תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש כזה פלאג לווינאמפ 5 כי יש לי 7 רמקולים וסאב של קריאטיב ואני צריך פלאג כזה אם למישהו יש תודה לכולם !!!!
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
כאשר אני מנגן מדיה במדיה פלייר הישן והטוב (גרסה 6.4) הוא לא מנגן אותם אוטומטית ואני נדרש ללחוץ תמיד על Play לאחר טעינת קובץ מדיה, לפני הפירמוט הכל היה בסדר ורק הייתי צריך להפעיל קובץ מדיה והוא היה מתנגן אוטומטית בלי שאני אצטרך ללחוץ על כפתור ה-Play. האם יש דרך לסדר זאת כך שהנגן ינגן אוטומטית קבצי מדיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
איך אני עושה שאני אוכל להוריד יותר משני קבצים בו זמנית מהאינטרנט אקספלורר?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני זקוק בדחיפות לתוכנה frontpage שבעזרתה בונים אתרים, כדי להגיש עבודה. רק הבעיה שאני לא מצליח להשיג אותה או להוריד מהאינטרנט. אם משהו יודע מאיפה מורידים. אני אשמח לדעת. וד"א הצלחתי להוריד frontpage express רק שאני לא יודע איך משתמשים בה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. זה ממש דחוף!!! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי איזה ספר שקיבלתי בדיסק והוא בקובץ PDF האם אני יכול לעשות העתק ואז הדבק ולשלוח אותו במייל למישהו? זה דיי דחוף אגב אז תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האינטרנט שלי קורס כשאני מפעיל את האימיול ואני צריך כל פעם להפעיל ת'מחשב מחדש כדי להתחבר לאינטרנט מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי איזו בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר הרבה זמן. יש לי סרט בשני חלקים. הפורמט של הסרט MKV. אני מעוניין להשאיר את הפורמט אבל להפוך את הסרט לקובץ אחד. חילצתי את ה MKV ויצא לי קובץ סרט עם סיומת movie.h264 בשלב הזה יש לי שני קבצי וידאו בקידוד H264 השאלה שלי: מה הדרך הכי טובה לאחד אותם מבלי לפגוע באיכות ולהשאיר אותם באותו מקודד H264 יש לי התוכנה virtualdubmod אם זה יעזור? נ.ב. שמעתי שאפשר עם שורת הפקודה אפשר להתעסק עם המקודד... מה עושים? ואיך? תודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת hp psc 1315 all-in-one, העובדת תחת win xp pro + service pack 3. הורדתי מאתר hp את הדרייבר המעודכן וכן קובץ תיקון המשמש בדיוק לבעיה זו שה-hp director לא נפתח(Critical update to resolve an issue with HP Director after installing a new revision of Internet Explorer). גרסת האקפלורר היא 8, ומותקן גם גוגל כרום. להלן ההודעה שאני מקבל: http://imageshack.us/photo/my-images/846/screenhunter01aug251108.gif/ האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה דומה. תודה, גיל.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כאשר אני בונה טופס וממלא אותו בעברית העברית נעלמת מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, השתמשתי ב NETLIMITER 1.3 במשך כשנתיים עד שלפני כמה ימים החלטתי לעבור ל NL 2 כיוון שלאחר התקנת ZONEALARAM NL התחיל להתקע מדי פעם.. הכל טוב ויפה עד כאן... הסרתי את NL והתקנתי את גרסא 2.05 וזה נראה רץ... אולם אז הגיעו המסכים הכחולים בעקבות התוכנה... נתתי לה יומיים ואחרי 3 מסכים כחולים שנבעו עקב NLTDI.SYS החלטתי לחזור אחורה.... הסרתי את NL 2.05 והתקנתי מחדש את 1.3 אולם הבעיה היא שלאחר התקנה מחדש של 1.3 אי אפשר לגלוש יותר שום דבר לא עולה. לכאורה התקשורת בסדר כל הכתובות נותרו בעינן. יש לי פינג לנתב אולם לגשת אליו דרך WEB אני לא יכול (דרך כתובת IP) שום תוכנה לא מצליחה לצאת החוצה גם לא NL..... גם לכבות את התוכנה לא ממש עוזר. ברגע שהסרתי את NL 1.3 שוב אפשר לגלוש.... אחרי ההס…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לאחרונה עברתי למערכת הפעלה חלונות שרת 2003.מבחינת חומרה המחשב שלי מוגדר דיי צפוף (יש הרבה כרטיסים..) יש לי כרטיס אלחוטי שהוא קריטי כי אין לי מקום במחשב מבחינת חריצי הרחבה אבל בהתקנה האחרונה הוא עושה לי בעיות - הוא יושב על PCX -E 1 ןעכשיו הוא מתקין את עצמו אבל עם סימן קריאה.בשביל בדיקה התקנתי כרטיס אלחוטי אחר והוא עובד. האביט דורש פיסקה IRQ 17 והכי מעניין במצב בטוח הוא עובד ומזוהה ללא הסימן קריאה. על מנת לבודד את התקלה ניטרלתי את כל הרכיבים של הלוח אם והוצאתי את כל הכרטיסים (3 במיספר ) החוצה ועדיין התופעה ממשיכה. אשמח אם למישהו יהיה פיתרון כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות.
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום! השבוע הורדתי Driver חדש לכ.מ שלי והוא רשם לי Error בהתקנה.. התעלמתי מזה ואז שהוא רשם לי לעשות Restart אז בStratUp של המחשב זה רשם לי את השגיאה הזו- בנוסף לכך, בStartUp לא מופיע לי האייקון של ATI למטה(האייקון הזה-) מה עושים תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ידידה שלי ממש רוצה דבר כזה אז אם מישו מכיר משו לא יותר מידי מסובך תודה מראש עידו
-
היי ניסתי להוריד (לבטל) כל הADDONS וכו' ועדיין מידי פעם הFIREFOX נתקע לי! אבל לא תגידו לשניה, אלא ממש לכמה שניות טובות! אפילו עכשו שרושם פה משהו, הוא נתקע! יש למישהו עצות? אני רוצה גם לנסות להתקין אותו "נקי, לחלוטין כלומר למחוק הכל (כל הפרופיל, ממש כאילו התקנה על מחשב חדש לחלוטין) מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם הבעיה הזאתי ? תודה מראש! דרך אגב, אני מריץ חלונות VISTA 64 ביט
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה המאפשרת הקלטה של המתבצע ברקע בזמן עבודה שוטפת (סאונד של אתרי אינטרנט ותהליכים במחשב). תודה
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח וידיאו אבל OPEN PROJECT וזה כותב לי את זה http://img261.imageshack.us/my.php?image=untitledjr5.png כתוב NO SUCH AVI COMPRESSOR מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום... ניסתי לצרוב קובץ AVI בגודל 715 MB של דיסק 700MB אני יודע שזה אפשרי כי קיבלתי את הסרט על דיסק. צרבתי את הסרט בבחירת "צריבת DATA" בNERO. כאשר התחלתי לצרוב הוא שעל אם אני רוצה"FINALIZE" את הדיסק (אין לי מושג מה זה אומר, אבל אם אני לא מאשר הוא לא צורב). הוא צרב הכל הסתיים בהצלחה בדקתי את ה דיסק על ה CDROM שלי רק את ההתחלה ראיתי שזה עובד וכיבתי. כאשר הבאתי את הסרט לקרובים שלי הסרט נתקע בסוף והתוכנה שניגנה את הסרט התרסקה (כאילו אי אפשר לקרוא את הסוף של הדיסק). מה לא עשיתי נכון??? כמה פרטים: צורב: LG 48*24*48 תוכנת צריבה: NERO6 דיסק:LG 700MB מי שאכשיו צועק פירוסום ווארז באתר וכל השיט הזה. אז ממש לא זה פשוט סרט משפחתי. אני נגד וארז ופירטיות, סרטים אני מעדיף לראות על DVD ב…
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
אני רוצה להעיף את NORTON SYSTEM WORKS 2003 PRO מהמחשב ידנית ואין לי מושג איך כבר ניסיתי הכול רק מי שבאמת יודע שיענה כי זה פתרון מסוכן מאוד לWINDOWS XP בתודה מראש :0)
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מה המצב ?? תראו היה לי את המסינגר החדש 2011 , עכשיו הסרתי אותו ואני רוצה להתקין את הישן אבל הוא אומר לי שיש לי גרסה יותר חדשה איך זה ?? תודה ****** הסתדרתי תודה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון של האקספלורר וזה לא נכנס לי לאינטרנט, זה יש עושה לי את הקטע הזה עם הדו"ח שגיאות האינטרנט עצמו כן עובד אני יכול להיכנס ממקום אחר. אם צריך להתקין אקספלורר חדש אז תגידו לי איך כי אין לי מושג
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך ניתן לגבות את הרשימה ב ICQלמשל במקרה של פריצה שהרשימה לא תלך לעזאזל?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנת calander טובה (לוח שנה) שמאפשרת ליצור תזכורות לאירועים שונים. למישהו יש המלצה?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
משהו עם איכות ואם יש אז חינם
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-