תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מאגר די גדול של שירים ואני מחפש דרך לשפר ולסדר את המאגר הזה. בגדול אני צריך להכניס תבנית אחידה של "שם השיר, שם הזמר, אלבום וסגנון". בנוסף אני גם רוצה שלכל שיר תהיה את תמונת האלבום שלו. חוצמזה, הבנתי שכיום יש אפשרות להכניס מילים לשיר (Lyrics) לתוך ה-ID3. אם כן - איך עושים את זה בצורה אוטומטית/גורפת? בתכלס, אני רוצה לדעת האם יש תוכנות/כלים שמבצעים את השינויים הבאים בID3 בצורה אוטומטית: 1. שינוי שם השיר, זמר, אלבום, סגנון. 2. תמונת האלבום 3. מילות השיר תודה גדולה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי אני רוצה לראות את הסרטים על פנטיום 1
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
פירמטתי תמחשב והדוח שגיאות הזה עולה מיד שהמחשב עולה לאחר הדלקה: http://www.siz.co.il/my.php?i=thqnly0j2rbn.jpg עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מנסה להריץ כל סוג של סרט/סדרה בכל סוג של איכות המחשב מתאפס. ניסיתי את כל סוגי הנגנים (10 בערך), התקנתי FRAMEWORK, התקנתי עדכונים אוטומטיים, התקנתי 3 חבילות מקודדים. בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח קובץ מכווץ והוא לא נפתח לי וידוע לי שהקובץ הזה בסדר גמור ולא נפגם כי כל קובץ כזה אני שולח לחבר שלי והוא פותח אותו בלי כל בעיה מה אפשר לעשות לגבי זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
משום מה כל DOK שאני מכניס למחשב שלי מזוהה כUSB1 (לא בטוח לגבי זה, אבל הוא עובד בצורה איטית, בצורה מוגזמת יחסית לUSB2...) אני רוצה להתקין דרייבר שיתקן את זה, אני לא יודע איזה... יש לי WIN XP SP2...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת עם הפיירפוקס (2.0.0.2). לפני כמה זמן הוא התחיל לעשות בעיות עם תוספים.. שיוצא עידכון לתוסף אני מוריד אותו ומתקין, ואחרי הריסטרט לFF זה מראה לי שהתוסף בכלל לא עודכן.. רק אחרי מחיקות והתקנות מרובות של התוסף זה מסתדר. בנוסף אני לא מצליח גם למחוק תוספים. (שוב, אני מוחק, מקבל הודעה לעשות ריסטרט לFF, ושהוא עולה שוב התוסף שם כרגיל..) כל הבעיות תקפות גם לט'ימס. הנה רשימה של כל התוספים שמותקנים אצלי: User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.2) Gecko/20070219 Firefox/2.0.0.2 Extensions (enabled: 41, disabled: 2; total: 43) Adblock Plus 0.7.2.4 All-in-One Gestures 0.18.0 Auto Copy 0.6.4 Bookmark Backup 0.3.3 BugMeNot 1.3 Colorfu…
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר מחשב לשמור שידורים מכרטיס tv לקובץ התוכנה היא video lan ובמחשב יש windows xp sp2 אם אני נכנס אליו מההתחל ועושה קובץ - open device או מריץ מהקונסול את זה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480" הוא מראה את הוידאו והקול בכיף אם אני מריץ את זה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480" --sout file/avi:temp.avi אם זה משהוא קצר (עד דקה בערך) הוא שומר קובץ ענקי שחלק ממנו עובד ובהמשך יש בעיות בקול אם זה משהוא ארוך יותר הוא קורס ולא שומר כלום אם אני מריץ דברים כאלה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtP…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן לכולם!! יש לי חיבור של 'הוט' במחשב.אין לי טלפון בבית ואני רוצה לשלוח פקסים דרך המחשב. א.איך אני עושה זאת? ב. האם זה נכון שwinfax זה רק למי שיש טלפון בבית? ג. אני מבקש תוכנה חינמית, ולא פרוצה, יש דבר כזה? ד. האם יש גם משהו שתומך בעברית? ה. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי בעיה במדיה פלייר איך שאני מפעיל את הסרטון הכפתור בתמונה שתראו נראה טוב אבל אחרי כמה שניות הכפתור מתעוות ונהיה אחר התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב חברים אני חייב תוכנה לראות YES במקום windvr אם אני בטעות לוחץ על מקש בזמן הצפייה אז זה נכנס למצב הקלטה ולא יוצא ממנו...כלומר ברגע שאני יוצא ממנו זה תוקע את המחשב ואי אפשר לסגור את התוכנה ואי אפשר לעשות ריסט... אז אני יודה אם מישהו יתן לי תוכנה אחרת... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אשמח לקבל הכוונה לתוכנה לניהול פונטים וכיצד להשתמש בו בתמורה אשלח כמה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אם יש לכם מידע אז שתפו נא. אני הבנתי שהגרסאת ה XP עובדת גם על VISTA.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים ולמה? אני השתמשתי עד כה ב FLASHGET מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אין לי איך לקרוא את המייל! יש איזה משהו שאני לא מבין?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
Motherboard Name Gigabyte GA-EP35-DS3L דרייברים עדכניים מהאתר של Gigabyte כמו כן ניסיתי דרייברים עדכניים יותר 2.41 מהאתר של REALTEK ולפני יומיים יצא 2.47 שעוד לא בדקתי הבעיה היא לאחר יום או יומיים שמתי לב שזה קשור לUTORRENT בעזרת תוכנה שנקראת DPC LATENCY CHECKER שמראה אכן שהיוטורנט מפריע לפעילות של המחשב המחשב מתחיל להיקפא ולהשמיע צלילי פיצוח בזמן ניגון שיר או סרט ניסיתי מספר גירסאות של יוטורנט ואני לא עושה OC על כלום במחשב הזה של אחי כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מי מכיר תוכנות לעיצוב בפלאש או ב-JAVA למתחילים טובות , קלות לשימוש וחינמיות?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Windows Media Player 9 בעברית ומערכת הפעלה WinXP Pro Corp SP1 באנגלית. כשאני מפעיל סרט על מסך מלא (במדיה פלייר 9), רואים בהתחלה במסך מלא, אך עם פסים של ה-Controllers מלמעלה ולמטה (הכפתורים של ה-play, pause וכו'...) לאחר כשתי שניות שאני לא נוגע בעכבר, ה-Controllers נעלמים ואז רואים באמת במסך מלא. אך הבעיה היא שכל תזוזה, אפילו תזוזה ממש קלה של העכבר, גורמת ל-Controllers לחזור ואז שוב הסרט לא במסך מלא... רציתי לדעת איך אני יכול להגדיר שלא יראו את ה-Controllers במסך מלא.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה אני זקוק לתוכנה לעריכת סירטון כדי לחתוך סרטון ניסיתי להשתמש avs converter אבל משום מה אני לא מצליח לראות את העבודה שעשיתי רק לשמוע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איך אני מקנפג את התוכנה evilyrics שתשתמש באתרים עם מילים לשירים בעברית? (כמו mp3music.co.il) ?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק מסוים שצרבתי לפני זמן מה אצל חבר שכאשר אני מביא אותו הביתה הכונן שלי מתקשה לקרוא חלק מהמידע(הוא רושם לי שגיאה כאשר אני מנסה להעתיק חלק מהדברים למחשב),אצל אנשים אחרים דווקא אותו הדיסק עובד,לכן אני מניח שפשוט הכונן שלי צריך לקרוא במהירות קצת יותר איטית. אשמח לתוכנה ששולטת במהירות הקריאה של הCD ROM. תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום... התקנתי היום את התוכנה....ופשוט מוריד לי רגיל מהמחשב...לא מוריד לי קבצים דרך התוכנה.. מה עושים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שכן שלי סיפר לי שקיבל קובץ דרך המסנגר והאנטי וירוס זינק מיד לעמדת התקפה, הוא אישר מחיקת הקובץ. מאז יש לו בעיות עם מערכת ההפעלה. בעיות בצפיה בסרטים מחשב עובד לאט ועוד כל מיני תופעות מציקות האם מקרה זה ידוע? אם כן, מהו אותו הקובץ המזיק? האם יש פתרון מלבד פירמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ניסיתי להדפיס מהאתר הזה http://www.diranaa.com/ לקובץ דרך מדפסת של ADOBE ואחרי שרשמתי ואישרתי את שם הקובץ להדפסה הופיעה לי הודעה בלשון הזה: "לא היתה אפשרות לפתוח את הקובץ: הגישה נדחתה" מה אפשר לעשות? (בדקתי בכרטיסיית אבטחה ויש לי הרשאות מלאות על התיקייה והקבצים)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כוננים שעל אחד מהם מותקן Windows XP (זה שאני עובד איתו ברגע זה) השאלה שלי, היא איך אני יכול להחליף את שני אותיות הכוננים ? הכונן של ה-XP הוא C ואני רוצה להפוך אותו ל-D והכונן הרגיל שהוא D אני רוצה להפוך אותו ל-C השאלה שלי , היא איך אני עושה את זה כי אם אני יחליף סתם ככה, אז מערכת ההפעלה לא תוכל לעלות מחדש על מנת לאשר את הפעולה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-