תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש דריבר אחד שמתאים לכל המדפסות של hp ?(רק דריבר בלי תוכנות)
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לדעתי זה בגלל שFF קורס לפעמים אבל לא מופיעה לי שום הודעה קריסה... כל האקסטנסנס למיניהם שלי עובדים בסדר וזה בדוק (אתמול פרמטתי ואני עם אותם (אולי אפילו פחות) תוספים משהייתי אז) השאלה היא איך אני יכול להיות בטוח שFF לא קורס?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חברה נכון לעכשיו יש לי מחשב ממש חלש שלא מאפשר לי לשחק במשחקים פשוטים כמו GTA בלי לאגים. יש לי עכשיו IntelPentium4 1.7 GeForce 5500FX שהביאו לי 128 RAM אני משתמש בווינדוס XP והוא לוקח לי הרבה זכרון יחסית למחשב שלי. אז רציתי שיהיה לי על אותו ה HD שני Window's אחד למשחקים , ואחד לגלישה ולתוכנות חלשות... וכדי להתקין את Windows 98 אני צריך שסוג הכונן יהיה FAT32 אבל הוא NTFS... אז רציתי לדעת אם אפשר לעשות שכונן D יהיה FAT32 וכונן C יהיה NTFS ובכל כונן יהיה WINDOWS שונה... אם זה אפשרי ומישהוא יכול להסביר לי איך אני עושה את זה (ושכל הדברים ב C ישמרו) אודה לו מאד :} יש לי לוח אם שלא מאפשר להוסיף זכרון ולכן אני תקוע אם המחשב הזה עד החופש הגדול (עד שאני ילך לעבוד) תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לאנטי וירוס + הגנות לויסטה הום פרמיום +אופיס 2007 , נורטון 2007 תוקע את האאוטלוק
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 גיגה (SEAGATE) אך כשהתקנתי את הווינדוס (XP) הוא מזהה רק 137 מגה... מה הבעיה (אני בטוח שההארד דיסק באמת 250)? כיצד ניתן לפתור אותה? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כמו כן יש לי ויסטה אולמטה 64BIT וקיבלתי הודעה על עדכונים חשובים לPACK1 וויסטה לא מצילח לקבל עדכון של זה וצירפתי תמונה של הבעיה למישהו נתקל בבעיה כזו ויש פיתרון? בתודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ excel שנכתב ב- excel 2003 עם excel 2007 ב ויסטה לא תמיד אני לא רואה את הפונטים העבריים. יש מצבים בהם האותיות מופיעות לפתע ואח"כ (תוך כדי כתיבה) - נעלמות .אין בעיה לגבי מספרים ופונטים לועזיים . מדוע זה קורה ומה הפתרון? תודה מראש על התשובות.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד בפני מודניג. אני קונה Silverstone TEMJIN SST-TJ04B, ''ומשדרג'' אותו. (כל מני דברים עם פלטות אלומיניום), כל השירטוטים שלי לחיתוך נמצאים על דפים, ואני צריך אותם על המחשב בשביל ליצור ''שבלונות''. כבר יומיים שאני מנסה לסרטט עם SketchUp,אבל היא פשוט בלתי נסבלת. הסירטוטים הם ממש מובנים וקשים לסירטוט עם SketchUp. אשמח אם מישהוא יוכל להמליץ לי על תוכנת סירטוטים טובה, בין אם היא מיועדת למתחילים,ובין אם ל''מקצוענים''. בתודה, רועי.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום כולם, אנשים שיש להם 8800 או 8600 אני צריך שיעזורו לי לבדוק האם התוכנה BORIS BLUE V2 עובדת אצלם... אם אתם לא מכירים את התוכנה אני יכול לתת לכם קישור אני רק רוצה שתורידו ותבדקו אם היא עולה / עובדת... כי יש לה דרישות גרפיקה מסויימות... borisfx.com זה האתר הראשי בכל מקרה אם אתם מעוניינים לעזור לי לבדוק את התוכנה תגידו לי, תודה.
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
יש לי נגיד חלון ממוזער על מגש המערכת. ויש לי קיצור דרך על שולחן העבודה. אני רוצה לפתוח את הקיצור דרך בדף נפרד . כל פעם שאני לוחץ עליו ופותח אותו הוא נפתח על החלון שממוזער וזה די מרגיז יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שמתי לב שכאשר אני מסובב תמונה הגודל שלה משתנה? האם האיכות של התמונה משתנה? אם יש ירידה באיכות עם איזו תוכנה עדיף להשתמש על מנת לסובב תמונות Photoshop, ACDSee?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייי.. שנים שלא הייתי פעיל...ככל הנראה כבר אף אחד כאן לא יזכור אותי... אבל בכל מקרה. נתקלתי בבעיה רציני אם המחשב הראשי שלי.. קצת רקע: יש לי שלושה הארד דיסקים אחד מקסטור 200 GB סאטה שני WD 160 GB סאטה ושלישי מקסטור 40 GB IDE אז הכל התחיל שלקחתי את הWD לחבר להתקין לו כמה דברים מההארד דיסק...וכאשר החזרתי את ההארד דיסק הכל היה בסדר.. יום למחרת המחשב העלה מסך כחול ועשה ריסט...מהרגע הזה ווינדואס לא עלה, הוא הגיע למצב שהוא כותב לי FFFFFFFFF וכל מיני שטויוצת כאלה... (לא מסכים כחולים) וזה הכל.. אחרי שבוע של נסיונות תיקון שרק גמרו למצב יותר גרוע...החלטתי שלא אכפת לי כבר...פירמטתי את שלושת ההארד דיסקים ורציתי להתקין ווינדואס מהתחלה... (השארתי 50 GB של גיבויים של דברים ממש ממש חשובים…
-
היי.. יש פה איזה מישהו שהתפקיד שלו בצבא היה להכין מצגות? אני צריך קצת עזרה.. אני צריך לעשות מצגת, שתהיה בעיקר פשוט תמונות רצות (כמובן לא בעיה) אבל שתכלול גם קטעי וידאו במסך מלא, וקשה יותר - מוזיקה שתרוץ ברקע ושתתחיל למשל בתמונה מספר 20, ותמשיך לפעול ברקע עד תמונה 25 למשל. המעבר בין התמונות יהיה ידני... ולכן ההפסקה אחרי תמונה 25 לא חייבת להיות מוגדרת, אפשר פשוט להעביר לתמונה הבאה רק אחרי שהשיר יגמר.. אבל חשוב שהוא יתחיל אוטומטית אחרי תמונה מסויימת וימשיך לפעול ברקע (!) בלי להפריע לתמונות גם אחרי שממשיכים לעמודים הבאים... אני יודע שאפשר פשוט להפעיל את השיר בנגן המדיה המועדף עליי, אבל זה עלול ליצור בעיות כי זה אמור להיות מופעל ע"י מישהי שאין לה מושג במחשבים (אמא שלי.. ח…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. כמו שכן אני מחפש אנטי וירוס חינמכי לויסטה אולמטה 64BIT יש המלצות ? בתודה
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
הי! מישהו יכול להגיד לי איך אני הופך את פיירפוקס משפה עברית לשפה אנגלית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
שלום רב, במחשב הישן שלי עם מערכת הפעלה WINDOWS XP היה מותקן נרו6 כעת רכשתי מחשב חדש עם ויסטה פרמיום, וכאשר ניסיתי להתקין את הנרו, התקבלה הודעה שגירסה זו של נרו לא מתאימה לווינדוס הזה. האומנם? אם אכן זה נכון, אז מה כן יתאים? נרו 7 או הגרסה העדכנית ביותר, נרו 8? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. בזמן ההתקנה של Maxthon בחרתי בשפה האנגלית, ואכן הממשק השתנה לאנגלית. אבל, כש-Maxthon עלה הוא היה בעברית, ואני לא מוצא איפה אני יכול לשנות אותו לאנגלית. איך אני משנה את שפת הממשק של Maxthon לאנגלית? 2. איך אפשר להציג ב-Status Bar את כתובת ה-IP שלי ברשת (אני מתכוון לכתובת הפנימית ברשת, לא לכתובת החיצונית), כמו בגירסה 1? 3. איך אפשר להציג ב-Status Bar את מספר הטאבים הפתוחים כמו בגירסה אחת? 4. האם יש תוסף שמציג ב-Status Bar אייקון קטן עם מזג האוויר כמו ב-Firefox (מצאתי רק תוסף עם שלושה אייקונים בשורת התפריטים)?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כל פעם שאני באינטרנט לאחר כמה דקות יש לי תהודעה של אל תשלח ותשלח ולכן הוא יוצא לי מהאינטרנט!!! רציתי לדעת אם יש דרך לתקן את זה. תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שלא ניתקלתי בה. יש לי קובץ AVI שבwindows media player פועל עם קול, ב-Bs Player עובד ללא קול! מה יכולה להיות בעיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרבה זמן לא הייתי פה.... אני מחפש תוכנה לגיבוי, שמאפשרת לשלוח את הקובץ גיבוי לאימייל שלי ב GMAIL... הכוונה היא לא לגבות את האימיילים, אלה גיבוי לקבצים מסוימים במחשב, ושליחה של הקובץ גיבוי למייל, ולא שמירה שלו על ההארד דיסק. מישהו מכיר משהו כזה? חיפשתי נואשות כבר כמה ימים, ואני לא מוצא כלום. תודה. שלומי.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הסרט MUSICAL CHAIRS שלי - יוני ארוסי ובן גניסלב מתחרה באתר ANIBOOM אתם מוזמנים לצפות ולדרג http://www.aniboom.com/Player.aspx?v=142342 מקווה שתיהנו
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הרבה המליצו על התוכנה הזאת לצורך המרת פורמטים ולפי מה שהבנתי הגירסה החינמית אמורה לעשות זאת. התקנתי ואין לי אפשרות להמיר מ FLAC ל MP3. התוכנה דורשת REGISTRATION . גם ראיתי שה MP3 לא חופשי או חינמי והוא ל 30 יום בלבד. מישהו מכיר במה מדובר? מישהו יכול להנחות אותי?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מתקין את האופיס ובאמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיעה שנותנת 3 אפשרויות : נסה שנית, התעלם או ביטול זו לו הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת, אני לא יודע למה היא קשורה לוונדוס עצמו או לאופיס ניסיתי להתקין כמה גרסאות של אופיס : 2003,2007 ו 2007 SP1 כל הגרסאות אופיס שניסיתי להתקין עובדות בצורה חלקה במחשבים אחרים. במחשב בו נתקלתי בבעיה זו יש מערכת וונדוס אקס פי home SP2 HEB מקורית עם CD KEY מקורי שעבר את בדיקת המקוריות של מיקרוסופט. אני מצרף תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-