תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בXP היה לי סבבה די סי.. את הקבצים שאתה אומר לו להוריד הוא כבר משכלל בכונן ומחשיב אותם כאילו הם כבר נמצאים.. עכשיו התקנתי ויסטה על כונן אחר ועדיין נשאר הXP הפעלתי משם את הסבבה די סיאז עכשיו את כל הקבצים שהוא לא גמר להוריד והוא משכלל בכונן הוא משקלל לי גם בכונן הראשי של ויסטה (הכונן שבו מותקן XP לא אותו כונן שבו מותקן הויסטה) וא זיוצא שהוא תופס לי את מה שאני מוריד בשתי כוננים וזה איזה 30G שהוא לא גמר להוריד.. וזה עכשיו מחשיב את זה 30 בכונן שבו מותקן ויסטה ו30 בכונן שבו מותקן XP.. מה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה.. אני מפחד למחוק את הקבצים שהוא לק גמר להוריד מאחד מהכוננים כי אז זה ימחוק לי את מה שהיה עד עכשיו.. ואז כל החלקים שהוא הוריד ממה שהוא לא גמר ימחקו.. אז מה אפשר לעשות…
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לא יודע למה,היום כשאני פותח את הexplorer ומנסה להכנס לאתרים,כמו Youtube למשל,זה מה שאני רואה: אז חשבתי הבעיה היא בכך שחסר flash,אז נכנסתי לadobe וזה מה שאני רואה: עכשיו,בFireFox האתרים עובדים,וגם הורתי Internet Explorer 8 beta וחשבתי זה יפתר את הבעיה,אבל זה עדיין קיים + גיליתי מלא באגים בזה,אבל זה כבר סיפור אחר.. למישהו יש מושג איך אני מסדר את הExlporer שלי? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, הבעיה החלה לפני שבוע. יש לי מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit.אייפוד Touch+אייפון 4S. ניסיתי לפתוח (להפעיל) את הiTunes לשם שמיעת מוסיקה,עריכת רשימות השמעה,סינכרון עם האייפוד+האייפון,כפי שאני נוהג לעשות מידי פעם כשצריך,והiTunes פשוט לא נפתח. עשיתי הכל:הסרתי את התוכנה והתקנתי אותה מחדש - לא עזר,אף פירמטתי את המחשב וגם זה לא עזר,התחלתי לבנות רשימות השמעה מחדש (מאפס) - גם זה לא עזר. התקנתי חלונות בגירסאת ה32-Bit - לא עזר. נראה לי כי ברגע,שאני מוריד אפליקציות מהiTunes Store - לאחר מכן הiTunes פשוט לא נפתח,אלא לאחר הפעלה מחדש של המחשב,וגם אז רק לפעם אחת (חד-פעמי).האייפון,שבו ישנם כ-20 אפליקציות לא מסתנכרן כמו שצריך עם הiTunes ולא מוסיף את האפליקציות שבו לרשימות ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל לינק עם ג'אבה סקריפט לא נכנס לי פתאום (עד לפני שבועיים הבעיה לא היתה), איך לתקן את הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אממ אני משתמש בקספרסקי... ואחרי בדיקת ווירוסים האחרונה הופיעו שני הקבצים הבאים אד טופל באופן ידני והשני טופל ע"י התוכנה.. ועכשיו הם מסרבים להיעלם.. בתודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כשהוא מתחבר הוא עושה לי את ה"אל תשלח", וכשאני סוגר את זה הוא מתנתק לי מהמסנג'ר. עוד דבר ששמתי לב אליו זה שאין לי מנהל משימות יותר זה רושם לי מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מערכת הקבצים שלך ואני שואל אתכם, אנשים טובים, what the deuce?/ [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מאתמול המסנג'ר שלי נשאר במסך של ההתחברות שכתוב "Singin in..." עם שני האנשים שמסתובבים הוא אפילו לא נותן לי הודעת שגיאה בהתחברות.. פשוט נשאר ככה שעות התקשרתי לתמיכה טכנית של הISP לשאול אם ידוע להם בעיה בשרתים. אמרו לי שלא ניסתי לעשות Repair להתקנה. לא עזר ניסתי להסיר ולהתקין מחדש. לא עזר בקצב הזה שני האנשים האלה יסתובבו לנצח מה עוד אפשר לנסות?
