עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SupeRnovA,

שלום יש לי בעיה בתוכנה. כאשר אני מנסה להוסיף אפקט כלשהו לסרטון או להוסיף משהו לא משנה מה, התוכנה יוצאת לי בלי שום סיבה. אפילו לא צץ לי שום דבר שיגיד לי איך כמה ולמה. מה לעשות? ואם אין דרך לפתור את זה איזה תוכנה טובה אבל באמת שעושה את אותו הדבר כמו ה-MM2?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  2. שלום לכולם! הנה הסיפור: העברתי קובץ בגודל 2 ג'יגה לנגן ה-COWON I7 שלי. במחשב נתקע באמצע. לפני שהמחשב נתקע, היה על הכונן יותר מ- 2.4 ג'יגה פנויים. אחרי זה - 1.79. מה שמוזר זה שכשאני בודק את סך גדלי הקבצים, אני מגיע ל-4.91GB. לנגן שלי יש קיבולת של 7.6GB(ראו תמונה). 700 מגה הלכו לתמיון מה לעזאזל?!(ומה אתם ממליצים לעשות?) תודה מראש, מיכאל

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  3. או שאולי לא כדאי בכלל להשתמש בחבילה אלא בקודקים מסויימים? ואיזה נגן מומלץ (בבקשה אל תגידו לי VLC :s05:) ?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by .AloN,

מישהו יכול לתת לי הסבר קצרצר על התוכנה הזאת ? והאם היא ניתנת להורדה בחינם ? תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני עורך וידיאו במקצוע שליטה מלאה בתוכנות פרמייר,אביד,פיינל קאט,אפטר אפקטס. יודע בין היתר גם קצת פוטושופ. יש לי צילום של דמות מצוירת (צוירה בעיפרון על דף רגיל) יש אפשרות להעביר אותה למחשב בצורה וקטורית\לשרטט אותה במחשב עפ"י התמונה? לצורך יצירת אנימציה? אם כן איך ועם איזה תוכנות? תודה רבה מראש על כל עזרה שתינתן. איתי.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by igal_nazar,

יש לי מחשב נייד של Dell ואני מעוניין להעלות את ה refresh rate שלו מ- 60 Hz ל 70 , אולם לא קיימת אופציה שכזו כלל (יש רק 60 HZ). למה אין אפשרות להעלאה? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שתופיע לי האופזיה הזו? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by omrit,

שלום, אני רוצה להשתמש ב flash על מנת ליצור מיני מצגת ( הכוללת אינטרקציה עם המשתמש) לשימוש באתר שלי. אין לי שום ניסיון בפלאש וללמוד את ה flash pro נראה הרבה עבודה.... מישהו מכיר תוכנה קלילה וידידותית יותר שתקל לי את העבודה? תודה!

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by ranyr,

חיברתי HD ממחשב ישן למחשב החדש שלי שאני מפעיל את המחשב עם הXP של המחשב החדש ההארד דיסק שחיברתי עובד אבל שאני מנסה להפעיל את המחשב דרך הXP של ההארד דיסק שחיברתי, הוא כותב שהדיסק דפוק במחשב הישן ההארד דיסק לא עושה בעיות...

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  9. Started by hareler,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה וקלה שאני יכול לעשות המרות מפורמט DVD ל DVI או לכל פורמט אחר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by prigat_a,

יש איזה וירוס, אתה מקבל קישור באיי סי קיו ואם הורדת ופתחת הוא מתיישב לך על המחשב שולח את עצמו לכל הרשימה שלך. אני חושב שהוירוס הוא Worm.Win32.Warezov.co הוא מתיישב ב system32 על שני קבצים אני לא זוכר את השמות שלהם. אחד מהם DLL בקיצור חבר שלי נדבק ולא הצלחתי למחוק אצלו את אחד הקבצים. ניסיתי בסייף מוד וגם לא עבד כתוב שאין גישה לקובץ. למחוק אותו כנראה שאני יחבר את הארדיסק שלו אלי בתור משני ויסרוק אותו. רציתי לדעת מה בידיוק הוירוס הזה עושה?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by shimon1,

שלום התחדשתי באיפוד טאצ'.. קיימת אופציה להמיר קבצי וידאו שיתנגנו על האיפוד באמצעות הitunes? אם כן, איך עושים את זה? תודה שמעון

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום אני משתמש בפוטושופ CS2 פתחתי דף A4, הוספתי תוך הדף A4 שנקרא view --> show --> grid אני רוצה להשאיר רק את ריבועים הגדולים ולהוריד קווים ריבועים קטנים וגם ההפך. איך עושים שלא יהיה לי ריבועים קטנים או ריבועים גדולים? בתודה מראש מיקי

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  13. קראתי את הסטיקי עשיתי חיפוש בגוגל ואני לא מצליח לפתור את הבעיה המעפנה הזאת!!! דבר ראשון אני לא קיבלתי את הווירוס לא הורדתי אותו ואני לא מבין מה קרה לאייסיקיו בדקתי ברג'יסטרי וזה הולך ככה עשיתי חיפוש ICQ וכל שורה זה שאני עושה נקסט: icquser application/x-icq D:\Program Files\ICQ\ICQLRun.exe %1 D:\Program Files\ICQLite\LiteUtil.dll Apartment ICQ Event History Dialog D:\Program Files\ICQLite\MISB.dll זה נראה לי חשוד זה נמצא בתקיה בשם INPROCSERVER32 וזה הרג'יסטרי שלו D:\PROGRA~1\ICQLite\ICQDEV~1.OCX יש גם את זה בתיקיית RUNONCE D:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe -trayboot הורדתי את טרייבוט וזה חוזר למרות שאין שינוי עדיין האייסיקיו נתקע!! בקיצור הפסקתי לבדוק את הרג'סטרי למישהו…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך דרייבר למצלמת CANON POWERSHOT SD600 לווינדוס 2000 . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  15. שלום יש לי מקלדת עם טביעת אצבע של מיקרוסופט - כמובן שהגימיק הזה עובד רק עם דפדפנים המבוססים על IE האם יש איזה תוסף אשר מאפשר את הטביעת אצבע הזאת גם FF? אני רוצה להשתמש בFF אבל הקטע הזה די מגביל אותי.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by בזיק,

אם אני מקנפג את הzonealarm אצלי לעלות עם עליית המחשב אז המחשב עולה לאט אם אני לא מאפשר לתוכנה לעלות עם עלית המחשב אז הכל עולה מהר כרגיל יש לי win xp sp2. מה הבעיה ומה לעשות?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  17. עוד פעם היום, נעלם לי קובץ מרשימת ההורדות של קאזה. קובץ ה-DAT במקומו וחסר לי עוד קצת להשלים אבל איך לחדש הורדה מהמקום שבו הופסקה? כלומר איך מחזירים אותו לרשימה? והאם מישהו יכול להסביר את עצם ההיעלמות? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  18. שלום, כל קבצי הטורנט שלי נמחקו מתוכנת הUTORRENT 1.7.7 לאחר ריסט לא ידוע שהמחשב עשה יש לציין שכל הטורנטים הסתיימו ורק צריך שהם יזוהו ע"י התוכנה אשמח לעזרה באיך משחזרים אותם לתוכנה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. עריכה - הבעייה נפתרה שלום.. אתמול תוך כדי שיחה בICQ ניתקע המחשב לגמריי (דבר ש.. ,טפו טפו טפו, נדיר אצלי). לאחר ריסטרט וסריקה אוטומטית של הדיסק (מערכת הפעלה XP) שכנראה טיפלה בשני קבצים: - כשאני מפעיל את הICQ הוא נישאר במצב של LOADING (למטה באייקון הוא רושם CONNECTING) ותופס תוך כדי 99 אחוז משאבי מעבד , לא ניסיתי לחכות יותר מדקה שתיים. בכל מקרה ניסיתי להתקין את הBUILD האחרון של התוכנה מהתחלה - וזה לא עזר. גם הדרך היחידה שאני יכול להפסיק את זה זה להעיף ידנית את הICQ מהחלון של הPROCESSES. וכל מה שהיה שונה מתמיד זה חלון צ'אט של תפוז ניראה לי שניסיתי פעם ראשונה באותו היום - אבל זה היה פתוח לפחות 10 דקות לפני ההיתקעות המיסתורית ככה שקשה לי להאמין שזה קשור. - מה שלא ניסיתי…

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  20. שלום. בכוונתי ללמוד לעצב מודלים (למודים ומשחקים) ולעשות אנימציות ב3D MAX ברמה דיי גבוהה...... יש לי ידע טוב מאוד ב PHOTOSHOP ו פלאש האם מישהו יכול להמליץ לי על מדריך כלשהו למחילים? הרמה שלי ב3D מקס היא אפסית..... תודה מראש מקס.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. איזה אחד עשה כמה סירטונים וקיבץ אותם בRAR.הינה: http://rapidshare.de/files/21153828/Uroki_bystrogo_skachivaniya_kinozal.ws.rar זה שוקל בסה"כ 6.5MB אבל כשאתה פותח אותם זה שוקל 300MB.מישהו יודע איך הוא עשה את זה?איך אפשר לקבץ ככה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  22. Started by iveco,

ב FF אפשר לפתוח הרבה כרטיסיות בדפדפן אחד בגוגל כרום מעל 20 כרטיסיות כל הכרטיסיות הופכות לצבע לבן ולא רואים כלום , איך ב FF אפשר ובגוגל כרום לא ? מעל 20 כרטיסיות צריך לפתוח דפדפן אחר גם ב IE יש גלילה כזאת למעלה בכרטיסיות רק בגוגל כרום מעל 20 כרטיסיות הכול הופך להיות לבן מישהו פה מצליח לפתוח מעל 20 כרטיסיות בדפדפן אחד ? ואין לו בעיה ? אני שונא את ה FF לא מסוגל לעבוד איתו ואז אני נאלץ להתקע עם 20 כרטיסיות בלבד בדפדפן .

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by vic1234,

יש לי תדפדפן SAFARI ותתוכנה QuickTime וכל פעם שאני מנסה להוריד שיר אז זה פותח אותו בתוך האתר וישר מפעיל אותו דרך QuickTime באתר איך אני מבטל את זה? ככה זה גם היה לי בFIREFOX אז זה לא קשור לדפדפן

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  24. הייתה לי אותה והיא מנמחקה לי מאיפה אני מסיג אותה: הינה התמונה: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=26325 תודה מראש אהה גם אני צריך רת התוכנה שמראה לי את הטמפרטורה של המעבד

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by Vaz,

מופיעי לי פעמיים trueimageMonitor.exe - תחת היוזר ניים שלי מה זה בכלל ? צריך את זה ? איך אפשר להעיף את זה ? מה זה schedlhlp.exe ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.