תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה התקנתי מזמן את ה- Mcafee Firewall+Spam Killer והכל עבד חלק. עד לפני אתמול. הוספתי ל- XP עוד user, שיחקתי עם כמה דברים (חוץ מה- Mcafee), ואז התחילו בעיות: קודם כל, כל התוכניות שעלו אוטומטית עם החלונות הפסיקו לעלות (המפתחות שלהם ברג'יסטרי, ב- run, נמחקו!!! ). סידרתי את זה לבד. הבעיה עכשיו היא מאד מוזרה: הסמל של Mcafee תמיד עולה כשהוא בצבע שחור, אני שם את סמן העכבר מעליו, והוא כותב לי שה- Firewall ב- disable. כשאני נכנס להגדרות של ה- firewall כתוב שם 'שה- firewall מותקן ומגן כרגע על המחשב, במידה ואני רוצה לשים אותו ב- disable עליי ללחוץ כאן'!!!! כלומר הוא ב- disable אבל הוא לא ??? כמובן שאני יכול, דרך התפריט שעולה מה- icon, לשים אותו על enable ואז הצבע ה…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מירנדה לייט 3. אני מקבל הודעות שההודעות שלי לא התקבלו כשאני שולח הודעות לבעלי ICQ6 (למרות שהוא כן מקבל). למישהו יש מושג איך לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כל מי שיש לי ברשימה של האי סי קיו והכינוי שלו רשום בעיברית עכשיו זה מופיע כסימני שאלה יש למישהו מושג למה ואיך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מעלה קובץ ZIP לאחד הפורומים פה, קופצת לי הודעה ש- IE ביצע פעולה לא חוקית וצריך להיסגר. התגובה שלי נקלטת במערכת בכל זאת :s05: מישהו מכיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
האם האינטרנט אקספלורר 6 בנימצא בוינדווס אקספיי תומך בRESUME? אם כן איך אני מפעיל את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים התקנתי את nero 7.0 premium addition. השתמשתי בתוכנה, צרבתי דיסקים, בקיצור הכול היה טוב. עד שיום אחד... כשרציתי להפעיל את התוכנה - התוכנה קרסה :'( (הופיע החלון המוכר שהתוכנה נתקלה בבעיה וצריכה להיסגר). ניסיתי הכול - החל מלעשות restart למחשב, וכלה בלהוריד גרסה אחרת של nero ולהתקין אותה... ושום דבר לא עזר - התוכנה עדיין קורסת!!! האם למישהו יש מושג מה הסיבה לקריסה? תעזרו לי! :-\
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שאני מתחבר לתיבת הדואר אלקטרוני(של נענע- www.nana.co.il) דרך ה- Outlook אז מה שקורה ה- Outlook מוריד ושומר את הודעות האימייל במחשב אבל מוחק את ההודעה המקורית מהתיבה ככה שאם אני רוצה לבדוק את ההודעות דרך מחשב אחר אז ההודעה לא מופיעה בגלל שמשכתי את ההודעה דרך ה- Outlook במחשב שלי בבית איך גורמים ל- Outlook לא למחוק את ההודעות מהתיבה? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ה-BIOS לא מזהה את ה-HardDisk, בדקתי את החיבורים והכל נראה תקין, יש זיהוי של כונן ה-DVD בלבד מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי יצוא ל-Bookmarks של פיירפוקס, קיבלתי קובץ bookmarks.html, כשאני פותח אותו באקספורר אני רואה את הקישורים, גם את אלה בעיברית, עד כה הכל טוב ויפה, אבל כשאני עושה Import באקספלורר לקובץ הזה, כל הקישורים בעיברית הופכים לג'יבריש לכל העוזרים תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
למה זה קורה והאם יש דרך לשנות את זה? ואם זה כבר פותח כונן אז למה לא את הצורב?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי,הדפדפן קרס לי ומאז הוא לא טוען לי דפים. מחקתי אותו מהמחשב ,התקנתי מחדש ועדיין הוא לא טוען לי... הוא פשוט טוען לי אותם בלי סוף. למישהו יש פתרון? נכנסתי עכשיו לתוכנה וזה טען לי את האתר. אז פתאום הוא קרס שוב. שוב הבעיה של הטעינה האינסופית. תודה. הפתרון הוא:http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?answer=142059 לצאת מכל התהליכים של Chrome ואז...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון, במחשבי החדש (בן כמה חודשים) לעיתים פתאום המחשב מתחיל להתקע לגמרי לכמה שניות ומשתחרר, נתקע.. ומשתחרר וכן הלאה. הסתכלתי במנהל משימות והבחנתי בכך שבכל פעם שהוא נתקע ואחר כך משתחרר, ה-CPU USED מופיע 50 אחוז, ואז בזמן שהמחשב "חופשי" הוא כרגיל 1-0 אחוז. אני לא בטוח בנוגע לוירוס שתקף את המחשב, מכיוון שזה לא בעיה תמידית.. זה פשוט קורה מידי פעם. אחרי הפעלה מחדש של המחשב הבעיה מסתדרת (אך עלולה לחזור שנית). מה לדעתכם הבעיה ומה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ה-EMULE התחיל לעשות לי בעיות, הוא לא עולה. ה-EXE רץ בזיכרון ורק טוחן את המעבד. יכול להיות שאילו הם process-ים ספציפים שצריכים לעבוד והם לא? עד עכשיו הכל עבד ואז הוא נדפק. זה קורה לי בשתי גירסאות.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה העניין,אני לא מסוגל להוריד שום קובץ למחשב. אני עושה שמירה בשם או פשוט לוחץ על הקישור וזה לא מוריד לי. מה לעשות? אני אפילו לא מסוגל להורידFire Fox...
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
כל ה-bookmark וההגדרות נמחקו לי... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הייתי באתר הזה http://www.lingvozone.com/ בדקתי מילה מסויימת ,כשזה נתן את התשובה אז ה-IDM נתן אפשרות להוריד את קובץ האודיו הזה למחשב,כשזה קפץ איתו קפץ ה-NOD בהתראה שהמחשב מנסה להתחבר לאתר מסויים ביטלתי את זה לתמיד עכשיו אני ב-IE ואני מקבל הודעה כזו כשאני מנסה להפעיל את ה-FF אני מנסה להתחבר לאתר msn ישראל איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי 2 מוצרי אבטחה, Bitdefender IS ו Outpost Pro Firewall. בהתקנה הם מבקשים להתקין מעין דרייבר שישב על הכרטיס רשת, לא ברור לי לאיזו מטרה. האם זה עלול להאט לי את החיבור ? האם זה בטוח ? המוצרים מקוריים לחלוטין ככה שאין פה וירוס שמנסה להרוס. אז, להתקין או לא ?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אין מה להוסיף, תענו על השאלה הנ"ל. תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מכין "תמונה מנגנת" ועכשיו כשאני עושה import לשיר שאני רוצה הוא נותן לי שגיאה שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ הזה.. וכל שאר השירים באנגלית הוא כן מצליח, דבר הזוי חח, איך הוא מזהה בדיוק שהשיר בעברית מקווה שתוכלו לעזור תודה *Macromedia Flash 8pro
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
דווקא בשני אתרי החדשות NRG + YNET הפיירפוקס לא חוסם אותם. יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
כשניסיתי היום להתחבר הוא עשה לי "שלח" ו "אל תשלח" כמה פעמים, עשיתי ריסט ולא עזר. אז הסרתי אותו ועשיו שאני מתקין הוא פשוט לא מתקדם, הוא נשאר בקו למעלה 0% ולמטה 1% וככה איזה חצי שעה וגם פה הריסט לא עזר, מה לעשות? (ד"א זה ה-PRO B 2003)
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
כשאני מכניס מספר ומנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיעה כזאת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
האייסיקיו שלי נתקע סגרתי אותו עם ctrl+alt+del. אחרי זה ניסיתי להכנס זה עושה לי error של בעיה טכנית (winxppro) ויוצא. היה לי את 2002b אז אמרתי אולי אני אתקין את 2003A וזה יעבוד. התקנתי וזה לא עזר עדיין אותה הבעיה, מה אני עושה? :-[
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אחרי שאני מפעיל אותה ומקיש סיסמה, התוכנה נתקעת (מנצלת 99% CPU), ולא מגיבה. סימן הפרח לא "מסובב" (לפני התחברות בד"כ מסתובב עד שמתחבר). הסרתי/התקנתי פעמיים. לא עוזר, אותו דבר. עשיתי SYSTEM RESTORE - לא עזר. : עוד רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי חלונות אקס פי, כשאני רוצה להחליף שפה באיסיקיו 2001 בטא, האיסיקיו פשוט נתקע לי והופך למצב NOT RESPONDING ויוצא... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?