תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה שפותחת אתרים לא לפי הצורה שלהם אלא לפי התוכן כמו ftp אבל לאתרים רגילים. לדוגמה אם נגיד אני מכניס את האתר של וואלה אני רואה ספרייה ראשית את וואלה את כל הקבצים שיש שם ורואה ספריות משניות ואז נגיד אני לוחץ על ספריית עסקים אז אני רואה את כל הקבצים ששם ואת התתי ספריות של זה... זה נראה כמו ftp אבל של אתר רגיל יש כזה?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי דיסק שמחולק ל - 3 מחיצות כשאני מנסה לשנות את הגודל של אחת מהן עם PartitionMagic אני מקבל הודעת שגיאה והפעולה אפילו לא מתחילה. בהתחלה עבדתי עם PartitionMagic Pro ואחרי שלא הצלחתי לשנות את הגודל החלפתי את הגרסה והתקנתי את PartitionMagic 8.0. גם שם קיבלתי הודעת שגיאה שלא אמרה לי הרבה - error #11019. אני רוצה לציין שלא נראה לי שיש בעיה בתוכנה כי הצלחתי בעזרתה לאחד שתי מחיצות בדיסק אחר. יש לכם רעיון למה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי! לא הגיע הזמן לפתוח טראד בדומה לזה של הFF לתוספים של CHROME - דפדפן ראוי ? אז בואו נצרף תוספים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בפוטשופ cs5 ובתפריטים של התוכנה- איפה שכתוב "קובץ", "עריכה", וכו', חסרים לי שתי לשוניות נוספות.. אחת מהן זו ה "3D" ועוד איזה אחת.. למה זה? האם זה אומר שאין את האפשרויות האלה בגרסה שלי? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כנראה שהתוכנות האלה קולטת את החיישן הלא נכון. אבל איך אני משנה את זה? אני באמת רוצה לבדוק את הטמפ' של המעבד, ולא של המארז. התחלתי לחשוש שהטמפ' של המארז שהוא מציג זאת הטמפ' של המעבד, אבל אני לא בטוח. אפשר לראות בתמונה המצורפת.. בשלושה מקומות, חח, בפינה ימנית למעלה, ב-tray ובdashboard/ מה אני עושה? ומה הטמפ' הנמוכה הזאת של -1 מעלות או משהו כזה..? אפשרי שזה בגלל שהוא לא קולט נכון\לא מחובר משהו כזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש רעיון איך לנקות תולעת בשם WORM_DOWNAD.AD? מצורף צילום מסך של ההודעה שהתקבלה מהאנטי וירוס (Trend Micro) אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
זה אפשרי להדפיס על טפט שקוף במדפסת ביתית או שחייב משהו מסחרי?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם אני יכול לראות סרט SVCD אם SUBS? ואם כן איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. השתמשתי בתוכנה מסויימת לא זוכר את שמה לחלוקת הכונן הקשיח למחיצות ומפה לשם..זה לא הלך כ"כ טוב ובמקום 250 ג"ב יש לי כרגע רק 100 ג"ב.יש למישהו אפשרות להסביר לי: א)איך להחזיר את הזיכרון האבוד ב)איך לחלק את הכונן הקשיח בצורה מסודרת ובטוחה למחיצות תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי WINDOWS 8 וכמו שאתם יודעים התוכנה Windows Defender באה באופן מובנה עם WIN8 . עכשיו הבעיה היא שהתוכנה לא מתעדכנת באופן אוטומטי נכנסתי להגדרות התוכנה ואין שם שום אופציה לכוון את מועד העדכונים אשמח אם תעזרו לי לתקן את הבעיה הזאת כי זה ממש תרחה כל פעם לעדכן ידנית את האנטי וירוס...
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חברי שלום אבקש סיוע עדכני לאיז התוכנת הורדת קבצים כדי להשתמש האם הEMUL עדין חי ??? אשמח לרענון מידע בברכה
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר משהו כזה בבקשה אשמח להמלצה! תודה
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מחפש דרך יעילה ומהירה להעביר קישורים מהמחשב לסמארטפון . מצאתי תוסף ואפלקיציה שעושה את ההפך מסמארטפון למחשב . קלה פשוטה ונוחה , אבל זה לא מה שאני מחפש . תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמותקן עליו kaspersky antivirus 2011 והרשיון עדיין תקף לעוד חצי שנה+ אני רוצה להחליף מערכת הפעלה מויסטה ל7 והקופסא עם הactivation code אבדה, ניסיתי לחלץ עם כל מיני תוכנות כמו KeyfinderThing3 ודומיו ניסיתי למצוא בregistry גם לא מצאתי. אם יש למישהו רעיון או נסיון עם זה אני ישמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע על הבעיה אני ישמח לשמוע אחרי כמה זמן שהוא פועל הוא פשוט עושה disable לאחד ההגנות וזהו אי אפשר להדליק צריך לאתחל את התוכנה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לדוגמא יש לי תמונה עם הרבה NOISE (איך זה בעברית?) עד כמה אני אוכל להוריד אותו בלי לאבד חדות מהתמונה? אני מדבר על פוטושופ ואיך?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
גיבוי הודעות באווטלוק אקספרס אפשרי? אם כן איך? בתודה manorr
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה DAP) Download Accelerator) כל פעם שאני מוריד משהו דרך התוכנה הזאת המחשב נהיה איטי רצח! (זה אף פעם לא היה ככה- רק בזמן האחרון) אז כשבדקתי ב Task Manager (יש לי XP) ראיתי שהתוכנה מנצלת 100% מה cpu שלי! מישהו יכול לעזור לי? :'(
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כמה קבצי archive ואני מעוניין לאחד אותם לקובץ אחד ובנוסף שלא יהיו לי בקובץ שאצור קבצים כפולים. כיצד עושים זאת ? ? ? אני משתמש בתוכנת Outlook 2003 במערכת הפעלה XP.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
נכון יש את הבדיקות ב 3d mark, ורואים את הגרפיקות התלת מימדיות המקסימות האלה? איפה יש עוד כאלה סרטים/ תוכנה עם כלאה קטעים שונים (גם למשקפיים התלת מימדיות האלה שקונים בשקל)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מבקש לינק או שם (למרות שהייתי שמח לקבל ) כי אני מתאר לעצמי שזה לא חוקי אבל... יש כזה דבר? (משמע זה אפשרי?)
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את המשחק trackmania surise ואז הסרתי אותו (בגלל הוא לא עבד אבל לא משנה).. בקיצר, בתקייה של התקנת המשחק היה מן תוכנה כזאת שהתפקיד שלה הוא לחסור את הכוננים האופטים במחשב או משהו כזה )אם אני לא טועה אז השם שלה הוא starforce nightmare) היום אני בא לצרוב דיסק של מוזיקה ופתאום אני מגלה שנרו לא מזהה בכלל את הצורב..ואני לא בטוח שאפילו במשחב הוא מזוהה (כי ניסיתי לחפש את ההדיסק שישנו בתוך הצורב בכל אחד מהסימניות שבמחשב שלי והוא לא הראה שיש סימן כלשהו לדיסק.. בתוכנת נרו זה נותן לי הודעה למטה של "no recorder slected" האם יש דרך להפוך את המצב הזה?...ואם כן איך?...אני אודה לכם אם תעזרו לי בהקדם האפשרי. זה מה שניסיתי לעשות...וזה עדיין לא עבד במנהל ההתקנים אין שום הודעה על…
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
למישהו ידוע על דבר כזה? לי לא נראה בכלל שיש דבר כזה, כי זה משהו חיצוני, אבל חבר שלי אומר שיש, יש תוכנה כזאת? אם יש אז תנו שם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו התקין את הדריבר של AMD: AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (exe) 1.2.2.2 ויכול להגיד אם יש שיפור...
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-