תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הנורטון גילה אצלי וירוס שנקרא Backdoor.IrcContact. נראה לי שזה סוס טרויאני משהו, והוא לא מצליח או לתקן אותו או למחוק אותו או לאיודע מה. יש למישהו הצעות מה לעשות? ובדף הזה: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/backdoor.irccontact.html כבר הייתי.. לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה לגיבוי כל המערכת שעושה דיסק(ים) BOOTABLE שתואמת VISTA תודה.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את התוכנה HijackThis ולא הבנתי כול כך למה היא משמשת ?? האם יש אותה לעוד מישהו או שמישהו יכול להסביר מה עושים איתה?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי וירוס במחשב אני לא יודע אם זה בידיוק וירוס . עכשיו הוירוס הולך ככה מערכת הוינדוס שלי נמצאת בכונן c ויש לי גם את d ואת e עכשיו d ו e אני בא להיכנס המחשב רושם לי c:\resycled\boot.com אינו חוקי בישום win32 מה אני צריך לעשות מה יש לעשות במצב כזה חוק מ לפרמט את המחשב תודה רבה לעוזרים !!!! תעזרו לי בבקשה רשמתי את זה בתוכנות כי לא ידעתי איפה לרשום את זה תסלחו לי אני לא יודע מה לעשות וזה דחוף לי תודה רבההה לכם תעזרו לי !!!! :)
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איך עושים סירטונים כאלה שבהם רואים את התצוגה של המחשב? כאילו.. נניח יש תמדריכי יודאו האלה של פוטושופ לדוגמה שזה מראה ממש איך העכבר זז וכל זה ואיפה לוחצים, פשוט עושה קובץ וידאו למסך איך לעזאזל עושים? הנה דוגמה למה שאני מתכוון: לןא צריך לראות הכל..רק תראו איזה שנייה אחת שתבינו למה התכוונתי..איך שמצלמים תמסך..
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש תוכנה לאיחוד של כמה סרטים אבל שלא תפעל רק עם קובץ AVI אלא גם אחרים,כי אני לא תמיד יודע איזה קובץ יש לי. יש תוכנה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לא מזמן הציעו לי את התוכנה Pocket DivX Encoder כדי לקודד לפורמט Divx סרטים לנגני Mp4. כעת אני זקוק לתוכנה פשוטה שבה אני יכול לקודד סרטים שאני מקליט מנגן ה-Mp4 שלי למחשב ל-Divx. למשל: הקלטתי על גבי הנגן שלי תוכנית של חצי שעה והיא שוקלת 450 מגה. אני רוצה להוריד אותה למחשב ולקודד אותה ל-Divx. באיזה תוכנה אניע יכול להשתמש? רצוי שתהיה עם ממשק פשוט. אני לא צריך תוכנה מפוצצת. תודה, שי.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי קובץ מוזיקה של 120 דקות , האם יש תוכנה שמחלקת את השיר לשני חלקים... אני צריך תוכנה שתחלק תשיר לחצי חצי... נ"ב לא ידעתי איפה לרשום את זה, זה נראה לי המקום הכי מתאים..
