עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, יש לי שני מחשבים (+שני מסכים) והייתי רוצה לראות מחשב אחד בשני המסכים. כאמור-אין לי DVI באף אחד מהמסכים ולכן שמעתי על כמה תוכנות שמסוגלות לחבר בין שני המחשבים ולעשות מין חיבור בין שניהם . למשל אם אני יזיז אח העכבר שמאלה עד סוף המסך-הוא יעבור למסך השני..וכל מיני אפשרויות drag & drop . יש באמת תוכנה כזו? תודה!! ואם אין הייתי רוצה הצעה לתוכנה כמו log me in שמאפשרת להתחבר למחשב מרוחק. תודה!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  2. היי, האם מישהו יודע מה צריך לשנות\להגדיר על מנת שבמקרה של סגירה לא רצויה של הדפדפן ניתן יהיה לבחור בהפעלתו שחזור המצב האחרון? (כמו ב-FF הקודם?) תודה.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by Chamuelm,

בס"ד עשיתי טבלה.... כל 3 שורות הטבלה פותחת דף חדש... תמונה: http://i39.tinypic.com/2ahbhi1.jpg ??? ??? ??? תודה

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  4. היי חבר'ה, יש פיצ'ר מאוד בסיסי ופשוט ב Avant שהתרגלתי אליו מזמן כבר וקשה לי לעבור ל Firefox בלעדו... אני מדבר על מעבר בין טאבים ע"י לחיצה הלחצן הימני ומעבר בין הטאבים באמצעות הזזת לחצן הגלילה, מכיוון שאני נוהג לעבוד בדרך כלל עם המון טאבים (לפעמים גם עשרות) אז הפיצ'ר הזה נורא חיוני לי. יש איזה שהיא דרך\אפשרות\פלג-אין שנותן את הפיצ'ר הזה ב Firefox ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מתכוון לזה שתאפשר רק לי להיכנס אליו ולעשות בו שינויים??

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  6. http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/ScreenHunter_002.bmp

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by Rhx,

shalom asiti format ve ani lo motze et ha driver shel ha kartis kol sheli ani tzarih ladaat ma ha shem shel ha driver shel ha kartis kol sheli eifo ani bodek be everset ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. איזה אנטי וירוס נחשב להכי טוב היום?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  9. Started by אנדרי07,

שלום אנשים, אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כלשהי לשלוח פקס דרך המחשב (יש לי סורק). שמעתי מחבר שיש תוכנה כלשהי שעושה את העבודה. אשמח לעזרה.

10. Started by semca,

שלום,לאחר שחיפשתי,ולא מצאתי בפורומים,אלו,היתי מבקש לדעת מקצועי,האם יכול להיות,שאני לא מצליח,ליצור,גיבוי(IMAGE) למחיצה אחרת ,עם תוכנות כמו,נורטון גוסט,וגם עם תוכנת אגרוניס.כאשר ברשותי כונן קשיח מסוג, SATA,(כמובן שגם לוח האם תומך בסאטה) תודה ,מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  11. I have Radeon 7970 windows 7 x64bit. 12.11Beta .NET4 drivers You have version 11,6,602,108 installed IE 9 x32 & x64 Firefox 16.01 x64 For example when i am watching this THE RAVEN 1080 HD Using 240p Not Fullscreen software video rendering, software video decoding - Using 240p Fullscreen accelerated video rendering, software video decoding == Using 360p Not Fullscreen software video rendering, accelerated video rendering - Using 360p Fullscreen And Above 480p-720p-1080p accelerated video rendering, accelerated video rendering With Nvidia it was Accelerated video on normal-small size window & Full screen מה יכול להיות הבעיה ? לראות את מה שאני …

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by Imtheman,

מצטער על הכותרת הקודמת ... אבל למה פטיש על הראש ? ? ? טוב אז הקלטי זרט מהוידאו וכל הזין הודיאו הזה הוא מונו אז ככה ששומעים רק בצד 1 ! איך אני יכול לתקן את המצב הזה?? שמעתי שאפשר עם פרימייר אבל היא נורא מסובכת מדריכים בישבילה יעזרו לי מאד . . .

13. Started by dodihob,

שלום, לאחרונה רכשתי סמסונג אולטרה בוק סדרה 5. לא התקנתי שום קודק במחשב, רק windows media player home cinema. בניגון סרטים (ואפילו 480p) יש לפעמים Lag, יכול להיות בתדירות של פעם בשעה, שנמשך 5 שניות בערך, ומלווה ברעש מוזר מהרמקולים. כמו רעש מפוקסל כזה, אין דרך אחרת שאני יכול לתאר את זה. ה-Lag בליווי הרעש נצפה גם פעם אחת בניגון מה-youtube. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה. תודה רבה מראש ערן מפרט המחשב: http://ksp.co.il/?uin=17299

