עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ראו תמונה. תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by AmL1,

יש לי את הפלאפון K800I והתקנתי עליו את התוכנה הזאת... בכל מקרה הוא מציג לי את העיברית בתוכנה הפוך... נגיד בשליטה על הווינאמפ הוא מראה את השמות של השירים בעיברית הפוכה... יש למישהו פיתרון? שמתי את זה פה ולא בגאדג'טים כי נראה לי שזה מתאים לפה...

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  3. Started by A.Iniesta,

יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על גבי dvd. עם איזה תוכנה אני יכול להעתיק את התכולה שלו למחשב ואחרי זה לצרוב לדיסק dvd אחר? תודה.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by yx2k,

שלום לכולם,אני שמח להיות כאן ומקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה שניתקלתי בה, קניתי מחשב הכולל vista home primium 64 bit ניסיתי לחבר את המדפסת canon lbp5000 i-sensys אך לדאבוני איני מוצא דרייבר, מה אני עושה כדי שאוכל להשתמש בה???? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  5. לצערי הרב המחשב לא עולה!! הוא נותן שגיאה -FILE-WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\TCPIP.SYS הוא לא מאפשר לעלות ב SAFE MODE,LAST NO GOOD CONFIGRATION אשמח לעזרה בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by avm,

ב"ה קניתי מחשב חזק ע"מ שאוכל לערוך בו וידאו (החומרה: מעבד עם ליבה כפולה של אינטל, 2 דיסקים קשיחים עם זכרון של 180 ג"ב ו 250 ג"ב, 2 ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך: radeon x130/x1550) עכשיו, התקנתי עליו Avid ומשום מה כל פעם שאני מנגן play באחד מ 2 המוניטורים הפנימיים של התוכנה, הוא מנגן רק את הסאונד והוידאו נשאר בפרייז. חשוב לציין שהבעיה היא רק ב Avid ואין שום בעיה לראות סרטונים בפורמטים שונים במחשב, כמו כן כשניסיתי ליצא פרויקט שעבדתי עליו במחשב אחר, דרך ה Avid במחשב שלי, הוא יצא אותו בלי שום בעיה והיה ניתן לצפות בו לאחר מכן. מה כבר ניסיתי לעשות? אז ככה: התקנתי מחדש את הקודקים וזה לא עזר... התקנתי גרסא מתקדמת של הדרייבר של הכרטיס מסך ולא עזר... לקחתי גרסא אחרת של התוכנה שהותקנה ב…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  7. אני מקבל את המסך הבא: איך פותרים את הבעיה? מדובר במסנג'ר לייב גירסה 9.0.1407

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  8. איך הופכים תיקיה רגילה לקובץ ISO עם התוכנה ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dj_poo,

לא משנה חבר'ה אני מצאתי כל מי שצריך דיסק התחול סידירום מוזמן להיכנס לאתר הבא http://www.bootdisks.us/windows-98/13/windows-98-bootable-cd-images.html

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  10. שלום, הכל התחיל בזה שניסיתי להוריד אנטיווירוס ומאז המחשב התחיל להשתגע (בעיקר האינטרנט)... פעם עובד ופעם לא, וכשעובד הוא יחסית איטי... הוספתי לוג של hijackthis אם מישהו יכול להצביע על הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה אני אשמח =] תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  11. Started by ariel-ro,

שלום! אתמול התחילה לי בעיה שאני מנסה להתחבר לאיי סיי קיו, אז זה אומר לי הודעה כזאת: MICROSOGE VISUAL C++ RANTIME LIBERY. ולפעמים זה מגיע לשלב שכתוב "מפעיל" וזהו לא קורה כלום. פשוט זה נתקע. ובאיקון למטה לא רואים שום פרח צהוב או ירוק, רואים את הסמל של הICQ לפני שאתה מתחבר. התקנתי שוב את הICQ והורדתי ICQ6 ועדיין לא עובד. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? ויש לי גם בעיה אם הGOOGLE TOOLBAR שאני פותח את האינטרנט אז זה אומר הודעה על הTOOLBAR ואז אני עושה OK. ואז האינטרנט לא עולה, זה עושה כאילו הוא נסגר מעצמו לשואל אם לדווח על הבעיה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש אריאל