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי אנשים !טוב הורדתי את ה MSN לפני כמה ימים והוא פשוט מעצבן :\ כל פעם שאני מתחבר אחרי שניה הוא יוצא לי וכותב לי "החיבור שלך לשירות NETMESSENGER . אבד . מתחבר מחדש בעוד ..." אחרי חצי דקה הוא שוב מתחבר ושוב יוצא מאותו סיבה ?! מה אני עושה אם זה ??:\
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני לא מבין מה קרה,היום בצהריים הכל עבד כמו שצריך ועכשיו כשהדלקתי הוא פשוט לא מתחבר(ראה תמונות). ??? החלפתי את הפורטים שהיו לפורטים:6008 ו6984,אבל לא היה שום שינוי. לפי התמונות ניתן לראות שהKAD דווקא היה מחובר אבל הוא היה במצב של :FIREWALLED,שמתי לב שהמצב הזה תמיד יורד כאשר מתחברים לשרת. ליתר ביטחון(למרות שזה לא קשור) החלפתי את קובץ ה SERVER.MET בהכי מעודכן. עריכה-עכשיו הורדתי את הפירוול(של וינדוס),והבעיה ממשיכה. עריכה2-אוקיי,מסיבה כלשהי הוא התחבר(או היה כתוב שהוא התבר),וכך זה היה זמן מה,אבל כשעשיתי ריסטרט ועוד הפעם הדלקתי את התוכנה,הוא ממשיך בלא להתחבר לשרתים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי אנטיוירוס נוד 32 שהטכנאי התקין לי פעם אבל היום הוא פג תוקף מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
קניתי יוזר לחודש ברפידשר. אני מצליח להוריד רגיל כמו שצריך.אבל כשאני מנסה להוריד עם התוכנה שלהם הוא לא מוריד משום מה..(הקבצים בוי ירוק ואחרי שאני לוחץ דאונלאוד הוא נשאר על ACTIV) מה עושים? תודה רבה! יש לציין שגם עם הפלאשגט אני לא מצליח(אף פעם לא הצלחתי)להוריד מראפיד.הוא מוריד לי קובץ של 3 קילו בייט.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הגדרתי את כתובת האתר שאני רוצה שיחסום והגדרתי לו שיעבוד כBLACK LIST אבל משום מה הוא לו עובד אגב אם יש אפשרות לחסום את האופציה הזו בצורה גלובלית בכל אתר באשר הוא אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
היי חברים. הרצתי על מחשב Spybot והוא מצא לא מעט אדווארים. כמובן לחצתי על "FIX" ע"מ שיסר את האדוורים. לצורך וידויי הרצתי שוב והוא מצא עוד 2 אדוורים, אותם ניסיתי למחוק שוב, להריץ שוב אך עדיין היו קיימים (ניסיתי בערך 3 פעמים לעשות את התהליך מחדש). הספייווארים המדוברים הם :HitBox וRightMedia. תצלום מסך : http://img202.imageshack.us/img202/8312/57472181.jpg רציתי לדעת אם מישהו מכם מכיר או יודע מידע על הספיירווארים האלה? האם יש ממה לחשוש? האם ניתן להסיר אותם? או אם בכלל הם לא קריטים או לא מזיקים - איך ניתן להתעלם מהם בסריקות הבאות? תודה רבה מראש לעוזרים והתומכים. רן
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
(שוב אני מדגיש,יש לי קספרסקי כאנטי-וירוס,בנורטון אני משתמש רק לשם speed disk optimise ) (בבקשה בלי הערות כגון "תמחק את נורטון זה לא שווה" וכו' .) אז תראו.... כשאני מפעיל את הnorton systemwork וזה מבקש לעשות active אני בא ללחוץ next אבל המסך תקוע .... זה מאוד מוזר ...הוא ישר תקוע ואני רק רואה חלון שצריך ללחוץ next אבל אני לא יכול זה מראה את הסמן כשעון חול...(שצריך לחכות קצת כשזה טוען) אבל לא הגיוני שזה טוען שעההההה.....זה תקוע . מה עושים? (וניסיתי להתקין מחדש לא עזר)
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה, הוינאמפ שלו לא מנגן קבצי M4A בוינאמפ בעוד שבמדיה פלייר הוא כן מנגן. מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
*אם זה שייך לפורום אחר, תעבירו, זה פשוט נראה לי הכי מתאים לפני כמה ימים רכשתי את המשחק battlefield bad company 2 דרך החנות של EA. התקנתי אותו והתחלתי לשחק. הבעיה היא שבכל פעם, אחרי משהו כמו חצי שעה של משחק, המשחק קופא, ולאחר כמה שניות הWIN מרסט את עצמו. ניסיתי בשתי מסכים שונים, עם OC לכ.מסך ובלי, סרקתי את המחשב נגד וירוסים וכדומה ושום דבר לא עזר ,התוצאה היא אותה תוצאה. אני לא יודע אם זה משנה אבל בכל הזמן שיחקתי במולטי של המשחק בלבד ולא בקמפיין. יש למישהו רעיון מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או שהוא ככה נקרא תמיד 0אקספרס) אבל העצוב שלו אחר !! ולא נוח לי ככה... בגירסא 2003 זה לא היה ככה ואדז פתום נהיה ככה וב2004 זה רק ככה . איך אני משנה ?
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הWord אבל הוא כל הזמן קורס, עוד לפני שהוא עולה, ישר אחרי המסך פתיחה. מדובר בXP, אני מפעיל את הWord במצב בטוח ואז הוא מתחיל תהליך התקנה והוא מבקש את הקובץ vba6.msi, לא מצאתי את הקובץ, אז הורדתי קובץ כזה מקזאה אבל הוא לא מתאים כנראה. הנה תמונה של ההודעה שאני מקבל: אין לי מושג מה לעשות... אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
באופן מפתיע מאוד המחשב שלי לאחר זמן ממושך בXPLORER הציג לי את ההודעת שגיאה שלח\אל תשלח וכמובן סגר לי את האינטרנט! אני חושב שזה מהאנטי-ווירוס שלי (נוד32) מפני שכשעשיתי עוד פרטים על הבעיה (בהודעת שגיאה שלח\אל תשלח) הוא הראה לי IMON שזו לשונית באנטי ווירוס שלי שגם תקעה לי תוכנות אחרות כגון:ביטורנדו... וסידרתי את הבעיה שבכך ששמתי את הקובץ הפעלה של הביטורנדו ברשימת ה"אי בדיקה" של הIMON ... עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם באמת יש קשר בין האנטי ווירוס להודעה? והאם יש סיכוי שאם אני אשים את הXPLORER ברשימת ה"אי בדיקה" של הIMON זה יעזור? יש דרך אחרת ממה הבעיה הגיעה?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
עשיתי ריסטרט, ושאני בא להפעיל את המסנג'ר הוא מעלה לי מן התקנה שנראת כמו עדכון גירסה, ואז הFW קופץ ואומר שיש וירוס בשם VMalum.BXRF כאשר אני מכבה את האנטי וירוס ומפעיל את המסנג'ר הכל עולה כרגיל, אבל שאני מחזיר את המסנג'ר והוא עושה פעולה כלשהיא (מישהו מתחבר, אני נכנס לחלון שיחות וכדומה...) האנטי וירוס שוב קופץ ואומר שיש וירוס. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה איך לטפל בבעיה. מה אפשר לעשות? :-\ תודה, דורון
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
שלום אנשים. מסיבה שאינה מובנת לי, האאולוק מסרב לעבוד (ראה תמונה מצורפת). אתמול אחרי שהמחשב קפא נאלצתי לבצע ריסטרט וכשהווינדוס עלה מחדש האאוטלוק הציג את הודעת השגיאה הזו. הרצתי SCANDISK ולא נמצאו שגיאות, ניסיתי להפעיל את האאוטלוק במצב בטוח וגם את הווינדוס במצב בטוח וללא הועיל. יש למישהו רעיון מה עושים? עידכון - גם כשאני מנסה להיכנס ידנית לסיפריה לא ניתן ומתקבלת ההודעה הבאה:
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היום נפל לי הפקק בבית, שחזרתי להפעיל את התוכנה שמתי לב שהוא טוען לי רק חלק מהקבצים שיש שמה. בדקתי בTEMP והקבצים שהורדו עדיין שמורים אבל התוכנה לא מזהה אותם. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי משום מה יש לי בעיה מוזרה שפתאום צצה, אני משתמש באווטלוק 2007 ושאני מנסה לפתוח לינק הוא מסרב לפתוח לי אותו ורושם שיש בעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-