תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הבטא האחרון של MSN Messenger 7 ובחלון כאשר מפיעלים את התוכנה מופיעים 2 משתמשים, אחד שאני משתמש ואחד שלא, השאלה היא איך אני מוחק משתמש מהרשימה הזאת? ניסיתי לחפש קובץ או איזה נתון ברגיסטרי ששומר מידע על המשתמשים הרשומים במחשב ולא מצאתי, למישהו יש מושג? ??? (אני מדבר על ה PASSPORTS שמוגדרים לא על המשתמשים שאיתם אני מתקשר)
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
^^^^ איך עושים זאת? אני והוא ממש רוצים לעשות זאת אך איננו יודעים איך. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי את גרסא 1.2 ותהיתי את איך משתמשים בה? ממש אין לי מושג מה קורה שם... תודה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלחתי לדפוס גרפיקה של פרוספקט להדפסה, הם התקשרו אליי וביקשו שאני יעשה נגטיב לטקסט, מה זה אומר ואיך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לי ולחברה שלי יש אותה גרסא..(שמונה החדשה..) למה אני לא רואה את הסמילים שהיא שולחת לי...את אלה שמוסיפים..לא את אלא שבאים עם המסן..וכנל היא..
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי בדיקה בפורום ולא ראיתי כל התייחסות לבעיה שאני מעלה כאן. ראיתי שבחו"ל כמה ציינו את העניין, אך לא ניתן לכך פיתרון ע"י אקרוניס למיטב בדיקתי. בזמנו רכשתי את גרסת 9 של אקרוניס שהיתה מצויינת. עם הזמן רציתי לשדרג וניסיתי את גרסאות הניסיון 10, 11, וכעת את הגרסה החדשה (יחסית). התברר שהתוכנות המתקדמות יותר של אקרוניס (מעבר ל- 9) מתנגשות עם מנגנון "חיפוש" של וינדאוס, שלמרות איטיותו הוא מאוד נוח לי, ואני משתמש בו לא מעט. החיפוש נתקע ולא סורק טוב את כל הכוננים. אני עובד עם xp sp3. מישהו נתקל בבעיה או מכיר פיתרון כלשהו? תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יכול להוריד הורדות ישירות במחשב כי כל פעם מתנתק לי האינטרנט! לכן אני רוצה לדעת אם יש תוכנה כזאת שלמרות שמתנתק האינטרנט היא תשמור לי על ההורדה. אני מנסה כבר כמה שעות להוריד את 3DMARK05 וכל פעם האינטרנט מתנתק באמצע!!! תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אניח מנסה לצרוב UDF קובצ של 7 גיגה ולא מצליח *יכול להיות שבגלל שאני צורב מ HDD שנמצא על אותו IDE שהצורב נמצא ?* לוג : Windows User Windows Vista 6.0 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.2.1 Internal Version: 8, 3, 2, 1 Recorder: <_NEC DVD_RW ND-3520AW> Version: 3.07 - HA 1 TA 0 - 8.3.2.1 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default CD-ROM: <AG0146Q MKK480T >Version: 1.01 - HA 1 TA 1 - 8.3.2.1 Adapter driver: <IDE> HA 1 === Scsi-Device-Map === CdRomPeripheral : AG0146Q MKK480T 1.01 ax832gqn Port 6 ID 0 DMA: Off === CDRom-Device-Map === _NEC DVD_RW ND…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לאחר העדכון האחרון משהו השתבש 1. זמן טעינת עמוד מאד ארוך 2. לאחר זמן שימוש העברית לא מתפקדת על אף שהאייקון בר מראה HE 3. התוסף ADBLOCK לא מתפקד על אף שהוא מסומן בהגדרות ב-V = מופעל הבעיה נפתרה ע"י התקנה חוזרת וזמן הטעינה השתפר באופו משמעותי זמן טעינת העמוד הראשי של האתר עומד על כ-15 שניות !!! עדיין טעון שיפור יש מי שמכיר את התופעות הנ"ל יחד עם פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://www.songbirdnest.com/ Play music. Play the Web. ניראה כמו תוכנה מצליחה חדשה מבית מוזילה, כרגע עדיין בבטא (גרסא 0.5) די מזכיר את האיטונס. אפשר לסנכרן דרכה גם את האיפוד.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
פשוט אני מקבל בימים הקרובים את המחשב שלי. זו הפעם הראשונה שאני קונה מהחברה הזו (www.pch.co.il) והיות והזמנתי גם הרכבה של המחשב, אז המחשב יגיע אליי מוכן כשכל הכרטיסים בפנים. לכן, אני רוצה לדעת שלא עבדו עליי ולמשל נתנו לי כרטיס Radeon 9600 Lite במקום Pro שהזמנתי. האם קיימת תוכנה כזאת שמספקת את מידע הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים, ניר.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להכין מצגת של תמונות וקטעי וידאו ושהמצגת תרוץ באופן אוטומטי (כלומר לא צריך ללחוץ על NEXT כל הזמן) בDVD. ניסתי לצרוב את התמונות כמו שהן על הדיסק ובחלק מהמכשירי DVD הם לא עלו. ניסיתי לצרוב מצגת של PWOER POINT וזה לא עבד. מבקש את עזרתכם והדרכתכם. אביעד. זה נראה לי הפורום המתאים אבל אם זה לא, תעבירו בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב! ידוע לי שיש תוכנה כזאת שיודעת לזכור סיסמאות שהוקלדו מהמחשב שלי. נניח מישהו מתחבר מהמחשב שלי לאתר כלשהו\פייסבוק עם הסיסמא שלו ומתנתק מיד אחרכך, הוכנה תדע אחרכך להראות לי מה הסיסמא שהוא הקליד. איך קוראים לתוכנה הזאת, ואם יש כמה תתנו בבקשה שמות. תודה רבה לכם מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
