עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הדיסק שקיבלתי עם המצלמה (DSC-P32) אבד. לא מצאתי באתר של סוני ולא בגוגל. תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by igal_nazar,

יש לי בעיה בIE שמתבטאת שכשאני מנסה לכתוב בעברית באתרים זה פשוט כותב בג'יבריש משולב בעברית. מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  3. Started by tialk,

יש לי מערכת חזקה אם פנטיום 2.4/512/800 בidle צריכת מהמעבדים הווירטואלים קרובה ל אפס אך ברגע שאני מאפשר את בבילון כלומר שרק ישב בפנל למטה ויחכה לשימוש, אחד מהמעבדים הוורטואלים מתחיל לעבוד ב 50% כש babylon.exe צורך ממנו 50% ואגב כך גם מתחילה לעלות הטמפרטורה . איך כיצד ולמה???

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by ep2,

יש לי מחשב נייד שקניתי (משומש) בארה"ב. יש עליו ויסטה. אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת, אבל כדי להתקין את התוכנה על ויסטה, צריך להכנס כ administrator איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by sgsg,

יש לי בעיה קטנה עם התוכנה DISKEEPER. אני משתמש ב XP בעברית וכל הטקסטים בתוכנה דורסים אחד את השני. כאילו כל הטקסט מיושר לימין במקום לשמור על המיקום המקורי. מישהו נתקל בבעיה או יודע לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  6. Started by Guy31,

driver sweeper error the setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program

7. Started by ktulu,

שלום, ניסיתי לחפש לבד, אבל לא ממש הצלחתי. אני צריך תוכנה שתעזור לי לגבות קבצים. הסבר: אני משתמש בכונן חיצוני של WD מסוג Essenial בנפח 640G. מה שאני מעוניין לגבות זה רק תיקיות קבצים, כלומר כל מה שאני שומר בתיקיית המסמכים שלי. אם זה מסמכים, תמונות, סרטים וסרטונים. כשאני מבצע פעולת העתק-הדבק פשוטה, אני בעצם מעתיק שוב את הקבצים בכל פעם, למרות שלא בהכרח נעשה שינוי מהפעם האחרונה שעשיתי גיבוי, וככה זה סתם גורם לבזבוז זמן ומשאבים. הייתי רוצה שהתוכנה תעשה את הגיבוי בזמן שאני אגיד לה לצורך העניין, אבל רק למה שצריך (קובץ השתנה, או קובץ חדש). והבהרה נוספת: אני מגבה שני מחשבים, אחד עם מערכת הפעלה XP ואחד עם ויסטה. עשיתי ניסיון התוכנת הגיבוי ב XP אבל הוא יוצר קובץ גיבוי אחד ל…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  8. אני מחפש תוכנה שיכולה לדעת כאשר אחד מאנשי הקשר של האייסיקיו כותב לך משהו, נגיד:"XXX is typing" אז אתה יכול לדעת מה הוא כתב לך דרך התוכנה הזאת, מישהו יודע? (אם זה ווארז אני מצטער)

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  9. Started by אלון פ,

היי, יש לי בעיה בתוכנה CUBASE SX. יש לי בקובץ אחד גם ערוץ קול וגם ערוץ מידי, ואני רוצה ליצא את שניהם ביחד. ניסתי לעשות export, אבל לא משנה מה אני מגדיר זה מיצא לי רק את הקובץ שהקלטתי (ערוץ קול) איך אני יכול ליצא את שניהם ביחד.

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by Blue Omega,

יש לי בעיה.... התקנתי ווינדוס XP לפני כמה ימים אבל התפריטים ב-outlook express משום מה חצי בעברית וחצי באנגלית. ניסית להסיר ולהתקין את התוכנה מההתחלה אבל זה לא עזר. למי יש במקרה פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by la_pumik,

אני מחפשת תוכנה אשר תגביר את הקול ז"א ישנם סרטים או קבצי קול אשר הקלטו בסואנד נמוך וגם כאשר אני מגביר במקסימום של הוינדוס אזי הקול עדיין נמוך (אני משתמש במחשב נישא ולכן אין לי אופציה להגברה בעזרת חשמל) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by sapartil,

הדרייבר שמגיע עם המצלמה מחייב אותי לסמן וי במשבצת כדי שאאשר למייקרוסופט לאסוף מידע על הגלישה (הסטטיסקות שהם צריכים אנאערף) קיים דרייבר שמפעיל את המצלמה ולא דורש שום הצהרה ? המצלמה microsoft הדגם VX 2000

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום. יש לי בעייה ב-PerfectDisk: כאשר אני נכנס ללשונית S.M.A.R.T, על מנת לראות את מצב הדיסק הקשיח שלי, הטמפרטורה מוצגת לי כ-386793494. מה הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by ohad_haz,

שלום, אני צריך לדעת האם יש תוכנה שמאפשרת ביטול של הצורך בדיסק במידה והתכולה שלו נמתאת אצלי במחשב ואני לא רוצא לצרוב את זה. אם כן.. מה שמה ואיפה אני יחול להוריד אותה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by Jonnyboy,

הכנתי עכשיו סרטון גייםפליי שלי+מוסיקה+הכל, ובסוף אני מתסכל על התוצאה הסופית, לאחר רינדור דרך סוני ווגאס והכל, ואני מגלה שגודל הקובץ משתווה לכ28.3 GB, שמגבלת העלאת הסרטונים לYOUTUBE היא 2 GB, איך אני יכול להקטין את הקובץ, שפורמטו הוא AVI, ל2 GB? (כרגע הסרטון הוא על 1080P, ואני לא רוצה שירד מכך, על מנת שיוכלו לראות את הסירטון בHD)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. לאימי יש מכשיר אל פסק של אדוויס PRV 700 PRO. תוכנת ההורדה שלו היא Viewpower. עם זאת יש בעיות עם התוכנה בגרסאת ה-Web שלה, שאחד מתהליכי ה-JRL שלה צורך CPU גבוה ומוריד באופן דרמטי את ביצועי המחשב של אימי. דבר המאלץ אותי להשתמש בגרסה המקומית הקלה שלה: Viewpower Mini. אך גם Viewpower Mini לא חפה מבעיות: לאחר ההתקנה התוכנה מתפקדת כראוי, אולם במקרה והמחשב מופעל מחדש, התוכנה פשוט מפסיקה להגיב ולתפקד. וזה מתבטא בכך שבהתחלה היא לא נפתחת ובהמשך שהסמל שלה באיזור ההודעות כלל לא מגיב, ואין כל ברירה אלא להסירה לגמרי. התקשרתי לתומך התוכנה של אדוויס, הוא אמר שהוא ישים באתר של אדוויס גרסה מעודכנת יותר של התוכנה. הבעיות ממשיכות. כאשר אמרתי לו את זה, הוא אמר לי להתקין את …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Burkey,

שלום, קיבלתי מחשב נייד קטן של חבר (נטבוק) של אסוס, עם מעבד אטום חלש, גיגה זיכרון, כרטיס מסך לא משהו וחלונות XP. המחשב עובד קצת לאט, ורציתי לבצע תחזוקה וניקוי. קראתי באיזשהו מקום שלא מומלץ להשתמש בתוכנות שעושות ניקוי לרג'יסטרי ואופטימיזציות, כי זה יכול להרוס. עד היום השתמשתי בכאלה ולא קרה כלום. רציתי לבקש את עצתכם, באילו כלים (חינימיים אם אפשר) הייתם משתמשים, מה הפעולות שהייתם נוקטים כדי להמהיר את המחשב ? אני חשבתי על תוכנה כמו Advanced System Care, שעושה הכל, אבל אין לי בעיה לעשות את זה "בחלקים" עם Ccleaner, ותוכנה לדיפרג, וכל מה שצריך. מה דעתכם ? תודה !

18. אני עכשיו עושה backup לתוכנות שלי ואני רוצה לגבות את emule אבל אני לא רוצה שהקבצים עכשיו בהורדה ימחקו לי אחרי שאני יתקין את התוכנה מחדש אז אלו קבצים אני צריך לשמור מהתוכנה? או את כולה?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  19. Started by matizami,

לאחרונה אני נתקל הרבה בשגיאה הזו [img width=780]http://i28.tinypic.com/246usl4.jpg אני עושה OK ושאני מנסה אח"כ לסגור את הדפדפן אני מקבל את השגיאה [img width=780]http://i27.tinypic.com/2956af8.jpg עושה עוד הפעם OK. וסוגר את הדפדפן ופותח עוד הפעם. יש לי ויסטה 64.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by ross,

שלום לכולם יש לי ויסטה home primium 64bit באנגלית. לא מזמן התקנתי את האקספלורר 8 מהאתר של מיקרוסופט, וזה הוריד לי את הגרסה העברית, אבל האקספלורר באנגלית למרות שיש לו קבצי mui של עברית בתיקיה C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\he-IL ובהגדרות אינטרנט השפה היא עברית? מה שיותר מענין שיש אתרים מסוימים שהוא שומר בהיסטוריה גם אחרי שמחקתי היסטוריה (גם בccleaner וגם בהגדרות אינטרנט). אי אפשר לראות אותם בהיסטוריה אבל כשאני מקליד בשורת הכתובת את התחילית או לוחץ F4 זה מופיע??

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by urik,

שלום, הורדתי את התוכנה uICE בשביל שאני אוכל לשלוט על המחשב עם שלט אינפרא אדום. יש לי מחשב נייד ובו יש אינפרא אדום מובנה SMC IrCC Fast Internet Port. איך אני גורם לתוכנה לזהות את החיבור שלי ואת השלט שלי. אורי

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by edeNF,

האם אפשר לעשות שהוא יזכור את המיקום שהייתי בקובץ לאחר שסגרתי אותו? למשל אם אני יוצא כשהסרט ב 40:55 אז הוא יפתח לי את הקובץ ויעביר לזמן שבו הפסקתי. אני יודע שיש את זה ב bsplayer, אבל MPC יותר נוח לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. לא משנה, הבנתי מה הבעיה, אפשר למחוק או לנעול.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. שלום לכולם ! אתמול צרבתי דיסק של שירים ושכחתי להוסיף שניים .... התבעסתי רצח...... רציתי לשאול אם יש תוכנת צריבה שמאפשרת להוסיף לדיסק כל סוג של data בתנאי שנשאר מקום בדיסק ? נ.ב. : או שאפשר לעשות זאת דרך הנרו .

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  25. אז ככה אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לכווץ מרזולוציה זהה של מספר תמונות.. לרזולוציה קטנה יותר.. לכל התמונות לדוג' יש לי כ500 תמונות ברזולוציה של 2816X2112 ואני רוצה להקטין את כולם לרזולוציה של 704X528 כלומר להקטין את על התמונות פי 4 בתודה מראש דור,

• 4 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.