תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חלקתי את הזכרון לשתי מחיצות... כנראה שנתתי מאט מדי זכרון , עכשיו אני רוצה להוסיף להקטין מחיצה אחת כדי להגדיל את השנייה בלי לפרמט או למחוק קבצים. איך אני משנה את הגודל של המחיצות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה שמשום מה כשאני כותב מייל חדש ולוחץ על חלונית ה TO הוא נותן לי הודעת שגיאה כמו שתוכלו לראות בתמונה המצורפת ולא מראה לי את רשימת הכתובות שלי שמופיעה במלואה כשאני לוחץ בתפריט הראשי על אנשי קשר. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
הבעיה היא שכשאני בא להפעיל את התוכנה הוא נותן לי הערה של "FATAL ERROR", ולא ניתן להפעיל את התוכנה. בהתחלה התוכנה עבדה בסדר גמור אבל אתמול פתאום הבעיה צצה לה. אין לי מושג מה גורם לבעיה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את התוכנה אך זה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה ויודע איך לפתור אותה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
היי חברה מזה כמה ימים שאני הופך את האינטרנט ומנסה למצוא תוכנה שתחסום לי את הדיסקים שאני צורב מפני צריבה של מישהו אחר אשמח מאוד אם תגלו לי איפה ניתן למצוא כמה כאלה. או לפחות שמות של התוכנות תודה.
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. מכיוון שאני לא ממש אוהב את ויסטה ויש לי 4 גיגה זיכרון הפיתרון היה מערכת שרת 2003.אבל פה יש בעיה קטנה שתוכנות AV חינמיות לא ממש הולכות יד ביד עם מערכות שרת ועם מנסים זה מפנה אותי למחלקה העסקית של החברה {ככה AVG כתבו לי בהתקנה..]. מה עושים? יש מערכת לשרת חינמית וטובה כי כרגע יש לי דמו של AVAST גרסה 4.8 server edition והיא מעולה אבל היא תפוג בעוד 30 יום. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללוד לעשות אנימציה,איזה תוכנה לפי דעתכם הכי מקצועית והכי טובה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נכנס לdreamweaver לtemplate שעשיתי.. ואז גורר את העכבר על כל מה שעשיתי.. ובוחר באפשרות לעבור לfireworks (בedit שם) בfireworks אני לוחץ על אחד מהslices שעשיתי.. ואז באפשרות בחלון behaviors אני לוחץ על ה+ ובוחר set pop-up menu שמה אני עושה את כל ההגדרות ומשנה מה שצריך.. ואז בוחר בdone עובר לdreamweaver אוטומטית זה מבקש לעדכן הכל.. אני מעדכן.. לוחץ בנוסף גם save all.. ואז כשאני עושה preview on browser בעמוד הראשון שזה מביא לי זה מסתדר ומראה לי כשאני שם את העכבר על הslice הזה את הpop-up אבל כשאני לוחץ על קישורים אחרים באתר.. (ועדיין נשאר הslice הזה כי הוא מוגן בtemplate) אז במקום שכששמים את העכבר עליו יופיע הpop-up זה לא עובד.. ובמקום מופיע למטה בצד שמאל רשום לי את מה ש…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
1) יש לי קובץ Bin ו Cue ואני לא יכול להשתמש בתוכנות כדוגמת Deamon tools, אני חייב לצרוב. איך צורבים את הקבצים האלה ומקבלים את אותה תוצאה כמו בשימוש בתוכנה כמו Deamon Tools שאני רואה את כל הקבצים כולל ה Exe בתוך כונן במחשב ולא רק את שני הקבצים שצרבתי Bin ו Cue על דיסק כמו שצרבתי אותם? 2)אתם מכירים תוכנת אנטי וירוס כלשהי שתעבוד על ווינדוס XP עם SP1 בלבד (לא, אין לי אפשרות לשדרג ל-2). תודה, אביב.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם, תמיד הפעלתי סרטונים עם סיומת avi באמצעות ה-WMP גרסה 12 שבא עם Windows 7. אבל, החל מאתמול כשאני בא להפעיל קובץ כזה הנגן נפתח ונסגר מיידית ולא מצליח לנגן את הקובץ. קבצים אחרים כמו mpg ו-mp4 הוא מנגן בסדר. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה מוזרה באימיול: פתחתי את הפורטים בראוטר (wrt54GL Tomato) והאימיול מאושר ע"י הפיירוול. כשאני פותח את האימיול השרתים כותבים לי שאין תשובה מהפורט שלי. בעזרת ההגדרות באימיול בדקתי האם הפורטים שהגדרתי פתוחים (הבדיקה נעשית באתר של התוכנה) ואכן הפורטים פתוחים. איפה יכולה להיות הבעיה? אגב, הטורנט עובד מצוין למרות שהוא נמצא על פורט שלא פתחתי.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בבקשה אני חייב תוכנה דומה הmovie maker עושה בעיות בלי סוף האם יש תוכנה דומה בפשטות שלה ובפיצ'רים שלה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שוחררה גירסה חדשה של תוכנת הדואר החינמית בעברית eMailaya התוכנה הינה קלילה וקלה לתפעול ואינה מצריכה התקנה הגירסה החדשה כוללת המון שינויים: ^ אם יש חשבון אחד, בשליחת מכתב, הוא יוצג אוטומטית ^ חלון עידכון גירסה מכיל רשימת שינויים ועדכונים + טיפול במשלוח אישור קריאה לשולח ^ שליחת מכתב בקיצור דרך alt + s + אפשרות לכיבוי המחשב לאחר שליחת מכתב ארוך * תעופה בעת הוספת איש קשר בלי לבחור קבוצה מראש ^ פעולות שונות על שרתי הדואר, נעשית במקביל + כיווץ אוטומטי של מספר נספחים לנספח אחד + נוספה אפשרות לשליחה מהירה לכתובת מסויימת + יבוא אנשים מאאוטלוק ואאוטלוק אקספרס + הפיכת שרת הדואר למעין כונן נוסף במחשב עם אפשרות לשמור קבצים ^ אפשרות לשנות שם חשבון בעריכת פרטי חשבון + שמות …
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
תעשו לי טובה לתגידו לי פעם אחת ולתמיד- איך אני מפרמט את כל הארדיסק בלי שיישאר עליו כלום! בלי התקנה של ווינדוס ובלי שום שטות אחרת!! פשוט לפרמט-למחוק כל שכר לים הוירוסים והשטויות שיש לי במחשב וזהו. נשמע פשוט אבל אני לא יודע תכלס איך... מה שגם זה סרט למצוא את זה באינטרנט כי בכל מקום רשום רק איך לפרמט עם ההתקנה של ווינדוס... תודה!
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן. יש לי אקספלורר 8, והוא פשוט לא גולש לי.. ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר. ניסיתי להתקין 7 (שבזמנו עבד יופי), והוא לא גולש. כלומר, אני פותח את האקספלורר והוא כותב למטה connecting to site... וכו'... וזה ככה שעה ובסוף הוא לא נכנס לכלום. וזה בכל האתרים. והבעיה היא לא באינטרנט (בחיבור), כי בפיירפוקס הוא גולש יופי בלי שום בעיה.. באקספלורר 6 גם לא היו לי בעיות כאלה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה..? תודה!
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני מעונין בתוכנה שתפצל לי מילים של שיר מהשיר עצמו ותשאיר לי רק את המוזיקה האם יש כזאת תוכנה ?? אם כן האם אפשר את שמה או קישור להורדה ? בתודה תומר
-
- 6 תגובות
- 27.8k צפיות
-
-
המחשב הוא LGE5 הקונפיג הוא LE50... מי יכול לעזור? אני צריך את כל הדרייברים לוינדוס אקס פי .. תודה עריכה: הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב, ופתאום מופיע לי התקלה הזאתי ואני תצריך לבחור send/don't send ואחרי כמה דקות שאני באינטרנט המחשב עושה ריסט פתאום. והווינדוס הוא sp3 יש פתרונות?? אני דיי נואש
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס ויש לי את התוכנה Adblock plus פעילה על הדפדפן, אבל שום דבר הוא לא חוסם לי. התחרפנתי מכל הפרסומות השטותיות האלה. מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום!, אני מישתמש כבר שבוע בתוכנה ההצפנה הטובה הזאת שניקראת TrueCrypt, כדי שילדיי לא יגלו את הסרטים-הכחולים, (רחמנא ליצלן), שאנוכי מוריד מהאינטרנט.....אבל קורה דבר מאוד מוזר, כשזוגתי ואנוכי מסיימים ליצפות באיזה סרט קצר, או סרט לא מוצלח, פשוט אני עושה עכבר-ימני + delete , הוא שואל אם אני מעוניין ליזרוק את הקובץ ל-RecycleBin, ואני נותן לו כמובן YES....אבל אחרי שאני זורק סרטים דפוקים, או סרטים שסיימנו ליצפות בהם ואנחנו הולכים לישון מבסוטים מהחיים, ביום למחרת כשאני בא לנקות את סל-המיחזור, (כפי שהייתי עושה לפני שהיה לי את ה-TrueCrypt והייתי מוצא שם איזה 10סרטים שזרקתי), אני לא מוצא ב-RecycleBin שום-דבר....התיקייה חלקה ונקייה, כמו טוסיק של תינוק אחרי החלפת-חיתול.....ואל תציעו ל…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קבצי dbx (תקיות האחסון של התוכנה outlook express) הם כבר מקושרים לפרופיל בתוכנה עצמה. הנוד 32 סרק אותם מצא האם מכילים מיילים עם וירוסים, אך הוא לא מצליח להסיר אותם (פעולה דומה על קבצי PST של M-outlook כן עובדת). מחפש תוכנת אנטי וירוס שיודעת לסרוק בתוך קבצים אלו וגם למחוק מתוכם את וירוסים (כמובן אם אפשר להציל את מיילים הנגועים). תודה, טל
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס רשת: VALOR SF 6040 ואני חייב דחוף דחוף דחוף דרייבר לכרטיס הזה.... הוא מתוצרת HP אני חושב... תודה תודה תודה לכל העוזרים.....
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי דיסק אודיו בקבצי mp3 שבו יש 20 שירים אך הם מחוברים אחד עם השני בלי רווח של שקט בין שיר לשיר. אם אני צורב אז הnero מוסיף כמה שניות שקט בין שיר לשיר, איך עושים שגם בצריבה השירים יהיו מחוברים?, תודה!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני ידוע שאפשר לפתוח שני אייסקיו של שני משתמשים במקביל אבל אין לי מושג איך....אז אם מישהו יודע אז שיגיד לי .....תודה!
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-