תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי 7800gt ... ושאני מנסה להוריד את הדרייברים לכרטיס מסך מהאתר של nvidia הוא רושם לי שאין לי את הכרטיס מסך!@#? מה לעשות דחוף כי זה תוקע לי את המשחקים http://img161.imageshack.us/my.php?image=7800gt6xu.jpg
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש דרייבר ללוח אם ABIT NF7 NFORCE2 כל הדריברים לXP SP2 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הזה - nvidia geforce 7600gt 256 mb אך אין לי את הדרייברים המעודכנים.. יש למישהו לינק להורדה או לפחות תגידו לי מה הדרייברים האחרונים לכרטיס הזה..
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לאחרונה פירמטטי מחשבישן שהיה לי ואני לא מצליח למצוא לו דרייברים אפילו לכרטיס רשת זה מחשב נייד IBM ThinkPad T40 אם מישו יוכל לעזור לי הודה לו מאוד!
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייברים למדפסת/מכונת צילום/פקס מדגם Arficio fx10 של חברת RICOH לWIN98. לא מצאתי באתר הרשמי, ואני מקווה מאוד שבכלל קיימים דרייברים כאלה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את הכרטיס הנ"ל ללא דרייברים הוא מבוסס על דגם SB0220 הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר של קריאייטיב אבל ההתקנה טוענת שהיא לא מזהה כרטיס LIVE. מצאתי פאטצ' שגרם לדרייברים להתקין את עצמם אך בכרטיס מזוהה כ creative emu01 משהו כזה - זה מעבד האודיו שעל הכרטיס, יש למישהו מושג איך אני גורם למחשב לזהות את הכרטיס כמו שצריך?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני זקוק לדרייברים שיתאימו לי לווינדוס 64 ביט לוח אם http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=194575.0;attach=70460 מעבד http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=194575.0;attach=70446 שהוא לשני אלה אני צריך
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
פירמטתי מחשב נייד ישן והתקנתי ווינדוס XP ואין בו דרייברים גם לא דרייברים של אינטרנט ככה שהמחשב עובד offline יש למישהו דרייברים מתאימים?
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום שמעתי שיש דרייבר מיוחד ל-dual core האם מומלץ להתקין אותו? האם הוא גורם לבעיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ברשות הוריי המדפסת HP Officejet 7130. עקב מעבר מ-XP ל-W7 32bit אני צריך לעדכן את הדרייברים של המדפסת כך שיתאימו לW7. הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP בדף המדפסת וכשאני אני מנסה להתקין את הדרייבר התוכנה אומרת שהתוכנה לא מיועדת למדפסת זו בשלב זה. אוקיי, אז HP לא רוצים לתמוך במדפסת. הורדתי את הדרייברים המתאימים ל-XP וניסיתי להפעיל במצב תאימות כך שיפעל לפי XP בSP3. התקנתי ועשיתי ריבוט. בעת הפעלת התוכנה, התוכנה קורסת במיידי. לא עוברת שנייה והתוכנה כבר קרסה. לאחר שזה לא עבד ניסיתי לעשות מצב תאימות לSP2. גם קרס. יש לציין שאת מצבי התאימות עשיתי לפי הרשום פה. עשיתי את האופציה הראשונה והשנייה. עזרה? :s05: המדפסת משמשת גם כפקס ולכן זה מאוד חשוב לי כרגע. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לעדכן דרייברים של USB controller , הלוח שלי הוא DFI infinity nForce4 ultra. אז בדקתי באתר של DFI והורדתי את חבילת הדרייברים שהייתה שם אבל לא ראיתי בפנים דרייברים ל-USB. חיפשתי גם באתר של NVIDIA (לא יודע אם זה קשור אליהם...) וגם לא מצאתי.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
VAIO vgn-txn25n חפשתי בכל מקום... וזה לא מוריד לי מהאתר של דםמט לא יודע למה בבקשה עזרה ואני צריך אותם ל-XP
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה דרייברים הכי כדאי לי להתקין ל GF 6600 256MB? יש את אלה של NGO ואת של אומגה וכמובן את הרגילים איזה מאלה הכי טובים והכי מאיצים ? האם זה פוגע באיכות התמונה? והאם זה יכול לפגוע בכרטיס עצמו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תראו בתמונה מה חסר,אפשר את הדרייברים של זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום. ביצעתי פירמוט למחשב לפני כמה ימים והורדתי את הדרייברים התואמים דרך האתר הרשמי של LENOVO אבל כשאני מסתכל בדרייברים המותקנים אני רואה 4 סימני שאלה שאני לא יודע מה הם מבקשים. http://img42.imageshack.us/my.php?image=31562170.jpg עזרה תתקבל בברכה (:
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
קיבלתי macbokair והתנתי עליו וינדוס 7 במקום המערכת של apple. יש לי 2 התקנים שלא מזוהים במנהל התקנים מעבד עזר ו built in isight בנוסף רציתי לדעת האם יש דרך להפוך את הטאצפאד לתפקוד נורמלי עם כפתור ימני ושמאלי?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הדרייברים לMX500 עושים? ואם הוא עכבר טוב?
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
היי אני צריך דרייברים לדגם הזה של המחשב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי, את מתכנן לפרמט ולהתקין את הWIN7 שיש לי.. אז רציתי להכין דיסק של הדרייברים לפני שאני מפרמט אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום דרייברים שמתאימים לWIN 7. אם אני אוריד לVISTA זה יעבוד? אני מתכוון לBIT 32. תודה רבה. יקח לי הרבה זמן להגיב כי אין לי כרגע מחשב.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי מחשב מבוסס על לוח אם ASUS P4B266 וכשהתקנתי את הדרייברים של הצ'יפס אתחלתי את המחשב לאחר ההתקנה אבל משום מה זה עובד. כל הרכיבים על הלוח (מתאמי רשת, כרטיס קול וכו') לא פועלים. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בוקר טוב, כיוון שהמחשב שלי היה די עמוס שטויות החלטתי לפרמט, אין אצלי כלל דיסקים של הדרייברים (אבדו לצערי אי שם). סה"כ המחשב של בן 5 שנים אבל פועל יפה - נגיע לעיקר! השתמשתי בתוכנה אוורסט כדי לזהות את החומרה שלי וככה להוריד דרייברים מהאינטרנט אבל כבר יום שלם אני מחפש ולא מצליח מצוא (יכול מאוד להיות שאני העילג כאן). על המחשב המפורמט אין כרגע כלום, האינטרנט גם לא עובד, שום דבר לא נעשה מאז פורמט. אודה לכם מאוד אם אנשים נחמדים כמותכם תוכלו לעזור לי במציאת הדרייברים הדרושים לי. מערכת ההפעלה היא Windws XP Home Edition בעברית. 32bit **במחשב המפורמט אין אינטרנט, כל מה שאני מפעיל שם אני מעביר מהמחשב הנוכחי. **כרטיס המסך שלי הוא SAPPHIRE Radeon HD 4670 **יש הרבה מאוד שטויות שחסכתי וא…
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נכנסתי לנושא הראשי ולא כל כך הצלחתי להבין מה להוריד ומאיפה אז אני מבקש פה. פעם ראשונה שאני מפרמט מחשב ואין לי מושג עכשיו מאיפה להתחיל להוריד דרייברים לכרטיס קול,מסך וכל זה. בבקשה תעזרו לי. תודה רבה. ד"א אני חדש פה,אחלה פורום יש לכם.
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב שני לבית מבוסס על לוח אם של אינטל כרשום לעיל התקנתי ויסטה אולטימט והוא עובד נפלא פרט לסאונד. באתר אינטל אין דרייברים לויסטה. האם ניתן למצא במקום אחר? האם יש כרטיס קול חיצוני הנתמך ע"י ויסטה? פשוט אין לי חשק לחזור לXP
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ישן יחסית והחברה שלו היא 3DLABS.הדגם המדוייק הוא WILDCAT 800 והוא כרטיס לעבודה. כרגע הוא עובד תחת שרת 2003 או XP כי זו אותה מערכת בבסיס.מבחינת דרייבר אין הרבה הבדל.באתר של החברה הוא מופיע בלגסי (מוצרים ישנים) היום כבר אין דרייברים חדשים ואין תמיכה למערכות חדשות ואם אני רוצה לעבור לויסטה או חלונות 7 אני בבעיה.מה אפשר לעשות?? אין לי תלונות על XP או על 2003 אבל יש דרך לשנות את הדרייברים הקיימים שיתאימו למערכות חדשות יותר?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לוח אם kn8 ultra כרטיס קול realtek 97 כרטיס מסך radeon x800 gto2 ובכלל למה כל כך מסובך למצוא למערכת הזו דרייברים?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-