תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני חודש ,הכנסתי דרייברים מהדיסק המקורי המצורף והכל עבד ללא בעיות. בימים האחרונים החלה לצאת הודעת שגיאה : RTHDCPL.EXE ILLEGAL SYSTEM DLL RELOCATION בדיקה קצרה הראתה שמדובר ברכיב האודיו של הלוח. האם יש מישהוא היכול לפתור את הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום!! התקנתי תפיירפוקס גרסה 2 וכשאני לוחץ על הסמל על מנת לפתוח דף הוא חושב אבל בסוף לא פותח כלום. חשבתי אולי יש איזה קובץ שאני צריך להחליף או משהו בסגנון. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר להתקין מערכת הפעלה מהר? אמצעים שיש בידי : מחשב שעליו יישב האימיג' , וסוויצ' קטן (אם אני לא טועה במהירות של 100 MBIT) כעיקרון אני בד"כ צריך להתקין 2-4 מערכות בו זמנית , לרוב WIN XP מה הדרך היעילה והטובה ביותר? חשבתי על WDS , אבל אם אני אוכל איכשהו להתקין דרך USB , זה יהיה הרבה יותר מהיר מבחינת זמן. USB מעתיק בממוצע על 30 מגה לשניה לסלוט בעוד שהסוויצ' גג 10 מגה לשניה בסה"כ , כך שדרך ה USB תיאורטית אני יכול לעבוד על 120 מגה לשניה בעוד 10 מגה בלבד בסוויצ' מה הייתם ממליצים? האם זה אפשרי בכלל לעשות את זה דרך USB ?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
הכנתי את המוד של האינפרא אדום, לשלוט על המחשב עם שלט. אחת מהתוכנות, המומלצת UICE עושה לי בעיות בהתקנה. אני הורדתי אותה, הדלקתי התקנה, הוא הגיע לסיום ההתקנה ממש לפני שהוא אמור לכתוב לי FINISH ועושה לי ריסט למחשב. הדלקתי אותה וכשניסיתי להוסיף שלט לשליטה הוא אומר שהוא לא מוצא את הדרייבר :s05:
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי סריקה של ad were שהוא מוצא רוגלות ושטויות שקשורות בקבצים שבמחשב אתם יודעים משחקים וכאלה יקרה משהו אם אני אומר לו תקן ותמחק קבצים אלו
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
-
איך הפיירוול ב- KASPERSKY INTERNET SECURITY 6.0 ביחס ל-ZONE ALARM לדוגמא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס 7 64 ביט - כאשר אני הולך להתחל--->כל התוכניות אני רואה שיש לי שני אקספלורר. אחד רגיל והשני 64 ביט. האם הראשון 32 ביט והשני 64 ביט? ואם כן למה בכלל מייקרוסופט התקינו אקספלורר 32 ביט בוינדוס 64 ביט? למה לא התקינו רק את ה-64 ביט? האם אפשר למחוק את זה של ה-32 ביט? והאם בכלל יש הבדל בגלישה בין אקספלורר 32 ביט לבין אקספלורר 64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לאחר סריקה בעזרת NORTON גיליתי שיש לי סוס טרויאני במחשב שבא מתוכנה שנקראת SHOW BEHIND האנטי וירוס לא מצליח למחוק את הקובץ וגם אני לא יכול למחוק אותו ידנית --- יש למישהו רעיונות\ניסיון???? תודה ???
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי MATROSHKA ... MKV ואני רוצה להמיר אותם ל-AVI . עם איזו תוכנה אפשר לעשות את זה ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה בFF: עד עכשיו לא היו לי קישוריות (סימניות) עכשיו רציתי לעשות אז לחצתי בשורת טפריתים למעלה לחץ ימני וסימנתי בv סרגל כלים סימניות. ופתאום כל דף שאני נמצא בו הוא מרצד אם אני מוריד את הV מהסרגל סימניות הזה אז הדף לא מרצד. מה גם שבסרגל סימניות אין שום לינק למרות שהוספתי
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, אולי מישהו יודע, האם תוכנות הנדסה דוגמת MATLAB וסוליד וורקס תומכות בארבע ליבות?
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
עד שהשגתי אותה לויסטה שעות בעזרת מישהו מהפורום בשם אודי יש לי אותה בעיה אבל הצלחתי לראות בה טלויזה אבל הצבעים הכל ירוק כל מי שיכול לעזור אני יודה לו נורא
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה (ווינדוס 7 אולטימייט). עם איזו תוכנה אני יכול ליצור גיבוי לשחזור או יצירת IMAGE לשחזור (דרך הבוט או ישירות מהווינדוס) ? שאלה בנושא , בזמן שיחזור הIMAGE - כל מה שקיים על אותה מחיצה בהארד דיסק נמחק לחלוטין? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום יש לי גויסטיק http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2509 ואני מחפש לו דריבר לXP בברכה, גל
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
http://f33l1ngz.deviantart.com/art/Genesis-82642547
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי קובץ של עבודה בפלאש ובין היתר ראיתי שם בסימבולים אחד שנקרא tree והשני tree movement עכשיו שאני לוחץ על השני אני רואה בתצוגה המקדימה של הסימבולים למעלה בצד ימין שאפשר לעשות play וזה זז שמתי לב שזה רק התנועה אם אני מוחק את tree ז זה זז אבל בלי התמונה.... אני יודע איך עושים את התנועה שהיא תזוז והשאלה שלי היא איך אני שם את התנועה בסימבול... תודה לעוזרים! risbo
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
שלום. השאלה שלי היא - האם ניתן לשמוע תחנות רדיות (כגון גלגל''צ) על המחשב? יש איזושהי תוכנה מיוחדת? תודה מראש וסליחה על השעה.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי IE לפעמים כדי לשמור אתרים אני עושה create shortcut ומשום מה אני לא מצליח לפתו את אותו קיצור דרך הנה מה שאני מקבל. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היתי עד לא מזמן עם WIN XP והכול עבד טוב. התקנתי VISTA 64BIT המחשב עובד מצויין חוץ מהשמע, אני לא שומע כלום לא מאוזניות ולא מהרמקולים. מנהל ההתקנים מראה שהדרייבר עובד תקין והכול בסדר. ניסיתי הכול(ממממ...טוב כמעט הכול)! כול מה שיש בHELP של מערכת ההפעלה, עדכנתי לדרייבר הכי חדש לפי לוח האם שלי וכו... לפי מערכת ההפעלה הכול תקין אצלי אבל אני עדיין לא שומע כלום. (הפעלתי את הרמקולים, הווליום בסדר, החיבורים בסדר או כול דבר שכיח אחר כבר נבדק...) אני ממש עובד עצות.... מפרט המשחב שלי: מעבד: amd athlon 64 x2 Dual core ptocessor 3800+ 2.00GHz זיכרון: 4GB מערכת הפעלה: vista 64- bit כרטיס מסך: gf 7900 gs דגם לוח האם: GA-M55plus-S3G כרטיס קול מובנה. אם צריך עוד משהו אשמח להוסיף, תודה מראש …
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם אפשר לדעת באיזושהי דרך איזה נתונים צרבתי עם התוכנה בפעמים האחרונות. תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם בתוכנה: פינקל : אולפן מורחב [גירסה 10] יש אפשרות גם להכין מצגת מתמונות ולא רק מסירטונים. תודה
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
את התוכנה מפתח ישראלי שגר בתל אביב, והוא מחפש בטא טסטרים. התוכנה נקראת Rodi. ובנוסף לחיפוש מובנה היא יכולה גם להסתיר את הIP שלכם. (בעיקרון דומה לIP Spoofing) מאחר ואני עייף לא אפרט כרגע איך זה עובד, אלא רק אתן לכם לקרוא בעצמכם את המקור. http://blogs.zdnet.com/open-source/?p=303
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-