עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by naoriko,

אני צריך דרייבר לכרטיס רשת אלחוטי (WIRLESS) למחשב מסוג CLEVO דגם : M540G

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. שלום! אז ככה יש לי את המחשב הנייד הזה fujitsu siemens ms2239 ואחרי פרמוט הוא פשוט לא מזהה את הרשת האלחוטית אני משתמש ב WIN 7 ולמטה יש X על החיבור לרשת והוא לא מוצא רשתות כמובן שגם הנורית של הווירלס באדום ולא בירוק ובנוסף כשאני בודק IP רשום לי רק אפסים כאילו למחשב אין כתובת IP מישהו יודע מה הבעיה? דרך אגב אני חושב שזה בעיה של דרייברים אבל חיפשתי דרייברים ולא מצאתי מקור שבאמת ניתן להוריד ממנו כולל אתר החברה אם מישהו יכול לעזור לי למצוא לו דרייבר מתאים או שיש לכם פתרון אחר אני מאוד ישמח לעזרה! תודה מראש איתמר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yh992,

היי, דרוש לי בדחיפות דרייבר של המצלמה המובנית של המחשב נייד מיני שלי. מדובר במחשב ACER ASPIRE ONE 150 . NETBOOK. נסיתי את הדרייבר המופיע באתר ACER, בקטגוריה של הדגם הנ"ל. דרייבר הקרוי WebCam LiteOn Aspire One וכן את זה הקרוי WebCam Suyin Aspire One. כמו כן התקנתי מחדש את הדריברים ל chipset, vga intel למרות כל הנ"ל המחשב לא מזהה את המצלמה המובנית. אם למישו פתרון לבעיה. או שיוכל למצוא לי דרייבר מתאים. אודה לו. יש ברשותי מערכת הפעלה XP PRO. תודה יניב.

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  4. שלום התקנתי את הXP מחדש..הXP אומנם לא מזהה את המסך אבל במנהל ההתקנים הוא רשום כPLUG AND PLAY מוניטור יעני מסך ברירת מחדל. אם אני אתקין את הדרייבר למסך שלי (F700P) זה יגרום לשינוי בתצוגה ? שוה להתקין את הדרריבר (כי על פני השטח אין הבדל אבל אולי יש איזה הבדל שאני לא מכיר אותו ולא יודע עליו)

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by bumbum100,

קיבלתי מצלמה ללא דרייבר מהיכן ניתן להוריד..Live! Cam creative

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by אוריהזאב,

יש לי מצלמת אינטרנט שעליה כתוב KAS זו מצלמה שמובנה עליה מיקרופון הבעיה היא שאיבדתי את הדיסק עם הדרייברים ואני לא מוצאת באינטרנט את הדרייבר המתאים. מי יכול/ה לעזור לי ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by מהיר^ועצבני,

אני חייב בבקשההההההההההההההההה דרייבר למצלמה של lg זה מצלמת usb lpc-um10 lpc-um15

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dyn,

שלום, אני מחפש דרייבר למצלמה שציינתי בכותרת, דרייבר שאכן עובד ל WINDOWS XP PRO 32 BIT. תודה ענקית מראש למי שיכול לעזור לי

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by jepe,

יש לי מצלמת רשת של SILVERLINE 130 הבעיה היא שאיבדתי את הדיסק עם הדרייברים ואני לא מוצא באינטרנט את הדרייבר המתאים. בDEVICE MANAGER רשום שחסר cif single chip מצאתי אותו אבל לא כזה שמתאים לדגם שלי. מישהו יכול לעזור לי?

10. היי המצלמה בנייד לא עובדת למרות שניסיתי 2 דרייברים באתר של acer אחד של ביסון ואחד לוגיטק בשנייהם המחשב אומר שמצלמה לא מותקנת תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by gif,

שלום יש לי הר דיסק של מצלמת אבטחה ובשביל לחבר אותו למחשב אני צריך דרייבר הדגם שלו הוא: vermedia eb1004 bak אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל למצא לי את הדרייבר. תודה וחג אורים שמח.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by Bengo5,

אני צריך דרייבר למצלמת אינטרנט של gpt חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו מתאים.. ודרך אגב לא רשום לי על המצלמה את הדגם.. זה שקוף עם אפור כזה...תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by intel suck,

לא מצאתי דרייבר למצלמת אינטרנט LOGITECH QUICKCAM EXPRESS מישהו יכול להביא לי תודה

14. Started by aia,

מחפש דרייבר למצלמת רשת של GPT דגם dc4110 חיפשתי בכמה אתרים ולא מצאתי אולי מישהו מכיר איפה אפשר למצוא? יזהר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by heeeen,

שלום, יש לי מצלמת אינטרנט ישנה מתוצרת TRUST דגם 120spacec@m ואני לא מצליח להתקין אותה בWIN7 שלי... דרייברים באתר של TRUST יש רק עד לWIN XP. למישהו יש פיתרון? תודה חן.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by yoni206,

שלום, עשיתי פירמוט למחשב וכמובן ששכחתי לשמור את הדיסק שקיבלתי עם מצלמת האינטרנט שלי.. וגם את החוברת.. וגם את האריזה. בקיצור - יש לי מצלמת אינטרנט לבנה עם כחול בצדדים (היתה תקופה שמכרו אותה בהמון חנויות במבצע - היא די מוכרת). אני לא יודע את החברה, הדגם, ואין לי דרייבר. מה אני יכול לעשות? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by gjook,

אני מקווה שפה זה הפורום המתאים , יש לי מצלמת רשת של חברת "matrix". באתר הזה ראיתי שמוכרים אותה גם: http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=WEBCAM_Matrix&Cat2Cat1ID=8313&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he בכל מקרה , היה לי דיסק עם הדרייברים שלה , ואני לא מוצא אותו.. הבעיה שאני לא מצליח למצוא גם את האתר של היצרן הזה, אשמח אם תוכלו לעזור לי שבוע טוב. גל

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by dyn,

שלום, שנים שאני מחפש דרייבר למצלמת רשת שקיבלתי לא מזמן... הפרט היחידי שכתוב עליה הוא QC201, כנראה הכוונה ל QUICKCAM, יש לי תמונה של המצלמה. http://www.ebest24.co.uk/images/products_images/unfurl/ebest24e546em.jpg תודה ענקית מראש למי שמוצא לי את הדרייבר למצלמה הזאת

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  19. Started by dyn,

שלום, יש לי מצלמת רשת Qcam 201 שקיבלתי ממזמן... אני לא יודע בדיוק מה השם של החברה שלה זה הפרט היחידי שרשום על המצלמה ולכן זה הפרט היחידי הידוע לי. אני מחפש בנרות דרייבר למצלמה הזאת ואני לא מוצא לה... אני יודע עוד פרט עליה שכאשר היא נמצאת בסביבה חשוכה אז נדלקות מנורות צדדיות שיש לה שאמורות לשמש כתאורה... אודה מאוד למי שיוכל למצוא לי דרייבר למצלמה הנ"ל. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by RotemS,

ברשותי מצלמת רשת ישנה יחסית creative webcam vista pd1100. המצלמה עבדה נהדר בווינדוס XP. אך כאשר קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס XP 64 ביט הדרייברים לא התאימו וגם כך כאשר אני עובד על מערכת ווינדוס 7. אני מחפש נואשות באינטרנט אחרי דרייבר שמתאים למצלמה ולווינדוס 7 אך ללא הצלחה בינתיים. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. רותם.

• 18 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by nadav2605,

ערב טוב לכולם, קניתי לפני כמה חודשים מקלדת אינטרנט פשוטה מאוד של Silver Line בחיבור USB. אני עובד עם מערכת הפעלה XP PRO הבעיה היא שאני עכשיו רוצה להתקין את הדרייבר לכפתורים המיוחדים של המקלדת כמו להעביר שירים קדימה אחורה, עוצמת קול וכו' שקיבלתי בדיסק עם המקלדת אבל כנראה שהוא אבד לי :-\ למישהו יש מושג מאיפה אני משיג את הדרייבר הזה? בתודה, נדב.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by agapi51,

שלום רב רכשתי את הנגן MP3//MP4 של מדגם HM-1082 של חברת טופ טכנולוגיות והדיסק להתקנת הדרייבר אינו עובד משום מה. היכן אוכל להוריד דרייבר לנגן זה? תודה א.א.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. Started by naoriko,

יש לי פאלפון נוקיה ושאני מחבר אותו למחשב כדיי להעביר תמונות ושירים אז חסר דרייבר.....ל-USB NOKIA 6101

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש דרייבר לסורק הדי ישן שלי אך עושה עבודתו נאמנה זהו סורק 1200CU PLUS של מוסטק לא מוצא לו דרייברים לויסטה כולל להוריד דרייבר ל XP עם קומפטביליטי בויסטה ל XP SP2 יש למישהו סורק דומה שהצליח להתגבר על הבעיה??? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by Saliman,

כל מי שיכול לעזור למצוא את הדבר הארור הזה בבקשה שיעזור. חיפשתי בכל גוגל ולא מצאתי....

• 1 תגובה
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.