תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
למי שלא יודע - מקרו זאת תוכנה שמגדירים לה סדר פעולות מסויים והוא מבצע אותם, למשל: להזיז את העכבר ימינה, ללחוץ שתי קליקים, ואז רווח עם המקלדת. מישהו מכיר תוכנה טובה? ניסיתי להריץ חיפוש בגוגל.. הורדתי את Macro wizard אבל היא עושה טיפה בעיות...
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
שלום, כשיצא אינטרנט אקספלורר 7 מייד הורדתי אותו... ולאחר תקופה שהוא התחיל לעשות לי בעיות ולהיות ממש כבד ותקוע מחקתי וחזרתי לIE6... ניסיתי לתת לאקספלורר 7 עוד הזדמנות והתקנתי לפני חודש אקספלורר 7 שוב... אבל יש עכשיו המון בעיות, בעיות בסקין שלו [פתאום המראה משתנה למראה ווינדוס 98], הדפדפן נתקע הרבה פעמים, ולפעמים תוקע גם את שאר המערכת כאשר הוא משאיר אחריו "שרידים" - תהליכים שלא נסגרו טוב... יש לכם אולי פיתרון חוץ מהחלפת דפדפן? ואם כבר החלפת דפדפן - ניסיתי לפני שבוע את הגירסא העברית החדשה ביותר של FIREFOX.. וברגע שנכנסתי לוואלה וראיתי טבלת תוצאות אחת שזה עיוות לגמרי ולא היה ניתן לקרוא, אמרתי לעצמי שהדבר האחרון שאני יעשה זה לעבור לפיירפוקס... אם אין ברירה, לאיזה דפדפן כד…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר התקן USB 2.0 כלשהו אני מקבל את ההודעה הבאה: הלוח אם שלי זה DFI LANPARTY ULTRA-D ובדיסק שבא עם הלוח אם אין דרייבר ל USB או משהו כזה ומחיפוש בגוגל הבנתי שאחרי התקנת SP2 זה פותר את הבעיה, אבל ברשותי SP2 והבעייה קיימת. מה אפשר לעשות ? תודה עריכה: עכשיו מצאתי דרייבר של USB בדיסק אבל אני עדיין מקבל תהודעה הזאת.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
(ניסיון אישי בבקשה, לא "שמעתי ראיתי") עברתי לפני מספר חודשים מ-NOD32 2.7 (פלוס Sygate Personal Firewall) ל-Kaspersky Internet Security 7.0, ואני מוכרח להודות שבאופן כללי אני דיי מאוכזב. הפיירוול מאוד לא ידידותי, הוא יותר מזכיר לי את הפיירוול של ה-XP עם שתי הגדרות "פועל / לא פועל" מאשר את ה-Sygate ז"ל שהיה לי לפני כן. הוא לא מאפשר לי לראות את תעבורת הרשת שלי, וגם כשאני מנסה להשתמש ב-Netlimiter אז משום מה ה-process שלו מוצג שם בתור משהו בעל תעבורה (כי הוא כביכול סורק הכל) ולכן אם בפועל אני מוריד למשל ב-150KB/s, ה-netlimiter מציג סה"כ 300KB/s (כי יש 150 של התוכנות האמיתיות, ועוד 150 דימיוניים של ה-KIS). בנוסף לזה, יש איתו איזושהיא בעיה מאוד הזוייה, מדיי פעם הוא פשוט חונק…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבועיים נשרף לי ההארד דיסק והחלטתי לקנות הארד דיסק חדש עם נפח של 160 גיגה.. אתמול הורדתי את התוכנה HDDlife Pro והיא מציגה לי Worktime של 4 שנים ! מה זה אומר?! האם זה הגיוני? כמו כן יש לציין שה-HEALTH STATUS וה-Performance שניהם עם 69%.. אשמח לקבל עזרה מצורפת תמונה
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
משום מה אחרי המון זמן שראיתי טוב בטלוויזיה כשהיא הייתה מחוברת למחשב, פתאום היום ראיתי שרואים שחור לבן. מה שיותר מוזר, זה כשאני מפעיל את המחשב והטלוויזיה עדיין מראה מה שקורה במסך, אז רואים צבע בהתחלה שהמחשב עולה. הבעיה מתחילה רק כשהווינדוס עולה. רק אז מתחילים לראות שחור לבן, כנראה בעיה של דרייברים, הבעיה שאני לא מצליח למצוא שום דבר שיכול להוות בעיה. נ.ב פתחתי את הדיון פה, כי לא מצאתי משהו מתאים יותר.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי אייסי 6, החדש החדש.... זה עם הצאט' והכל.... קיצר מאז שהתקנתי אותו הוא עושה לי בעיות גם ניסיתי להתקין מחדש, עדיין עושה בעיות... הבעיה שהוא עושה זה בזמן ההתכתבות, לא משנה עם מי, וזה קורה רק בזמן ההתכתבות מופיעה לי השגיאה הבאה: אם אני לוחץ "לא", אז אני ממשיך להתכתב כמה דקות עד שהוא שוב מופיע... וזה קורה לעיתים די קרובות, אין לי מושג למה וממה. אם אני לוחץ "כן", הוא פותח את הדבאגר של אקספלורר ואין לי מושג מה לעשות שם, אני סוגר אותו וממשיך להתכתב... איך אני מתקן את השגיאה הזאת ומונע ממנה לחזור כל 2 דקות?
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
מה פשר ההודעה ההבאה? הודעה זו התקבלה לאחר שניסיתי לפתוח את התוכנה אחרי שהתקנתי את הגירסה האחרונה שיצאה. למה בידיוק היא לא תומכת במחשב? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הורדתי קובץ מאימיול והאמת חשדתי בו אז סרקתי אותו עם אנטיוירוס שנמצא במחשב אחר (כי לי אין) והוא לא מצא כלום (AVG חרא אנטיוירוס מסתבר) אחרי שהאנטיוירוס לא מצא כלום הפעלתי את הקובץ ועכשיו אני מזהה מלא וירוסים על המחשב. הבעייה היא שאני לא מצליח למחוק אותם, לא ידנית ולא עם תוכנת אנטיוירוס. הוירוס הזה לא נותן לתוכנות אנטיוירוס לעלות ולכן אני לא יכול להשתמש בהן לצורך מחיקה, הוירוס גורם להודעת שגיאה ... not valid win32 app משו כזה.... ובמצב בטוח אני מקבל מסך כחול אני צריך עזרה דחוף!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי טובה לשליטה על המחשב מרחוק(לא התוכנה המובנת של XP)? שמעתי על LOGMEIN האם היא בטוחה בכך שזה עובד דרך האתר שלהם, ואולי יש משהוא יותר טוב?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תמחשב, אחרי כמה ד' מופיע לי הודעת קריסה הזאת: ושאני לוחץ אל תשלח זה גורם להכל להתקע ושוב אני צריך לעשות ריסטרט... עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום אני מפעיל את המסנג'ר וישנה דרישה להוריד את העדכון לתוכנה אחרת המסנג'ר לא יתחבר. אני נותן לו להוריד, הוא מתחיל להתקין ואז לקראת סוף ההתקנה כתוב "מחזיר למצב קודם" ובסוף נכתב כי ההתקנה לא הסתיימה בהצלחה. הורדתי ישירות את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט, אותו חר*. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום התקנתי את תוכנת CUBASE LE ושמתי לב שאפשר לייבא קובץ וידאו... עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול אולי להקליט קובץ וידאו עם מצלמת האינטרנט שלי... ובאותו זמן להקליט גם של אודיו... עכשיו חיפםשתי כבר כמה זמן קורא בהוראות ואני לא מוצא את האפשרות הזאת... אז למקרה שאי אפשר... אני מחפש תוכנה שמאפשרת הקלטה באצמעות מצלמת האינטרנט שלי וחיבור של מגבר למחשב. חשוב שהקלטת האודיו תהיה באיכות טובה, בקשר לוידאו... זאת מצלמת אינטרנט אז אין מה לעשות אבל זה מספיק טוב. בקיצור אני צריך תוכנה שאני אוכל להקליט איתה קליפ וידאו עם אודיו באיכות טובה תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום ראיתי את התוכנה הזאת בתוך התוכנות המומלצות כאן בפורום , מישהו יכול להביא לי מדריך בעברית לשימוש בתוכנה ? אם אין מדריך , אז לפחות הסבר בסיסי. תודה
-
- 9 תגובות
- 562 צפיות
-
-
למרות שכל הפרטים נכונים זה מראה את זה.. :\ תודה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הפעם סטים נתקע בעדכון על אחוז אחד... למישהו יש עצה מה לעשות? איך לגרום לסטים להתעדכן בצורה נורמלית? עריכה.. איכשהו התחיל לעבוד אחרי שהצלחתי להתחבר לSUPPORT של סטים...
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי מחשב כזה (ראו מפרט) ושמתי לב למשהו מוזר כל פעם שאני מחלץ קובץ גדול של כמה ג'יגה אז הליבות פשוט מפסיקות לעבוד כמעט לחלוטין והמחשב מתחיל להתקע כל כמה שניות לשנייה בערך... מה נוצר בעצם שהמחשב מחלץ קובץ גדול והמעבד לא מתפקד טוב.. ככה אני מבין את זה, מרוב האפליקציות האחרות המעבד עובד מצויין, משחקים וכדומה הכול עובד מעולה, אפילו משחקים שלא מנצלים 4 ליבות מאמצות את כולם כמעט עד הסוף. אז מה ניסגר אם הWINRAR? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
היי, ראיתי עכשיו שיש את הגירסה הרגילה של נוד (האנטיוירוס) ובנוסף ראיתי גם גירסה שנקראת Smart Security מה בדיוק ההבדלים בין הגירסאות ?! הסמרט סקיוריטי כוללת את האנטי וירוס הרגיל ?! כמו שיש קספרסקי אנטי וירוס וקספרסקי אינטרנט סקיוריטי שכוללת את האנטי וירוס ומוסיפה עליו ?! אשמח אם תתנו הסבר להבדלים תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הגעתי פתאום למצב פה פתאום יש לי מקומות באתרים שונים שמופיעים בחום ולא כחול ראו קובץ מצורף יש למישהו מושג למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך כותבים את המעריך של החזקה בדף וורד עד עכשיו כתבתי ככה: לדוגמא: 3^2 2^4 אז רציתי לדעת איך כותבים את המספר הקטן מעל מספר הבסיס תודה
-
- 6 תגובות
- 61.9k צפיות
-
-
שלום רב לכולם וערב טוב.(מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה) יש לי בעיה . נתקלתי היום בטורג'ן ממשפחת malware ככל הנראה טרוג'ן מסוג torjan-psw כאשר אני פותח את המחשב הוא ישר קופץ ומתקיף במלא קבצים. ככל הנראה הוא מנפח את הtemporary בד"כ שנמצא בlocal setting ואף תוקף קבצים ב system32 לפי מה שהבנתי הוירוס ינפח וינפח את הספרייה עד שלא ישאר מקום והמחשב יקרוס. שם טורג'ן לדוגמא : (אם זה עוזר) OnLineGames-SR בבקשה אני זקוק לעזרה מידית זה ממש דחוף. תודה מראש אבי
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
למרות שהביוס כן מזהה ואני יכול להיכנס למערכת הפעלה הישנה במחשב מחשב נייד....
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום ראיתי את התוכנה VersionTracker Pro עכשיו לחבר שלי יש מחשב והוא לא יודע מה הרכיבים שיש לו והוא רוצה לפרמט. השאלה שלי היא אם VersionTracker Pro עובדת גם על מחשב שעדין לא הותקן עליו דרייברים(אני רוצה לחסוך לי זמן לגילוי הרכיבים שיש לו ולחפש לו לבד דרייבים לכולם) כי ראיתי שבפרטים לדרייביר היא נותן מיקום שלו בתיקית הWIN. בקיצור אם ישר אחרי פירמוט אני יכול להשתמש בתוכנה בלי בעיות תודה מראש מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל שמעתי שהקהילה פה הכי טובה ואני צריך את עזרתכם דחוף. היום הפעלתי את האנטי וירוס (נוד32) כדי לסרוק וירוסים, הוא מצא לי כמהה וירוסים אז נתתי לו לטפל בהם ועשיתי ריסטרט... כשהעלתי את המחשב מחדש, ראיתי שהוא מריץ לי אוטומטית keylogger- Ardamax KeyLogger ניסיתי למחוק אותו דרך הקונטרול פאנל, הוא מראה לי שהוא מחק אבל הוא עדיין נמצא בstart menu, וגם אחרי ריסטרט ושחזור מערכת הוא שם... מה שכן, כשאני מנסה לשזחר את המערכת הוא נותן לי רק להיום לפני שעתיים, בדיוק כשסרקתי את הוירוסים.. כשאני מנסה למחוק עוד דברים אחרים מהמחשב, הוא לא נותן לי כלום... כשאני מנסה להפעיל את האימיול, הוא רושם שהוא לא מוצא את הקובץ הרצה שלו, למרות שהוא עבד לי מצויין כבר המון זמן.…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-