תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום: מכיוון שרוב האנשים טוענים שהאנטי וירוס של מיקרוסופט, Microsoft Security Essential, מגלה הרבה יותר טוב וירוסים מאשר Avast ו-Avira, הינני רוצה לדעת האם בגרסה הנוכחית של MSE, יש כבר אפשרות לכבות לגמרי את רכיב הריגול של ה-Spynet. ה-Spynet היה הסיבה למה נמנעתי מלהשתמש באנטי וירוס שלהם, מכיוון שלא ניתן היה לכבות אותו. מה אתם אומרים? אני משתמש ב-Avast.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לבנות בוורד 2010 עץ בינארי, הכי קרוב שהגעתי זה תרשים עם צמתים עגולים אבל הענפים מרובעים ולא קווים אלכסוניים כמו שאני מעוניין. האם קיימת אפשרות כזאת בוורד 2010 או תוכנה אחרת שניתן לבנות בה עץ בינארי (לא משהו מתוסבך מדי) ולהעתיק אותו לוורד ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
: זה הplug: http://www.cult3d.com/download/viewer/win_mozilla.asp תודה מראש install
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
............................
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה לסדר את המחש הנייד של ידידה שלי, המחשב מסוג Sony Vaio PCD-FX301 (דורון 800, 256 MB, כונן דיודי) מערכת הפעלה win 2000PRO SP4. ויש בעיה מעצבנת שהכונן DVD מסרב לפעמים לקרוא דיסקים (לא משנה הסוג), אין בעיות בהגדרות הכונן הוינדוז, וניקיתי את העיינית. והכונן לפעמים מזהה את הדיסקים ומפעיל אותם, אבל שניסיתי להתקין office 2000, ההתקנה נכשלה באמצע. המערכת הפעלה מלאה כנראה בוירוסים וטרואנים, כי אי אפשר להכנס ל safe mode, ובהפעלה רגילה ישנה הודעת שגיעה עפ גמר התחול המחשב, של חוסר בקובץ Rundll. יכול להיות שהבעיה של הכונן DVD נובעה ממערכת הפעלה גמורה?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אין אפילו לחצן "עבור אל"
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
או שניתן להשתמש גם בXP רגיל ובתוכנת מדיה סנטר אחרת כגון SAGETV?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
יש לי דיסק של DVD שאני רוצה לצרוב לדיסק של C רגיל האם ניתן לעשות זאת בתוכנת נרו ואם כן איך עושים זאת תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:o תסתכלו בקובץ המצורף..... לפעמים מופיע לי ריבוע אפור קטן כזה בפינה השמאלית של המסך אם אני לוחץ ב-Desktop "רענן" (F5) אז זה נעלם אבל זה כל מיני פעמים, לא קבועות מראש, מופיע........ מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גיליתי לאחרונה שכל מי שיש לו גרסה 5.1 של איי סי קיו, קיבל הודעה שעליו להתקין גרסה 6 והתוכנה מסרבת להדלק במקרה ולא תתקינו... האם גם לכם קרה? זה מעצבן, כי אני אהבתי את 5.1, גרסה 6 תוספת המון מקום בזיכרון בין 26 - 80 מגבייט. זה מטורף... ואם זה לא מספיק, היא קורסת לסירוגין... (ולא התקנתי שום תוסף ושום boringcq ודומיו...), לפחות שיפרו את ההיסטוריה... האם יש עוד שמרגישים כמוני? ראיתי ברשת patch שכביכול מונע מההודעה להופיע (הוא בכלל מוריד פרסומות בגרסה 5.1, אבל הוא לא עובד וההודעה עדיין מופיעה) התחליפים הם Pidgen, Miranda וגם Trillian והם ממש לא מתקרבים (בתור אחד שמשתמש רק באיי סי קיו) לתוכנה האמיתית.
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כמו בכותרת. הלוח אם שלי ישן, והעדכון האחרון של הדרייברים שלו לפי האתר של החברה הוא לויסטה 64 ביט. האם הדרייברים האלה יתאימו לי במידה ואתקין ווינדוס 7 בגרסא 64 ביט?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 200 ג'יגה, הוא לאט לאט מתמלא ומאבד כל "צלם אנוש" , ואני כבר לא כל כך מוצא דברים. שמעתי על תוכנת החיפוש של google, ה- google desktop search... אך לפי מה שקראתי, היא די "פולשנית" ובעלת התנהגות spyware לשמה, אם היא פועלת כל הזמן, ועושה סריקות בעת שהמחשב במנוחה, זה די מטריד. רציתי לדעת מאנשים שמשתמשים בה, אם יש אופציה לעשות סריקה רק פעם בשבוע, משהו כזה, וששאר הזמן, התוכנה לא תפעל בזכרון ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אם כן האם צריך להתקין משהו ? תודה מראש אמיר
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שאלה מעניינת שחשבתי עליה ואני די בטוח שזה נכון: כאשר מתבצעת הורדה, על-מנת שתשתף את שאר הגולשים מדי פעם אתה מוריד ומדי פעם ממתין. שמתי לב לעוד 2 דרכים, אולי "מוסתרות" יותר: * כאשר הורדה מגיעה ל-99% ומעלה היא נעצרת לזמן מסוים. * האימיול מדווח על "חלקים פגומים" בהורדה ומחזיר אותה מספר אחוזים אחורה. האם זה נכון? והאם העניין של החלקים הפגומים מתרחש גם אצלכם? כי שמתי לב שבזמן האחרון זה קורה הרבה. (דרך אגב, אני עובד עם גירסת Lionetwork 5.3).
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם ה-media player 11 שיצא הוא בגרסת בטא ?באתר של מיקרוסופט אני מצליח להוריד רק בטא ובעברית ,האם יש גרסא מלאה ובאנגלית תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
-
היי, אני משתמש בתוכנה DBPOWERAMP להורדת הדיסקים שלי למחשב, וחשוב לי שיירדו באיכות גבוהה. מה שקורה זה שהתוכנה מבצעת את הRIP במהירות של עד X25 ויותר ורציתי לדעת האם יכול להיות שזה פודע האיכות ההורדה? ואם כן מה אני יכול לעשות כדי שזה לא ייפגע? [כמוכן זה הרבה פעמים כותב לי INACCURATE גם אם הדיסקים חדשים וניקיים מכל שריטה או לכלוך].
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הWindows AntiSpyware הוא טוב וכדי להתקין ואפשר בבקשה לקבל קישור ישיר של ההורדה כי אני לא מצליח להוריד דרך האתר של Windows תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי את האנטי וירוס של BitDefender 8 Professional Plus [שאגב אני מרוצה ממנו],אבל השאלה עם הFireWall שלו מספיק? עכשיו לגבי ZoneAlarm 5.0 [כדאי להתקין? או ש BD מספיק לי],איך אני מגדיר אותו כך שלאחי יהיה גישה מלאה למחשב [הם מחוברים בעזרת LAN] כי בפעם שעברה שהתקנתי אותו הוא נתן גישה והיה כזה בלאגן! לקח לי שלוש שעות להגדיר את הרשת מחדש
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
כשהאימיול מבצע חיפוש,איך הוא עושה את זה? כלומר כשהוא שולח בקשה לחיפוש למחשב השני, האם הוא משתמש בפס הרוחב שהוקצה לו ע"י המשתמש כיחידה שלמה,או שהוא משריין רוחב פס מסויים להעלאה של קבצים,רוחב פס מסויים לחיפוש פריטים(בשורת החיפוש),רוחב פס מסוים לחיפוש מקורות וכו'...? אם נניח שהוא משתמש בכל הרוחב להעלאת קבצים,האם הוא יוכל לבצע חיפוש תוך כדי כך?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי אימיול 0.48a, שאני מפעיל אותו, חומת האש שלי ( COMODO ) שואלת אותי אם אני רוצה לתת גישה לרשת לאימיול או שלא... היא שואלת פעמיים, פעם אחת לגביי ה TCP ופעם שנייה לגביי ה UDP ל TCP אישרתי גישה אבל לגביי ה UDP היה משהו מוזר, חומת האש התריאה מתן גישה לפורטים של UDP אבל הם היו פורטים שונים ממה שמוגדר היה לי באימיול. מישהו מוכן לאמר לי מה קורה פה והאם האימיול שלי נגוע ומתוכנן כך שאפתח את הפורטים שה"פורץ" הגדיר וכך הוא יפרוץ לי למחשב וכו... ??? תודה ירון
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
למה צריך רישיון ל-Antivir הזה? אם מישהו יודע לפתור את הבעיה שייעזור.... ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, הציעו לנו ב012 אנטי וירוס של נורטון, דרכם. ז"א, אני מבין, שאנחנו לא מקבלים את התוכנה, אלא התוכנה אצלהם. האם הוא מספיק? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בגוף ההודעה. (כשאני סורק עם האנטיוירוס הוא גם מוצא לי קוקיז \Ads למיניהם. רציתי לדעת אם המנוע של ה AVG Anti Spyware נמצא באנטיוירוס. הגרסה החינמית) תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-