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מעוניין לתרגם mpeg 2 avi האם מישהו יודע על תכנה טובה ומקום הורדה עבורה?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
למה שאני מתכוון שזה יהיה משולב, שלא יהיה צורך בכלל בקובץ srt, txt ומהסוג ככה כשהדי וי די יקרא את זה , הוא פשוט יראה את זה כחלק מהסרט (כמו בסרטי SVCD) כי יש לי DVD קורא XVID אבל כשאני צורב סרט נגיד עם כתוביות בקובץ נפרד הוא (ה dvd) מראה לי את זה בג'יבריץ' (ג'יבריג' ? אנערף - בשפה לא מובנה). קיצר אפשרי לשלב בין הסרט לכתוביות (xvid) ?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור PLANE עם תמונה מעליו (מטיריאל ששיניתי תדיפיוס שלו לתמונה) ואני מעוניין שיראו את התמונה גם בחלון של המקס ולא רק לאחר רינדור איך אני עושה את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מחפש תוכנה הכי טובה ונוחה שיש היום בשוק בשביל להגן ולנהל DISK ON KEY שאם מישהו יגנוב לי את הדיסק און קיי הוא יהיה חייב סיסמא.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי לפני יומיים את המצלמה החדשה שלי מאיביי קנון HF10 שמצלמת ב FULL HD כאשר אני מוריד את הסרטים למחשב ומריץ אותם דרך התוכנה שקיבלתי מקנון הסרטים נתקעים אחת ל 5 שניות והסאונד לא תקין ניסית מספר תוכנות MPLAYER BSPLAYER וכו מותקן אצלי KLITE PACK FULL התקנתי DIVX PLAYER וגם את נגן ה HDTV כלום לא עוזר! יש פתרון??? אגב מהמצלמה לTV זה עובד מעולה...
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הם לא מציינים סיבה מדוייקת. http://www.aida32.hu/aida32.php
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי המון קבצי word ורציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להריץ בה חיפוש חיצוני , לא בתוך הוורד עצמו, שיוכל להפנות אותי אל המידע הרלוונטי שאני מחפש? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן כרטיס מקצועי לעבודה עם קידוד וידאו. אני התחלתי לעבוד איתו על המחשב שלי ואשמח לקבל דעות מבעלי ניסיון שיודעים איך עובדים עם כרטיס מקצועי או חצי מקצועי שכן הכרטיס הזה הוא כמו מיני מחשב.כל תגובה שלו היא דיי כבדה.אני הגדרתי אותו לעבודה עם התוכנה של פינקל (אחרי הרבה הגדרות בתוכנות שלו) וצפיתי לקידוד מהיר והיה לי מוזר שלא היה הרבה הבדל בביצועים של המחשב עם הכרטיס ובלי הכרטיס (בהתחשב שיש לי מעבד אופטרון דואלי ). אשמח לעצות .אולי אני לא יודע עדיין איך לעבוד איתו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו, הDVD שלי לא עבד, אז קניתי DVD חיצוני של סאמסונג ב-350 שקל. הוא גם לא עובד, ועשיתי הכל לפי מה שהם אומרים. שניסיתי במחשב של אחותי, הוא עבד יופי. נראה לי זה בעיה בויסטה. הייתי מפרמט בכיף, אבל אני לא יכול להכניס DVD. אם מישהו יוכל לתת לי איזה תוכנה, שאני אוכל לפרמט איתה וזהו... זה לא דרייברים, כי שהתקנתי במחשב של אחותי, כמו שאמרתי, זה עבד יופי בלי דרייברים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, כשאני מפעיל את DISKEEPER אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה (מצורף קובץ) איך אני מסדר את זה? תודה אני מריץ WIN XP + SP3 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מעתיק דיסק בCD COPY הנרו יוצא קובץ IMAGE איפושהו במחשב שלי ו"שוכח" למחוק אותו אחרי השימוש נוצר מצב שיש לי (אחרי חישובים) 5.5GB שאני צריך אבל הם תפוסים ע"י הקבצים האלו שאלותי: איפה הם נמצאים? ואיך אני משנה בנרו שימחק אותם ברגע שסיים?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
חינמית אם אפשר וחשוב שתהיה פשוטה לתפעול תודה
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
זה רושם לי כשאני לוחץ על הקישורים שבאימייל לאתרים או בקישורים שרושמים לי אתר ואני רוצה ללחוץת עליו ולהגיע לאתר זה רושם.. 'The operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer. please contact your system administrator' מה אפשר לעשות..?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מתכוון להעביר את כל הדיסקים שלי לMP3 ואני צריך תוכנה שתדע לעשות את זה ברגע שאני מכניס לה דיסק חדש, וגם שתהיה לה גישה לCDDB. תודה.
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-