן השימוש במחשב, עפ"י שעון\זמן שאני אקבע, לדוגמה: בין 8 בבוקר ל- 4 בצהריים התוכנה נועלת את המחשב (עדיף עם סיסמה, שבמקרים דחופים בכל זאת יהיה אפשרי לגשת למחשב), ו- 4 בצהריים עד 10 בלילה התוכנה מאפשרת גישה למחשב. יש דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by talisman,

אני מתכוון לרגילים.. כמו גוט-מן יאד וכו..... בוינדוז החדש שהתכנתי חסרים הרבה מאוד גופנים בעברית...

24. Started by Holography,

*לא ידעתי לאן זה שייך, הכי נראה לי כאן* יש ברשותי סרט (Audio+Video) , אני רוצה לצרוב אותו לDVD. עכשיו, אני משתמש בתוכנה Virtual Dub איך הכי משתלם לקודד אותו (איכות+מקום)? נ.ב הוא במשקל 100Mb אני רוצה שירד לפחות ל50Mb ***אם זה לא לכאן תעבירו***

25. Started by PuMbA,

יש כזה פלאג לווינאמפ 5 כי יש לי 7 רמקולים וסאב של קריאטיב ואני צריך פלאג כזה אם למישהו יש תודה לכולם !!!!

• 1 תגובה
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים