תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך עזרה בבקשה . חיפוש דרייבר של SATA ללוח אם של ASUS דגם K8V-X series אני חייב לפרמט את המחשב וחייב את הדרייבר הזה נכנסתי לאתר של אסוס ושרפתי כבר איזה 10 דיסקים ולא הולך ממש תודה למי שיוכל לעזור לי.. [br]פורסם בתאריך: 18.11.2008 בשעה 17:37:55 הנה קישור לתמונה של הלוח אם עם כל הפרטים (בתקווה שזה יעזור)http://www.jup.co.il/files/4195bfafdc.jpg
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי בעיה חרשתי את האינטרנט אני מחפש את הדרייבר אטרנט ללוח הנ"ל יש משהו באתר של MSI הודתי אותו אבל זה לא עזר מסתבר שזה גירסה של 64 BIT אני מחפש תדרייבר לוינדוס XP 32 BIT תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזאת לא בעיית כרטיס גרפי דווקא אבל מאד מקווה שלא. הקיצר יש לי AIW 9000 שתמיד עבד מצויין עם הדרייבר קטליסט של ATI בגירסת OMEGA או DNA. בימים האחרונים משום מה, ממש לפני הכניסה לדסקטופ אני מקבל מסך עם גרפיקה מקושקשת והכל נעצר. כשאני מסיר את הדרייבר במצב בטוח אין בעיה להיכנס למערכת בלעדיו. ניסיתי את גירסת 4.12 האחרונה של ATI עצמה וגם היא לא עובדת. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, הדגם הוא קצת ישן...benq s2w 3300u לwindows XP אני לא הצלחתי למצוא.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גירסה 2.45 בינתיים רץ טוב ללא בעיות כמו בגירסאות 2.43 או 2.42. איכות הקול השתפרה מאוד, והמחשב מרגיש מהיר יותר במעט. מומלץ! Nforce driver
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, פמרטתי לא מזמן מחשב אחר ישן שלי, התקנתי את כל הדרייברים, והתברר לי שאין לי קול במחשב. כרטיס הקול שלי זה Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller (לפי EVEREST). ניסיתי לשחק בכל מיני דברים בווינדוס, התקנתי Vinyl AC'97 Audio (WAVE) , Vinyl AC'97 Codec Combo Driver ועדיין, לא עבד. לאחר שאני מפרמט אני משתמש בתוכנה Driver Genius להתקנת הדרייברים, הרצתי איתה סריקה מחדש והתוכנה הציע לי להתקין SiS 7018 Audio Driver. התקנתי, ולאחר ההתקנה בפרטים של הדרייבר כתוב לי This device cannot start. (Code 10) ניסיתי המון זמן לתקן את הבעיה, ולא יצא כלום. אם מישהו יודע או נתקל בבעיה, בבקשה אם תוכלו לעזור לי להחזיר את הקול במחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר איזה 10 שנים שאני משתמש ב Nvidia משמע GeForce, אני עומד לקנות כרטיס חדש מסדרת ATI Radeon, ורציתי לדעת איזה דרייבר מומלץ, ראיתי מספר אפשרויות ואין לי כל כך מושג בכרטיסי המסך מהסוג הזה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של קומפאק פרסריו 1700 עם כרטיס מסך ATI RAGE MOBILITY-M1. אני צריך דרייבר שלו עם INSTALL ולא INF. חרשתי את DRIVERGUIDE ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של ATI את הדרייבר אבל עפם היתי מוריד היה אוד פווול אופציות שעושים מאיפנים לכרטיס מסל וחסר כל הTV אני רוצה לחבר אותו ל TV ואין לי את כל התוספת מאיפה אני מוריד
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום.. אני צריך תדרייבר של הכרטיס מסך הזה בבקשה geforce 6200 agp 256 mb inno 3d תודה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן. אחלה פורום. רציתי בבקשה לינק לדרייבר הכי חדש לכרטיס המסך שלי. יש לציין כי הורדתי את התוכנה forceware אבל היא החזירה את הכרטיס מסך שלי לגרסה יותר קודמת :-\ תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה אני עושה במקרה כזה? יש לי את המדפסת המשולבת הנ"ל... ובאתר הרשמי של CANON אין עדיין דרייברים לWINDOWS 7. לנסות אולי להתקין את הדרייבר מהדיסק שבא עם המדפסת?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קישור לדרייבר לכרטיס מסך RADEON 9200 VIVO , הדרייברים החדשים לא מתאימים לי תודה .
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר שמאפשר לחבר שלט SIXAXIS של PS3 ל WINDOWS VISTA 64 מישהו שמע על זה ?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה חדשה שהיא כמובן X64 גיליתי כי אין למודם שלי דרייבר מתאים. יש למישהו מושג ?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של msi דגם am1i ומעבד amd sempron 3850 על הלוח יש 2 חיבורי usb 3.0 והם לא עובדים . אני יודע שצריך דרייבר לusb 3.0 אבל אני לא מוצא שום דרייבר . ניסיתי את הדיסק שקיבלתי עם הלוח וזה לא עזר אם אתם יכולים לתת לי דרייבר אני אשמח . תודה!
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה זה החברה המעפנה הזאת ? ? ? כדי להיכנס לאתר שלהם צריך יוזר וסיסמא ! וכל אתר דריברים מפנה אותי לאתר שלהם ששוב פעם דורש יוזר וסיסמא מישהוא יודע איפה אני יכול להשיג את הדריבר הארור הזה ? בחיים בחיים אני לא אקנה מוצר של החברה המעפנה הזאת!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מזמן בלוטוס למחשב וסלקום שמתחבר דרך USB למחשב איבדתי את הדרייבר ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
התקנתי מחדש את מע' ההפעלה על הנידי שלי: HP ZE2055EA. התקנתי את כל הדרייברים ע"י תוכנה שמתקינה את כולם ביחד (אופייני לניידים), והכל אחלה. אבל... הכונן קומבו שלי CD-RW \ DVD שלי מזהה רק דיסקים רגילים CD. בדקתי במנהל ההתקנים וגיליתי שאכן כך... חיפשתי דרייברים בכל העולם ולא מצאתי כ-ל-ו-ם!! מה לעשות ??? רק עדכוני קושחה (לא עוזר) אני מוצא.. בבקשה תעזרו....
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, חיפשתי כבר כמה פעמיים ואני מוצא דרייבירם של זה בכללי, שום דבר לא אומר בברור שיש את זה גם לוויסטה. מישהו יודע אם אני יוכל להתקין הכרטיס קול הזה על וויסטה והוא יעבוד כראוי?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום במחזב הקודם שלי היה לי כרטיס TV מסוג FLYVIDEO אך שהחלפתי מחשב לפני כשנה ועברתי איתו לXP לא מצאתי דרייבר לכרטיס טלוויזיה עכשיו אני רוצה להשתמש בו ואני מנסה למצוא בשבילו דרייבר , אך ללא הצלחה!!! הגיוני שאין לו דרייבר לXP ? לא נישמע לי הגיוני .... תוכלו לעזור לי למצוא בשבילו דרייבר ? תודה רבה מצורפת תמונה של הכרטיס.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... חיפשתי באתר איפה שניתן להוריד את הדרייברים אך אני לא מוצא את הדרייבר לכרטיס הנ"ל ... האם מישהו יכול לעזור לי למצוא אותו??? תודה רבה לעוזרים... ושבת שלום!!!
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
צריך דרייבר למדפסת psc 2410 של hp שיתאים לויסטה 64 ביט..יש כזה? אפשר לינק בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום בצד - הורדתי את הדרייבר האחרון של כרטיס המסך , וכשאני מנסה להתקין אותו הוא נותן לי ארור שאומר שאני לא משתמש בויסטה ! לך תסביר לו שאתה כן מה עושים ? ועוד שאלה קצת כללית - המחשב שלי לא פועל מהר כמו שציפיתי ממנו .. תגובות קצת איטיות בכל מה שקשור לעבודה שוטפת , אין עליו תוכנות שמעמיסות או משהו כזה , בסך הכל משחקים , מסנג'ר , AVG וכו' . איזה פעולות רצוי לעשות כדי לשמור על המחשב מהיר ומסודר ? אני מפעיל פעם בשבוע בערך DEFRAGMENTER ובודק וירוסים וכדומה . מה עוד ?
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-