עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מפרמט בקרוב ואני מעוניין להעביר את תיקיית הפיבורטיס ומשום מה לא מצאתי אותה . איפו היא בכלל?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by Ferrari599,

יש לי Spell Check רק באנגלית. ניתן להוסיף גם לעברית? תודה.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי MP3 של ico וכשאני מקליט זה מקליט לי בקובץ act. יש אולי תוכנה שיכולה להמיר את הקובץ הזה לMP3 או משהו מוכר אחר? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. 2 תמונות של שני סוגים בתמונה השלישית זה קשור אולי לזה? אחי כניראה לא התקין טוב את הדיסק של הלוח אם. רק עכשיו ראיתי את זה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. אני רוצה לקמבן משהו שלא ישתמש ביותר מדי משאבים (והווינדוס שואב הרבה) ולכן אני מחפש רעיון ל-HTPC שיעלה עם מערכת הפעלה אחרת ושישר ייכנס לתוכנת המדיה סנטר מבלי לזלול משאבים מיותרים.. יש למישהו רעיון?

6. Started by לירן.ר,

שלום לכולם. אים אפשר לקבל כמה טיפים לעבודה אים virtualpc

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by za-david,

מישהו מכיר תוכנה טובה לבדיקת ביצועי המחשב?[br]פורסם בתאריך: 12.03.2008 בשעה 22:30:56 מישהו מכיר תוכנה לבדיקת טמפרטורת המעבדתוכנה שפועלת ברקע וניתן יהיה לראות גרף של ההתחממות לאחר שיצאתי מהמשחק

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by tiptipon,

שלום לכם אני מנסה לעדכן את הדרייבר לגרסה החדשה ולאחר ההתקנה אני מבצע איתחול ואז בעליה המסך נשאר במצב STANDBY והמחשב ממשיך לעבוד ללא מסך רק לאחר שאני עולה ב SAFEMODE וחוזר לדרייבר הקודם המחשב עולה הצילו מה עושים?? אני לא יכול לשחק בכמה משחקים מסוימים מיכיוון שהדרייבר לא עדכני תודה לכל העוזרים.. דרך אגב חיפשתי באתר של NVIDIA ולא מצאתי שום דבר בנושא דגם הכרטיס GAINWORD 7600

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. שלום וערב טוב! קראתי בחוברת של לוח אם שלי של חברת ג'יגבייט 965PDS3 שאפשר לעדכן ביוס דרך אתר החברה אונליין האם מישהו ניסה את הדרך הזאת? תודה רבה ליאור

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ...

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  11. ^^^ תודה (הגרסה החדשה פשוט תוקעת לי את המחשב)

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. Started by אדלרון,

ללא קשר לשאלה הקודמת.(שכן זה מחשב אחר). אני צריך עזרה בהסרה הנ"ל , המחשב אינו מאפשר לי להפעיל כלי ניקוי ,לא SPYBOT ,לא HYjack לא COMBOFIX וגם לא מצב בטוח. עם MGTOOLS אני אוכל להפעיל HYJACK אין מושג איך לקרוא את התוצאות תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 12.03.2008 בשעה 18:22:17 Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 18:51, on 2008-03-12 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16608) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\syste…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  13. שלום חברים . יש לי כרטיס מחברת LEVEL ONE מסוג WNC-0301 שקניתי לא מזמן . אבל החלפתי WINDOWS לפני כמה ימים מVISTA רגילה ל VISTA 64BIT , ואז הדרייבר לא התאים. בסוף מצאתי דרייבר מתאים כמעט אבל תתקלתי בבעיה !!והבעיה היא שכל הזמן האינטרנט מתנתק !!!! בבקשה אני רוצה דרייבר שכן עובד ושהוא כן לחברת LEVEL ONE כי מה שהורדתי זה RLINK .

