תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
נגיד שאני באמצע הורדה של רובץ סרט בקאזה, ואני רוצה לראות אותו. אני לוחץ עליו עם הלחצן הימני, בוחר preview, אבל כל מה שאני מקבל זה חלון של download accelarator שכאילו מוריד את הקובץ. איך אני יכול לראות את הסרט?
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר שלא רשום פה. הוא יצר מחיצה קטנה במחיצה קיימת של ההארד דיסק בעזרת דיסק ההתקנה של Windows XP ומחק אותה מיד אח"כ. עכשיו הווינדוס לא נותן לו לגשת לדיסק בגלל שהוא לא מפורמט. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
?? כי ראיתי שהסקינים רק באנגלית והסקין ברירת מחדל קצת משעמם
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מתכוון ל-NICKNAME. תודה.
-
- 13 תגובות
- 825 צפיות
-
-
למשל את זאת http://img385.imageshack.us/my.php?image=image0017e04pr.gif יש לי את התמונה הזו כ-GIF ועל המחשב היא זזה אבל במסנג'ר לא.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עושה עבודה ואני צריך לשלב כל מיני חישובים בעבודה ב-Microsoft Word 2003 כמו סיגמה, X גג (ממוצע), שברים וכו'.... יש אפשרות לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אם כן אז יש לי בעיה, כשאני מכניס מספר הוא אומר לי שהמספר לא חוקי...
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://www.neave.com/strobe/ חיפשתי בתיקיית קבצים זמניים קובץ פלאש וזה לא עבד. האם לא חיפשתי טוב או שזה קובץ מסוג אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שאחרי התקנה מחדש הוא טססססססססססססססססססס חבל"ז אחד ההשערות שלי שכל ה ADBLOCKER שמתעדכנים פשוט התנפחו יותר מדיי הוא ממש ממש מהיר עכשיו
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אפשר גם לשאול אחרת-האם אפשר למחוק עמודים ספציפיים מקובץ PDF?
-
- 8 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי בבקשה לשאול, האם יש אפשרות להקליט שידור ממצלמה של מסנג'ר? כלומר, אם נניח אני משוחח עם מישהו במסנג'ר, ורואה אותו במצלמה, האם יש לי דרך לשמור אצלי את התוכן הוויזואלי? במידה וכן, כיצד עושים זאת? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם אפשר לשמור תמונות של פלאש במחשב?? תוכנה אולי? או משהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לשנות את שפה של VISIO 2007 לעברית???
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום רב! השאלה היא: האם אפשר לשנות את הצלילים המעצבנים של הICQ? כי הם ממש נמאסו עליי, אני כבר לא סובל את זה!!! יש מצב לשנות את זה? תודה מראש! ד"א אני משתמש ב ICQLITE
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי וורד 2007 וערכתי מסמך עם מספר עמודים. האם יש דרך כלשהי שאני יוכל להחליף בין העמודים(לדוג' להחליף בין עמוד 3 לעמוד 4 ) כדי שמספרי העמודים יתאימו לתוכן העיניינים שעשיתי. תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
לעיתים ישנם שירים שצרבתי על תקליטורים או העברתי לנגן ה MP3 והם פשוט נשמעים חלש יותר משירים אחרים,לא יודע למה אבל תמיד יש צורך להגביר את הווליום ברכב למרות שאיכות השיר הינה באותה איכות של שיר אחר שמתנגן טוב ( 192kbs ). רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שיכולה לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כלומר שלא אצטרך להיות מחובר לאינטרנט על מנת לחפש ערכים?.. לווינדווס.. לא בטוח אם זה המקום הנכון אם לא תעבירו בקשה..
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מעדיף שלא לשדרג למסנג'ר חדש. כשאני מפעיל הוא נותן הודעה שבלי שדרוג לא ניתן להתחבר... תודה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה כזו: תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאן בסטיקי יש אתרי דרייברים ואני מצטט: 3) אתר עם דרייברים כללים: Drivers-Guide *לא צריך להירשם , סיסמא: all שם משתמש: drivers השם משתמש והסיסמה לא תקפים. אפשר לעדכנם??
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
אני משתמש במחשב נייד, ולעיתים קרובות חורי האוורור נסתמים (שמיכה/רגל/וכו'). בתודה, --Vega.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
במקסטון היתה לי אופציה להכניס לינק כאשר חלק ממנו זה %S וזה היה בעצם המשתנה שאני רושם, ואז הייתי רושם את המילה, רווח מה שאני רוצה לחפש, וזה היה לוקח את הלינק ומדביק במקום %S את המילה ומציג לי את התוצאות, כמו בתמונה שרואים למטה. ובנוסף היתה אופציה להכניס לינק ולשייך אותו על מילה, שכאשר הייתי רושם את המילה בשורת כתובת ולוחץ אנטר, אני מגיע ללינק. כאשר התקנתי את FireFox בזמנו, זה העתיק לי את ההגדרות שהיו לי במקסטון, עכשיו כשאני רושם "תחזית" אני מגיע לדף התחזית שלי. הבעיה שאני לא מוצא בFireFox היכן ההגדרות האלו שמורות. מישהו יודע היכן ניתן לשנות את ההגדרות האלו ולהוסיף חדשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-