תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מאתמול כל שנייה קופץ לי איזה חלון של המחשב שלך נגוע בוירוס או משהו כזה ואז אני לוחץ על זה נפתח איזה אתר של תוכנה למכירה!!! עכשיו עשיתי בדיקות וזה אין לי שום וירוס!!! עכשיו בנוסף לזה שמחקתי את כולם דרך הוספה/הסרה גם מחקתי שאריות!! אבל הכי מעצבן יש תוכנה אחת ספציפית שכל הזמן יש לי סמל קטן שלה למטה איפה שהשעון!! ואני לא מצליח להיפטר מזה!!! עזרה?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה בעיות עם המעודפים .. היתה מיתמש פעם באקספלורר ואז עברתי בלי בעיה לספארי עכשיו החלטתי לנסות מוזילה . אני לא מצליח להעביר את המועדפים מהספארי למוזילה ניסיתי דרך הקובץ>יבוא מופיע לי רק האקספלורר.. עשיתי שהוא ייבא דרך האקספלורר והוא מייבא רק 120 ומשו מועדפים מתוך יותר מ600 שיש לי ורק 2 תקיות מתוך 20 אני חושב שיש לי .. מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שהיא טובה ויוכל גם לתת לינק אז זה יהיה מצין אבל גם שם שלה זה יהיה בסדר. תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. שידרגתי לvmware workstation12 ומאז אני לא מצליח להגדיר תקשורת לאף מכונה במצב Bridge כמובן שבדקתי ש2 האופציות connected / connect at startup מסומנות בהגדרות "חומרה" של הVM ניסיתי בnetwork editor בתוך הworkstation להגדיר תקשורת bridge ישירות לכרטיס רשת הפיזי ולא במצב automatic ניסיתי להגדיר כתובת איי.פי סטאטית בVM סגרתי את הFW של הVM הכל נכשל המכונה כן מקבלת כתובת מDHCP אבל חוץ מפינג לdefault gateway, אין תקשורת\פינג לאף כתובת (גם לא ל8.8.8.8) כשאני מגדיר את התקשורת במצב share host IP הכל עובד תקין! בדקתי את הVM גם בVIRTUAL BOX וזה עובד תקין אז כנראה שאין בעיה בVM עצמו. חפרתי על זה בגוגל ולא מצאתי פיתרון שלא כבר ניסיתי. מישהו מכיר פיתרון נוסף לתקלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום.. קבלתי קובץ מסוג mdb ורציתי לדעת עם איזה תוכנה אפשר להפעיל את הקובץ, ואיזה סוג קובץ זה בכלל?? תודה
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
כשאני פותח כתוביות ואז מנסה להוסיף סרט כדי שאוכל לעבוד על הכתוביות בזמן אמת מתקבלת ההודעה הבאה: זה התחיל סתם ככה בלי שעשיתי משהו מיוחד :\
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
התקנתי על מחשב XP PRO 64 המעבד הוא AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 הלוח אם הוא GIGABYTE NF-CK804 NFORCE 4 ניסיתי להוריד מפה , כנראה שלא קלעתי על המתאים HELP ME נ.ב אני מקבל מן הודעת שגיאה שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ שהוא לא מוצא את הנתיב שלו , אני גם לא יכול להגדיר למחשב ההוא IP כנראה בגלל הדרייברים ולעדכן באינטרנט :\
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
1GB ניצול 80% . איך ? *הפרסום הוסר ע"י מנהל הפורום*
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש אתרים שהפרסומות שלהם מפעילים סאונד אוטומטית ואני ממש ממש שונא את זה ואני בטח לא היחיד... איך עושים כדי לא לשמוע אותן.. או בכלל טוב לא לראות אותן (אבל רק את הפרסומות).
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. יש לי בעיה שאני צריך להתקין windows xp הוא מבקש ממני דרייברים. והיום לא מצאתי כונן דיסקטים שעובד כמו שצריך. אז שמעתי על התוכנה הזאת nlite שאני יכול לעשות image של המחשב שלי ולהתקין אותו על מחשב אחר. רק רציתי איזה שהוא מדריך שיעזור לי אם זה תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי את התוכנה הבאה: Adobe Premiere Pro (v.7). עכשיו יש לי בעי; אני רוצה להוסיף לסרט כתוביות בעברית. אני יודע איך מוסיפים כתוביות באנגלית, אבל ברגע שאני מחליף לעברית (אלט שיפט), זה עושה ריבועים כאלה... אני הבנתי שהתוכנה תומכת בכתוביו בעברית... מישהו יודע איך לכתוב בעברית בתוכנה הזאת? צריך איזה שהוא פלאג-אין? אם כן, אפשר לדעת מה שמו ו/או קישור למקום שאפשר להורידו (גם בתשלום...)? זה מאוד חשוב! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
הלן יש לי שאלה... האם יש אפשרות לחלק קובץ של סרט ל-2 חלקים בלי כיווץ? ואם כן אז איך? ועוד דבר אמרו לי שיש תוכנה שיכולה לגזור את הסוף(כל מי שעה את הסרט וכו....) איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעלות בדוס.ורואים טבלה רשימה הרבה ולא יודע איזה מיהם הוא הנכון. אני מחפש אופציה שניקרא ProduKey 1.50 בקטגוריה passwords tools. הרשימה לא מדוייקת.לא מצאתי תוכנה שניקרא ProduKey 1.50. איך אני מוצא אותו ברשימה? בתודה מראש מיכאל
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אז ככה יש לי וירוס בשם: w32.korgo.AB בשום דרך הוא לא מוכן להימחק ניסית את כל השיטות האפשריות הוא לא מוכן להימחק מה אפשר לעשות בעניין?! תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום וברכה! יש ברשותי דפדפן כרום. עד לא מזמן, כשהייתי מקליד מילה בעברית בשורת הכתובת ואחריה לוחץ אנטר- זה היה מחפש פשוט את הבטוי בגוגל.. משום מה זה הפסיק.. רעיונות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בס"ד שלום אחים שלי. יש דרך לחסום כניסה לכל האתרים פרט לרשימה ספציפית שאני עצמי אגדיר? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , הורדתי את הדיירבר החדש ביותר ל Windows 7 64Bit יש לי את הכרטיס מסך - 4890Vapor-X.... תודה לעוזרים בסוף ההתקנה הוא מראה לי בLOG את השגיאות הבאות - Error messages [table][tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr] [tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr][/table] AMD Drag and Drop Transcoding [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]2.00.0000[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/td] [td]1 Mbytes[/td][/tr][/table]AMD Media Foundation Decoders [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]1.0.60914.1136[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/t…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
נתנו פה פעם מדריך שצריך להשתמש בWINISO או ISOBUSTER בשביל להוציא את הסרט מה BIN של ה VCD\SVCD (לא יודע מה מהם יש ברשותי). בכל מקרה זה לא הולך, אני מקבל קובץ תקול (סתם מסך שחור). אני לא סובל לעבוד עם VCD, אני אוהב לעבוד עם סרטים ישר מהתיקיה שלהם, אני שם את הכתוביות עם VobSub ואי אפשר לעבוד איתו מ VCD. בקיצור מה עושים? מי כבר הצליח ויכול להסביר לי שלב שלב? ;D תודה.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
התקנתי היום פיירפוקס 1.0, רק כדי לבדוק - במקביל לאקספלורר. עובד מצויין מלבד לעובדה שאני לא יכול לראות פלאש. כאשר הדפדפן מנסה להתקין את ה- Plug-in של פלאש 7 אז הוא פשוט נשאר תקוע במשך ההורדה. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס אתם ממליצים לי להתקין מה שהכי טוב היום בשוק..?....
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם! ביומיים האחרונים אני תוך כדי גלישה מקבל את ההודעה הבאה: avant.exe-Apllication error The exeception illegal instruction An attempt was made to execute an illegal instruction (0xc000001d) occured in the application at location 0x771bea0. הדפדפן פשוט מת בלי סיבה...לא התקנתי שום תוכנית חדשה וכבר בדקתי ספייוורס וכאלה...למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה??? נ.ב-אם כבר אז אני אזכיר עוד בעיה-כשאני מריץ קטעי וידאו (באינטרנט בלבד-לא סרטים רגילים) כמו נגיד קטעים של ארץ נהדרת אז רואים את הסרט כמו בראייה טרמית-משהו כמו הטורף..לא צוחק-אבל שומעים בסדר.יש לי את ה-ace mege codec pack .למישהו יש רעיון?? תודה לכל מי שהתעניין וקרא-וקצת יותר תודה למי שיעזור! ;D
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש דרך שאפשר לחתוך תמונה באופן מדויק (אני מתכוון לחיתוך אוטומטי ) ואם כן איך עושים את זה בתודה מראש רזיאל
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב! יש כמה קבצי RAR,ZIP וACE מוגנים בסיסמא ואין לי איך לגלות את הסיסמא. יש איזו שהיא דרך לקבל את הקבצים בלי דעת את הסיסמא? כלשהיא דרך? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה באמיול .. אני פותח אותו והוא מתחיל להוריד ואחרי כמה דקות הוא נתקע ולא מוריד לא כלום לא מגיב ובשביל לצאת ממנו צריך לעשות "סיים תהליך" יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מאחר ואני לקוח פלאפון, וחבר שלהם בפייסבוק - אני יכול להכנס למן דף אפליקציה כזו, להכניס קוד אישי שקיבלתי ולשלוח עד 10 הודעות SMS כל יום. הכל עבד נהדר, עד שפתאום שמתי לב שזה פשוט לא עובד ומצ"ב תמונה שתראה לכם מה אני "מקבל" כשאני לוחץ על כניסה לדף ה"אפליקציה" הזו. רצוי לציין שזה קורה לי בכמה דפדפנים - כרום,IE ו-FF. אני לא ממש יודע מתי התופעה התחילה, היא נמשכת כבר חודשיים אולי. עריכה: עכשיו גילתי שלא העלתי את התמונה,יפה לי, תוקן. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-