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by bay,

נתקלתי בבעיה כזאת שבזמן האחרון אני צריך להיות ADMINISTRATOR כדי להריץ תוכנות מסוימות ומשחקים אך ניסיתי להחליף את המשתמשים דרך START LOGOFF ן ADMINISTRATOR לא רשום לי שמה (אפילו לא ידעתי שיש לי ADMINISTRATOR במחשב) אז אפשר להפעיל את התוכנות האלו דרך RUN AS אך אני לא יודע מה הקוד של הADMINISTRATOR האם יש קוד בררת מחדל כלשהו?? :-\ :-X

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להמיר קובץ mkv לקובץ avi במהירות ובאיכות המירבית. בתודה, תומי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, לחבר שלי יש מחשב בן 6-7 שנים והוא צריך להתקין עליו מערכת הפעלה DOS . יש לו 2 שאלות: א. האם זה אפשרי? ב. האם ניתן להשיג את מערכת ההפעלה הזאת? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by ohadedwi,

שלום רב יש לי שיר שאני רוצה לעשות עליו קריוקי, אבל אני לא רוצה להוריד את הקול של הזמר, ושתישאר לי המנגינה.. מה אפשר לעשות? סומך עליכם בעינייים עצומות!!! תודה מראש לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by IlanF,

יש לי קובץ דיסק בפורמט TOAST וכמו שהבנתי אפשר לפתוח אותו רק על מאק. אני צריך להמיר איכשהו את הקובץ לISO או קובץ דיסק איזשהו שאפשר יהיה לפתוח בווינדוס... הבעיה שאין לי מאק, אז אני צריך דרך לעשות את זה על ווינדוס...

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Swed,

שמעו חברים אני פתאום נכנס לff ואחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה "אל שלח" מחקתי פרופילים מחקתי תff כלום לא עוזר מה אני יכול לעשות כדי שזה יעזור ? וכדי שלא יצטרך להיות בie ???

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  20. המייל מבוסס GMAIL ואני רק רוצה שישלח לי איזה התראה יפה על המסך.. איזה אנימציה עם סאונד או משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by avishaiar17,

יש לי מערכת הפעלה של ויסטה 32 ביט כל פעם שאני מנסה להתקין את דמון טולס הוא מתחיל להריץ את ההתקנה ואז אומר שהמחשב חייב לעשות ריסטרט כדי להמשיך..אני עושה ריסטרט ואז שוב שהוא מגיע לאותה נקודה שוב הוא דורש ריסטרט ככה זה כל פעם...הוא לא נותן להתקין...ממש מעצבן. ניסיתי עם הגירסה שתומכת בויסטה נוניסיתי עם הפרו בקיצור התיאשתי מה אתם אומרים ?? מה אפשר לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by tiptipon,

שלום לכם אני מנסה לעדכן את הדרייבר לגרסה החדשה ולאחר ההתקנה אני מבצע איתחול ואז בעליה המסך נשאר במצב STANDBY והמחשב ממשיך לעבוד ללא מסך רק לאחר שאני עולה ב SAFEMODE וחוזר לדרייבר הקודם המחשב עולה הצילו מה עושים?? אני לא יכול לשחק בכמה משחקים מסוימים מיכיוון שהדרייבר לא עדכני תודה לכל העוזרים.. דרך אגב חיפשתי באתר של NVIDIA ולא מצאתי שום דבר בנושא דגם הכרטיס GAINWORD 7600

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by ShayGTi,

אני מאוד אוהב את הנגן הזה ומשתמש בו הרבה אבל מה שמציק לי שיש לפעמים סרטים של 4:3 או כאלה עם שוליים קטנים בצדדים. האם יש אפשרות לעשות מתיחה חופשית (לא מדבר על להגדיר כל פעם 16:9 כי זה מעצבן) בדומה לMPC?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by llime,

התקנתי תוסף שמבטל פרסומות פלאש ובמקומם מציג מסגרת ריקה עם האות f שצפה בפנים ,וזה די מעצבן. אני מצרף שתי תמונות של אותו עמוד אינטרנט.אחת עם firefox והשניה עם AVANT שמשום מה יודע לבד להבחין מתי ה-פלאש הוא פרסומת ולחסום אותו לבד. (אגב,IE7 עם IE7PRO נותן תוצאה זהה לזאת של ה-AVANT ) . מישהו מכיר תוסף ל-firefox שיכול להציג את הדף כמו ב-AVANT ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by proview,

הנושא

• 1 תגובה
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים