עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by et_gershon,

שלום אני רוצה לצרוב משהו ויש לי בעייה קטנה. יש לי דיסקים של 700 מגה ואני צריך לצרוב שתי קבצים,אחד 659 מגה שאין בעייה והשני 730 ואני לא רוצה לעשות אובר בורן. אני יודע שאני יכול לפצל את הקובץ ואני חושב שיש אפשרות דרך ווינראר מישהו יכול להגיד לי איפה זה? דרך אגב זה שתי קבצי ראר שצריך לאחד אותם מחכה לתשובה בתודה,איתי

2. שלום לכולם פירמטתי את המחשב שלי ולא מצאתי את הדרייבר של הלוח אם. אז נכנסתי לאתר של אסוס מצאתי את הדרייברים של הלוח אם,אבל אני לא יודע האם להוריד את כולם או שלא? הנה הדרייברים שמופיעים שם: http://support.asus.com/download/download.aspx את איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?האם את כולם? תודה רבה שי נ.ב-אני רואה שהקישור שהבאתי לא מציג את רשימת הדרייברים אז הנה אני מעתיק אותם: 45 files found Qualified Vendor List (1) BIOS (7) [bIOS History] BIOS-Utilities (4) AUDIO (2) VGA (1) RAID (1) Utilities (12) Others (3) Manual (14)

3. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי סרט HD ששוקל 4.5 גיגה . רציתי להעביר אותו לDOK וצפות בו בXBOX אבל אני לא מוצא את הDOK של ה8 גיגה . מצאתי רק DOK של 2 גיגה . יש תוכנה שיכולה לפצל את הסרט לכמה חלקים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by X-ShaY,

אני יודע שזה לא קשור לפה אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים קיצור עכשיו הייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה..... ואז שעוד פעם הדלקתי אותו (....) נכנסתי לפייר פוקס והפרופיל שלי נידפק הוא עדיין במחשב אבל הפייר פוקס לא הפעיל אותו עזרה?

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by WarMachine,

יש לחברי כרטיס מסך של אסוס גיפורס2 טיטניום2 עם VIDEO IN והוא רוצה ללכוד וידאו מהטלווזיה שלו.......באיזה תוכנה אמור הוא להשתמש....בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by GUNZ,

שלום אני צריך המלצה על אחד טוב לא מודים וכאלו אלה גירסה בפני עצמה עם אפשר קישור יהיה נחמד תודה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  7. שלום כל פעם שאני לוחץ על קישור הוא נפתח לי בלשונית חדשה, והדרך היחידה לפתוח אותו באותה לשונית היא ללחוץ עליו כמה שניות. אני לא יודע מה קרה כי קודם זה לא היה ככה... בכל מקרה זה נורא מעצבן ואשמח אם תעזרו לי לשנות את זה... חיפשתי בכל האפשרויות ולא מצאתי תודה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  8. Started by עובדיה,

אוקי אני כבר משתגע מהבעיה הזאת! יש לי צורב של NEC DVD RW ND3540A וכאשר אני מנסה לצרוב קובץ ISO ע"י שימוש ב DEAMON TOOLS + NERO 7 אני מקבל שגיאה: POWER CLIBRATION ERROR והדיסק הריק נהרס. אני מצליח לצרוב בעזרת הנירו הכל חוץ מקבצי ISO ניסיתי להשתמש באלכוהול 120% וגם הייתה שגיאה. כאשר אני צורב דיסקים אחרים של DVD לא בכיווץ של ISO אני מצליח ללא שום בעיה. צריבות באופן כללי בצורב עובדות בצורה טובה לא נתקלתי בשום בעיה כלשהי עם הצורב חוץ מזה. יש לי מחשב של פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ וזיכרון פנימי של 1.5 ג'יגה הרץ על לוח של גיגהביט.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  9. יש לי חשבון מייל בג'ימייל והתחלתי להשתמש ב-Thunderbird, רציתי לדעת איך אפשר לסנכרן בין תיקיית ה-Spam/Junk בנוסף לתיקיית ה-Inbox הרגילה.

10. טוב אני רוצה להתחיל ללמוד גראפיקה ולעשות דברים מגניבים כמו כולם בפורום. השאלה היא ממה להתחיל ללמוד, אך להתחיל ומה עושים. וגם איזה תוכנות צריך ואיזה מידע צריך אני אשמח מאוד אם תענו על שאלותי. תודה :D :D :D :D :D

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by hmjmvhcvh,

שלום, יש במקלדת מקשים לא נחוצים כמו power ללחוץ על כפתור כזה בטעות בזמן עבודה לא ממש כיף יש דרך לבטל אותם ע"י איזה דריוור או תוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by ashkenazone,

שלום, אני צריך תוכנה שתסדר לי את הMP3 במחשב לפי תיקיות או איזושהי קטגוריה מסודרת. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by skydancing,

האם קיימת גירסה לVISTA 64 BIT? אם כן אז איזה? תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by makiaveli,

פרסום עולה כסף

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  15. מה ההבדל בין winrar גירסה חינמית לגירסה שעולה כסף?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by avi.hagit,

יש במחשב בערך 10 סרטים ברגע שאני נכנס לתיקיה שלהם וינדוס נותן לי שגיאה ומפיל לי את האקספולר כרגע אני לי שום מקודד במחשב מה שמוזר זה שאני מוחק את הפינקל סטודיו 9 זה לא קורה לי יש למישהוא מוסג מה אני אמור לעשות ? יש את הדוח שגיעות אבל בצייר הוא נותן לי את הקובץ יותר מידיי גדול כך שאני לא יכול לעלות אותו אשמח ללמוד אם יש דרך אחרת לשלוח לכם קובץ מצורף התקנתי את המקודד הזהhttp://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=1226&s=95 אבל עדין אם אני מתקין את סדודיו 9 של פינקל הוא מפיל לי את האקספוללר ועושה דוח שגיאות יש למישהו רעיון מה יכול להיות חייב לציין שלפני הפרמוט שעשיתי זה עבד יחד

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by avigdo,

הבן שלי כנראה לוחץ על כל חלון שנפתח לו כשהוא גולש, דבר שמילא את המחשב שלי בוירוסים. לצערי אין באפשרותי לפרמט, עלי להוריד כמה תמונות וקבצים חשובים ששמרתי על המחשב. בעת כניסה לאינטרנט, המחשב נכבה תוך חצי דקה. האם אפשר להתקין אנטי וירוס על דיסק און קי ומשם לנקות את המחשב?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  18. Started by omri_ro,

משום מה הGETRIGHT השתגע אצלי וכל פעם שאני פותח את הDOWNLOAD STATUS אז התוכנה מיד סוגרת את עצמה וגם סוגרת את הSERVICE שלה שרץ ברקע. המשונה הוא שזה קרה פתאום בלי שעשיתי משהו מיוחד, ניסיתי להתקין מחדש ואפילו עיגכנתי לגרסה האחרונה (היה לי 5.2 הורדתי 5.2B) אבל שום דבר לא עוזר למישהו יש פתרון?

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by Prometheus,

היא טובה? יש לי כרגע Photoshop 7. יש הבדל גדול בין השתיים? מה היא מוסיפה? עוד דבר, מישהו יודע כמה היא עולה? תודה.

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  20. מאיפה הכי כדאי להוריד את הדרייבר... מהאתר של nvidia: http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_169.25_whql.html או מהאתר של gigabyte: http://www.gigabyte.com.tw/Support/VGA/Driver_Model.aspx?ProductID=2726

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  21. שלום אנשים טובים , ברשותי WIN 7 64BIT, ודבר מוזר קורה לי בעת הפעלת המחשב לאחר RESTART או SHUT DOWN מלא, שכאשר המחשב עולה האייקון של החיבור אינטרנט למטה מצד ימין למטה מופיע עליו האייקון של התמרור עם הסימן קריאה הזה, מה שנקרא בעבר ה"קישוריות מוגבלת או חסרה", רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע את פתרונה, כיוון שזה די מרגיז כל הנושא . יש לומר שהמחשב שלי הוא מחשב חדש שמחובר בראוטר לעוד 2 מחשבים שבשניהם פועל האינטרנט מצויין בלי בעיה. ניסיתי גם UNINSTALL ומיד אחרי זה SCAN FOR HARDWARE CHANGE כשריסטרט אחרי זה אותה בעיה, וניסיתי UNINSTALL ריסטרט, לתת לו למצוא לבד דרייבר ואז שוב ריסטרט, ושוב לא פעל האינטרנט

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by nore0,

ההתקנה נתקעה לא נוצר כונן ווירטואלי יש ת'-Uninstall אבל ההודעה הזאת עולה

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  23. זה שולח לי מהאנשי קשר שלי אליי הודעות זדוניות כל פעם..(מאנשי קשר ספציפיים) ברגע שאני פותח את המנסן אני ישר מקבל הודעה כזאת אם שאר האנשים אני יכול לדבר רגיל ואין בעיה אז מזה אומר? הוירוס אצלי או אצלהם? ואיך פותרים את זה? זה ממש מנגס ההודעות האלה וגם אי אפשר ככה לדבר ולתקשר עם האנשי קשר האלה יש לי את Malwarebytes' Anti-Malware ואנטי וירוס החינמי של AVAST והם לא מצאו שום דבר מיוחד... מה אפשר לעשות? הבעיה אצלי או אצלהם?

24. יש לי שלוש כוננים : c ,d, e אני רוצה רק שתיים : c ,d איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  25. מה פשר ההודעה ההבאה? הודעה זו התקבלה לאחר שניסיתי לפתוח את התוכנה אחרי שהתקנתי את הגירסה האחרונה שיצאה. למה בידיוק היא לא תומכת במחשב? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.