עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. או שניתן להשתמש גם בXP רגיל ובתוכנת מדיה סנטר אחרת כגון SAGETV?

2. Started by אישי555,

אני צריך תוכנת חיפוש למחשב שתאפשר לי לחפש במהירות ועדיף שהיא תשב בקביעות בשורת המשימות מבלי שאצטרך לפתוח בכל פעם מחדש אותה. וגם עדיף שתהיה אפשרות להגדיר מראש שלא יתבצע חיפוש בכונן C כי זה גוזל זמן ובכל מקרה אני לא שומר שם קבצים

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by YOAV28,

שלום יש לי לוח אם ASUS P4P800 והתקנתי מערכת הפעלה VISTA ואני לא מוצא הכול הרשת דריברים לכרטיס קול שלו אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש יואב

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by yz101,

הורדתי את הדרייבר מהאתר של NVIDIA, אבל הוא גורם למחשב להתרסק כל הזמן ואז להציג הודעה שהוא שחזר את התצוגה. המחשב אמור לשמש כמדיה סנטר. זה כרטיס של LEADTEK, באתר שלהם אין דרייברים לVISTA. הדייבר המובנה של VISTA מפעיל את הכרטיס, הבעיה שלי היא שהוא לא תומך בTVOUT שמאד חשובה לי במחשב הזה שאמור לשמש בתור מדיה סנטר.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  5. יש לי DVD של הופעה חייה, כאשר הסאונד הוא בפורמט DTS (או DD5.1) . אני מעוניין להמיר את 6 ערוצי הסאונד לקבצי wav/mp3 סטריאו (Downmix), לפי Chapters. ניסיתי מס' תוכנות אך כולם תומכות רק בהמרה ממקור סטריאו. אולי צריך להפוך לקובץ AC3 ואחר כך לבצע downmix לסטריאו ? בכל אופן, אילו תוכנות אני צריך?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  6. אחרי ימים של בלאגן עם הלוח שידורים של המדיה סנטר, הכל חזר לעבוד כמו שצריך.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  7. Started by tal h,

אני מחפש תוכנה לשחזור קבצים, מדיסק DVD-RW. היה לי מידע על הדיסק, צרבתי עליו משהו חדש ואני חייב לשחזר מה שהיה- מדובר בדבר חשוב ויקר. יש לי תוכנת שחזור ,שמשחזרת תמונות מכרטיסים דיגיטליים של מצלמות, ניסיתי אותה, היא משחזרת רק קבצים קטנים של 2KB. והרבה. קיים משהו כזה? תודה

8. שלום אני מחפש תוכנה שיכולה להמיר כל סרט שאני אכניס לכל פורמט אחר באיזו רזולוציה שאני רוצה מה התוכנה הכי טובה בשביל זה? תודה רבה

9. Started by shai11,

המחשב האגדי שלי בתיקון אז מצאתי פנטיום 3 בגג.. זה עכשיו קשה להיות עם 256 אחרי שהיה לך 2 גיגה הקיצר המחשב לא זז! עכשיו שמתי אייסיקיו 6 כי אני רגיל כבר (יש עליו XP) אבל יש לי בעייה עם פלאש וזה עושה תאייסיקיו איטי ואת המחשב עוד יותר מבדיקה פשוטה יצא שזה הפרסומות האלה שיש בתיבת הודעה מישהו יודע איך להוריד אותם?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by LeM0n^,

איך אני יכול (אם בכלל) להעביר או להעתיק את הלוח שנה שלי לתיקיית המועדפים באווטלוק 2003?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  11. שלום. אני משתמש בויסטה אולטימייט 64 ביט. התקנתי ICQ 5.1 והתוכנה תמיד עולה שהווינדוס עולה! למרות שעשיתי בהגדרות שלה שלא יעלה עם הווינדוס. מה אני עושה?

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  12. CCleaner לא עושה את זה. תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  13. שלום לכם. ברשותי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה xp עם רישיון בעברית. המחשב שלי קרס, הוא לא עולה יותר . לא נכנס יותר מידי לפרטים מה קרה וזה , זה לא חשוב כרגע. אני עכשיו רוצה לפרמט אותו ולהתקין את ה xp מחדש. עכשיו הבעייה היא שיש לי שם ב- outlook express, פנקס כתובות שיש לי שם כתובות של אנשים בערך כ- 60. זה מאוד חשוב לי. מה שעשיתי זה לקחתי את הארד דיסק של המחשב הזה , וחיברתי למחשב אחר . המחשב עלה וזיהה כמובן את הארד דיסק שחיברתי. עכשיו השאלה שלי איפה אני יכול למצוא את הפנקס כתובות הזה בארד דיסק שמחובר. ניסיתי להכנס לאימייל אבל הוא נכנס לאימייל של המחשב הרגיל, אז זה לא עוזר לי כל כך. איפה אני יכול למצוא את הפנקס כתובות האלו? בתודה מראש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by bikram,

שלום, 1) הורדתי פיירפוקס בעברית ורציתי לדעת אם בהשוואה לאנגלית הוא מציג בצורה טובה יותר אתרים שכתובים בעיברית? 2) אני שם לב שישנם אתרים שבהם חלק מהכיתוב מופיע ממש קטן- ככה שאי אפשר לקרוא אותו, וגם בדר"כ לוקח יותר זמן לאתר לעלות בהשוואה ל-IE. יש איזה פתרון לכך? תודה רבה ניר

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  15. מישהו מכיר SKIN שהופך את ה-IE7 לתצורה של IE6? אני פשוט לא מסוגל לעבוד עם ה-IE7 ככה! הלחצנים קדימה ואחורה קטנים, ה-STOP בקושי נראה, ובכלל אני לא אוהב את הצורה של IE7... לצערי אני חייב להשתמש בו מידי פעם, אלרת אני ב-FF.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  16. יש אתר שנקרא www.deezer.com שתומך במוזיקה אונליין מכל רחבי העולם. יש בו מבחר עצום של שירים לועזיים. אני רוצה שהשירים יהיו במחשב בלי שאוריד אותם. יש איזה תוכנה שמאפשרת זאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by arik100,

מחפש תוכנה לויסטה VMWARE PLAYER לא מסוגל להריץ דיסקים וכוננים מדומים אלא רק קבצי VM מיוחדים יש לי גירסה ישנה של WORKSTATION אבל היא לא תומכת ויסטה האם גירסה יותר חדשה כן תומכת? או שצריך בכלל משו אחר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

יש לי נגן של sandisk sanse בכל מחשב אחר אני מחבר אותו ללא תוכנה הוא עובד שאני מחבר אותו למחשב שלי אני מקבל במנהל התקנים סימן צהוב אחד ואחד רגיל USB MASS STORAGE DEVICE מה זה יכול להיות ו ואיך אני מסדר את זה ניסיתי להסיר את זה זה לא עזר

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by asilbob,

בקשה תעזרו לי בקשר לווירוס הזה virus.win32.satlity.r אני מפעיל תאיסיקיו פיתאום אני רואה האייסיקיו לא פועל לי!!! אני מפעיל תוכנות לא פועלות לי אמרתי למה זה... אמרתי אולי יש לי ווירס בדקתי תאנטי ווירוס פיתאום אני עושה חיפוש אני מוצא מלאא ווירוסים זה מוחק לי את כול התוכנות המשחקים והכול אמרתי יאלה נמחוק ונתקין מחקתי וזה חוזר לא נגמרר פעם מיזמן מיזמן הייה לי תווירוס הזה לא זוכר איך מחקתי אותו............. משהו יוכל לעזור לי בבקשה :'( סתקלו שזה מוחק לי את כול התוכנות detected: adware not-a-virus:AdWare.Win32.I2ISolutions.b URL: http://www.tapuz.co.il/irc/main/launcher.cab/launcher.ocx not found: adware not-a-virus:AdWare.Win32.I2ISolutions.b File: C:\DOCUME~1\2C8F~1.222\LOCA…

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  20. הייתי עד לאחרונה משתמש בNOD32 רגיל, הוא לא עשה שום בעיות והיה מעולה, אבל פשוט הוא היה מיושן והחלפתי לSmart Security. מהרגע שהחלפתי לSMART SECURITY, הFIREWALL שלו חסם לי את כל הנושא של שמיעה של מוסיקה או צפיה בקבצי וידאו שהם ONLINE, ככה שאני לא יכול לראות סרטונים מכל הסוג של CAST-UP וכאלה שמשתמשים איכשהו בMEDIA PLAYER. גם כשאני מנסה לבטל את הFIREWALL לגמרי, זה עדיין לא פועל לי. למישהו קרה משהו דומה עם התוכנה הזאת והוא הצליח לפתור אותה? אם יש מישהו כזה אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, אופיר

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  21. שלום לכולם ! הבעיה שלי היא כזו: אני אוהב מוזיקה תימנית ובכדי להוריד "חומר" תימני אני נכנס לכל מיני אתרים בתימן. הבעה שאני לא יודע לקרוא בתימנית וכשאני מגיע לאתר כזה אני לא יודע איפה ללחוץ בכדי להגיע לאותם שירים ואם אני כבר מצליח להוריד משהו זה לוקח הרבה זמן. מכיוון שאני משתמש בתוכנת BitCommet גיליתי שאם ני מקליק קליק ימני בעכבר כשאני נמצא באותו עמוד יש אופציה של "הורד הכל בעזרת BitCommet". בצורה זו הצלחתי להוריד שירים אבל בנוסף הוא מוריד לי כל מיני קישורים כלומר באתו דף שבו ביצעתי "הורד הכל" יש קישורים לשירים נוספים. השאלה שלי היא האם קיימת כזו תוכנה שיודעת להוריד את כל החומר (ובמקרה שלי...שירים) שיש באתר מסויים?

22. Started by תימני אסלי,

קניתי מחשב חדש ואני מקבל הרבה הודעות שגיאה כשאני נכנס לכל מיני אתרים. מכיוון שהמחשב חדש אני יוצא מתוך נקודת הנחה שזו לא בעיית חומרה. המליצו לי להתקין אקספלורר7 במקום אקספלורר 6 .התקנתי את האקספלורר 7 וזה לא עזר. האם יכול להיות שזה קשור לביוס?..........האם עידכון הביוס קשור לכל העסק הזה?

23. Started by idang,

הי חבר'ה יש לי VISTA במחשב הנייד ואני מנסה להתחבר לצ'ט המתקדם של נענע משום מה אני לא מצליח.. הצ'ט ביקש ממני להתקין במחשב ACTIVE-X ועשיתי את זה ועדיין לא הצלחתי ... אולי מישהו פה שמתעסק בויסטה הצליח להתחבר לשם או שיכול לתת לי רעיון כלשהו תודה חברים

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  24. בשעות האחרונות אני מצליח לקבל לוח שידורים רק של ערוצי YES, בערוצים 10\22 אני מקבל הודעה של no data available למרות שעשיתי גם עדכון ידני של ה EPG והוא הסתיים בהצלחה, ובאתר yestvguide.tv2day.co.il כן מופיעות התוכניות בערוצים האלו. אתמול (ונדמה לי שגם היום בבוקר) הכל עבד בסדר. אשמח לשמוע איך המצב אצלכם. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים