תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אחרי זמן ארוך מאוד מאז יצאתו של הבטא השנייה, מוזילה פירסמו היום את הבטא השלישית של FireFox 3. להורדה: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b3-candidates/rc3/firefox-3.0b3.en-US.win32.installer.exe זוהי הגרסא הRC3 של בטא 3. אני אישית משתמש בFirefox 3 Beta 4 PRE. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי איפה מוכרים כזה שעובד על Vista 64 Bit ?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
בעזרת תוכנה זו אפשר להיכנס לפנדורה למשל... עכשיו הבעיה איתה אצלי היא שהיא מאוד מאיטה לי את מהירות האינטרנט(אינטרנט ממש זוחל) ולכן אני חייב לבטל אותה. מישהו יודע אם אפשר לסדר את הבעיה? או לחלופין תוכנה אחרת שבעזרתה אוכל להיכנס לפנדורה?(שלא ידעו שאני מישראל - זאת הכוונה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי וירוס שאני לא מצליח להסיר אותו בשם wintem.exe איך אני נפתר ממנו בבקשה תעזור לי
-
- 13 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, מהי הגרסה של GHOST שהגיעה אחרי גרסת 2003 ? והאם ניתן להשתמש בה בדיסקט ? כמו 2003 ? תומכת SATA2 ? והאם היא חופשייה להורדה ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? אני לא מדבר על המסכי LCD של מודינג, אלא על מסך לדים של פרסום. כן, כן ! אלה הגדולים שיש על הבניינים. חבר שלי קנה מסך 5X3 מטר שהולך להיתלות בתלפיות, ירושלים. הוא שולט על המסך דרך תודנה שנקראת LEDStudio. בקיצור, התוכנה מעלה קבצי LSD אבל הביאו לו כמה פרסומות בתור קבצי AVI. השאלה שלי היא כזאת - האם יש תוכנה שממירה קבצי AVI לקבצי LSD. אחרי חיפוש בגוגל לא מצאתי מש'ו שקרוב לזה אפילו. אם מישהו יודע על מה אני מדבר, יש לו מושג למה אני מתכוון שיעזור לי בבקשה. אני מאוד מודה לעוזרים, יום טוב, מתן
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת הניסיון מהאתר שלהם. התוכנה לא עולה ומופיע תיבת זו שיח ובה נאמר שאין תמיכה במערכות unicode. ??? המערכת שלי היא dual boot ל XP ו VISTA אופיר[br]פורסם בתאריך: 7.02.2008 בשעה 08:35:12 אני מתנצל, הייתי מוחק את ההודעה אם הייתי יודע איך.אחרי חיפוש בגוגל מסתבר שיש ל RM7 בעיה עם מערכות שיש בהן שפת unicode בנוסף לאנגלית, דוגמת עברית. הם אומרים שהבעיה עברה למפתחים להמשך טיפול. בינתיים יש את גרסה 6. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה 64ביט ואאוטלוק 2007 כאשר באתי לבחור ערכת נושא/נייר מכתבים גיליתי להפתעתי כי אאוטלוק מראה כי לא מותקנות ערכות נושא. תציצו בקובץ המצורף ותראו שיש ערכות נושא בספרייה. Common Files\Microsoft Shared\Stationery מה הבעיה? ניסיתי התקנה חוזרת על מנת לבחור ערכות נושא אבל לא מצאתי. כיצד אני גורם לאאוטלוק לראות את ערכות הנושא או כיצד אני מאפשר בחירת ערכת נושא? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי סורק של כרטיסי ביקור של MUSTEK מדגפ ScanExpress Card Smart ואני מתקשה למצוא לו דרייברים, אם תעזרו אני אשמח, יש תמונות, וניסיתי גוגל, הסתבכתי. תודה יש תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט קטע קול שמושמע בstreaming אבל אני לא רוצה שהעוצמה המקורית תשתנה. (יש תלות בעוצמת היציאה שמכוונת במחשב) אם אני שם על הכי חזק אז זה לא יוצא טוב. האם יש תוכנה שמאפשרת לי לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חוץ מ cURL. תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מה נשמע חברים? תראו אבא שלי קנה את ה DVD הזה. http://zap.co.il/model.asp?model_id=584692 והורדתי סרט הארי פוטר והוא באה בשני חלקים CD1/CD2 עכשיו אני צורב אותו על DVD ואני פשוט צורב את 2 החלקים האלו על דיסק 1 ובתפריט אני בוחר איזה חלק אני רוצה לראות? וגם הדי וי די קורא כתוביות Divx ורציתי לשאול איך אני צורב כתוביות עם הסרט? למשל הורדתי כתוביות לסרט ואני לא יודע איך אני צורב את הכתוביות ואיך אני מפעיל אותם חח תודה מראש ממש חשוב לי
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
באתי כזה לפתוח קובץ וורד דרך האנטרנט (זהמהאלה שנפתיחם לכם בחלון אנטרנט כזה ולא ממש בחלון ורוד אתם יודעים..) וכשלוחצים על ליקנ שמוביל לקובץ כזה אז עוהל חלון ששואל אם אניר וצה לפתוח או לשמור או לבטל אז בטעות לחצתי על הוי שהיה אמור לסמן אתז ה שאני רוצה שתיפתח ההודעה הזאת כל פעם, אז הורדתי בטעות את הוי ואחרי זה לחצתי על אוקיי איך אני עשוה שזה יהיה כמו קודם שתעלה ההודעה הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום, כל קבצי הטורנט שלי נמחקו מתוכנת הUTORRENT 1.7.7 לאחר ריסט לא ידוע שהמחשב עשה יש לציין שכל הטורנטים הסתיימו ורק צריך שהם יזוהו ע"י התוכנה אשמח לעזרה באיך משחזרים אותם לתוכנה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה קניתי מחשב חדש והוא הגיע עם ויסטה אבל כשהתקנתי עליו את המקס 8 אני לא רואה את התצוגה המקדימה באיקונים לתכולת הקובץ (כמו שרואים בקובץ PSD ) וכשהתקנתי על המחשב XP רואים את התצוגה התצוגה חשובה לי כי יש לי המון גופים מוכנים שאני שותל להדמיות אז אני צריך לדעת איך הם נראים מראש מישהו יודע אם יש לכך פתרון? המון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מקבל שגיאה שאי אפשר להתקין את ZA על מערכת 64 ביט. באתר של ZA ראיתי שבכלל אין גרסה ל64 ביט. יש אולי דרך בכל זאת להתקין את ZA על מערכת 64 ביט?
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כשאני מנסה לנגן סרטי 1080p (קבצי mkv) הם עובדים אבל הסרט קופא לאיזה שנייה מפעם לפעם וזה ממש מעצבן. ניסיתי כל מיני מדריכים כמו זה למשל: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=973 אבל בינתיים שום דבר לא עוזר. הסרט עובד, רוב הזמן בצורה תקינה אבל יש גמגומים ברורים וזה מעצבן. יש פתרון לנושא הזה? איזשהי חבילת קודקים ייעודית? הבנתי שצריך מחשב ממש חזק כדי לנגן 1080p. אני עובד עם: Q6600 4GB DDR2 7950GX2 אני משתמש בויסטה 64. תודה.
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
איזה גירסה התוכנה הזאת של Corel Paint Shop Pro Photo X2 גירסה 10 או גירסה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אנשים. התקנתי FF במחשב חדש. הדפדפן טוען שאין פלאש מותקן. הבעייה היא שהפלאש כן מותקן במחשב (ה IE7 הכל עובד תקין). ניסיתי "לזרום" עם טענת הדפדפן ולתת לו להוריד את התוסף לבד (לחצתי על ה INSTALL PLUGIN, הוא ניסה להתחיל התקנה/הורדה אך נכשל). גם גישת ה"בו נוריד את זה ישירות מהאתר של ADOBE" לא עובדת. לחיצה על DOWNLOAD NOW באתר שלהם לא ממש מורידה שום דבר. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מאז הפרמוט (בעצם, לא מדוייק.. פרטים בהמשך) אני לא מצליח לצפות בוידאו בעצם, בהתחלה יכולתי לראות וידאו. אני לא יודע מה גרם לזה לקרות אבל כרגע אני רק רואה מסך שחור (לא בעיות קודקים!) עם סאונד, בכל נגן. יש לי את הKLITE CP 3.7.0 FULL. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים לכרטיס קול, עד כמה שזה קשור.. וזה לא עזר. יכול להיות שזה קשור איכשהו לדרייברים של הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
התקנתי את התוסף VERTIGO , מחקתי אותו אח"כ ומאז אין לי כפתור (X) סגירה לTABS !!
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חבר'ה אני משתגע, אני מנסה לחפש שירים בעברית באימיול new logic 1.1 ואני לא מצליח ניסיתי אימיולים אחרים כמו Xtreme והאימיול הרשמי ושום דבר לא עובד. יש לי ויסטה אולטימייט. יש הצעות ? פאט'צים..?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של חבר אחרי ההתקנה כל התקני החומרה זוהו מלבד התקן שמוכר לי מהמחשב שלי בשם ATK גם אצלי אחרי פורמט הוא היה לא מזוהה דיי בעייתי. הדגם המדובר הוא HP500 מבוסס 915GM.בתוך הנתונים של ההתקן כתוב acpi.למיטב ידעתי זה תקן או אירגון עולמי מסויים. אני מנסה למצוא את הדרייבר להתקן הזה אבל באתר של HP אין שום איזכור לרכיב חומרה זה.למרות שהמחשב עובד יפה מאד עדיין הייתי רוצה להחזיר אותו עובד כמו שצריך בלי סימני שאלה\קריאה במנהל התקנים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כל פעם שאני צופה בסרט דוקא בחלק הכי דרמטי פתאום שומעים "קליק" של לחיצת עכבר על לינק או רענון של דף אינטרנט... אמרו לי לבטל את כל הצלילים של ווינדווז וזה פשוט לא עוזר זה רק מבטל את הצליל כניסה מהמערכת ויציאה ממנה. אני לא יודע מאיפה הצליל מגיע אולי מתוכנה שרצה חשבתי אולי זה NOD32 כי אין דבר אחר ברקע מלבדה... מה אני יכול לעשות זה מחרפן אותי ברמות !! ? אולי עוד מישו שיש לו NOD מכיר את הבעיה .? או בכלל את הצליל המציק.. תודה מראש למשיח שיגאל אותי!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-