תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם!!! רציתי לדעת אם יש הבדלים בין office 2007 enterprise לבין office 2007, האם יש הבדלים בכלל, אוו שזה אותו דבר למעשה ואני הטמבל פה? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
האפשרות היחידה היא רק אם לוחצים על החץ הקטן בצד שמאל ואז מקבלים פירוט של הטאבים ואז בוחרים וזה עובר בלי בעיות. נמאס כבר מזה כבר מאתמול וזה משגע אותי
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין להכין לחברה שלי תוספת צנועה למתנת יום ההולדת, יש לי תמונה שלה נשענת עם מעקה של גשר ואני רוצה לקחת את התמונה הזו ולשלב אותה עם תמונה של פורש, כך שיראה שהיא נשענת על מכסה המנוע של הפורש, אבל חשוב לי שהעיצוב יראה אמין ממש כאילו מדובר בתמונה מקורית. יש מישהו שיהיה מוכן לעזור לי בכך ?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
איזה תוכנה אפשר להגדיל את הsheder של הכ.מסך? אשמח אם תביאו לי לינק להורדה של תוכנת עזר שבה אובל להגדיל את המהירות של השדר של הכ.מסך שלי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
-
שלום יש לי שלוש בעיות במחשב ושלוש הודעות הנה התמונה שלהם..אני יפרט הבעיה הראשונה אני פשוט לא שומע כלום מהמחשב.. הבעיה השניה שאני מפעיל את האנטי וירוס (NOD32 2.70) עולה ההודעה הבאה: הבעיה השלישית היא שהוינדוס עולה אז התוכנה MICROSOFT DEFENDER נותנת את ההודעה הבאה (הורדתי חדשה אתמול) וגם אני לא מצליח לאתחל את המחשב במצב בטוח הוא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל קובץ מסוים או לצאת וזהו..ובין אם אני עושה YES ובין אם NO זה לא עוזר..בשניהם אני לא מצליח להפעיל במצב בטוח זהו.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני נכנס לICQ ושעה הוא נמצא על מפעיל ובסוף כותב לי "משהו השתבש" ניסיתי להיכנס עם מספר אחר וזה נכנס בלי בעיה לגבי המסנג'ר...אני מצליח להתחבר אבל אחרי כמה זמן הוא זורק לי כזה "החיבור אבד"... קורה לעוד מישהו?יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום חברים איזה חבילת אבטחה היא הכי טובה למחשב? קספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 או 7? AVIRA? NOD? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העניין הוא כזה....נניח שיש לי 100 שירים ואני רוצה לסנן מתוכם רק את מה שמעניין אותי.נניח לדוגמא שאני מעוניין לשמוע מכל שיר את ה-10 שניות הראשונות ואת ה-10 שניות האחרונות. האם אני צריך תוכנה מיוחדת לזה או שהאופציה הזו כבר קיימת בתוך הנגנים?
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
איך אפשר לשלוח את אותו האימייל למספר אנשים כך ששאר האנשים לא יראו את האימייל של האחרים אלא רק את האימייל שלהם.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי יש לי ISO של WINDOWS XP , וHIRENES BOOT CD ISO וISO של לינוקס UBUNTU , אני רוצה לעשות איזהשהו משהו שאני מפעיל את זה וברגע שהBOOTLOADER עולה זה יראה לי מסך של בחירה מה אני רוצה, ושהוא ידע להריץ את ההתקנה שבחרתי דרך דיסק USB איך עושים את זה? ראיתי כל מיני תוכנות כמו MAGICISO אבל הם טובים רק ל CD ולא ל USB DISK ON KEY מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעביר לפה (בצורה אנונימית) דיון לא-אישי שהיה לי לאחרונה במסרים פרטיים כדי להגביר את החשיפה ולקבל חוות דעה נוספות. ----- לפני מספר חודשים המלצת למישהו בפורום על http://www.synchpst.com/ או http://www.beinsync.com/ לצרכי סנכרון הואטלוק. אני נמצא בבעיה דומה כאשר אני רוצה לדאוג לסנכרן את המיילים שלי בין הנייח והנייד. עכשיו, אני מבין ש-BEINSYNC עושה את זה ואפילו בצורה מאוד יפה (לפי הסבר שלך שהיא מעדכנת רק שינויים בקובץ PST ולא את כולו). האם גם SYNCHPST עובד בצורה דומה? - מאחר ושתי התוכנות בתשלום, כש-BEINSYNC יקרה יותר, מאוד חשוב לי מי מהן עובדת בצורה הכי יעילה. מה שכן, אם אני מבין נכון, שתיהן זהות בכך שחייבים לסגור את התוכנה באחד המחשבים לפני שמסכרנים את המחשב השני, נכון? …
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לאחרונה, יותר מדי פעמים הוינאנמפ תוקע לי את המחשב. שאני מפעיל אותו יש את הנורה שהמחשב "חושב" והיא לא נכבת גם שאני סוגר את הוינאמפ. במצב כזה עדיין מופיע לי וינאמפ במנהל משימות->תהליכים. אם אני מנסה לפתוח תיקייה, אקספלורר, כלום לא עובד. רק ריסט מהכפתור. התקנתי גירסה חדשה יותר של וינאמפ וזה עדיין קורה. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי את המקלדת הזאת ואני לא מצליח למצוא את הדרייבר החדש באתר של אייביאם מישהו יכול לעזור??? תודה... המקלדת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4856
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. התחלתי להשתמש בתוכנה Fraps לפני כשבוע ומאז ההתקנה יש לי בעיה עם קליטת הסאונד, ז"א אני מנסה לצלם סרטונים מתוך משחק מסוים, הסרטון נשמר אך בלי שמע. האפשרות Record Sound מסומנת ב-V והאפשרות של Detect Best Sound Input מסומנת גם היא (ככה זה היה בברירת מחדל לאחר התקנת התוכנה). בנוסף לכך (פחות חשוב), האם יש אפשרות גם לקלוט את הסאונד של המשחק וגם סאונד ממיקרופון בו זמנית בצילום הסרטון? אם כן איך עושים זאת בתוכנה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
את הסרטון אלא רק לאחר שמאתחלים את פיירפוקס? זה תמיד נתקע לי בשנייה השנייה. זה לא קרה לי בעבר. יש כאן באג אצלהם או בעיה כלשהי אצלי?
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום .. מי יכול להמליץ לי על תוכנת uninstaller טובה ?? תודההההה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מחפש כול שהוא תוכנה לטמפ' שתראה לי את הטמפ' של המעבד וכול השאר יש הוא שהוא תוכנה טובה..? תודה לעוזרים..! nimrods
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לסרוק מסמך של טבלה עם ערכים של מספרים וטקסט ולהעביר אותו לאקסל כדי שאני אוכל לבצע שינויים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עוד מאט אני מסיים להוריד את התוכנה באימיול... ויהיה נחמד אם יעשו לי פה מדריך קצר על התוכנה מאשר שאני יתחיל לחקור אותה לבד ואלי אני יעשה נזק למחשב שלי (חושש מזה מאוד חחח ) תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות כזה דבר? לחסום שירותי STREAMING בדפדפן? כגון מוזיקה , וידאו
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה מאז שהתקנתי פנדה היוטורנט שלי נתקע כמעט בכל לחיצה שניהה שאני לוחץ עליו למישהו יש מושג איך לפתור את זה או מצד שני להמליץ על תוכנת אנטיוירוס טובה
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי, אח שלי קנה מחשב כזה וזה המסך הרחב הראשון שהוא נתקל בו במחשבים... עכשיו, הרזולוציה הטבעית של המסך הינה 1680 x 1050 אם אני לא טועה אך זה ממש קטן ולא קריא לכן רזולוציות יותר ריאליות כמו 1280 על 800 נתבקשו אך הפונטים לא חדים וזה לא נוח לקריאה ... השאלה היא מה עושים, האם יש דרך להנות מכל העולמות? גם רזולוציה חדה ופונטים גדולים או פונטים חדים ברזולוציה נמוכה אשמח להבהרות בנושא...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את הדריבר של המצלמה pro5000 אני לא שומע קול במחשב.למה? בטוח הדירבר של המצלמה שינה משהו בהגדרות קול שלי נכסנתי להגדרות של בקרת קול שיניתי שם לכרטיס קול שלי ועדין אני לא שומע כלום מה זה עוד יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי בעייה אם הסמלים של הקבצים אין שם סמל יש רק את שם הקובץ (הקבצים שנמצאים בשולחן העבודה) מה אני צריך לעשות..? תודה לעוזרים..!
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-