עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אם כן - מה עלי להתקין לפני ההתקנה?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by lior_1509,

בס"ד שלום לכולם יש לי מחשב ני'יד ואני מנסה להתקין בו את הכרטיס רשת: NETGEAR FA410TX Fast Ethernet PC Card ויש לי את הדרי'יבר שהורדתי מהאינטרנט אבל כל פעם שהוא מתחיל להתקין הוא נתקע בקובץ שנקרא "fa410nd5.sys" ואומר שהוא לא מוצא אותו.. הבעי'ה היא.. שהקובץ נמצא ואני נותן לו את המיקום של הקובץ בדיוק וזה ממשיך לא לתת.. מישהו יודע מה זה? דרך אגב , ניסיתי להוריד את הדרי'יבר מכל מיני אתרים ובכולם זה לא עובד..

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  3. אני זוכר לפני כמה שנים היה ווירוס בארץ שכיבה לאנשים את המחשב עם הודע כזאת של זמן הולך אחורה היה לזה איזה פתרון של כיבוי משהו בהפעלה של ווינדוס מישהו יכול לעזור לי עם זה? יש פה פשוט מחשב פנטיום 3 שבקושי סוחב XP עם SP1 ויש בו את הבעיה הזאת ואני חייב לפתור אותה כי מעשימים אותי שאני גרמתי לה

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  4. יש לי את הפלאג שמראה מה אני שומע, ואני רוצה גם שהתמונה שלי תתחלף לפי התמונה של האלבום. זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  5. Started by EagleX2,

היי, אני מחפש תוכנה חינמית או לא חינמית, שתדע לערוך טאגים של מספר רב של שירים בו זמנית, ולעשות אותה פעולה על כולם - לדוגמא: יש מספר שירים של Black Sabbath, שבשם של כולם מופיע משום מה גם הלהקה, ואני רוצה להוריד את זה. האם יש תוכנה שתעשה את העבודה? תודה.

6. אני מנסה להוריד את המשחקים ש NVIDIA ו STEAM נתנו בחינם והמהירות ממש נוראים (לא עוברת את ה 20K) יש דרך לסדר את זה או שזה תמיד ככה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avilan,

שלום אני צריך עזרה סרגל הכלים שלי באינטרנט אקספלורר 7 התהפך וכרגע הוא נראה ככה: יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט באנגלית. הכל היה רגיל ובסדר ופתאום הוא התהפך מימין לשמאל במקום שמאל לימין... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

יש לי כמה דיסקים של מוסיקה ואני מחפש תוכנה שתראה לי את השמות של השירים מישהו מכיר תוכנה כזו

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by drbrain,

שלום יש לי סרטים שהורדתי ממצלמת הוידאו שלי אני מעונין בתוכנות ומידע בסיסי לקידוד סרטים הכוונה ל-DVIX או VVID כמה BITRATE וכו ניסיתי כבר את VIDEO CONVERT MASTER ואת WINAVI 9 אני מקבל מסרט של 13 GB משהוא בין 4-5 GB ואני מעוניין להקטין אותו עוד יותר משהוא עד 1.3 GB בתודה שרון

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by duk4u,

אתמול הפעלתי קובץ גוסט למערכת הפעלה. עכשיו במדייה פלייאר אני שומע רק סאונד ללא תמונה. נסיתי לחפש בהגדרות ולא מצאתי פתרון. אשמח לקבל סיוע.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by motogt,

אז קיבלתי ווירוס. אני מנסה לכתוב קספרסקי בגוגל, איך שאני משלים את המילה , נסגר לי הדפדפן, כ"נל עם NOD32. ניסתי בsafe mod ולא הצלחתי מה לעשות?? עדכון- הצלחתי להוריד, אבל איך שאני נכנס להתקנה, נסגר לי החלון.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם יש איזו שיטה בפוטושופ לקחת קווים מתמונות אמיתיות כדי להשאיר רק את הקווים החשובים כדי לחרוט אותם על בפרספקס?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום חברים, רציתי לדעת אם אני רוצה ללמוד "תקשורת חזותית" אם זה מומלץ\חייב לדעת לצייר או שיהיה לי כישרון בציור בעיפרון, או שזה לא כזה משנה או כזה נורא אם אין לי כישרון ציור. עוד נקודה חשובה, חייב להיות לי גם נסיון בפוטושופ או שבלימודים עצמם כבר ילמדו אותי הכל? תודה רבה חברים על העזרה,זה באמת חשוב לי לדעת.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Alroit,

