עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מעוניין ללכוד תמונה מסרט. עשיתי PAUSE לסרט. לחצתי על PrintScreen וכשעשיתי "הדבק" לצייר קיבלתי רקע שחור. למישהו יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  2. במנהל התקנים רשום לי שחסר ההתקנה של הUSB התקנתי מחדש תדריברים וכלום לא עוזר פרמטתי שוב את המחשב הורדתי דרבים עדכניים של הלוח 965P s-3 של ג'יגה בייט הכל מותקן חוץ מהUSB המצלמה לא פועלת לי השלט של לוג'יטק עם חיבור usb לא פועל העכבר והמקלדת עם כניסת USB כן עובדים מה זה אומר שהUSB בלוח הלכו או מה?

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by chenrp,

שלום, אני מפתח בימים הקרובים אפליקציה לפייסבוק. איזו אפליקציה הכי הייתם רוצים שתהיה? ד.א. שילחו לי את ההודעה בפרטי בבקשה. בי..

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by signed.incognito,

שלום, אני נמצא כרגע בנקום שיש בו מחשבים עם WIN 98 ורציתי לדעת האם יש תוכנת מסרים מיידים אם אופציה ל[ ואם אפשר גם לוידיאו. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  5. אם יש לי Media Player 11 אני יוכל לראות סרטונים באינטרנט טוב יותר מאשר מדיה 10? יותר טוב או יותר מהר ואיכותי או הכל? אם לא אז במה מדיה פליאר 11 משפרת בעצם?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by ORBIT,

שכן שלי סיפר לי שקיבל קובץ דרך המסנגר והאנטי וירוס זינק מיד לעמדת התקפה, הוא אישר מחיקת הקובץ. מאז יש לו בעיות עם מערכת ההפעלה. בעיות בצפיה בסרטים מחשב עובד לאט ועוד כל מיני תופעות מציקות האם מקרה זה ידוע? אם כן, מהו אותו הקובץ המזיק? האם יש פתרון מלבד פירמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by ag43,

יש ברשותי מכשיר פוקט PC ואני מעוניין לגשת לדואר אלקטרוני באמצעות תוכנה חיצונית (FLEXMAIL) ולהשתמש בפרוטוקול IMAP המאפשר תקשורת דו כיוונית ועוד יתרונות על פני POP3. גוגל טוענים שהם מאפשרים שימוש בפרוטוקול זה בחינם ושההגדרה נמצאת בדף שבו מגדירים את הPOP3 אבל אצלי לא צופיעה האפשרות הזו. בדקתי ב3 חשבונות שונים (בני 4 שנים ואחד חדש שיצרתי כדי לבדוק) והאפשרות לא מופיעה באף אחד מהם. מישהו יודע איך אני יכול להגדיר את הGMAIL לשימוש בפרוטוקול זה? (יש לציין שאת POP3 אין לי בעיה להגדיר ולהוריד דואר דרכו).

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by Swed,

תשמעו אני עובר בין תוכנות ברשת כמו אברסט CPU-Z ועוד ולא יודע על איזה תוכנה הכי לסמוך. הייתי שמח אם הייתם יכולים להמליץ לי על איזה תוכנה לא מסובכת והכי מומלצת לבדיקת טמפ' (מעבד וכו') תודה !

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by r.b.y,

שלום אני צריך עזרה דחופה אני לא יודע איך מתקינים את : Xilisoft DVD To MP4 Converter v4.0.95.1207 WinAll Incl Patch-CU מישהו יוכל לעזור לי בדחיפות תודה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by מרק29,

שלום לכולם , קניתי למחשב שלי כונן קשיח חדש בשביל לשים שם את ההורדות מהEMULE , מכיוון שלא ידעתי שניתן להתקין ב C ולשנות את ההצבעה של TEMP ו INCOMING , התקנתי את הEMULE מחדש על הכונן החדש ופה החלו הבעיות... מאותו רגע לא הצלחתי להתחבר לסרבר ב EMULE בכלל , אני מקבל כל הזמן את ההודעה וכל פעם על סרבר אחר שנבחר באקראי. הסרי את הEMULE והתקנתי מחדש על C , אבל הבעייה לא נפתרה . ניסיתי לשנות פורטים , לעשות DISABLE ל חומת אש אבל כלום לא ממש עזר. יש למישהו רעיון ? תודה מרק

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by gal1304,

יש לי נורטון אנטי וירוס לדעתי גרסת חברות למעט הסרה מלאה של התוכנה איך ניתן להפסיק את פעילות האנטי וירוס? ניסיתי הכל ללא הצלחה כולל נסיון בעצירת האנטי וירוס משורת התהליכים גל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by lokorn,

היי, כשאני רואה וידאו דרך אתרים כמו למשל ynet או ערוץ הספורט אז לפעמים חסרים מלא צבעים והתמונה נורא מרוחה ככה שבקושי רואים מה קורה בסרטון. לפעמים כשפותחים באותו זמן 2 סרטונים אז אחד מהם רואים פתאום טוב. ביוטיוב למשל רואים את כל הסרטונים בסדר גמור. ניסיתי להתקים את הקיי לייט קודק פק הכי חדש וזה לא עזר, ניסיתי להתקין מחדש את האדובה פלאש פלייר וזה גם לא עזר. למישהו יש רעיון איך מסדרים את זה?? תודה.

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  13. פירמטתי את המחשב HP שלי, (היה לי ויסטה),ועכשיו אני לא מצליח להתקין את המודם, בגלל שהמחשב לא מזהה את הכבל שאני מחבר למחשב... מה אני עושה? אין לי שום דיסקים של דרייברים, כלום ואין לי מושג מאיפה אני מוריד אותם... תודה לעוזרים,זה המחשב: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us〈=en&softwareitem=pv-54435-1&os=2093&product=3421447&dlc=en& ויש דרייברים רק לויסטה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  14. ישמח לקבל הסבר מפורט איך להשתמש בזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך עזרה קטנה ב-illustrator ... לצייר את הדבר הבא: אפשרי גם ב-photoshop ואח"כ להעביר ל-illustrator גירסה CS2 (אם זה משנה :-P ) תודה רבה !!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחפש כמה רהיטים (כסא, שולחן, ספה, מיטה וכו') מאיפה אני יכול להשיג?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  17. Started by Lirans,

שלום נכנסתי היום לhwzone ופתאום אני שם לב שסוג הפונט באתר השתנה (בכל אתר אחר הכל כרגיל) לכן התקנתי firefox ונכנסתי לhwzone ושם רואים כרגיל כמו שתמיד הייתי רואה בie. לכן צירפתי תמונה להשוואה. ההבדל הוא רק בחלק הימני איפה שכתובים שמות הפורומים וההסברים. ניסיתי לשנות הגדרות בנושא הפונטים בie אבל הפונט נשאר בדיוק אותו דבר. מכוון אצלי פונט arial בie אבל הפונט נראה שונה. עריכה: במקרה שמתי לב כעת לנושא אחר שמדבר בדיוק על אותה בעיה ונובע מהמשחק audiosurf שבדיוק התקנתי ולאחר מכן הבעיה החלה. לכן ניתן לנעול את הנושא. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  18. אני רוצה למחוק את הדריבר של הלוח ולהתקין שוב מאיפה למחוק מהמנהל התקנים או מהסרה והתקנה של תוכניות?

19. Started by 3d7,

התקנתי במחשב שלי את Avast Home Edition 4.7.1001. הייתי בטוח שמדובר באנטי-וירוס חינמי, אבל במחשב הישן קיבלתי הודעה שה-Free Trial של Avast הסתיים ואני צריך לעשות Registration או להתקין את Avast! Professional. טוב, אז נרשמתי באתר שלהם וקיבלתי Free License Key לאימייל. עכשיו, יש לי שני מחשבים ובכל אחד מהם יש שתי מערכות הפעלה (XP ו-Vista), והשאלה שלי היא האם זה בסדר להשתמש באותו License Key בכל 4 מערכות ההפעלה. האם Avast בודק כפילויות של License Key ויכול להשבית את האנטי-וירוס שלי? דבר נוסף: באתר שלהם כתוב שצריך לעשות Re-register כל 14 חודשים, שזה די מבאס. אם כבר התוכנה חינמית, אז למה צריך לעשות Registration, ואם כבר אני עושה Registration אז למה עוד פעם כל 14 חודשים? חוץ מזה, …

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי 4 הרדדיסק. אחד מהם מכיל בתוכו חומר חשוב ודווקא הוא עושה סימני קריסה... כאשר אני מנסה להעתיק מהדיסק המדובר חומר מופיע אותה הודעת שגיאה "לא יכול להעתיק CRC" השאלה שלי ,אם יש איזה דרך להתמודד עם התקלה הזו, למשל איחוי או תיקון שגיאות או איזו תוכנה או פעולה שצריך לעשות כדי להימנע מלפרמט את הדיסק או להחליף אותו... אודה לכל תגובה...

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  21. Started by אדיר,

שלום צריך המלצה לאנטי וירוס+פיירוול. בעבר השתמשתי ב ב Panda פלטיניום שבשלב מסויים עשתה קצת בעיות ובתקופה האחרונה השתמשתי ב AVG FREE אני דיי מרוצה ממנה אבל יש בעיות עם העידכונים. אני צריך גירסה שפועלת טוב או תוכנה אחרת. תודה לעוזרים

22. היי חברה יש לי מצגת POWERPOINT העליתי אותה לשרת .. ויש לי DIRECTLINK שלה , איך אני עושה שהמצגת תיפתח למשתמש .. בלי שהוא יוריד או יקליק על פתח מה ניתן לעשות ,? אני חייב את זה מהר תודה

23. Started by boogie,

מישהו מכיר תוכנה שאפשר לטעון לתוכה את ה CUE של קובץ אודיו מסויים ואז לחלק את הקובץ לפי שירים? תוכנה בסגנון MUSICCUTTER פשוט התוכנה הנוכחית עושה לי לפעמים בעיות

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  24. אני יודע מה ההבדלים ביניהם והייתי רוצה לדעת מה הסוג שלו תודה מראש לעוזרים..... ושבת שלום......

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  25. שלום. בכוונתי ללמוד לעצב מודלים (למודים ומשחקים) ולעשות אנימציות ב3D MAX ברמה דיי גבוהה...... יש לי ידע טוב מאוד ב PHOTOSHOP ו פלאש האם מישהו יכול להמליץ לי על מדריך כלשהו למחילים? הרמה שלי ב3D מקס היא אפסית..... תודה מראש מקס.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים