עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by m-o-r,

nero וב Office ובעוד כמה תוכנות יש גירסת Enterprise מה ההבדל בנה לבין הגירסה הרגילה והאם היא יותר טובה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  2. Started by shauli,

שלום לכולם אני יודע שזו שאלה קצת טיפשית, אבל בכל זאת... יש לי אנטוירוס קספרסקי, איך אני יודע מה הגירסא שלו, ומאיזה שנה(2005, 2004) ומה הגירסא,(לא השנה) הכי מתקדמת שלו?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by Chenos,
    • 0 תגובות
    • 390 צפיות
  4. Started by URSH,

אני מנסה להיכנס לתיקיית מערכת System Volume Information פשוט בעקבות סריקה גיליתי שיש שם קבצים נגועים, ולא מצליח ומקבל הודעה : אין גישה אל C:\System Volume Information הגישה נדחתה ניסיתי דרך SAFE MODE וגם שם אין אפשרות האם יש דרך לעקוף את החסימה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by kknd,

שלום לכולם, אני מעוניין למחוק קובץ מסויים מדיסק קשיח NTFS דרך DOS. הבעיה היא שאני מקבל הודעת Access is denied. מה הסיבה להודעה זו וכיצד ניתן להתגבר עליה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  6. נכון יש חברה אחת שהמציאה סוג של צ'יפ שישב בתוך מחשב נייד ויעביר לזכרון הפנימי של המחשב כמה קבצי מערכת של WINDOWS וככה המחשב לא יצטרך לטעון את הקבצים דרך ה HD אלא דרך הזכרון הפנימי שזה בהרבה יותר מהיר וככה המחשב יפעל יותר מהר ויעלה יותר מהר! אז השאלה שלי היא האם יש תוכנה מסויימת שיכולה לעשות את זה? שתוכל לטעון קבצים לזכרון של המחשב ובכך המחשב יהיה יותר מהיר? תודה רבה לכלכם!!!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. יש לי צורך לאפשר גישה לתיקייה מסויימת מהאינטרנט. המחשב נמצא מאחורי NAT וכתובת IP משתנה. מה הדרך הפשוטה ביותר לאפשר גישה לתיקייה כאשר לא ניתן להשתמש בDYNDNS וכדו'?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. ניסיתי דרך Partition magic להוסיף שטח פנוי להרד דיסק. אחרי restart והמסך הכחול של השינויים המחשב נכבה ואותחל מחדש. לא רואה את הparttition שהיה עליו אינפורמציה חשובה, אלא רק בPartition Magic כ-other עם שם מוזר ואין אפשרות שם רק למחוק או לפרמט . איך ניתן לשחזר בחזרה ולהציל את החומר ששם? מצורפ תמונה קובץ- של המסך. מסומן באדום. אודה על עזרה דחופה! תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  9. יש לי לינקים לתחנות הרדיו האלה... ותמיד יש לי הפסקות מעצבנות כאלה! זה יכול להפסיק ל 10 שניות.. זה יכול להפסיק לדקה וזה יכול לעבוד יפה גם 4 שעות... לא מבין מה הולך פה כל המערכת נקייה... XP PRO WMP 10 רעיונות למישהו? יניב

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  10. Started by GWeizman,

עברתי למסך רחב, והתחלתי לעבוד עם 2 תוכניות במקביל (מירק ודפדפן). אוטומטית אני מעביר את העכבר ומתחיל לגלול, אבל כמובן שזה לא עובד. יש דרך לגרום לגלילה בחלון שמתחת לעכבר, ולא בחלון האקטיבי? (אני מניח ששיטה שתגרום לזה שברגע שעכבר שלי עובר חלון הוא הופך לאקטיבי תוציא אותי מדעתי, אבל אני מוכן לנסות גם את זה אם זה קיים ואפשרי.) תודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by KoM,

האם אפשרי לבצע גלילה שכזאת ב-IE8 ? כמו התוסף ל-FIREFOX ?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  12. שאני נמצא באתר ואני משתמש עם הגלילה של העכבר אני מגיע ל 70 - 100 אחוז מאמץ והאתר מקרטע למה זה ככה ? זה קורה בכל האתרים ? אני לא נוגע אפילו בגלילה זה יכול להיות ב 20 - 30 אחוז מאמץ אבל עם גלילה מרגישים את זה חבל על הזמן . ועוד שאלה יש קשר בין עליה מהירה של אתר ( תמונות , פלאש ) לכרטיס מסך ? או שזה קשור רק להגדרות של מערכת ההפעלה ?

13. Started by eliau21071981,

חברה בזמן האחרון הגלישה שלי נהייתה איטית לאחר שאני מפעיל אימיול תמיד האימיול שלי היה דלוק והייתי גולש חופשי אבל בזמן האחרון הגלישה איטית בזמן שאימיול מופעל חומת האש מאופשרת ואני משתמשת בקספסקי 7 האימיול שלי לא מגיע למהירויות גבוהות בכלל ובכל זאת איטית

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by eyahalom,

שלום לכולם, בזמן בו האימיול רץ אצלי ברקע, אפילו אם אני לא מוריד כלום ורק משתף (יש לי לימיט של 12K על העלאת קבצים), הגלישה אצלי נורא איטית. אני גולש בחבילה של 1.5 M בADSL. עדיין, אני מקבל מהירויות הורדה של משהו כמו 20K לשניה. ברגע שאני מכבה את האימיול, המהירויות עולות ואז אני מוריד ב180K לשניה. יש למישהו פתרון? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  15. היי. התקנתי את התוכנה והבנתי שהיא אמורה להיות קטנה ולא לזלול משאבים רבים. בדיעבד התוכנה עובדת ברקע בעת גלישה באינטרנט אבל קטנה וחסכונית במשאבים היא לא . וזה בלשון המעטה. עברתי על ההגדרות של התוכנה ולא ראיתי פרמטרים שאמורים להקשות עלייה. אני גולש במהירות של 2.5 מגה עשיתי גפ פורט פוארודינג וזה גם היה בסדר.. פיתרון ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by llime,

שלום אנשים. נכנסתי היום ל FF ב"private browsing".....רק הקשתי www, וכבר ראיתי שמתחת לשורת הכתובת מתמלאות לי הרבה שורות.... זה אמור להיות ככה?....מחקתי את ההסטוריה של הדפדפן, וגם השתמשתי ב CCleaner (בהגדרות הדיפולטיות שלו) וזה לא עזר. החלטתי לבדוק עם כרום (דפדפן שאני לא משתמש בו בד"כ). נכנסתי בגלישה רגילה, נכנסתי לכמה אתרים, נכנסתי שוב, הפעם ב "private browsing" ותראו מה קורה רק כאשר אני מקיש hw...... ולתומי חשבתי ש "גלישה בסתר" (כך קוראים לזה בכרום) לא שומרת כלום. איך מוחקים באמת הסטוריית גלישה?....

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by oriki9999,

שלום לכולם. פירמטתי את המחשב לאחר שהוא הפסיק לתפקד, ולאחר התקנה מחודשת של ווינדוס XP אני לא מצליח להגדיר ולמצוא את ממשק שדרכו הייתי מתחבר לרשתות WI-FI בעבר (הכוונה, הוא פשוט לא קיים). לא התקנתי דרייברים (המחשב הוא מחשב נייד של DELL מסוג - Latitude D630), אבל אני לא יודע אם זה קשור. פתחתי בעבר נושא, אני מקווה שעכשיו ניסחתי את עצמי בצורה מעט יותר ברורה. במידה וחסרים פרטים אני אשמח אם תכתבו לי, ואני אשתדל לענות. בתודה רבה מראש! אורי.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by ybe,

כשאני נכנס לאתרים מסוימים, כגון:גלובס הניצולת של המעבד(P3 700) מגיעה ל-100%,לעומת זאת ברוב האתרים ניצולת המעבד קרובה ל-0% , האם יש לי בעיה במערכת??

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני כרגע במחשב של אבא שלי,אצלו כל החיים זה רק המשחק הזה שש-בש דרך YAHOO עכשיו זמן התגובה הוא מאוד מאוד איטי,זאת תופעה של כמה חודשים,שלחנו מייל ל YAHOO והם טוענים שאצלהם הכל בסדר,למיטב ידיעתי המשחק עובד על JAVA,הסרתי והתקנתי את JAVA מחדש כמה פעמים אך הבעיה עדיין נשארה,מה עוד אפשר לעשות שלא עשיתי כדי להריץ את המשחק? אני חייב להגיד שהמחשב רץ מהר ואין שום בעיה של איטיות במחשב זה רק במשחק של השש-בש חשבתי אולי לשחק בהגדרות של JAVA אבל אין לי כל כך מושג.. אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by Marklar,

http://www.roni.org.il/v/vector_art/

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by jeyjey,

http://planet.nana.co.il/zombie12345/home.html עיצוב גמור, נשאר לעשות רק כמה תיקונים אחרונים ולמלא אותה בתוכן מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by G-FoRcE,

אפשר למחוק את הת,רד הזה אחרי שיסדות את בעיית ה MYSQL

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  23. Started by Alexkmr,

:s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  24. בכל הדפדפנים שלי יוטיוב נראת ללא הממשק הגראפי כאילו יש איזשהיא תקלה באתר

• 2 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.