שלום לכולם, תודה מראש לכל אלה שיענו אשמח לקבל עזרה במציאת תוכנת עזר - היה לי פעם CD שהוא כמו מערכת הפעלה שלמה עם כל מיני נוספים כמו: GHOST וכלעם אחרים הבעיה שאני לא זוכר איך קראו לזה לתוכנה הזו? היכול להיות WIN XPE? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  15. שלום. אני מחפש תוכנה שתוכל 'לקרוע' לי בלוגים, כך שבלוגים שאני ממש אוהב - אוכל לקרוא גם כשאני Offline. משהו כמו דפדפן אוף-ליין כזה, רק שבטוח 'יקרע' לי את כל הבלוג, ולא רק את המאמרים שאני גולש בהם. מישהו מכיר/יודע/שמע משהו? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  16. שלום, יש אתר דרכו אני רואה הרצאות אקדמאיות שמשודרות בסטרימינג ולא מצאתי דרך לשמור ישר את הקובץ. אשמח אם תמליצו על תוכנה שתדע ישר לשמור את הוידיאו בתור קובץ או שתעשה לזה ריפ.... מהיא התוכנה הכי טובה לזה ואשמח אם תפנו לקישור להורדה מיידיית כי אני דיי צריך את זה היום. כמו כן , יש לי בעייה עם כמה קבצי מפ3 שאני מנגן אותם בלי בעייה במחשב אבל בנגן סנסה של סאן דיסק E200 שלי לא רצים ולא מופיעים אפילו ברשימה, אני חושב שזה בגלל שהקובץ MP3 לא יציב - הכוונה, כשאני מנגן אותו במחשב רואים שהביטרייט שלו האיכות של KB/SEC קופצת כל הזמן... זאת אומרת הריפ כנראה לא נעשה טוב.... אז איך אני מתקן " את הקבצי MP3 האלו שכן ירוצו טוב על הנגן שלי ? אודה לכם על המלצה על תוכנה פשוטה וטובה בתודה מראש HIG…

17. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by barlevi321,

שלום לכם !!! יש לי מערכת הפעלה win xp pro עברית. אני מחפש תוכנה אשר תתן לי לחסום אתרים באינטרנט שאנשים אחרים לא יוכלו להכנס. אם יש לכם משהו אחר להציע לי יותר יעיל אני אשמח מאוד. בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by IlanF,

יש לי בעיה במחשב.. הIE לא מתחבר לאינטרנט ולא נכנס לשום אתר... FF עובד מעולה וגם שאר המחשבים ברשת... זה המחשב שמשתף את האינטרנט

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  20. זאת השגיאה שמופיעה לי יש למישהו מושג איך אני אצליח לגרום למסן שלי להתחבר? הגדרתי גם מלא פורטים ידנית בהגדרת חריגים של הפירוול וזה לא עזר ובגלל זה המסן לא מתחבר לי אשמח לפתרונות

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by idoleff,

שלום, אני משתמש באנטי וירוס AVG Free Edition 7.5.516 לצערי, אחד הקבצים שלי מזוהה על ידו כסוג טרויאני, כך שאני לא יכול להפעיל אותו. אני יודע שהקובץ תקין, ואני צריך אותו באופן חד פעמי, כך שרציתי לדעת האם יש אפשרות "להקפיא" את פעולת התוכנה לזמן מוגבל. תודה, עידו

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  22. -Silver / Black A4Tech PowerSaver R7 Wireless Multimedia Desktop Set - Keyboard and Mouse Combo, Model: RK-770D זה מה שיש לי כרגע,משום מה לא קבלתי את הדיסק של הדרייברים .... ואני לא מוצא באתר... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by meirtz4,

אהלן, אני מתכנת צורה בסיסית מאוד בAS ורציתי לדעת איזה פקודה יש לי על מנת לבצע פתיחת תיקיה. כלומר ליצור - BUTTON שכשאני לוחץ עליו נפתחת לי תיקית יעד ע"פ מיקומה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. מתנצל מראש אם זה לא המקום , לא מצאתי פורום מתאים. יש לי כמה כג'יגה סרטים וקליפים באיכות נמוכה במחשב (במקור מקלטות וידאו ישנות).האם יש תוכנה איתה אני יכול לשפר את האיכות שלהם ? אני מניח שיש דבר כזה איתו ,עובדה שיש מעבדות שמעבירות קלטות ישנות לDVD.השאלה היא איזה תוכנות מה שמם ? תודה מראש !!!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים