עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי בעיה, אני צריך לעשות אובייקט לבית הספר בתלת מימד, אז חשבתי על מאיה, איך אני שומר את האובייקטים שבניתי בתור קובץ שכל מחשב יוכל להריץ ולהיות אינטאקטיבי איתו? תודה רבה!!, יאיר.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...יש לי ויסטה...והMCE מציג את הוידאו באיחור של כמה שניות.... שרואים TV אז אין בעיה... אבל שאני רוצה לשחק בPS זה בעיה רצינית... יש איזה תוכנה שלא גורמת לאיחור בהצגת הוידאו... חשבתי אולי על מדיה פלייר אבל אני לא מוצא שם איזהו דבר שקשור ללכידה... וגם יש לי MV2P....הוא מציג את התמונה ממש מהר...ובלי איחורים...אבל את הסאונד הוא לא משמיע...(והוא לא מושתק)... בתודה רבה.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by E_XeQuit,

אני מחפש תוכנה למדידת דציבלים בעזרת המיקרופון של המחשב, משהו מכיר ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by bg1987,

ניסיתי לראות וידאו שמישהו העלה בפייסבוק, ובמקום להראות לי לא את זה רגיל כמו כל לינק מיוטוב, הוא מראה לי את הדבר הבא: כשלוחצים על החלון הוא מוריד כובץ בשם MediaPluginSetup.exe ניסיתי להוריד את זה בVM ולסרוק עם KASPERSKY ONLINE וזה אומר שזה נקי, גם Security Essensials לא מתרגש, אבל אני לא מאמין שזה איזה עדכון של יוטוב. משהוא מכיר מה זה ואיך מטפלים בזה? (אני מאמין זה spyware שיושב אצלי, אבל Spybot לא מראה כלום...) ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי משהו שמסביר מה זה בדיוק. אני מריץ וינ 7 ulti 64 דפדפן כרום (אבל קורה גם בפיירפוקס). הוא אומר לי להוריד את הקובץ מאתר gameplaylabs...

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  5. כך שכאשר האזין לשירים כול השירים יהיו באותה עוצמה תודה רבה נעם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by The Dom,

ניגנתי את השיר GANGSTERS PARADISE שעד עכשיו עבד מצויין ומשום מה ITUNES קופץ קטעים... איך אני מתקן את זה? זה קרה כבר לכם? עכשיו הוא קופץ גם בשירים אחרים... זו לו בעיה בשירים כי ניסיתי גם להפעיל עם WMP והם עבדו טוב... (נ.ב גרסה 7 ומעלה מלאה בבאגים....)

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  7. על מנת להמנע ממיליון דיסקים של תוכנות.. אשמח לתוכנה שכוללת את כל הישומים השימושיים או תוכנה שמאפשרת לי להתקין אילו ישומים שאני רוצה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by Bar1234,

אני צריך עזרה בתוכנת האי סי קיו שלי.... השאלה שלי היא ... האם יש אפשרות לבטל את הרעש בתחילת הרצת התוכנית... (יש רעש של קטר רכבת).... אתם בטח יודעים למה אני מתכוון... תודה לכל מי שעוזר.....

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by wooper,

יש אתר שאני פותח שהסיומת שלו ב pdf אני רוצה לשמור אותו כקובץ pdf מדובר במאמר מאוד חשוב לי איך אני מבצע זאת?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by or,

היי,אני רוצה להעביר את כל אנשי הקשר והתיקיות שלי מ-outlook מחשב אחד לשני... יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? שחקתי שם מלא ולא מצאתי כלום... תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by llime,

יש לי כמה סרטי AVI באיכות טובה אבל ביחס של 800X448,כך שאי -אפשר לנגן אותם על נגן DVD (לא זה שבמחשב אלא זה שמחובר לטלויזיה כמובן). נגנים כאלו לא יכולים לקרוא רוחב שעובר את ה-720. האם יש תוכנה שיכולה לשנות את היחס ל 720x576 או לכל יחס אחר שיתנגן ב DVD הביתי? קראתי בפוסט אחר ש windows movie maker יכולה לעשות את זה אבל אין לי מושג איך להשתמש בה....קראתי שיש גם תוכנה בשם AVISYNTH או משהו כזה... תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by balbador,

יש לי את גרסא 1.2 ותהיתי את איך משתמשים בה? ממש אין לי מושג מה קורה שם... תודה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by אבירמי,

כל פעם שאני מוריד משהו מופיעה לי התמונה שצירפתי מישהו יכול לעזור לי איך אני יוכל להוריד כי הדבר הזה לא מאפשר לי להוריד. תודה רבה... נ.ב: גם הפלאש לא עובד לי בקיצור התוכנות לא עובדות לי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by maor6,

שלום אני מחפש המלצה על תוכנה שתשנה לי את הIP כל שניה או כל דקה כי אני מוריד מאתרים שהם לא נותנים לי להוריד כל פעם הם חוסמים אותי ל15 דק' לכל הורדה אם אני ימצא תוכנה שתשנה לי את הIP אז אני יכול להוריד בכיף כל דבר בלי להמתין דוגמה כמו אתר רפידשאר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by nadav1379,

אני צריך תוכנה להמיר סרט avi ל mpeg בלי לפגוע באיכות יש לי את TMPGEnc אבל היא מורידה את האיכות בצורה משמעותית

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי סרט HD ששוקל 4.5 גיגה . רציתי להעביר אותו לDOK וצפות בו בXBOX אבל אני לא מוצא את הDOK של ה8 גיגה . מצאתי רק DOK של 2 גיגה . יש תוכנה שיכולה לפצל את הסרט לכמה חלקים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. מה ההבדל בין winrar גירסה חינמית לגירסה שעולה כסף?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by Dan1919,

שלום, רציתי לשאול באיזה תוכנה אתם נוהגים לשתף קבצים. אני אישית משתמש בכולם,אך העיקרית היא סבבה דיסי. הערה: "ביטורנט" או "אמיול" יכול להיות כל קליאנט שתרצו.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by redead,

ניסיתי ב3 מחשבים שונים, שולשתם מבוססים ויסטה הכי מעודכן שיש ואקספולרר 7 ומה שקורה זה שההורדה פשוט תוקעת את האקספלורר והוא מבקש לעשות ריסטרט לתוכנה.. עוד מישהו נתקל בבעיה המוזרה הזאת?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by nbav,

אני מתלבט אם זה שייך לפורום הזה או לפורום ציוד היקפי נראה לי שזה יותר לכיוון של הפורום הזה אני מחפש שתי תוכנות: 1. תוכנה קריאת תווים (או איך שקוראים לזה). אני מתכוון לתוכנה שאני סורק בה דף בכתב יד וזה הופך את זה לגופן כלשהו. דרך אגב, אם כבר סרקתי דפים ויש לי קבצי תמונה שלהם (jpeg) אני יכול עדיין להפוך אותם לכתב יד? 2. תוכנה שסורקת את הדפים בפורמט pdf אני יכול להעביר את הקבצי תמונה שרשמתי עליהם מקודם ולהפוך אותם לקובץ pdf אחד? תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מערכת ההפעלה מותקנת במחיצה C ושם גם ה-Cash. אני מעוניין להעביר הכל ל-D, אפשרי? אם כן הכיצד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שאני מפעיל את 5 הוא מחייב אותי לעדכן לגירסה החדשה.הבעיה שהגירסה החדשה ניתקעת לי .נסתי להתקין את icq 2 אבל הוא לא מובן 8ולא נוח .נסיתי את 4 והוא גם מחייב אותי בגירסה החדשה האם יש דרך להפעיל את 5 בלי העדכון?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by D-Bang,

אני מנסה להחליט איזו מהתוכנות עדיפה ויש לי מס' שאלות: אחרי שהתקנתי zonealarm ראיתי שהתוכנה לוקחת 18 עד 28 מגה מהRAM אולם אחרי שהתקנתי outpost שמתי לב שהתוכנה לוקחת 3 עד 10 מגה בלבד!!! הייתכן שהפער יהיה כל כך משמעותי בין שתי התוכנות??? אולי ישנם עוד קבצים מלבד outpost.exe שפועלים ברקע ולא שמתי לב? שאלה נוספת, שמתי לב שבגרסה החדשה הוסיפו Anti Spyware Real protection ב Outpost. זה מועיל במשהו, כדאי להפעיל את האופציה??

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  24. היי רציתי לקנות פקס בשביל אבי אך חשבתי על אלטרנטיבה אחרת תגידו לי אם זה אפשרי: *לקנות מדפסת משולבת רגילה ודרכה לקבל פקסים באמצעות הדפסה: כשיתקבל פקס המדפסת אוטומטית תדפיס אותו האם אפשרי דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  25. Started by GolanBerlin,

בס"ד אני צריך דרייבר למדפסת HP 5510 ALL IN ONE, כי אין לי את הדיסק התקנה יותר. מערכת ההפעלה שלי הינה WIN 7. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.