עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by idan1836,

שלום ! אני רוצה לצרוב סרט DivX אבל לא יודע איך לעשות שיראו גם את הכתוביות. מישהו יודע איך צורבים סרט ללא הטמעת כתוביות בתוך הסרט, אבל שיראו אותו בנגן הדיוידי הביתי ? אני מתכוון לסרט DIVX, ועם איזו תוכנה אפשר לצרוב את זה ? NERO אולי ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by TimoTy,

הורדתי את הסרט שרק 2 ויש לי 2 דיסקים CUE & BIN אני מנסה להפעיל אותו עם הדימון טול אבל זה לא עושה כלום חוץ מלפתוח חלון שמו של הקובץ: MPT.TS video CD מה נאני עושה???

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by viper_sb,

אני מעונין למצוא את הKEY של מערכת ההפעלה שלי בזמן שאני מנסה להתקין אותה איך ניתן לעשות את זה ?

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

יש לי 2 מערכות הפעלה ואני רוצה לקחת את המועדפים ממערכת אחת לשניה... (שתיהם ויסטה, וזאת עם המועדפים לא עובדת).

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by kaywolfson,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התחילה לי בעיה משונה ביותר. מידי פעם (כל 3, 4 כניסות לאתר) במקום להעביר אותי לאתר אשר רשמתי בURL BAR הוא מעביר אותי לאתר אחר, ככל הנראה פרסומת. http://media.mynewswheel.com/dsnredu.html דבר זה קורה כאשר אני מנסה להיכנס לFACEBOOK או לYOUTUBE. גם כן, יש לי איבודי קול בYOUTUBE, ככה שאני יכול להחזיר את הקול רק כאשר אני פותח את אותו החלון מחדש. כל זה קרה לאחר שהאתר המיסתורי התחיל להופיע. ניסיתי להפעיל POP UP BLOCKER, שמתי את האתר בRESTRICTED SITES אבל שום דבר לא עוזר. עשיתי 2 סריקות של המחשב עם אנטי וירוס ESET NOD32 ומצאתי מספר סוסים טרויאניים ווירוסים אבל לא בדיסק של מערכת ההפעלה (WIN 7). כל הוירוסים והסוסים נימחקו מהמחשב. איך אני יכול לתקן את זה???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by super4life,

עוד כמה ימים אני קונה את 5850 ורציתי לדעת אם התוכנה של dx11 יצאה אם היא יצאה איפה אני מוריד או שהיא באה אם windows 7 ואם אני אתקין windows שהורדתי הdx11 יהיה מותקן כבר?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by (Arik),

מה אתם אומרים רואים שינויים חוץ מהאפשרות שעכשיו אפשר להחליף טאבים עם CTRL+TAB http://en-us.www.mozilla.com/en-US/firefox/3.1b1/releasenotes/Firefox 3.1 Beta 1 is based on the Gecko 1.9.1 rendering platform, which has been under development for the past 6 months. Gecko 1.9.1 is an incremental release on the previous version with significant changes to improve web compatibility, performance, and ease of use: * Web standards improvements in the Gecko layout engine * Added support for CSS 2.1 and CSS 3 properties * A new tab-switching shortcut that shows previews of the tab you're switching to * Improved control over the Smart Location Bar using special characters t…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by EroSenin,

שלום אני צריך דריוור לכרטיס קול creative sound blaster live כל מה שהורדתי מהאינטרנט אני מקבל שגיאה. המערכת הפעלה שלי היא win7 32 bit. בבקשה עזרה פשוט אני מחפש שעות ולא מצאתי. תודה רבה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  9. יש תוכנות באותו גירסה רק אותיות מבדילות מהם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by efimen,

אבקש לדעת היכן אוכל לקבל מידע (מקיף ככל האפשר), גבי סיומות שונות של קבצים באיזה תוכנה ניתן לפתןח כל סוג של סיומת. כוותי בעיקר לסיומות שפחות מוכרות כגון : PAS , BLB

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  11. היי יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית פנסוניק NV-GS25 שיש לה גם יציאת FW וגם יציאת USB. אני מצליח לבצע לכידה דרך יציאת USB אבל האיכות לא מדהימה אז ניסיתי לעשות לכידה דרך FW. ניסיתי עם התוכנה שבאה עם המצלמה MotionDV STUDIO LE for DV עם ULEAD ועם ה-MOVIE MAKER של חלונות. כל התוכנות מזהות שיש מצלמה מחוברת וניתן דרך המחשב להריץ את הסרט קדימה ואחורה אבל אני לא מקבל תמונה בלכידה. חיברתי את המצלמה למחשב מקינטוש של חבר עם FW ושם הצלחתי לעשות לכידה. אשמח לקבל הצעות.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  12. אחרי שחתחתי חלק מתמונה(עשיתי רקע שקוף) עכשיו איך אני יכל לשמור את החלק שחתכתי ולשים מאחריו רקע זאת אומרת איך לשנות את הרקע של התמונה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. ישנם אתרים שפיירפוקס לא נותן לי ללחוץ על "דברים לחיצים". למשל בדף הראשי של הפורומים של תפוז, שכאפשר לבחור סוגי פורומים למי נושא, אין לי אפשרות ללחוץ על הנושא בכדי שיפתח לי את כל הפורומים בנושא. עוד דוגמא באתר של לאומי שכאני בוחר כניסה למנויים וממלא את הפרטים שלי אין לי אפשרות ללחוץ על כפתור האישור. למישהו יש מושג מאין נובעת הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by simonidis,

שלום הם יש דרך לשחר סיסמאות לאתרים שנכנסו אליהם מהמחשב שלי ואחר כך יצאו מהאתר? או איזה שהיא דרך לשמור את הסיסמא כשהיא מוקלדת? לעזרתכם אודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by aviel570,

יש לי שתי בעויות אחת בסוני ווגאס ואחת במוב קלייר ניסיית להכניס תרט לחצתי על OPEN וזה רשם לי את זה תמונה מצורפת....http://www.zix.co.il/images/55759842.jpg ועוד משהו שאני עורך עם מאוב מאקר הסרט נערך והכול אבל חצי מסך נהיה בירוק...

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by idofr,

אז ככה הפיירפוקס גירסה 1 התקנתי את הadblock המתאים ובהתחלה הוא עבד טוב ועכשיו הוא חוסם לי הכול!!! פשוט הכול ! כדי לראות את הכפתור בפורום של ההוספת הודעה חדשה כדי לכתוב את זה הייתי צריך לנטרל אותו!!!

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. יהיה מאוד יעיל אם זה יעבוד גם על תיקיות. למישהו יש המלצה על תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  18. אני מנסה לחלץ (עם ווינראר) קובץ מסוים בכונן D. (הוא נמצא בכונן D ואני מחלץ לD, אין טעות) כל זמן שהחילוץ פועל המקום הפנוי בכונן C (הכונן עם קבצי המערכת) יורד במהירות והוא נגמר לפני שאני מסיים את החילוץ. כשאני מפסיק את החילוץ הכל חוזר להתחלה - הבעיה שאני לא מספיק לסיים את התהליך... למה זה קורה? יש דרך לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  19. היי התקנתי את המשחק Conflict: Global Storm והוא עבד כמו שצריך. אז הוינדואוס שלי קרס והתקנתי אותו מחדש. התקנתי את המשחק על הוינדואוס החדש, וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא נתקע. למה שזה יקרה? זה אותו מחשב התקנתי DirectX ואת הדרייברים לכרטיס המסך. תודה

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  20. Started by the king2006,

שלום .. מי יכול להמליץ לי על תוכנת uninstaller טובה ?? תודההההה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by Aviv C,

איך אני פותח/מחבר/מפעיל את הקבצים האלה?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by cordoba30,

אני זקוק לעזרה דחופה לא עובד לי הנטמיטינג יש לי XP איך מסירים לגמרי ומתקינים חדש אנא עזרו לי

23. שלום, יש לי בעיה, יש לי ווינדוס 7 והתקנתי עליו את האקספלורר 9. עכשיו זה מחק לי את האקספלורר 8 שהיה מותקן ושם לי את ה-9 במקומו. אני רוצה לחזור לגירסא 8 ואני לא מצליח! באינטרנט אין הורדה בשביל WINDOWS 7, מה אני עושה??

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by eladbu,

אלו הם תמונות מפוברקות של אנשי רויטרס ווסינגטון פוסט וכל החברה הטובים שאוהבים אותנו החלטתי דווקא לשים את הלינק פה כי אין כמו פוטושופ! http://www.aish.com/movies/PhotoFraud.asp

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by iyehuda,

לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח חדש התקנתי את אותה ויסטה שהיתה לי על הדיסק הקשיח החדש עכשיו הבעיה : איך מעבירים את כל השמות מה OUTLOOK הישן שנמצא במחשב על גבי הדיסק קשיח הישן לדיסק הקשיח החדש אני חייב לציין שהOUTLOOK הישן לא עובד אך כל הקבצים שלו נמצאים

• 3 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.