עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by borg,

אני מעוניין בתוכנה חינמית (רצוי בלי התקנה) המיועדת ל-Windows 2000\XP, ומציגה סיסמאות המיוצגות בתיבות טקסט ככוכביות. פשוט, סימנתי שהסיסמא תיזכר, אבל שכחתי אותה. בעיקרון, אין עם זה בעיה כרגע, אבל כן תהיה לי בעיה אם אני אפרמט את המחשב.

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by Lost Spirit,

אני מעוניין לצרוב דיסקים של DVD שהם DL, למעשה אם נרצה לדייק הדיסקים הם DVD+R DL של verbatim. איזו תוכנה מאפשרת לצרוב כך? יש לי צורך בתוכנה עם מהירות צריבה מינימלית ביותר, רצוי 1x. אני משתמש בד"כ בclone dvd אך אינני יודע אם תוכנה זו יודעת לקרוא ולצרוב דיסקים שהם בעלי שכבה כפולה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני מחפש תוכנה לדוגמא אני עוצר קטע מוידאו כל שהו, אז אני רוצה שהתוכנה תצלם את הקטע מהוידאו במסך כמו PrtSCR רק שהתוכנה תוכל לצלם קטעי וידאו עצורים..תודה מראש=]

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by eyal.s,

שלום, אתמול קיבלתי כרטיס חדש 450GTS, התקנתי דרייבר 270.61 אבל משום מה אין לי AA לא במשחקים ולא בווינדוס. אני משתמש בNhancer כדי לעלות את הAA במשחקים אבל שוב, אני לא יודע למה, אבל גם למשחקים אין AA. הנה תמונה מהדסקופ שתעזור לכם להבין מה אני רואה...: אני אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. Started by yarivot26,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להעביר סרט לאייפוד (שאין לו תרגום מובנה) עם תרגום, כלומר שבאייפוד אני אראה את התרגום. מי שיכול כמה שיותר מהר אני אודה לו כי יש לי מחר בבוקר טיול תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  6. Started by mickycohen,

חברים אני ממש צריך את עזרתכם בנושא יש לי במחשב הנל מערכת הפעלה מובנת vista home basic ןדרייברים רק אני לא יודע איך בידיוק עושים את זה תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור בנושא

• 2 תגובות
    • 6.3k צפיות
  7. Started by ThE_BesT,

יש לי סרטים בפורמט Divx ואת התוכנה Nero 5.5 וכשאני רוצה לצרוב סרט ל- Vcd הוא מראה נפח מוגזם (מעל 800 מגה) אז איך אני עושה את זה (על דיסק אחד)?? ואגב ניסיתי אפילו לצרוב סרט של 250 מגה והוא עדיין עבר את גבול ה-800 מגה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום חברים יש לי מחשב נייד ויש לי בו בעיה די מוזרה. שאני בא להתקין תוכנות מסוימות זה אומר כדי להמשיך הקלד שם משתמש וסיסמה של מנהל מערכת. ואין מקום להקליד, יש רק אפשרות של "לא". מה עושים?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. יש לי דונקי [דוק] חדש...voyager mini 16Gb אני חייב לציין שאני מאוד מרוצה... הצלחתי לעשות בוט של ווינדוס 7 [לא בדקתי אם עובד אבל לפחות הוא העלה תסט אפ] וכשאני מנסה להעלות את טריניטי רסקיו קיט הוא כותב bootmgr missing... גיגלתי תבעיה לא מצאתי. יש קובץ כזה[bootmgr] בבוט של ווינדוס 7 [להוסיף אותו לטריניטי לא עזר חח ] אפשר איזה מדריך קצרצר וברור מה אמורים לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by GodLike,

אני מקווה שזה המקום לפרסם הודעה כזאת הבוס שלי ביקש ממני למצוא מישהו שעושה מצגות גרפיות. חבר שלי נתן לו הצעה של 350 דולר למצגת שהיא בערך 13-14 שקופיות. האם המחיר סביר יחסית ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by erwrxstier,

הכוונה ליצור IMAGE לסרט DVD מקורי 1ל-1 כמו שהוא אני יודע שאפשר לעשות ISO עם NERO וגם עם ALCOHOL אפשר ליצור CLONE מה הכי מומלץ? האם יש תוכנות יותר טובות ? והכי חשוב, האם לסרטי DVD מקורים יש הגנה כלשהי שמזיינת את התהליך ? אם כן , מה לעשות ? פשוט לעשות RIP לכל הקבצי VOB ואז ליצור את הIMAGE ישירות מהHD ? אם למישהו יש טיפים או מדריכים זה יעזור מאוד תודה , יואב

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by urdead,

עשיתי פורמט למחשב והשתמשתי בXP בלי SP ועכשיו שאני מנסה להתקין SP2הוא אומר לי שהSERIAL לא אמיתי אבל אני זוכר שפעם פתרתי את זה איכשהו אבל אני לא זוכר בבקשה תעזרו לי להתקין SP2 על המחשב שלי ..

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  13. http://img214.imageshack.us/img214/4279/mv2playertv8.png

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  14. מחפשת דרייבר למצלמת אינטרנט TEAC DC 5132 בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by hasson4,

מערכת הפעלה windows 7, עד לפני יומיים הדפדפן העיקרי שעבדתי בו היה גוגל כרום. לאחר שמחקתי היסטוריה וכד' החלטתי להתקין מחדש. ביצעתי uninstall, download, install לכרום ו.. התוכנה לא עולה. הוא כותב משהוא setting קרס ולא מתחיל. ביצעתי את הרוטינה הנ"ל 4 פעמים כולל כיבוי מלא ושום דבר לא עוזר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מחפש תוכנה לנעילה של עמדת עבודה ב WIN98 וחשוב שהיא תהיה חינמית עקב בעיית חוקיות. חשוב שהתוכנה תעשלה באיתחול ותנעל את העמדה ישר כשהווינדוס עולה וכמובן שתהיה אפשרות לנעול את העמדה באופן ידני. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  17. הקריסה מתרחשת בעיקר כאשר אני מנסה לראות קבצי וידאו אבהתחל ווינדוס (בצליל הפתיחה) BCCode: 124 BCP1: 00000000 BCP2: 8693A028 BCP3: B2000018 BCP4: 02000E0F OS Version: 6_0_6000 אני בדיוק לאחר פירמוט המחשב והתקנה נקייה של וינדוס, עדיין לא עידכנתי את הוינדוס. הדריברים הקיימים הם לא החדשים ביותר אבל אלו אותם דריברים שהשתמשתי בם לפני האתחול (היו לי בתקיית גיבוי מהפרמוט הקודם ו התקנתי אותם לאחר הפרמוט) ולפני כן לא היו לי בעיות כלו כלל. אני מקווה שהבעיה תיפתר לאחר עידכון הויסטה ו הדריברים אבל אם למישהו יש מידע ספציפי בקשר לבעיה, אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by AdamS,

היי, אני מנסה להתקין את האנטי וירוס Panda והוא כותב לי שאני קודם צריך למחוק גירסאות קודמות שלו או למחוק את ה-Windows OneCareנ (או איך שלא קוראים לזה). בקיצור, אין לי כבר את שתי התוכנות, בשום מקום במחשב אין זכר להן, אפילו לו בר'גיסטרי ואני לא מצליח להתקין את זה בשום אופן. מישהו יודע מה עושים? תודה מראש, אדם

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by sagi_10,

שלום לכולם יש לי בעיה במסנגר - הרבה פעמים באמצע שיחות ומה לא , המסנגר מתנתק לכמה שניות ואז חוזר . זה קורה בערך כל חמש דקות ממש...וזה ממש מטריף אותי ! מה אפשר לעשות ? יש לציין שהבעיה לא קיימת באיסיקיו או כל תוכנת צאטים אחרת . אני אשמח לפיתרון !! תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  20. התוכנות רושמות לי "???????" במקום עברית,מה ניתן לעשות? אני זוכר שראיתי איזשהי תוכנה שמתקנת את זה אבל אני ממש לא זוכר.........תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by giladbi,

יש לי 3 כרטיסי מסך במחשב ו6 מסכים 2 PCI ואחד AGP של ATI RADEON אחד נישרף לי אתמול והחלפתי אותו בדגם קצת יותר מתקדם ניסיתי להתקין את הדרייבר שהגיע עם הדיסק ואני מקבל הודעת שגיאה setup didn't find any driver compatible with your current hardware or operating system מאיפה זה בא לי? הלכתי להסיר את הגירסה הישנה של הקאטאליסט ועכשיו אני רואה רק מסך אחד ולא יכול לעדכן את הדרייברים בגלל אותה הודעה מטופשת רעיונות?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה במקסטון העניין הוא שכאשר אני מצביע עם העכבר בזמן שיטוט על אחד התפריטים הניגללים!הם פשוט לא נגללים ולא יורדים למטה! איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  23. איך פותרים תבעיה כל כמה דקות המחשב מיתכבה יש פיתרון לזה????? מה עושים? :-\ תמונה למטה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה פשוטה וקלה שיודעת לעשות הכל בעצם בכל מה שקשור לצריבת DVD (כולל שיכפול של DVD בצורת On the Fly)

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  25. שבת שלום לכם חבר'ה. נמחקה לי בצורה ממש משונה! תקייה שלמה של תמונות וסרטונים, סה''כ בערך 40 ג'גה! ניסיתי לשחזר עם תוכנות שונות, אך ממש ללא הצלחה. יש עוד אפשרויות? -תודה.

• 6 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.