עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מעוניין להסיר משחק ישן שהתקנתי בכונן D, ולא ב C:\Program Files\... הנתיב הרגיל.. בגלל זה מן הסתם אין לי ת'אפשרות להסיר אותה מ: Add or Remove Programs אז מה אני יכול לעשות??? *אין לה UNINSTALL, ןלא UNWISE, ןאין לי ת'דיסק התקנה, והמשחק פשוט מותקן בספרייה בD. האם Advanced Uninstaller PRO יכול לעזור לי?? (ניסיתי את EASY CLEANER (שאמורה גם לעשות UNINSTALL-ים)והיא לא עזרה- היא הראתה מה שADD/REMOVE PROG הראה ) או שהברירה האחרונה שלי זה סתם למחוק או לעבור ידנית על קובץ הTXT UNINSTALL שאומר מה יש להסיר, ומאיפה- ולעשות את זה תודה מראש על העזרה, יואל (נ.ב.- EASY CLEANER (הורדתי מפה: http://personal.inet.fi/business/toniarts…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  2. עדיפות גבוהה למשהו עם שימוש נמוך כמה שיותר במשאבים, לא צריך שום דבר מתוחכם עם שמירה של היסטוריית שימוש למאה שנה אחורה וכו תודה.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by skydancing,

עד הים הורדתי דרך U_TTORENT אבל משום מה זה תמיד מוריד לי מספר קבצי RAR פגומים שאני נאלץ להוריד אותם שוב!!!! יש תוכנות שבזמן ההורדה קולטים לבד שאחד הקבצים הוא דפוק? נירה לי ב Azureus זה ככה תמליצו לי בבקשה מה לעשות ובאיזה תוכנה להשתמש! תודה מראש לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by itayze,

מישהו יכול להביא לי אתר או קובץ טקסט עם הסברים על לינוקס . שיהיה בו איך מפעילים אותו מה היתרונות ,חסרונות וכו.................... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  5. רציתי לדעת עם אני יכול לעשות שמהOutlook שלי אני יראה הודעות ששלחו לי לדואל באנטרנט לחשבון של השרת שלי אני חושב שאפשאר אבל אני לא מצליח לעשות את זה אם אפשר אז בקשה לתת הסבר קצר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  6. שלום לכולם התקנתי את התוכנה של הבי אס פלייר לצפייה בסרטים...BS.Player.Pro.2.32.975 החיבור בין הצג למחשב הוא DVI (דיגיטלי) לא אנלוגי... לפני קניית המחשב החדש יכולתי בחפושיות לשחק עם מיקום הכתוביות למעלה ולמטה בתרגומים שאינם מובנים וכיום כשאני מפעיל סרט אני יכול לשחק עם הכל בכתובית קרי גופן צבע וכדומה כולל משחק עם הכתובית למעלה בלבד... הוא לא נותן לי להוריד את הכתובית מעבר לקו השחור של הסרט.. ניסיתי לשחק שם בהגדרות והתייאשתי.. למישהו שמכיר טוב את התוכנה ויכול לגלות איך מבטלים את הפונקציה שחוסמת מהכתובית לרדת למטה כלומר מתחת לקו השחור של הסרט.. אם תוכלו לעזור לי לפענח את הבעייה... בתודה מראש.. מאיר.. אגב אני חייב להודות שבאתר הנ"ל קיימת התייחסות רבה באשר לבעיותיי השונות.... …

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  7. שלום ברשותי מחשב נייד של חברת LG דגם: LS55 התקנתי windows 7 על המחשב והוא לא זיהה את כרטיס הקול של המחשב (כמו את שאר הרכיבים שלו). (ראוי לציין שבאובונטו אין שום בעיה עם הקול - כך שזו לא בעיה בחומרה) חיפשתי המון דרייבר לכרטיס קול, וגם אחרי שמצאתי מסתבר לי שהוא מתאים רק ל-XP. אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by Moo^Moo,

מקווה שזה לא ווארז... כי ראיתי את הסרט בקולנוע... אז תשחררו קצת לחץ אחראים.... הורדתי 8 מייל בקאזה, 700 מגה, ולא עובד : הורדתי את המקודד DIVX אחרון ועדיין אני לא רואה כלום, מישהו יודע מה לעשות ??? סיומת AVI דרך-אגב...

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

היי.. יש פה איזה מישהו שהתפקיד שלו בצבא היה להכין מצגות? אני צריך קצת עזרה.. אני צריך לעשות מצגת, שתהיה בעיקר פשוט תמונות רצות (כמובן לא בעיה) אבל שתכלול גם קטעי וידאו במסך מלא, וקשה יותר - מוזיקה שתרוץ ברקע ושתתחיל למשל בתמונה מספר 20, ותמשיך לפעול ברקע עד תמונה 25 למשל. המעבר בין התמונות יהיה ידני... ולכן ההפסקה אחרי תמונה 25 לא חייבת להיות מוגדרת, אפשר פשוט להעביר לתמונה הבאה רק אחרי שהשיר יגמר.. אבל חשוב שהוא יתחיל אוטומטית אחרי תמונה מסויימת וימשיך לפעול ברקע (!) בלי להפריע לתמונות גם אחרי שממשיכים לעמודים הבאים... אני יודע שאפשר פשוט להפעיל את השיר בנגן המדיה המועדף עליי, אבל זה עלול ליצור בעיות כי זה אמור להיות מופעל ע"י מישהי שאין לה מושג במחשבים (אמא שלי.. ח…

10. Started by eladh16,

שלום לכולם יש לי שאלה על איך עובד בביטורנט. מזה בדיוק peer בכל הטורנטים השונים? הבנתי ש seed + leecher = peer מזה בדיוק מסמל, מה כל אחד אומר? תודה רבה רבה! לילה טוב

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום ראיתי שיש Office 2007 ורציתי לדעת אם מיקרוסופט מקננים להוציא Office 2008 או חדש יותר מ-2007? אם כן מתי בערך הוא צריך לצאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אתמול פרמטתי את המחשב אחרי שהוא עשה לי הרבה בעיות. התקנתי הכל ושבאתי להתחבר למסנג'ר הוא פשוט לא מתחבר. אני מכניס פרטים הוא מתחבר ואז חוזר למסך של ההתחברות בלי שום הודעה ובלי שום כלום. עשיתי תיקון בעיות לא מצא כלום. ניסיתי להתקין שוב לא עוזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  13. שלום רב, רציתי להייעץ איתכם. בימים אלה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש לבית, כי הישן כנראה סיים את חייו. עם רכישת מחשב חדש, כמובן שתירכש מערכת הפעלה, ותותקן התקנה נקייה. יש לי ילדה קטנה בבית, בגיל כזה שלא מבינה מספיק, ולוחצת מדי פעם על מה שלא צריך, ואז משנה הגדרות של מערכת ההפעלה ועושה לא מעט נזקים. האם קיימת תוכנה שאפשר להתקין על חלונות 10, שתגן עליי מפני דברים כאלה ? לדוגמא, שבכל אתחול של המחשב תחזיר אותו למצב ההתחלתי, שכל שינוי בהגדרות לא יישמר, שלא ניתן יהיה להתקין תוכנות וכו', אלא עם סיסמה בלבד ? כן הייתי רוצה שקבצים יישמרו, אני לא רוצה שכמו באוניברסיטאות, עם כיבוי כל המידע יימחק. רק שההגדרות של מערכת ההפעלה לא יישמרו, אלא אם אדם מוסמך שי…

14. Started by ori83,

היי, אני רוצה לשדרג בימים הקרובים לויסטה. יש לי amd athlon 2500 MEM 1.5GB HD 250GB כרטיס המסך שלי מיושן ויוחלף לפני השדרוג. אני יודע ש"על הנייר" המחשב מתאים לשדרוג אבל רציתי לקבל רשמים אישיים שלכם: 1. המחשב חזק מספיק? 2. המערכת הפעלה תרוץ לאט מדי? 3. כדאי להשקיע בכרטיס מסך יקר עם זיכרון גדול? זה ישפר את המהירות של הGUI? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  15. הורדתי גרסא ישנה, אבל אני לא מצליח להתחבר בכלל כי זה דורש ממני לשים את הגרסא החדשה. זה קצת אבסורדי כי המחשב עבר פרמוט אחרי שהוא התרסק ביום שישי, קשה לי להאמין שמיקרוסופט שינו את מדיניות המסנג'ר שלהם ב4 ימים, מה גם שקודם זה שאל אותי אם אני רוצה לשדרג ושפוט הייתי לוחץ על 'לא'. עכשיו אני לא יכול להתחבר בכלל.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  16. הורדתי דיסק מוזיקה והוא בעצם טראק אחד ארוך של 70 דקות ומצורף אליו קובץ CUE השאלה שלי היא איך אני מפצל את זה לטראקים ולא משאיר את זה טראק אחד

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by Moty_p,

שלום לכולם, מתי שאני מפעיל את המחשב שלי זה לבד מהכניס אותי לשם משתמש מסוים עם סיסמה שאני לא יודע אותה איך אני מבטל את זה או משנה לשם המשתמש והסיסמה שלי? עוד שאלה: איך אני משנה בהגדרות האקספלורר 7 הסירחון מימדי הזה שמתי שאני כותב hwzone ולוחץ על Ctrl+Enter זה ישר יפנה אותי ל - http://www.hwzone.co.il במקום .com בכלל איך אני יכול להוריד את החרא הזה ולהתקין IE6? כנ"ל לגבי FF מכחה לתגובות...