משהו מוזר, או פשוט חוסר נסיון אתמול התקנתי בבית את שועל האש על xp באנגלית עכשיו התקנתי בעבודה (אם אפשר לקרא לזה כך), את השועל על xp בעברית הדבר המוזר שכל הדפים של mozilla הם בעברית (וואו אפשר להשתגע לפעמים מלכתוב באותה שורה עברית ואנגלית) לא נראה לי שהתקנתי גרסה העברית של השועל, למרות שכך יותר נוח להשתמש בו אז האם זה ה xp ? והאם יש דרך שגם בבית הגרסה באנגלית של השועל תעבוד בעברית? בעצם לא ברור איזה xp יש כאן כי ה- start באנגלית (לא התחל) אבל בחלק העליון קובץ עריכה תצוגה... בעברית
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי קבצים של סדרה שאני רוצה לגבות לדיסק DVD של 4.7GB. עכשיו בNERO אפשר להפוך אץ זה לדיסק DVD עם MENU ,הבעיה היא שבמקרה הזה כל קובץ (פרק) של 250 מגה,הופך להיות 1.5 גיגה,ואז אני בקושי יכול להכניס כמה פרקים. האם יש מצב להשאיר את הMENU ,אבל שהקבצים ישארו בפורמט DIVX? אני ממש אוהב את הקטע שכאשר מכניסים את הדיסק לנגן DVD הביתי,הMENU עולה ואז אפשר לבחור פרק (כמובן שאת הMENU אני אערוך). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל אני מחפש תוכנה שאני יוכל לקחת תמונות וסרטון ולחבר אותם ולהדביק להם פס קול, הנה דוגמה למה שאני צריך לעשות - וכבר מצאתי שיר שאני רוצה לשים עם הסרטון הזה ( כמובן אם יש לכם שיר בסגנון של מלחמה כמו זה ובאורך של 3 וחצי דקות~ אני ישמח לשמוע! השיר שמצאתי מתאים בול רק שהוא טיפה קצר... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה אשר ניתן להתקין על מחשבים באותה הרשת כך שהעיבוד המקומי של מחשב מרכזי מתבזר ומחושב ע"י כל מכונה שעליה מותקנת התוכנה? תחת winxp. תודה, רודי.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אחותי צילמה סרטון בדרום אמריקה, והעבירה אותו לדיסק און -קי , עכשיו שהיא חזרה לארץ אני מנסה להעביר את הסרטון למחשב והוא לא עובד לי, המדיה פלליר ,ביסיפלייר, VLC , כולם לא מזהיים את הסרטון, לא עובד.. למשהו יש רעיון אולי איך אפשר ל"תקן" את הקובץ ? זה סרטון מאוד חשוב.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רב, בימים האחרונים שאני מנסה להכינס לOUTLOOK 2007 אני מקבלת הודעת שגיאה: "אין אפשרות להפעיל את הmicrosoft office outlook. אין אפשרות לפתוח קבוצת תיקיות. זהו שגיאה בקובץ. צא מ... (רשום לאן להגיע) ומכל היישומים המותאמים לשימוש בדואר ולאחר מכן השתמש כדי לאבחן scanpst.exe בכלי התיקון של תיבת הדואר הנכנס ולתן שגיאות בקובץ. לקבלת מידע נוסף אודות כלי התיקןם של תיבת הדואר הנכנס עיין בעזרה" מה זה אומר????? אודה לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המטרה הוא לשחק, להפעיל משחק על מחשב מרוחק ולשחק אותו על מחשב אחר אחרת ברשת ביתית מהירות החיבור 12.5MB התוכנה צריכה להעביר גם קול 5.1 יש אפשרות לשינוי רזולוציה כמו לצג של המחשב המרוחק? יש תוכנה כזאות? מהירות החיבור מספק או שיש צורך לשדרוג נתב? תודה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
יש בעיה בשתי התוכנות K-Lite כשאני מפעיל סידרה (HD) דרך K-Lite כול הפרק נתקע לי
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי. התקנתי VMware player, וכרגע אני מריץ ממנו התקנה של Ubuntu, ומשתמש בה, אך זה מחייב שימוש בדיסק ההתקנה. אני יודע שהשאלה מעט בנאלית , אך אולי קיימת בכל זאת אפשרות כלשהי להשתמש בVMware player ללא צורך בדיסקים ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצורך העניין הכנתי דף אינטרנט מעוצב בפוטושופ ואני רוצה עכשיו להפוך אותו לדף אינטרנט רגיל. איך אני אמור לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש דרביר לwindows xp64 של כרטיס טלויזה של avermedia מדגם m785 תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-