תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA78GM-UD2H רכשתי אותו במיוחד בגלל שיש לו תמיכה ב DD 7.1 כאשר אני מחבר לו כבל אופטי SPDIF אני לא שומע ברמקולים כבר ביצעתי כל דבר אפשרי התקנה מחדש של הויסטה 32 ביט עידכונים דרך אתר היצרן אך זה לא עובד אני ממש נואש יש לי מגבר HK AVR 255 ואני לא מצליח כשאני מחבר את היס מקס ומשנה לו את הכניסת שמע שה עובד מה עוד אפשר לעשות? האם חיבור דרך HDMI בלוח האם זה יכול להוציא לי גם 5.1 ולתמוך בכל הפורמטים החדשים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: אני מעתיק טקסט מתוכנה מסויימת אל הוורד וכל הטקסט מועתק בצורה מבולגנת ולא ניתן להבין כלום. האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שיכולה לפתור את הבעיה? אגב, הטקסט שאני מנסה להעביר בין התכונות הוא טקסט באנגלית ולמרות זאת נוצר כאוס. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את התוכנה - נרו אבל שיהיה לי בהתקנה רק מה שאני חפץ, למשל: Nero Burning Rom Nero Express ועוד כמה פונקציות שימושיים. א. מבקש שתציעו לי איזה פונקציות שימושיות מהרשימה של הנרו נעדיף להתקין. ב. ואיך לסמן על מספר פונקציות ב-V כדי שתותקן
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, אני רוצה ליצור דיסק (לא דיסקט) שבעזרתו אוכל לאתחל את המחשב ולבצע סריקה של וירוסים. הורדתי בזמנו אימג' של CD כזה מאימיול (אין לי מושג מי יצר אותו) עם כל מיני תוכנות עזר אבל הבעיה היתה שהדיסק לא קרא את ההארד דיסק שלי, לא יודע אם בגלל שהוא NTFS או בגלל שהוא SATA. יש ברשותי Norton 2005. תודה, אופיר.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
עד אתמול היה לי את Mcafee וכאשר אישרתי בפיירוול שבו גישה חופשית עבור Emule לאינטרנט, הEmule עבד טוב. מאז שיש לי את KASPERSKY, גם כאשר אני מאשר בו גישה חופשית לאינטרנט עבור ה Emule, הEmule מציג לי low id ואומר שהפורטים חסומים. הורדתי גם את הגרסאות החינמיות של comodo/za וגם בהם הבעיה חזרה, למרות שאני מאשר בשתי התוכנות את הגישה של הEmule לאינטרנט. באיזה פירוול אני יוכל לעשות זאת ושזה יתבצע טוב?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לתכונת VirtualDub. יש לי סרטון קצר, איך אני מוסיף לו תמונה? אשמח לקבל הסבר (עדיף מצולם). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
:s05: XP יש לי
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
קבלו תמונה אני לוחץ פעמיים על C:\ וזה לא נכנס אני לוחץ לחיצה ימנית אני רואה שיש כאן AUTO ושאני לוחץ לחיצה ימנית וOPEN זה נכנס מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש הינה תמונה
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לאחר ששידרגתי מאקספלורר 6 ל-7 שמתי לב שהתכנים בעברית (האותיות) כתובים בצורה פחות ברורה מאשר קודם לכן. קשה לי לעמוד על ההבדלים אך לטעמי זה בעיקר החדות. אם ניקח לדוגמא את האתר הזה ניתן לעבור בצד שמאל למטה בין הפורומים,במחשב אצל הילדים שלי (פנטיום 3 פשוט עם אקספלורר 6 ) רואים את זה יותר ברור. האם יש למישהו מושג מה הבעיה והאם ניתן לתקן זאת? בתודה ערן
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הורדתי את שתי התוכנות הנ"ל התקנתי אותם ופתחתי להם פורטים בראוטר ועידכנתי ת אותם פורטים בשתי התוכנות (כמובן שלכל תוכנה יש פורט אחר). ועדיין שתי התוכנות מורידות נורא נורא לאט יש לי אינטרנט במהירות 1.5 מגה וב AZUREUS זה מוריד לי בחות מ 20KB וב EMUKE זה מוריד על פחות מ 30KB. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בהתאם להמלצות ששמעתי פה מאנשים בפורום, התקנתי את הבילד האחרון של מוזילה. אין ספק, תוכנה הרבה יותר מתוחכמת מאקספלורר, טוענת עמודים יותר מהר (גם בלי pipelining) ועם הרבה פחות קריסות (אצלי אם אני מנסה ללחוץ ctrl+f בשעה שהעמוד לא גמר להיטען -אקספלורר קורס). הבעיות שלי הם כאלה - מהירות תגובה בטעינה, ופה אני משער שאין מה לעשות אלא לחכות לבילדים יותר חדשים. רכיבי עמוד שמוכפלים (טקסט,תמונות) - מצאתי את הגורם- חלון overlay ברקע. שימושיות וקיצורי דרך-חסרה לי אופצית ה ctrl+enter בשורת הכתובת; shift+click כדי לפתוח בחלון חדש (קליד ימני ובחירה מהתפריט פשוט מסורבל מדי) טיפים וטריקים יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, לכולם. אני מחפש תוכנת תחזוקת מחשב חילופית ל-System mechanic 7 pro טובה, אשר תעבוד במע' VISTA x64bit
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כבר כמה שבועות שהmessenger נפתח לי יחד עם ווינדוס בצורה "בלתי נראית לעין", זה אומר שהmessenger שלי כל הזמן היה אונליין אבל לא ידעתי כי התוכנה פועלת בזיכרון אבל היא לא מופיעה בtesk bar ורק ששלחו לי הודעה הבנתי שהmessenger פועל כי ההודעה צצה משום מקום. בכל מקרה מה שיותר מוזר זה שאפילו שאני סוגר אותה (דרך הwindows task manager) אחרי כמה דקות היא נפתחת עוד פעם בצורה בלתי נראת. אני לא יודע מה לעשות... אני לא מצליח להסיר אותה ורק אם אני חוסם לה את הגישה לאינטרנט עם הפייראוול אני לא יהיה מחובר לmessenger כל הזמן. מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי בעיות בלי סוף עם IE7 וגם הוא לוקח מלא זיכרון שמעתי שהרבה מרוצים מ-firefox יש תוספים מיוחדים שאני צריך להתקין לו ?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בשם keycraft שאמורה לשנות לי את ההוטקיז ב warcraft ... אבל משום מה אני לא מצליח... כשאני לוחץ על Save to customkeys.txt אני מקבל הודעת שגיאה... שאין לי מושג מה היא אומרת... [section] and filename not registered in private.ini יש פה אנשים שמבינים בתכנות ויכולים לעלות על צעדים בסיסיים שאני יכול לנסות.. חיפוש של שעתיים בגוגל לא עזר בכל אופן [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
נמאס לי שפתוחים לי 3-4 חלונות "סייר הקבצים" של WINDOWS בכל זמן נתון. האם יש סייר קבצים שמאפשר לעבוד בטאבים (כמו שיש בFIREFOX) כולל גרירה\העתקה מאחד לשני וכדומה?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי ניסיון מר בעניין הזה במיוחד עם אתרים כמו וואלה! ו-Ynet, אני יכול לספר לכם על אינסוף סיפורים על מקרים כשאני מנסה לקרוא כתבה רצינית בשקט ופיתאום צצה לי פירסומת צעקנית ומעצבנת שהורסת את הכל, יש דרך להיפטר מהם?, תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בת דודה שלי החליטה להתנחל לי על המחשב ולהשתמש בצ'אטים של נענע ולדבר בICQ2GO... עכשיו האם ICQ2GO מביא וירוסים?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
צריך דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך שלי GF7950GX2 בבקשה זה דחוף.
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
מה תפקידה של התוכנה? היא עושה בעצם בזה שהיא סורקת ומייצאת LOG? ויש לזה מקרא באינטרנט איפשהו שאפשר לדעת מה מזיק ומה לא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ללכוד סרטוני flv בזרת כל התוכנות שהציעו בפורום זה אולם איני מצליח. ככל הנראה הבעיה היא שהסרט נמצא בלינק עם סיומת html. מישהו מכיר או יודע איך אני יכול ללכוד סרטים אילו? בברכה
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים היה אתר, www.thewebmachine.com באתר היו מדריכים ליצירת כל מיני תפריטים ולחצנים ושאר דברים מגניבים בעזרת המוצרים של Adobe ביניהם פוטושופ ImageReady, GoLive, Illustrator. את התפריטים וכל שאר הדברים היה אפשר ליצור בלי ש-ו-ם ידע מוקדם בפוטושופ או בכל תוכנה אחרת של Adobe. האתר נסגר ואני מחפש משהו דומה. אני רוצה לבנות תפריטים ולחצנים וכל מיני אפקטים לאתר שאני בונה. עריכה: אחרי שבטעות חיפשתי בגוגל טולבר את השילוב: www.thewebmachine.com זה מצא לי המון אתרים שהמליצו פעם על האתר וכל מיני מדריכים משם. במקרה הגעתי לאתר המקורי...הוא עובד מ-מ-ש לאט...אין לי מושג למה...ורוב הדברים אפילו לא עובדים. אבל הנה הלינק למי שרוצה: http://web.archive.org/web/20041105010634/http:…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-