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין להשתמש בGhost החדש , אך כשמפעילים אותו בDos הוא כותב שאין מספיק זיכרון. הבנתי שצריך להגדיר Ram Drive (כונן וירטואלי עם זיכרון מורחב), אני לא מוצא שום מאמר או כתבה או בפורום על הסבר איך להגדיר את זה ( ב Autoexec , Config ) תודה לכל מי שיודע .. נ.ב - בלי קשר ל Ghost, אני מעוניין לדעת באופן כללי כיצד יוצרים Ram Drive .. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  19. היי, בעבר בתוכנות נרו השונות ברגע שהייתי מכניס דיסק שהוא כבר צרוב, הנרו קרא אותו, הציג לי כמה מקום צרוב וכמה עוד פנוי, ואח"כ יכולתי לצרוב עוד מידע בהמשך של אותו דיסק. כיום בנרו 7, כאשר אני מכניס דיסק צרוב הנרו לא מזהה שהדיסק כבר צרוב ופשוט המידע החדש נצרב על הדיסק בלי אפשרות לראות מה היה פעם צרוב. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by uncommon,

הגיע סוף-סוף המחשב ומלבד ה-XP אני מעוניין שיהיו עליו מינימום תוכנות ורק אלה שחיוניות לניהול תקין של המחשב: חשבתי על ה- PerfectDisk Registry Mechanic SpeedFan Ad-aware / Spybot מה חסר? איזה אנטי-וירוס עדיף? (Norton / Mcaffee)

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  21. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קיבלתי את הכרטיס הנ"ל ללא דרייברים הוא מבוסס על דגם SB0220 הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר של קריאייטיב אבל ההתקנה טוענת שהיא לא מזהה כרטיס LIVE. מצאתי פאטצ' שגרם לדרייברים להתקין את עצמם אך בכרטיס מזוהה כ creative emu01 משהו כזה - זה מעבד האודיו שעל הכרטיס, יש למישהו מושג איך אני גורם למחשב לזהות את הכרטיס כמו שצריך?

22. Started by leyaniv,

לא יודע כמה ממכם עדיין נוהגים לקנות תוכנה פה ושם... אם מישהו רוצה לקנות את בבילון כדאי שלפחות יעשה את זה בזול. כנסו לקישור הבא: https://buy.babylon.com/index.php?template_id=9〈=8&trid=NL50PPR50807HE&voucher=MV50MB5&WT.mc_id=NL_4408&nocbid=1 בשורה האדומה למעלה, לחצו על המילה "לרכוש". העמוד שעולה מציג את המחירים הרגילים של התוכנה, אבל שימו לב שבתחתית הטבלה המחיר יורד ב-50 אחוז! כדי להפוך את הקניה ליותר זולה אפילו, שנו את המטבע (בתיבה למעלה) לפסו מקסיקני, מה שמוריד את המחיר בעוד כמה אחוזים. המחיר הסופי יוצא: מנוי לשנה - 64 שקל במקום 149 שקל! מנוי לתמיד לגרסה 6 בלבד - 106 שקל במקום 299 שקל!

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by TELEVOX,

שלום לכולם. ברשותי מחשב עם win7 ultimate , התקנתי virtual pc ולאחר מכן את ה XP mode כעת , בתוך ה XPmode התקנתי תוכנה ע"י ה installer שלה וכן היא פועלת בתוך ה XPM וגם נוספו קישורים בתפריט ה start להפעלה ישירות מתוך win7 . כעת אני מעוניין להעביר תוכנה לתוך ה XPM אך התוכנה במצב portable - משמע, אין לה התקנה והיא לא מעודכנת ב registry \ add remove programs, וכך אני נאלץ להפעיל את המכונה ,ורק אז להפעיל את התוכנה - דבר שמסרבל את העבודה ולמעשה אני כבר יכול להשתמש ב vmware לשם כך . האם ניתן לגרום ל xpm "לדעת" שיש תוכנה שאמורה להשתלב בתפריט ההתחל של win7 המארח ? תודה לעונים .. SOLVED ! ותודה ל ran0 מפורום IT בתפוז. GIGN1987 simply copy the app where you want in xp mode…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. נמאס לי להתקין כל פעם מחדש את תוכנת ACROBAT ששוקלת שני טון רק בשביל לקרוא קבצי PDF. מישהו יכול בבקשה להמקלה יותר שעושה את העבודה ביעילות ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  25. האם אתם ממליצים על משהו מהם.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.