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לפני קצת פחות מחודש (עדיין לא הספקתי לטפל בבעיה מסיבות אישיות) צצה משום מקום בעיה במחשב שלי. מדליקים אותו, הכל עובד כרגיל, מסך הטעינה של Win XP עולה, ואחרי כמה פעמים שהפס הכחול רץ, המחשב מאתחל את עצמו מחדש. מאז בכל פעם שהמחשב נדלק, עולה מסך שמאפשר לי לבחור איך להעלות את ה-Win XP (מצב רגיל, מצב בטוח וכן הלאה). פתחתי את המארז ובדקתי שכל הכרטיסים והכבלים מחוברים כראוי, אך זה לא פתר את הבעיה, ולכן אני מניח שיש קונפליקט תכנה כלשהו שגורם לבעיה. יש לציין שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש ללא קשר למצב שבו אני בוחר להעלות אותו (Normal/Safe/with networking/with cmd prompt/ last known good cfg).כמו כן, כמה ימים לפני שהתקלה קרתה, חיברתי למחשב ג'ויסטיק של Saitek (דגם X52) והתקנתי את הדרייבר ו…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  15. Started by ^DaRk-MiNd^,

במהלך גלישה רגילה ותמימה הופנתי לכתבה בynet אודות תוכנת P2P "מהפכנית ומסתורית שסיפור חייה נשמע כמו סרט מתח הוליוודי הכולל שרת בעזה, ספקית אינטרנט ישראלי ושותף מהשב"כ ( :cwm13: ) בכל מקרה, הורדתי את התוכנה ולא ממש הבנתי מה קורה בה. היא תופסת 25MB בזכרון ואפילו שירים היא לא מצליחה להוריד. למישהו יש יותר מידע על אופן תפעולה או יודע עוד משהו על הסיפור התמוהה מאחוריה?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by JUNGLE,

תוכנה מעצבנת שמהבהבת לך בסרגל התוכנות הפעילות[איפה שאיי סי וכו] ומתריאה שהמחשב שלך יכול להיות נגוע בספייוור +לפעמים שהוא נגוע וזה מהבהב באדום. סרקתי אד אוור הכל וזה נעלם נדמה לי,עכשיו בבוקר אני קם ואני רואה תוכנה\אתר פתוח[ה] של הפיאס גארד הזה. אולי אחים שלי פתחו אין לי מושג,הם טיפשים. קיצר מישהו רואה לי אותה בלוג חוץ מזה שברור מאליו שזה לא עוזר... ? C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Analog Devices\Soun…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. אני מחפש את התוכנות הכי טובות לתחזוקה הבסיסית של המחשב (אנטי-וירוס, אנטי-ספיירוור, אנטי-כל-דבר-רע, מחיקת קבצים זמניים, דפרגמנטציה, דברים אחרים שאני לא מכיר..). ומכיוון שאין תוכנה אחת שעושה את כל אלה בצורה הכי טובה, אני גם צריך איזה scheduler שבלחיצה אחת יפעיל לי את כל התוכנות (אחת אחרי השניה). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  18. Started by KF,

שלום כל פעם שאני לוחץ על המשפט באתר: "יש לך 2 הודעות חדשות 2 מהם חדשות " אז פשוט האינטרנט אקספלורר נתקע.... וזה קורה רק שאני לוחץ על הדבר הזה וגם אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות כי אחרי שזה שולח הודעה פרטית זה מגיע אוטומטית למסך של ההודעות הפרטיות וזה נתקע.... מה עושים ? אין לי וירוסים ואין לי ספייוורים עשיתי עכשיו בדיקה.... וזה התחיל לי רק היום.... מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  19. Started by extra-g,

הכנסתי את הדיסק. נפתח לי ה-autorun. יש שם מספר אפשרויות, כמו בדיקת driver validation, הרצת עדכון לvirus defenitions וסיור בדיסק, אבל אף אחת מהאפשרויות היא לא התקנת התכנה. חיפשתי בדיסק ולא מצאתי שום קובץ הפעלה. מה זה אמור להיות מוחבא? יש למישהו מושג?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by steve_morse,

שלום רב, אני מנסה לעדכן את הJAVA לגרסה האחרונה ומקבל שגיאה מוזרה שאני לא מבין איך אני פותר אותה. אשמח לקבל עזרה. שבוע טוב תום.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by lazy-bones,

מישהו אולי יודע אם יש אפשרות להשתמש בWINFAX כשאין מודם, ויש חיבור ADSL, ואם יש אפשרות כזאת, אז איך משתמשים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  22. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים יש אצלי בעיה בהתקנה של הדרייברים החדשים של ATI אחרי ההתקנה מופיע אצלי מסך כחול (BSOD) שאומר שהקובץ (ATI2MTAG.SYS) עושה בעיות קוד שגיאה: 0X00000008E רציתי לשאול אם זה קרה לעוד אנשים שהתקינו תדרייברים או שרק אצלי? האם זה קורה רק בXP או שגם בויסטה יש תבעיה הזאת? ניסיתי עם XP מקורי וXP גירסה 64 ביט יש לציין שעם גירסה 8.6 אין שום בעיה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  23. שלום יש לי SYSTEM MECHANIC עשיתי סריקה וראיתי שיש לי המון קבצים כפולים (סה"כ בערך 1GB תופס לי) , הייתי רוצה לדעת איך אני יודע מה אפשר להסיר ומה לא תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by lazy-bones,

יש לי מלא דיסקים ששיר ממשיך שיר, ובווינאמפ הוא מוסיף שנייה שקט בין שיר לשיר איך אני מבטל את זה? משנה את זה ל-0 ?? תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.