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by matizami,

פירמטתי את המחשב השבוע לא משנה למה. התקנתי דרייבר למצלמת רשת שלי, logitech quickcam 500, בסיום ההתקנה הכנסתי את הכבל USB למחשב אבל המחשב לא קיבל אותו. ניסיתי בכל החיבורים ואין תגובה. ניסיתי לחבר משהו אחר בכבל USB למחשב ולא הייתה בעיה. יומיים לפני שפירמטתי, ראיתי בצלמה ולא הייתה שום בעיה. הורדתי עוד פעם את הדרייבר, עשיתי ריסט, כלום, אין תגובה. הורדתי דרייבר USB של הלוח אם (GIGABYTE K8NF-9)וזה גם לא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Oranili,

כולל הודעות וספר כתובות! ואחר כך איך אני טוען את זה ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  14. אני צריך לסמן V ב-compatibility בשביל שה-Aero ה-IE וכל הדברים יפעלו ? http://img155.imageshack.us/img155/9337/compatibilityrq0.jpg אם אני לא מסמן הם לא יהיו ?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  15. איזה מדריכים או/ו שפות אני צריך ללמוד כדי לדעת ליצור אנימציות ב FLASH? כמו כן גם משחקים הבוניים ב FLASH?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by motorishta,

צהריים טובים. אני מנסה לפתוח קובץ באמצעות winrar ועולה לי השגיאה הבאה: מבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה. תודה רבה ושבוע טוב.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אבל אני לא יודע איך משתמשים בה. אולי יש תוכנה אחרת? כי בתוכנה שלי זה מה שרואים כשפותחים אותה. מה לעזאזל קשור הכונן אופטי? מעצבן

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by eleran,

שלום, אני שוקל לקנות את אחד מהניידים הבאים: Gigabyte W566N-DC15M2H16 או Gigabyte W566U-DC2TM2EH16 למטרות פיתוח. הבעייה היא שאני צריך להתקין WINDOWS 2000 (המחשבים מגיעים עם VISTA). נאמר לי שכיום הניידים באים עם דרייברים שמונעים התקנה של מערכות הפעלה ישנות. חיפשתי מידע על כך באתר של Gigabyte אך אין שם התייחסות בעניין (אם ניתן להתקים מערכת הפעלה שונה). האם מישהו יודע אם יכולה להיות בעייה בהתקנה של WINDOWS 2000 על אחד המחשבים האלה? תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  19. Started by Green,

היי אני צריך תוכנה לניגון רבצי REAL סיומת- rm אני פשוט ממש לא אוהב את התוכנה הרגילה ורציתי לדעת אם יש משהו פשוט וקל שמנגן אולי אפילו איזה קודק שיכול לנגן את זה על WMP או משהו בסגנון תודה רבה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by chenrp,

מחשב AMD K6 400MHZ. CHAT אפשר אבל כשאני מחייג אז המעבד קופץ ל 100% ואז הכל נתקע. WINDOWS XP. שמעתי שאפשר לבטל את ה ECHO CONTROL וזה יעזור אבל אני לא יודע איפה עושים את זה. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) זאת השגיאה שאני מקבל עבור כל דרייבר שאני מנסה להתקין, בXP הכרטיס שלי עובד ללא שום בעיה ניסיתי 3 גירסאות של דרייברים(כולל האחרונה 8.1) ובכולם אותה הבעיה->מקבל את השגיאה הנ"ל <=מפרט בצד יש למישהו פיתרון? בתודה מראש נ.ב לא מצאתי פיתרונות בחיפושים, לא בגוגל ולא פה באתר

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום יש לי רשימת כתובות שהדואר מהם הולך ישר לפח הזבל בOUTLOOK EXPRESS והיא נמצאת תחת כלים>כללי הודעה>רשימת שולחים חסומים.השאלה שלי זה איך אני מגבה את הרשימה הזו? שאלה נוספת..איך אני שם את רשימת המועדפים שיש לי במחשב לנוקיה N73 לדפדפן הרשת!!ולא לדפדפן שירותים (לא יודע כמה זה קשור לפה..אבל שיהיה) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by y_a_n_i_k,

וקופץ חלון כחול, מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  24. Started by yossi_s1,

אני צריך תוכנת גיבוי שפועלת מחוץ לוינדוס. אני רוצה לגבות דיסק קשיח שלם אל דיסק אחר ובשעת הצורך לכתוב חזרה את הגיבוי לדיסק הראשון. חיפשתי וקצת התקשתי למצוא תוכנות כאלו, שמעתי על תוכנה שנקראת ghost אבל אני לא מכיר אותה. חשוב לי גם שאני אוכל להשתמש בדיסק השני, זאת אומרת שהדיסק שאני מגבה עליו עדיין יעבוד עם ווינדוס והכל (הדיסק הזה נמצא על מחשב אחר) איזה תוכנה הכי מומלצת? תודה..

• 4 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים